Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben çıkıyorum artık..
filizcim geldin ama gitmem lazım.. laflayamıcaz maalesef
uyku fena bastırdı..
iyi geceler diliyorum..

ya koptum bebegın adı armutmu olucak allahım yaa uzun omurler versın o mınık cocuga emı
hadi bakalım canımm ınsallahhhhhh eşinin dogum gununde guzel bır hedıye olucakk
kalp atıslarınıda duyarsınız ınsallhh
amin canım ınsallah bızlerede verır rabbımmm :2:
strest olmazmı canım ya sımdı 11 gun beklıcenn o sana 1 ay gelır sımdı
rabbım sızı nazarlardan korusun canımmm ınsallah saglıgıyla dogar mercımegımız

oo busmai gelmiş..
bebek uyudu herhalde
uyudu canım ben de süt nasıl arttırılır diye bakıyordum netten hem de seni merak ettim
keseni görmüşsün hadi hayırlı olsun o resimleri sakla tamam mı büyümesini gözlemlemek harika birşey hatta günlük tutmaya başla çok öptüm

ben çıkıyorum artık..
filizcim geldin ama gitmem lazım.. laflayamıcaz maalesef
uyku fena bastırdı..
iyi geceler diliyorum..

anca canım mısafırım yenı gıttı kaynanacıgım
bende evı toplıyım bare azıcık kımsecıkler kalmadı
iyi uykular canımm

canım çok sağol ben de kadın doğuma gittim bebek için sorun yok diyolar ama bence var.acaba endokrine mi gitsem diye kararsız kaldım o yüzden bir sorayım dedim peki teyzenin problem neydi canım?

canım çok sağol ben de kadın doğuma gittim bebek için sorun yok diyolar ama bence var.acaba endokrine mi gitsem diye kararsız kaldım o yüzden bir sorayım dedim peki teyzenin problem neydi canım?

canım teyzemde troıd ve nodul varmıs sanırım o yuzden gıtmek ıstedı bırde komple bakılıyor ya o yuzden ıstedı
verdıgı tahlıller ozelde 1bucuk mılyar tutuomus o yuzden devlete gitti
sen hormon testlerını yaptırmadınmı yanı doktor pko var dedımı?
ve hormon tahlıllerı ıstemedımı onu anlamadım cANIM

armut..!! annesi bebek yapınca onunda adı elma olucakmış.. bugün ultrason görüntüsünü gösterdim ona, annesi de kesin o kesenin şeklini armuta benzetti ondan öyle dedi diyor.. değişik bi çocuk işte..
inşallah arkadaşım duyarız o sesleri de, kendini de görürüz.. valla sorma günler geçmiyor zaten anneciğime gidicem diye şimdi bide bebeği beklemek eklendi üstüne, işim iş benim

canım beniiiimmm.. süt için en önemli şey bol bol su içmek.. sonrasında hurmanın çok artırdığını duymuştum.. ama tabii ki tecrübeliler sana bu konuda bilgi verecektir.. sen tecrübelen bize de destek olursun ilerde gördük bakalım keseciğimizi.. yazacak aklımda öyle çok şey var ki bir defter almam lazım.. ultrason görüntüleri için de doktorcuğumun gebelik takip dosyası var, onun içine koyuyor herşeyi ve doğuma kadar orda olmasını istiyor.. dosya bende duracak her kontrolde yanımda götürücem.. ama görüntüler eksiksiz burda olsun dedi.. en son işimiz bitince doktorla artık albüme ekleriz fotoları öpüyorum seni de miniğini de.. anneciği de yatsın dinlensin.. yorgunluk da sütü azaltıcı etki ediyor bilgine

anca canım mısafırım yenı gıttı kaynanacıgım
bende evı toplıyım bare azıcık kımsecıkler kalmadı
iyi uykular canımm

oohhh geçmiş olsun.. bende geçen hafta atlatmıştım o faslı ama bu hafta da kuzenleri alıcam yemeğe.. bu uyku hali ile nasıl kalkıcam altından bilemiyorum tabii
kolay gelsin sana da.. sizin yazıları görünce gidemedim bi an. ama artık gittim.. yarın görüşürüz.

AYY koptumm ya gece gece armut elma ne guzel ısım ya ne guzel cocuk olmakkkkkk!
ayy evet yaa annene gıdıcektın tüüh neyse ama guzel sey ıcın beklıyorsun canım sonra daha rahat rahat gıdersınnnn
valla benım sadece 1 kısı kaldı alıcagım komplee bıttı ama bende bıttım maaleseff
yaparsın ınsallah canımmm allah verır sabrını merak etme
tamam canım hadı gıt uyu bakalım ıyı uykular

tahlıllerını yazsana cnım bakıyım nasıl
maşallah canım 6 kez abartmıssın ben 1 sefer yaptırdım 1 sene 7 aydır olmuo bebek
prolaktınım yuksek benımde

tahlıllerını yazsana cnım bakıyım nasıl
maşallah canım 6 kez abartmıssın ben 1 sefer yaptırdım 1 sene 7 aydır olmuo bebek
prolaktınım yuksek benımde

cannım bu altı kez dediğim iki üç yılı kapsıyor daha önceden de adet gecikmesi sorunum vardı.bir keresinde prolaktin de yüksek çıktı.bu ay yaptırdığım da o normale dönmüş.inş senin de düşer.canım bu ayki tahlilde lh 13.11 fsh 7,8 adetim de 9 gün gecikmeli oldu

anladım cnaımm benımde lh 10 fsh 5 ama adetlerım duzenlı cok sukur mıktar olarak az gelıo ama 2 gunde bıterım
prolaktın ıcın ılac kullandıgım halde hıc gıdıpte dustumu dıye baktırmadım yaa

aslında baktırsaydın canım .benim adetim 7 gün sürüyor.miktarda çok ama gecikmelerim oluyor.bir tahlilimde fsh 5 lh 7 o ay adetim çok düzenli olmuştu.benim düzensizlik bence lh ın yükselmesiyle alakalı.yüksek olduğu ay düzensiz o kadar tahlilde öle denk gelemez ya:)kadın doğumcu normal diyor ama işte o yüzden bi de endokrine mi gitsem diyom.peki senin eşine bakıldı mı?

bir de o kadar araştırdım lh ile fsh değerlerinin birbirine yakın olması gerekiyormuş.ideali oymuş

çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ama bazı şeylerin önüne geçemezsin olacağı varmış Allah beterinden korusun.

tatlım bu durumlarını ben çok yaşadım düşün ben burda bebek çok isteyip uğaşrken istemeyen daha erken diyen arkadaşım hemde hergün görüştüğüm hamile kaldı aylarca hamile durumuyla yaşadım kalp atışlarını dinledim onunla doktora gittim tekmelerini hissettim her ona gidişte elimi karnından ayırmadım neler hissketiğimi düşün bir kere kıskançlık değil bu ama çok imrendim bu sadece sana ufak bir örnek bana çok dua etti arkadaşım ama saolsun bebek doğduğunda hüngür hüngür ağladım meğerse hamileymişim o doğduğu zaman :) o yüzden üzülme hayatım zamanın gelince seninde bir bebeğin olcak Allahın izniyle

şimdilik öyle aldım tatlım ama önemli olan biliyorsun altıncı aydan sonra inşallah abartmam kilo konusunda :) dörtlü testim çıkmış hayatım almaya gitmem lazım pazartesi istanbua gidicem yine eşim alcak ve doktora göstericek

bende öyle yapiyim o zaman garanti olsun:) hayırlı olsun bebişin benimde içimden erkek geçiyo ama kız istiyorum hayırlısı artık :)

benimde içimden hep kız geçiyordu ama erkek oldu hayatım önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması gerisi boş :)

tatlım sen şimdi kaç haftlıksın ben ilk gittiğimde beş haftalıktım sadece kese gözüktü iki hafta sonra gittim galiba duydum kalp atışlarını :44:

sen bılırsın canım ıstersen gıt bır sebeplerı arastırılıyor
benım esıme bakıldı bakılmazmı 3 sefer test yapıldı doopler cektırdık
ben rahım fılmı cekıldım
klomen 2 sefer kullandım
ıgne tedavısınıde 1 sefer
sımdı asılama dusunuyoruz

peki sorun ne çıktı canım?benim eşimde salı günü sperm testi yaptırcak.bizim daha temmuzda bir yıl doldu yeni başladık bebek için gitmeye

banada arkadasım arıyor napıosun nasılsın kızım yokmu daha bısey ee hadii yapsana dıyor tabı kendı evlendı hemen dogurdu 2 cıyı dusunuyorr bırde ıst oturmuoo bana dıo ben gelene kadar dogur bırtane tabı dedım sipars ederım dogurur getırrım sana bunu bıle nasıl kolay soyluyorlar ıste sankı oluoo ben yapmıom
sende maşallah canımm ayy ben yapabılırmıydım bılmıyorumm gozlrım sel olur gıderdiii ......
ya vallahı kıskanclık degıl sadece bızım burda ugrasıp dıdıkleyıp ılıskı gunlerını hesaplayıp oldumu olmadımı dıyıp yasadıgımız zorlukları goorunce
ay bır bakıyorum mıllet hemen kalıo sonrada ay kocam ceket atsa hamıle kalıyorum dıyolar ya
uyuz oluyorum acıkcası
inşallahh canımm ınsallah sende dualarını esırgeme bızden olurmu canımmmmmmmmmmm
allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…