Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

peki sorun ne çıktı canım?benim eşimde salı günü sperm testi yaptırcak.bizim daha temmuzda bir yıl doldu yeni başladık bebek için gitmeye

bırsey cıkmadı gayet ıyı canım hadı hayırlısı ıns guzel sonuc cıkar
buarada ozel labaratuarda yaptırsın daha ıyı olur
ozel hastanelerde bıle rahat olmuoo

bırsey cıkmadı gayet ıyı canım hadı hayırlısı ıns guzel sonuc cıkar
buarada ozel labaratuarda yaptırsın daha ıyı olur
ozel hastanelerde bıle rahat olmuoo

canım benim eşimde doktor olduğu için tahlil konusunda sıkıntımız olmuyo.senin eşinde sorun olmadığına göre bence kasma canım kendini.allahın izniyle olur.sen de saç dökülmesi kıllanma bu tarz şeyler var mı?

QUOTE=filiz86;25826127]evet ya napıyım ama cok susamıstım neyse bogazımm gectıde yutkunmada bır tuaflık var bırsey takılıyor gıbı oluoo ..ınsallah olur canım hayırlısı

ayyy kuşumm benım cok saoll optum bol bol pastasınıda uflettık bır yas daha yaslandı annecıgım ..allahım onlara saglık versın ınsallah ..canım adet olucam cok gergınım iştee ay bırı bısey dese bagrıyorum hemen yaa :2: son 3 gun var adetıme :18::18::18:

menü guzel canım islim kebabı nasıl kız ben atlattım ama yarına kaynanamlar gelıo benımde yaa
hıc ugrasamıcam ben valla cok bıseye
boregım var buzlukta corba pılav etlı sote tazefasulye
etımeklı tatlı
ortayada 3 cesıt salata yeter
[/QUOTE]
Annene Allah uzun ömür versin canım.Evet atlattım dün çok şükür darısıda senin başınaBu arada giderken kayınvaldem dediki sizde gelin dedi bende davet ederseniz gelirisniz dedim.Davete ne gerek var çıkın gelin yaparız birlikte yeriz dedi.Bende ramazanda davet oluyor ama dedim.Oda siz yabancı değilisniz cart curt aman nerde o incelik .Sonra evi boyamıştı eşim tv ünitesinin arkasını duvar kağıdı yaptık neyse perdede değişti bir hayırlı olsun güzel olmuş diyemedilerİnsan evladını kıskanırmı bunlarda görüyorum.Biz çevremizdeki insanlar için diyoruz çekememezlik var diye önce kendi yakının bunu yaparsa başkasının yapmasına şaşmamak lazım.Annem olsa hayırlı olsun diye diye bir hal olurduYa belki çok takılmııycak şeyler ama.İnanınki birikiyor insanın içinde.Dün gece yatamadım zaten eşimle konuştuk öyle.Eşimde üzülüyor bu hallerine arabama ilk binmiş agzından hayırlı olsun çıkmadı annemin diyor.Dn yemekten sonra sahile gittikte annesi halası biz.Babası kaynım evde kaldılar.Bende bir tane değilki babasıda triplinin biri bıktım sıkıldım bu hallerinden.Dün gece içim patlıcaktı resmen taş gibi oturdu iyice.Neyapacağımı şaşırıyorum oruçlu oruçlu sofrayı tek başıma hazırladım yemkleri vs.Karşılığında afra tafraKıskançlıklarını belli ediyorlar Allah'tan.Allah yardımcım olsun ve sabır versin nediyeyim.Kız azmı listen şimdi senin neresi azGayet güzel seninkide gerek yok ek yemek yapmayaSana yollarım tarifi linkten
Teşekkür ederim canım evet haklısın çok bile yapıyosun tafraları görünce öyle düşünüyorsun.Bende kayınvalde bir tane değil iki tane kayınvalde kayınbabaEvet islim kebabı gerçekten güzel oluyor.Ben et yerine köfte yaptım küçük küçük kızartttım onları patlıcanın içine koydum.Kalan köfteleride tepsiye dizdim.Patates kızarrtım küp küp onlarıda köftelerin üzerine yerleştirdim patlıcanın yanında ondanda iki kaşık koydum güzel oldu.canınız çekmesin
günaydın kızlarr hepinize iyi hafta sonları :)

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Sanada güzel hafta sonları canım öpüldün
sagol canım allah razı olsun haftaya cumaaa test yapcam kısmet artık
Hadi inşallah güzel haberlerle gel
oooo listen çok güzel canım ellerine sağlık şimdiden :)) beğenmiycekde napcak :) süper süperr evet sprem hızı için canım içmesinde bir sakınca yok tabıkıde içebilir :)))
Canım benim sağol valla elimden geleni yaptım kurtuldum şükür.Ama dün gece içim baya bir sıkıldıTamam canım o sperm için olan ilçalrı özelden atarmısın bana not edemedimde.
Allah hayır etsin genelde bebek rüyaları güzel yorumlanır.İnşallh iyi şeyler olur canım
bende öyle yapiyim o zaman garanti olsun:) hayırlı olsun bebişin benimde içimden erkek geçiyo ama kız istiyorum hayırlısı artık :)
Allah hayırlısını sağlıklısını versinde canım inşallh gönlüne görede olur
Tatlım yollucam tarifi burdan bakarsın
kızlar gercekten yeşill yok ya nerde gırıs tarıhlerıne bakınca gelmıs gozukuyor ama neden bızım topıge gelmıyor kı acaba zamanımı yok
çok ozledık seni yeşilll gel artık
Evet ya bende çok özledim yeşili ve merak ettim inşallah iyidir.Gelir inşallah
Allah bağışlasın canım darısıda bizlere olur inşallah.Bende tedaviye yeni geçtim .
Allah nasip etmişse olur inşallah.Evet çocuk oldumu evin neşesi derler.İnşallah hayrlısıyla kavuşuruz o neşelere
Aminnn canım aminn inşallah o günlerde gelir.Bende aileme uzağım baba tarafım var aynı şehirdeyizde farklı ilçedeyiz.Ama anne tarafım annem uzak banaBazen çok istiyorum yanımda olsun ama alıştım artık sanırım.Bende çok kişiyle arkadaş olmam .1 2 arkadaşım olsun öz olsun.Herkezten dost olunmuyor şu devirde
kızlar sizce bu hormonlar için endokrine gitmek daha mı mantıklı?
Evet canım daha mantıklı ben çocuk düşünmeden önce endokrine giidyordum hormonlarım için.Ve şuanda kadın doğum ve endokrinde takibimi yaptırıyorum.Sadece kadın doğumla olmuyor .Hormonlarda sorun varsa öncelikle onları düzene sokmak gerekiyor.Ben hala giderim endokrine tavsiye ederim git bencede
Canım nasıl isim bulmuş öyle o yok kız olursa çilek koyucam ablası deseydinGörürsün canım inşallh kalp atışınıda duyarsın.Dha çok yeni annesi bırakta azıcık naz yapsın

Haklısın canım.Başa gelmeyince anlamalarını bekleme.Öyle kolay olsaydı herkez hamile kalırdı.Yani sormalara bende sinir olurum.İnşallah Allah aratmadan kavuşturur bebeklerimizeÜzme kendini adet olucaksan duygusal olman normal.O günlerde gelicek inşallah anne olduğumuz günler.Ama herkezte anne olamıyor buda bir gerçek.Ben burdaki çoğumuzun iyi bir anne olacağını biliyorum.Çünkü ne zorluklarla sahip oluyorsun.O yüzden daha bir kıymetli olur

İslim Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Burdan bakabilirsin canım.Ama ben et yerine köfte yaptım daha güzel oldu onuda belirteyim.Kıymanın içine soğan karabiber az salça,maydonoz doğradım yoğurdum.Küçük köfteler yuvarladım. patlıcanlardan sonra köfteleride kızarttım.Hatta biberleride az çevirdim yağda fırında daha çabuk pişsin diye.Domates hariç.Tepsiye dizdikten sonra salçalı az yağlı suyu üzerine gezdirdim fırına verdim.

valla öyle.. çocuk olmak, annemin evinde olmak.. ama zamanı durduramıyoruz işte.. akıp gidiyor.. şimdi bizler anne baba olma yolundayız.. bir gün de yaşlanıp göçüp gideceğiz.. ahh ahhhh
islim kebabını soktunuz aklıma ya hayır ola bakalım.. kuzenler geldiğinde ondan yapayım bari diyorum.. hem de şu canımın çekmesine de bi hal çare olur.. kaynanam pek güzel yapar onu.. onu çağırıp yaptırıveririm.. düşündüm taşındım bu hamile durumunu kullanacağım onlara karşı.. herşeyi yaptıracağım ona

canım teşekkür ederiiim... benim son adete göre 6+6 çıkıyor ama dün ultrasonda doktor kese 5 haftalıktan az fazla duruyor dedi.. yani tahminen bi 10 günlük sapma var.. bir pko klasiği geç döllenme hatta ultrasonda son adetimi girdi doktor o yazıyor kenarda ve altında da kesenin durumuna göre de yazıyor.. 5+2 yazıyordu orda da.. doktor 15 gün sonra gel dedi dedim bayrama denk geliyo ve ben ailemin yanına gitcem.. o zaman gitmeden bakalım dedi, 16sında kontrolüm var işte nasipse bakalım.. o gün büyük ihtimal bebeği görürüz ve kalp atışını duyarız dedi..

** bahar yaa seninkiini de alıntılamıştım çıkmadı gene.. görürsün inşallah yazımı
canımı deli gibi islim kebabı çektirdiniz artık farz oldu yapmak.. çok severim v çok uzun zamandır hiç yememiştim..
artık bi zahmet gelip de yapıverin bana islim kebabı..
bu arada patatesleri küp küp köftelerle servis etmek de süper olmuş..

canım sac dokulmam hala devam edıyor benım suan maalesef saglık ocagına gıttım bıkere dedım sac dokulmem var bır dunya tahlıl yaptı bırsey cıkmadı ama pkoda var sac dokulmesı ıste

canımmm saollasın allah butun annelere babalara uzun omur versın buarada bende atlattım dun geldıler benımde dedım ya cumartesı gelıcekler dıye buarada ıyı soylemıssın kızz öle davetsız gıdılırmıymıs hıh ben hıc gıtmem anca cagırınca gıderım ama benımkı zaten cagrır 3 sefer gıttık ramazanda hepte saat aksam 7 gıbı gıttım salatayı yaptım tek aman napım yaa hazırlasınn hadı yaaa gercektende oyle bız baskasına derız nıye demedı kıskanmıstır kız ablamın kaynanasıda oyle he ınan ablam yatak odasına yatak baza aldı eşimdenn ayy 1 hafta sonra gelmıs eşime yatak baza yatak odası takımı sormus ablam masa almıs geldı gene masa sormus komedı ya kendını genc kız sanıo gıydıklerını gorsen kapalı ama acayıp modern benımkı oyle olsa cekemezdım yaa heralde ben cenemı tutamam paso soylenırım
ayy yaa kayınpederdemı sorunlu kız bare bırı ıyı olsaaydı valla allah yardımcın olsun bende kayınpederımle konusmam muhattabım degıl o dun geldı hgnizzz dedim hb dedı opmem bıle zaten oda elını opturmez sankı cok genc ya
aman azıcık salla kuzum takmaaa kafaya bırde onları zaten bızım takıcakk coook seyımız var :2:
ya bak kendı ablam bıle cocuguna cok bagrıyor ıycene sınırlerı laçka olmus ama cok yaramaz yıgenım benımm hiperaktiff ben o bagrınca cok uzuluyorum
cunku sahıp olamıyoruz ınan yolda bırı dovse cocugu bole kadını adamı elıme alıp dovesım gelıo
tamam belkı bızde bagırıcaz ama ne bılım yaa uzuluyorumm rabbım nasıp etsın bızede

ınsallahh canımmm hepımız anne baba oluruz doganın kanunu dogum yaşam ölüm :2:
hahaha kusura bakma canım ya aklına soktuk ama alıcagım son 1 kısı var eger kolaysa degısık olsun ıstedım
kaynanan gelıp yaparsa ohhhhh ne guzell vallaa benımkıde gelır yapar
bencedeeeeee kullan azıcık kız naz yapp ben ole yapmayı dusunuyorummm
ahh yemek yapamıyorumm ahh bak oglun ac kalıoo de yemege gıt hergun ye uykum geldı de kaç

bahar canım o ıslım kebabı dedıgın seyden bugun yengem yaptı koftelı ama etlı degıl bızde onu yaparız ama adı ıslım kebabı oldugunu bılmıyordukkk
bende yaparım onu bohca gıbı patlıcan kofte sarılıyor baktımda resımlere bugun ıftarda onu yıcez hatta abımlerde

Evet canım bende ilk defa yaptım islim kebabını güzelde olduGenelde güveçte patlıcan tavası yapardım ama buda çok güzelmiş yaniEt belki sert olur zor pişer diye köfte yapmak daha mantıklı sonuçta et yerine kıyma koyuyorsun içine.Ohhh negüzel tesadüfe bak afiyet olsun şekerim
Saç dökülmesi bendede oluyor canım pkodan kaynaklanıyordur oda.İyi çağırmış kayınvalden benimkide çağırdıda davet farketmezmiş öle diyor amann cahil insanla uğraşılmaz ömrünü yer sonraBen öperim ellerinide yaranamam bazende öpmem soğutuyorlar kenidlerinden başka birşey değil yaniÖyle canım okdar sorunumuz var zaten bunlarında etkisi oluyor stres oluncada haliyle pkoyu etkiler daha çok.Haklısın çocuklarını dövenmi dersin sokağa atanmı dersin bizde burda napacağımızı şaşırıyoruz çocuk içinHayırlısı olsun herşeyin nediyelim

Niye benimki çıkmıyor acaba ikidir böyle oluyor şekerimOlsun farketmez ya sonuçta iletişime geçebiliyoruz ya boşverAyyy canım ya canın çekmiş senin Ayıp ettin yaparız tabiki canın sağolsun keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık negüzel olurduGeleyim yapayım canım sanada yada sen gel bana iftara

aynen zaten ben etı yıyemıyorum kofteyı yıyebılıyorum saol canım bugun yıcem bakalım
sac dokulmesı baya var bende ya hemde saclarım cansız zaten :2:
benımkıde cagrır ama herzaman cıkın gelınde der yani aman ben gıtmem bosver fazla samımıyet gerekmez

selam
geçen cuma kan testi yaptırdım hormonlar için

Sensitif TSH 1.265
Serbest T4 1.08

Estradiol 26

FSH 4.46

LH 3.61
Prolaktin 12.3

TSH bir birim düşmüş ama fsh bir birim yükslemiş
genelde fsh lh eşit olur deniyordu ama benim fsh biraz artmış ne demek oluyor ki bu
anlamdım.
smear da hala çıkmadı o da çıkınca genel kontrol tamamlanmış olacak:)

CANIM NE GUZEL HORMONLARIN SENIN cok normal boyle olması senın hamılelıgın yakındır ozaman
bır ılac ıgne kullan tamamdır ınsallah ya
dusun benım lh 10 fsh 5 prolaktınıde hıc sorma 57 lerde
smeAR daha cıkmaz 1 hafta ıcınde cıkıyor

ahh ahh benim kaynana gelmez geçen hafta yemeğe çağırmıştım amcalarla kaynanaları.. amcalar daha erken geldiler.. amcanın eşi kaynanamdan daha çok koşturdu, hatta kaynanam bi tabağı alıp öte yere koymadı desem yalan söylemiş olmam.. hiç yardım etme huyu yoktur.. ama ben gidince de bana iş yaptırmaz.. sadece masa toplarım bazen salata yaparım o kadar.. naz maz çekmez yani.. benim naz ancak kendi anama ablama ve kocama geçer.. kocacım bugün yine pek yardımcı oldu.. evi topladık ben çamaşır yıkadım o balkonlarımı yıkadı asmama yardım etti filan.. inşallah hep böyle yardımcı olur da bebeği de sağlıkla dünyaya getirince yardımlarına devam eder

bu sefer oldu bende sıkıntı var muhtemelen senden kaynaklı bişey değil alıntı işinde aceleci davranıyorum sanırım
valla ne güzel olurdu bi arada olsak.. her hafta buluşurduk... ellerim ağrıyor bazen yazıcam diye o zaman da konuşcam diye çenem ağrırdı
islim kebabının siparişini anneciğime geçtim.. gelince yaparım dedi hemencecik bi de söyle o canına hep bişeyler istiyo son günlerde istemesin dedi.. kilo alıcaksın diyo..
aaa bu arada size sölemedim doktorum ilk 4 ay asla kilo almanı istemiyorum hatta biraz dikkat et verebilirsen daha iyi olur dedi.. azıcık kilom fazlalaşmıştı son aylarda.. nanayı yedim ben

canım benim hormonlara göre pko değilsin sende ben gibi dimi.. görünümde pko var sanırım.. benim de fsh lh dengem hep iyi yerinde çıkardı ama görünüm pko işte..
inşallah smear sonucun da iyi çıkar..
nasılsın bu arada yoksun bikaç gündür sanki..

hadi ya benımkı aradı kızım bısey yapılcaksa erken gelım dedı 7 de geldı yapılcak bısey yoktu ben yapmıstım
zaten kendı babam et sote yaptı annemde borek yapmıs kaynanamda ekstra borek getırdı ohh bır dunya oldu
yaslıysa yapmaması normalde oyle genc kalkıp kendı ısını kendı yapıosada azıcık yardım etsın yahu kalk be kadın bır tabak gotur bak hamıleyım deseydın ayy ne guzel olurdu ya dıyeblsek keske
valla ne guzel kocan yardım edıosa cooook sanslısın benımkıde cok etmez arada nadır yani bu ramazan ettı hayret ettım
benım evımde balkon yok maaaleseff balkonu olanlara ozenıyorum
ins eder canım
buarada senın hormonlarında duzgunmüşş benım degerım cok duzgun degıl sız zor kaldııgınıza gore ben hıc kalamam kesin

brownimm piştt kuşum nerdesın sen bakimm hıh
ben gercı gecelerı gezmelerde yada mısafırlerle bogusuyorum senınle denk gelemıoz artık

genç kaynanacığım ama işte.. neyse artık bu da nasip kısmet..
öyle hemen siz zor ben hiç filan mantığını aklına sokma.. olacak de.. ben hiç umutsuz olmadım.. hep olacak dedim her ay umudumu artırdım.. her ay ilk günki gibi heyecan duydum adetimi beklerken.. ama olmadı olmuyor.. Rabbim elbet bir vakit kararlamıştır.. sakın moralini bozma.. ben hayatımda sadece 5 bilemedin 6 kez ilaçsız adet olmuşumdur.. gerisini sen düşün..
şimdi çıkmam lazım.. kaynanamda iftar var hazırlanayım ancak vakit yeter
akşama görüşürüz..
öpüyorum canım

benım adetım bugun yarın gelır cok agrım var kızlar bu ayda gıttı
bıdakı aya ne yapsam acaba :44:
ben bayramdan sonra baslıcam tekrAR tedavıye oruc bosa gıtmesın dıye

aman olsun canım beterın beterı var gene kaynanalarımzıın sesı cıkmıo yapmayı versınler işte bosver
bende heray umutlanıyorum ama olmuyor gun gectıkce umutlarımda gıdıyor tamam adet oluyorum ama az oluyor bunun sebebınıde bulamıyoruz troıd dedıler baktırdım yok
tabykıde zamanı var ama zaman zaman ne zaman iştee ınsanın bazen sabrı kalmıo allahım guc kuvvet versın bıze tüp bebekte bıle ya olmazsa dusuncesı var hep aklımda
tamam canım bende abımlere davetlyım ıftara gorusrz canım optum
buarada az ye kıs doktor kılo alma dedıyse ama sabahları cevız badem mutlaka ye
off hamılelıktede rejım yaparsak vay halımıze yaa
senın kılon boyuna gore ıyı dıye hatırlıom ben ben 60 kıloyum ya offf 5 kılo fazlam var 1.68 boyum ahh vereblsemm hemencecık

lepicim bence hormonların güzel maşallah diyelim:) inş smear da temiz çıkar canım. bende bugün pregesteron için kan verdim salı çıkacakmış inş güzel çıkar. şöyle bir 10 falan çıksa dicem ama hiç sanmıyorum:) canım bu hormon testleri için illa adetin 3. günü mü olması gerekiyor?? adetli değilken ölçülemiyor mu hormonlar?

benim hormıonlar da bişi yok canım Allaha şükür
ama yumurtalar gelişmiyor işte
iğne ilaç istemiyorum şuara oluruna bıraktım
hatta gün mün hesabı gün aşırılar falan da yok
benim kocaya yaramıyor
bana da yaramıyor tabi:)
Allahın bi bildiği var demekki zorlamanın alemi yok dedim artık.

ben de de seninki gibi görüntü pko canım
ultrasona girdiğimde hala varlardı
o da düzeni bozuyor işte.
doktor pko hormonlarını etkilememiş demişti henüz.
belki biraz daha beklesem etkilerdi kim bilir...
inşallah sonumuz senin gibi olur
iki türlü durum varmış sanırım bir pko diğeri pko sendromu
biz sendromlu değiliz daha hafif vakayız galbabildiğim kadarıyla

benım adetım bugun yarın gelır cok agrım var kızlar bu ayda gıttı
bıdakı aya ne yapsam acaba :44:
ben bayramdan sonra baslıcam tekrAR tedavıye oruc bosa gıtmesın dıye

bişi yapma şekerim sal gitsin bırak ucunu bi ay da
vala bi rahat bi rahat nasılsa yok dion
vücuduna çok stres yüklüosun böyle
rahatla azıcık
(çok rahat buldum kendimi ayol)

sen evde yemion zaten git abi de ye bugün de
bi yaştan sonra kilo zor verilio canım ya evlendiğimde 56 olan ben 2 senedir en az 58 gördüm:)
olmuyor olmuyor yani açlıktan ölsem gene de göremedim 56 yı
onda da sal gitsin
buarada kırmızı yaptığım yer iin konuçuyorum
biraz umutlanmamaya çalış
öyle yap ki umutların tükenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…