ben doktordan sonra kuzenime gittim.. 3 yaşında bir kızı var.. minik bebeğim o benim.. içim titriyo ona bakarken.. değişik bir sevgi var ona karşı içimde.. onunda bana karşı öyle biliyorum.. neeyse annesi teyzoşun bebeği olcak demiş.. ayy bütün gün gitti geldi bebek nerde, karnında nerde duruyo? ben onu çok sevcem, abla dicek bana dedi durdu.. ve ikide birde gelip gelip karnımı öptü çılgınbirde isim taktı benim bebeğime; ona göre bir kızım olacakmış ve adı da armut olacakmış
amaaan neyse işte ben harala gürele geçirdim günümü..
sabah doktorda ne mi oldu merak ediyorsunuz değil mihiçbişey olmadı.. ben nasıl bi hayale kapılmışsam kalp duyucam bebeği görücem filan.. foss çıktı.. doktor bana idrara sıkışık gel demişti ama ben dünya kadar su içtim ve karnından göremedik.. yani doktor gördü ama biz seçemedik alttan bakalım dedi ve eşimi kovaladı odadan.. ben hazırlanırken eşim kadına kalp atışı olcak mı ben de geleyim mi içeri demiş.. doktor da yooo daha kalp atışı olmaz demiş; benim gıcık koca aaa o zaman gelmeme gerek yok demiş ben ona sorarım dedim.. neyse işte velhasılı kelam alttan ultrason ile kese belirgin şekilde gözlendi ama daha içinde bişey yok Allah'ım hayırlısı ile içini de görmek nasip etsin 16 ağustosda kontrolüm var inşallah.. o gün eşimin doğum günü.. ona hayatının en güzel hediyesini vereceğim inşallah..
Allah'ım en kısa zamanda tüm isteyenlere tüm dileyenlere nasip etsin.. hep derlerdi de hadi ordan bee derdim ama gerçekten bu yaşanan stres bambaşka.. tedirgin bi haldeyim sürekli.. işte böyle.. dua edin teyzeler bizim için.. biz de size dua ediyoruz.. Allah'ım yar ve yardımcımız olsun..
merak edenler hakkınızı helal edin.. hepinizi seviyorum..
uyudu canım ben de süt nasıl arttırılır diye bakıyordum nettenoo busmai gelmiş..
bebek uyudu herhalde
ben çıkıyorum artık..
filizcim geldin ama gitmem lazım.. laflayamıcaz maalesef
uyku fena bastırdı..
iyi geceler diliyorum..
ay karsılasamıyoruz canım ben sımdı geldım mısafırlerım anca gıttı
canım ben ılk once kadın doguma gıttım 5 hormona baktı..ama hep aklımda endokrıne gıtmek ama bır turlu gıdemedım ozellerde cooook pahalı verdıgı testler falan 1 bucuk mılyarı gecıyordu teyzem gıdıcektı cunku ..daha sonra devletten randevu aldı oraya gıttı ..bende gıtmeyı cok ıstıyorum ama netten randevu zor oluyor .
ıstersen bır gıt bence daha saglıklı olur bana sorarsann.
canım çok sağol ben de kadın doğuma gittim bebek için sorun yok diyolar ama bence var.acaba endokrine mi gitsem diye kararsız kaldım o yüzden bir sorayım dedim peki teyzenin problem neydi canım?
ya koptum bebegın adı armutmu olucakallahım yaa uzun omurler versın o mınık cocuga emı
hadi bakalım canımm ınsallahhhhhh eşinin dogum gununde guzel bır hedıye olucakk
kalp atıslarınıda duyarsınız ınsallhh
amin canım ınsallah bızlerede verır rabbımmm :2:
strest olmazmı canım ya sımdı 11 gun beklıcenn o sana 1 ay gelır sımdı
rabbım sızı nazarlardan korusun canımmm ınsallah saglıgıyla dogar mercımegımız
uyudu canım ben de süt nasıl arttırılır diye bakıyordum nettenhem de seni merak ettim
keseni görmüşsün hadi hayırlı olsun o resimleri sakla tamam mı büyümesini gözlemlemek harika birşey hatta günlük tutmaya başla çok öptüm
anca canım mısafırım yenı gıttı kaynanacıgım
bende evı toplıyım bare azıcık kımsecıkler kalmadı
iyi uykular canımm
AYY koptumm ya gece gece armut elma ne guzel ısım ya ne guzel cocuk olmakkkkkk!armut..!! annesi bebek yapınca onunda adı elma olucakmış.. bugün ultrason görüntüsünü gösterdim ona, annesi de kesin o kesenin şeklini armuta benzetti ondan öyle dedi diyor..değişik bi çocuk işte..
inşallah arkadaşım duyarız o sesleri de, kendini de görürüz.. valla sorma günler geçmiyor zaten anneciğime gidicem diye şimdi bide bebeği beklemek eklendi üstüne, işim iş benim
oohhh geçmiş olsun.. bende geçen hafta atlatmıştım o faslı ama bu hafta da kuzenleri alıcam yemeğe.. bu uyku hali ile nasıl kalkıcam altından bilemiyorum tabii
kolay gelsin sana da.. sizin yazıları görünce gidemedim bi an. ama artık gittim.. yarın görüşürüz.
canım teyzemde troıd ve nodul varmıs sanırım o yuzden gıtmek ıstedı bırde komple bakılıyor ya o yuzden ıstedı
verdıgı tahlıller ozelde 1bucuk mılyar tutuomus o yuzden devlete gitti
sen hormon testlerını yaptırmadınmı yanı doktor pko var dedımı?
ve hormon tahlıllerı ıstemedımı onu anlamadım cANIM [/QU
canım hormon tahlillerimi istedi ultrasonla baktı.her ikisinde de hiçbir problem yok dedi.ama benim adet düzensizliğim var.ve bebek olmuyo.doktor sorun saymıyo ama bence benim lh ım yüksek.6 kez hormon tahlili yaptırdım yakınlarda.yapılan tahlilleri karşılaştırdım lh ım yüksek olduğunda adetimde gecikmeli oluyo.lh ım normal olduğunda adetimde düzenli.
canım hormon tahlillerimi istedi ultrasonla baktı.her ikisinde de hiçbir problem yok dedi.ama benim adet düzensizliğim var.ve bebek olmuyo.doktor sorun saymıyo ama bence benim lh ım yüksek.6 kez hormon tahlili yaptırdım yakınlarda.yapılan tahlilleri karşılaştırdım lh ım yüksek olduğunda adetimde gecikmeli oluyo.lh ım normal olduğunda adetimde düzenli.
tahlıllerını yazsana cnım bakıyım nasıl
maşallah canım 6 kez abartmıssın ben 1 sefer yaptırdım 1 sene 7 aydır olmuo bebek
prolaktınım yuksek benımde
cannım bu altı kez dediğim iki üç yılı kapsıyor daha önceden de adet gecikmesi sorunum vardı.bir keresinde prolaktin de yüksek çıktı.bu ay yaptırdığım da o normale dönmüş.inş senin de düşer.canım bu ayki tahlilde lh 13.11 fsh 7,8 adetim de 9 gün gecikmeli oldu
anladım cnaımm benımde lh 10 fsh 5 ama adetlerım duzenlı cok sukurmıktar olarak az gelıo ama 2 gunde bıterım
prolaktın ıcın ılac kullandıgım halde hıc gıdıpte dustumu dıye baktırmadım yaa
aslında baktırsaydın canım .benim adetim 7 gün sürüyor.miktarda çok ama gecikmelerim oluyor.bir tahlilimde fsh 5 lh 7 o ay adetim çok düzenli olmuştu.benim düzensizlik bence lh ın yükselmesiyle alakalı.yüksek olduğu ay düzensiz o kadar tahlilde öle denk gelemez ya:)kadın doğumcu normal diyor ama işte o yüzden bi de endokrine mi gitsem diyom.peki senin eşine bakıldı mı?
iyi haberlerini bekliyorum..
evet canım yediğim bişey dokundu kesin.. dün gece canım çok kebap istedi.. yemez olaydım.. o yaptı kesin.. hemde öyle düzgün bi yerde yedim ki.. sıkıntı olacağı aklımın ucundan geçmezdi.. doktorda sabah telefonda ilk ne yediğimi sordu.. söyleyince kesin etten olmuştur dedi.. inşallah iyi olurum canım yaa.. doktor fena olursan gel hemen ama yarına kadar iyi olursun dediklerimi yaparsan dedi.. artık yarın sabahı bekliyoruz bakalım.. inşallah pıt pıtları duyarız.. ama bence geç döllenme ve kalp duyamayız gibi geliyor.. son adete göre 6+4teyim ama zannetmiyorum bu kadar olduğunu.. çünki adetimin 22gününde hala yumurta ordaydı hemde daha küçüktü.. bakalım artık yarın belli olacak.. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim.. şimdi çıkmam lazım canım.. dikkat et kendine.. dediğim gibi bak aklını kurcalayıp durma.. düşünmemeye çalış.. biliyorum çok zor ama tamamen bizim elimizde..
moralım öle bozukki :2:
eşimin arkadası vardı aılecede gorusmustuk neyse 3 senelık evlıler
dün eşimi aramıs demıs amca oluyorsun
siz dusunmuomsnuz :2:
eşim dıyorkı ne dıyecegımı bılemedım
bocaladım yok kanka daha var bıze 3 sene bır dolsun bızımde demiş :2::2::2::2:
onlarda korunmayı bırakmıs hamıle kalmıs o ayda
offffffffff dun sahurda aklına gelmıs bırde ozaman dedi
ne yemek yedım ne su ıcebıldım yattım agladımmmm agladım durdumm
adetım gelıo kesinn ben gene cokk duygusallastımm
tuncss canım çok geçmiş olsun nasıl üşüttün o kadarda ishal oldun bu arada içme sodasını çok abartma gazlı sonuçta lapa pirinç ye en güzeli...içinede havuç doğra beraberce pişir...,
yarında iyi haberler getir bize...
bana gelince adet oldum şükür sonunda bu gün ama 41. gün ve ilaçla
ne yazıkki kendiliğinden olamadı....reglle birlikte kasık ağrımda bitti kanamamda çok az geliyor...
olsun napalım....
öptüm kızlar....
gyaman canım maşallah okuyorum yazdıklarını çok kilo almamışsın ve bebeğin iyi çok sevindim... 4 lü test sonuçlarında güzel çıksın inşallah...
bende öyle yapiyim o zaman garanti olsun:) hayırlı olsun bebişin benimde içimden erkek geçiyo ama kız istiyorum hayırlısı artık :)
ben doktordan sonra kuzenime gittim.. 3 yaşında bir kızı var.. minik bebeğim o benim.. içim titriyo ona bakarken.. değişik bir sevgi var ona karşı içimde.. onunda bana karşı öyle biliyorum.. neeyse annesi teyzoşun bebeği olcak demiş.. ayy bütün gün gitti geldi bebek nerde, karnında nerde duruyo? ben onu çok sevcem, abla dicek bana dedi durdu.. ve ikide birde gelip gelip karnımı öptü çılgınbirde isim taktı benim bebeğime; ona göre bir kızım olacakmış ve adı da armut olacakmış
amaaan neyse işte ben harala gürele geçirdim günümü..
sabah doktorda ne mi oldu merak ediyorsunuz değil mihiçbişey olmadı.. ben nasıl bi hayale kapılmışsam kalp duyucam bebeği görücem filan.. foss çıktı.. doktor bana idrara sıkışık gel demişti ama ben dünya kadar su içtim ve karnından göremedik.. yani doktor gördü ama biz seçemedik alttan bakalım dedi ve eşimi kovaladı odadan.. ben hazırlanırken eşim kadına kalp atışı olcak mı ben de geleyim mi içeri demiş.. doktor da yooo daha kalp atışı olmaz demiş; benim gıcık koca aaa o zaman gelmeme gerek yok demiş ben ona sorarım dedim.. neyse işte velhasılı kelam alttan ultrason ile kese belirgin şekilde gözlendi ama daha içinde bişey yok Allah'ım hayırlısı ile içini de görmek nasip etsin 16 ağustosda kontrolüm var inşallah.. o gün eşimin doğum günü.. ona hayatının en güzel hediyesini vereceğim inşallah..
Allah'ım en kısa zamanda tüm isteyenlere tüm dileyenlere nasip etsin.. hep derlerdi de hadi ordan bee derdim ama gerçekten bu yaşanan stres bambaşka.. tedirgin bi haldeyim sürekli.. işte böyle.. dua edin teyzeler bizim için.. biz de size dua ediyoruz.. Allah'ım yar ve yardımcımız olsun..
merak edenler hakkınızı helal edin.. hepinizi seviyorum..
aslında baktırsaydın canım .benim adetim 7 gün sürüyor.miktarda çok ama gecikmelerim oluyor.bir tahlilimde fsh 5 lh 7 o ay adetim çok düzenli olmuştu.benim düzensizlik bence lh ın yükselmesiyle alakalı.yüksek olduğu ay düzensiz o kadar tahlilde öle denk gelemez ya:)kadın doğumcu normal diyor ama işte o yüzden bi de endokrine mi gitsem diyom.peki senin eşine bakıldı mı?
bir de o kadar araştırdım lh ile fsh değerlerinin birbirine yakın olması gerekiyormuş.ideali oymuş
sen bılırsın canım ıstersen gıt bır sebeplerı arastırılıyor
benım esıme bakıldı bakılmazmı 3 sefer test yapıldı doopler cektırdık
ben rahım fılmı cekıldım
klomen 2 sefer kullandım
ıgne tedavısınıde 1 sefer
sımdı asılama dusunuyoruz
hayıt hapı kullan canım butun hormonları dengede tutuomus ben bu ay baslıcam onada
tatlım bu durumlarını ben çok yaşadım düşün ben burda bebek çok isteyip uğaşrken istemeyen daha erken diyen arkadaşım hemde hergün görüştüğüm hamile kaldı aylarca hamile durumuyla yaşadım kalp atışlarını dinledim onunla doktora gittim tekmelerini hissettim her ona gidişte elimi karnından ayırmadım neler hissketiğimi düşün bir kere kıskançlık değil bu ama çok imrendim bu sadece sana ufak bir örnek bana çok dua etti arkadaşım ama saolsun bebek doğduğunda hüngür hüngür ağladım meğerse hamileymişim o doğduğu zaman :) o yüzden üzülme hayatım zamanın gelince seninde bir bebeğin olcak Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?