lepicim bence hormonların güzel maşallah diyelim:) inş smear da temiz çıkar canım. bende bugün pregesteron için kan verdim salı çıkacakmış inş güzel çıkar. şöyle bir 10 falan çıksa dicem ama hiç sanmıyorum:) canım bu hormon testleri için illa adetin 3. günü mü olması gerekiyor?? adetli değilken ölçülemiyor mu hormonlar?
kızlar aranızda eşi sperm testi yaptıran var mı?sonuçlar kaç günde çıkıyor?
İyi canım tesadüf olmuş köfte olmasıaynen zaten ben etı yıyemıyorum kofteyı yıyebılıyorumsaol canım bugun yıcem bakalım
sac dokulmesı baya var bende ya hemde saclarım cansız zaten :2:
benımkıde cagrır ama herzaman cıkın gelınde der yani aman ben gıtmem bosver fazla samımıyet gerekmez
Hormonların güzel canımselam
geçen cuma kan testi yaptırdım hormonlar için
Sensitif TSH 1.265
Serbest T4 1.08
Estradiol 26
FSH 4.46
LH 3.61
Prolaktin 12.3
TSH bir birim düşmüş ama fsh bir birim yükslemiş
genelde fsh lh eşit olur deniyordu ama benim fsh biraz artmış ne demek oluyor ki bu
anlamdım.
smear da hala çıkmadı o da çıkınca genel kontrol tamamlanmış olacak:)
Benimkininde canı pek bir kıymetlidir.Dün bir kere sordu gelince yardım lazımmı diye ben herşeyi hazırladım dedim oda ısrar etmedi zaten.Ama diğer gün geldiklerinde yerinden kalkmaz.Hanımefendi oruç tutmuyor ilaç kullandığı için ben oruçtum yapsa yapardı yani.Sadece bir tabak topladı okadar.Aman Allah sağlık versinde kimselere muhtaç etmesinahh ahh benim kaynana gelmezgeçen hafta yemeğe çağırmıştım amcalarla kaynanaları.. amcalar daha erken geldiler.. amcanın eşi kaynanamdan daha çok koşturdu, hatta kaynanam bi tabağı alıp öte yere koymadı desem yalan söylemiş olmam.. hiç yardım etme huyu yoktur.. ama ben gidince de bana iş yaptırmaz.. sadece masa toplarım bazen salata yaparım o kadar.. naz maz çekmez yani.. benim naz ancak kendi anama ablama ve kocama geçer.. kocacım bugün yine pek yardımcı oldu.. evi topladık ben çamaşır yıkadım o balkonlarımı yıkadı asmama yardım etti filan.. inşallah hep böyle yardımcı olur da bebeği de sağlıkla dünyaya getirince yardımlarına devam eder
bu sefer oldubende sıkıntı var muhtemelen senden kaynaklı bişey değil alıntı işinde aceleci davranıyorum sanırım
valla ne güzel olurdu bi arada olsak.. her hafta buluşurduk... ellerim ağrıyor bazen yazıcam diye o zaman da konuşcam diye çenem ağrırdı
islim kebabının siparişini anneciğime geçtim.. gelince yaparım dedi hemencecikbi de söyle o canına hep bişeyler istiyo son günlerde istemesin dedi.. kilo alıcaksın diyo..
aaa bu arada size sölemedim doktorum ilk 4 ay asla kilo almanı istemiyorum hatta biraz dikkat et verebilirsen daha iyi olur dedi.. azıcık kilom fazlalaşmıştı son aylarda.. nanayı yedim ben
canım benim hormonlara göre pko değilsin sende ben gibi dimi.. görünümde pko var sanırım.. benim de fsh lh dengem hep iyi yerinde çıkardı ama görünüm pko işte..
inşallah smear sonucun da iyi çıkar..
nasılsın bu arada yoksun bikaç gündür sanki..
Canım Allah'tan ümit kesilmez nice durumu vahimler hamile kalıyor.Ümitsiz olma.Bak negüzel ailen yardımcı oluyor bu yönden şanslısın.Herşey dört dörtlük olmuyor iştehadi ya benımkı aradı kızım bısey yapılcaksa erken gelım dedı 7 de geldı yapılcak bısey yoktu ben yapmıstım
zaten kendı babam et sote yaptı annemde borek yapmıs kaynanamda ekstra borek getırdı ohh bır dunya oldu
yaslıysa yapmaması normalde oyle genc kalkıp kendı ısını kendı yapıosada azıcık yardım etsın yahu kalk be kadın bır tabak gotur bak hamıleyım deseydınayy ne guzel olurdu ya dıyeblsek keske
valla ne guzel kocan yardım edıosa cooook sanslısın benımkıde cok etmez arada nadır yani bu ramazan ettı hayret ettım
benım evımde balkon yok maaaleseff balkonu olanlara ozenıyorum
ins eder canım
buarada senın hormonlarında duzgunmüşş benım degerım cok duzgun degıl sız zor kaldııgınıza gore ben hıc kalamam kesin
kızlar aranızda eşi sperm testi yaptıran var mı?sonuçlar kaç günde çıkıyor?
benim hormıonlar da bişi yok canım Allaha şükür
ama yumurtalar gelişmiyor işte
iğne ilaç istemiyorum şuara oluruna bıraktım
hatta gün mün hesabı gün aşırılar falan da yok
benim kocaya yaramıyor
bana da yaramıyor tabi:)
Allahın bi bildiği var demekki zorlamanın alemi yok dedim artık.
bişi yapma şekerim sal gitsin bırak ucunu bi ay da
vala bi rahat bi rahat nasılsa yok dion
vücuduna çok stres yüklüosun böyle
rahatla azıcık
(çok rahat buldum kendimi ayol)
sen evde yemion zaten git abi de ye bugün de
bi yaştan sonra kilo zor verilio canım ya evlendiğimde 56 olan ben 2 senedir en az 58 gördüm:)
olmuyor olmuyor yani açlıktan ölsem gene de göremedim 56 yı
onda da sal gitsin
buarada kırmızı yaptığım yer iin konuçuyorum
biraz umutlanmamaya çalış
öyle yap ki umutların tükenmesin
İyi canım tesadüf olmuş köfte olmasıYani fazla samimiyet olunca cılkı çıkar zaten mesafeli olmak bencede daha iyi
Hormonların güzel canımFsh ın lh a göre yüksek olması gerekiyor zaten.İnşallh kısa sürede bebeğine kavuşursun
Benimkininde canı pek bir kıymetlidir.Dün bir kere sordu gelince yardım lazımmı diye ben herşeyi hazırladım dedim oda ısrar etmedi zaten.Ama diğer gün geldiklerinde yerinden kalkmaz.Hanımefendi oruç tutmuyor ilaç kullandığı için ben oruçtum yapsa yapardı yani.Sadece bir tabak topladı okadar.Aman Allah sağlık versinde kimselere muhtaç etmesinKilon fazlaysa sağlıklı beslen canım genelde sebze meyva süt yoğurt tüket hamur işi çok yeme ödem yaparmış.Tam buğday yada kepekli ekmek ye.Yürüyüşe çık
Canım Allah'tan ümit kesilmez nice durumu vahimler hamile kalıyor.Ümitsiz olma.Bak negüzel ailen yardımcı oluyor bu yönden şanslısın.Herşey dört dörtlük olmuyor işte
Evet canım biz yaptırdık özelde 2 saat içinde sonucu verdiler.Yaptırıcaksanız özele ve tam sonuç veren yere gidin.Kimi yerler sonucu ayrıntılı vermiyor.Doktorlarda ayrıntılı istiyor ona göre bir yer bulursunuz.Geçmiş olsun
Allah hayır etsin genelde bebek rüyaları güzel yorumlanır.İnşallh iyi şeyler olur canım
Allah nasip etmişse olur inşallah.Evet çocuk oldumu evin neşesi derler.İnşallah hayrlısıyla kavuşuruz o neşelere
Aminnn canım aminn inşallah o günlerde gelir.Bende aileme uzağım baba tarafım var aynı şehirdeyizde farklı ilçedeyiz.Ama anne tarafım annem uzak banaBazen çok istiyorum yanımda olsun ama alıştım artık sanırım.Bende çok kişiyle arkadaş olmam .1 2 arkadaşım olsun öz olsun.Herkezten dost olunmuyor şu devirde
brownimm piştt kuşum nerdesın sen bakimm hıh
ben gercı gecelerı gezmelerde yada mısafırlerle bogusuyorum senınle denk gelemıoz artık
oh ne guzel canım pozıtf pozıtıf gun asırıda yok kafan rahat yanı ozaman gelıcek yakındır bebegın
gercekten cok rahatlamıs gordum senı canım hormonların duzgun ya tabii ohh bız napalım sekerımmbenım dusun lh 10 fsh 5 ooff valla dustumu acaba 7 ay olmustur yaptırmayalı :44:
canım ya bende kılo aldım evlendıgımde 55 56 dimoldum şimdi 60 :2:
ah zayıflayadabılsek keske
buarada bır pko var bırde pko sendromu varmıs doktor banada demıstı benımde pkoda gorunurde cok kıst yok hormonlarında normal dedı daha yukseklerı varmıs yanı sendrom olanı
allahım ya daha beterınden korusun bızlerı
benim hormonlarım normladi Allaha şükür canım ya. ondan değil rahatlığım.
buara bıraktım çalışmayı falan. öyle çok takıyorum bunalıma giriyorum sonra:)
senink de çok kötü değil neler var. fsh normal lh de belki düşmüştür git bi yerde ölçtür bence.
halimize şükür gene.
benim de çok kistim var mesela. bonvuk boncuk doktor hiç saymadı bile
sen de adet düzensizliği yapmıyor mesela ben de 50 güne yelken açmıştım
kaç aydır ilk kez 37. gün adet oldum bu ay mesela.
herkes de kendini farklı gösteriyor pko.
sonuçta pkoyuz işte
canımm ya evet pkoluyuz ama bugün annemle konuşurken aklımıza geldi.. ben 14-15 yaşındayken de çok adet oluyordum ( tam tersi yanii) onun için doktor gittiğimizde yumurtalıklarım temiz çıkmıştı..
şimdi bu pko doğuştan itibaren olduğu için.. acaba o zamanki doktorda mıı göremedii ya da o zaman pko değildim de sonradan mı oldum anlamadımm :26::26:
ben şöyle düşünüyorum.
bu pko çoğu kişi de belli bi yaştan sonra çıkıo heralde.
ben de eskiden ağrılı adet olurdum adetlerim daha yoğun ve uzun olurdu.
yumurtlama akıntımı bariz görürdüm
ama sonra sonra azaldı hepsi
evlenmeden doktora gitmiştim yok bişi demişti.
eğerki görmediyse benim doktor görmedi
ya da gördü ama koruncak nasılsa diyip dkh yii verdi bana artık bilmiyorum.
geçmişe dönmek mümkün değil artık oyüzden önümüze bakcaz napalım.
ömür boyu bunu yaşayacağımızı bilmek çok garip gelior bana
asla geçmeyecek bir rahatsılığım var
ve ilk çocuğumu yapsam bile ikincide de aynı çabayı sarfedicem, edicez
aman olsun canım beterın beterı var gene kaynanalarımzıın sesı cıkmıoyapmayı versınler işte bosver
bende heray umutlanıyorum ama olmuyor gun gectıkce umutlarımda gıdıyor tamam adet oluyorum ama az oluyor bunun sebebınıde bulamıyoruz troıd dedıler baktırdım yok
tabykıde zamanı var ama zaman zaman ne zaman iştee ınsanın bazen sabrı kalmıo allahım guc kuvvet versın bıze tüp bebekte bıle ya olmazsa dusuncesı var hep aklımda
tamam canım bende abımlere davetlyım ıftara gorusrz canım optum
buarada az ye kıs doktor kılo alma dedıyse ama sabahları cevız badem mutlaka ye
off hamılelıktede rejım yaparsak vay halımıze yaa
senın kılon boyuna gore ıyı dıye hatırlıom ben ben 60 kıloyum ya offf5 kılo fazlam var 1.68 boyum ahh vereblsemm hemencecık
ben de de seninki gibi görüntü pko canım
ultrasona girdiğimde hala varlardı
o da düzeni bozuyor işte.
doktor pko hormonlarını etkilememiş demişti henüz.
belki biraz daha beklesem etkilerdi kim bilir...
inşallah sonumuz senin gibi olur
iki türlü durum varmış sanırım bir pko diğeri pko sendromu
biz sendromlu değiliz daha hafif vakayız galbabildiğim kadarıyla
Benimkininde canı pek bir kıymetlidir.Dün bir kere sordu gelince yardım lazımmı diye ben herşeyi hazırladım dedim oda ısrar etmedi zaten.Ama diğer gün geldiklerinde yerinden kalkmaz.Hanımefendi oruç tutmuyor ilaç kullandığı için ben oruçtum yapsa yapardı yani.Sadece bir tabak topladı okadar.Aman Allah sağlık versinde kimselere muhtaç etmesinKilon fazlaysa sağlıklı beslen canım genelde sebze meyva süt yoğurt tüket hamur işi çok yeme ödem yaparmış.Tam buğday yada kepekli ekmek ye.Yürüyüşe çık
Evet canım sonuçlar hızlı çıkıyor.Rica ederim inşllh iyi çıkar sonuçlaraaaa o kadar çabuk mu çıkıyo sevindim valla.özelde yaptırcaz zaten canım randevu aldıkta.ben de sonucu aldıktan sonra kadın doğuma gitcem o yüzden sordum.cevap için teşekkürler
Haklısın canım uzakta olsalar sağlıklı huzurlu haberlerini duymak yetiyor .Arkadaş konusundada aynı fikirdeyiz canıminşallahh canımmm benimm.. o kadar çok ihtiyacım var ki artık güzel şeyler duymaya..
Alah sabır versinn canımm tabiki insan ailesiyle yakın olmak ister ama hepiniz sağlıklı huzurlu mutlu olun da o her şeye yeter zaten uzak olsanız da onların sağlıklı mutlu huzurlu oluşu yeter sana.. tabiki görmek ayrıdır ama Allah ilk önce sağlık versinn
arkadaş konusunda da sana çok katılıyorum canım 210 tane arkadaşım olcağına 1 tane dostum olsun diyenlerdenim bende..
burdayımmm canımm ya nerde olcamm
sormaaa yanii kaç gündür karşılaşmıyoruzzzz.. bu ara uyku çok bende geceleri de gelemiyorumm canımm.. fırsat olsa da hasrettt gidersekk seninleee
sen gezmelerden gelmiyorsun kii kızzz
Takma canım kafana vermesse yemek vermesin.Sende kolay şeyler yaparsın sana dokunmayacak eşinde idare eder artık.Allah kimseye muhtaç etmesinayyy boyum 176.. kilom ne güzel 80 filandı.. çok durmuyordu.. ama son tedavilerden sonra 88i gördüm.. ve şuan 85im maalesefdoktorum kilo almazsan çok sıkıntı olmaz max 8 ila 10 kilo ile kapatalım bu süreci dedi.. inşallah dediği gibi olur.. dikkat ediyorum bende yediklerime.. faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ama ceviz badem yiyemiyorum sanırım.. zoraki bi iki tane yiyorum mecburiyetten.. sütte iki gündür kokar oldu nedense.. tiksinmekten korkuyorum.. o nedenle zorlamıyorum kendimi..
olmaz düşüncesini at kafandan.. olacak de sürekli.. inanmak başarmanın yarısı derler.. çok zaman isyan durumuna geldim bende.. ama hep Allah'a şükrettim.. sağlıklıyım diye.. Allah dermansız dert vermesin.. bunu düşün.. benimde kanamalarım çok çok az olur.. ve doktor 1 damla bile gelse kanama kanamadır diyor hep..
valla hafif mi ağır mı bilmiyorum ama ben ilaçsız adet olamıyorum.. inşallah hiç ummadığın anlamadın bi anda sende ben gibi şaşkına dönersin
ahh ahh.. al işte bu akşam yemeğe gittik.. amcanın hanımı kaynanama döndü; tuncss artık yemek yapamaz olabilir kokular rahatsız eder gider yemeklerini yaparsın dedi.. aa ne gidicem aç kalırlarsa gelir yerler burda dedi.. sonra yemek faslı bitti ortalık toplanıyor, bi sürü yemek arttı.. amcanın hanımı yine aa tuncss'a versene kalanlardan yarın yerler kız yemekle uğraşmasın dedi.. aaaa ne vereyim isterlerse gelir yerler burda dedi.. kadının aklı gidiyo bana bi tas yemek vercek diye.. eşimde kötü niyetle sölemiyordur diyo.. bişey diyemiyorum tabii.. ama bunlar hep birikiyor içimde maalesef ki(
canım kilom 85.. boyum 176.. bana 75 kilo çok zayıf kalıyo.. bi anda hortlak gibi oluyorum.. 78-80 civarı bana tam denk geliyo.. eşim de öyle seviyo.. ama işte son tedavilerden sonra baya kilo aldım.. şimdi dikkat ediyorum kilo almadan ilk 4 ayı tamamlarsam hamileliğim kolay ilerlermiş doktorum öyle dedi.. inşallah dediği gibi olur..
** herkeslere iyi geceler diliyorum.. yarın görüşmek üzere..
aynen canım cok onemlı bencede smear yaptrcam mutlaka... canım ıgnelerım bıttı ondan sonra oldu bende afedersın ama ıdrarım cok acık ve kokulu doktor sıstıt engel degıl dedı uzulmıyım dıye belkıde ama nasıl engel degıl zaten spermı olduruyor ıltıhap .neyse napalım saglık olsun ılac yeterı kadar ıcıyorum dıye ılacta almadım anlıyacagın aglıya aglıya cektm acısını :85: olmıcagını bılıyorum zaten mesane fılmı falan cekılıyormus onu cektırıcem sistit için artık ne varsa yaptırıcam ılk once ıltıhapı temızlemek lazıımm ..sımdılık beklemedeyım canım doktorla ısım bıttı temmuz 9 da adet olmassam kan testı yaparız gelırsın dedı ..bende bu kadar ıltıhap varken gelmeme gerek kalmıcak dedım
hormonlarının hepsi harika maşallah sadece Tsh tan emin değilim doktoruna onu bir sor bakalım bana 2.0-2.5 normal denmişti....selam
geçen cuma kan testi yaptırdım hormonlar için
Sensitif TSH 1.265
Serbest T4 1.08
Estradiol 26
FSH 4.46
LH 3.61
Prolaktin 12.3
TSH bir birim düşmüş ama fsh bir birim yükslemiş
genelde fsh lh eşit olur deniyordu ama benim fsh biraz artmış ne demek oluyor ki bu
anlamdım.
smear da hala çıkmadı o da çıkınca genel kontrol tamamlanmış olacak:)
en azından bir bebeğin var canım Allah sizlere bağışlasınöyle olmalı canım bende öyleydim yani eskiden uzun olurdu adetlerm bir düzensizliğim de yoktu..
ama gel gör ki şimdi pkoluyum..
tedavi olduktan sonra düzelebilecek bir rahatsızlık olsa keşke yani ne bilim mesela vajinismus gibi..
ne yapalımm kaderde bu varmışş.. Allah' ın bir bildiği var demek ki..
inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım daha fazla uğraştırmaz senii..
benimde bir bebeğim var 6 aylık.. O 2-3 yaşına geldiğinde korunmayı bırakıcam ama en az bi 6-7 sene uğraşırım gibi geliyor hatta hiçç bir ümidim yok olcağından..
ayyy boyum 176.. kilom ne güzel 80 filandı.. çok durmuyordu.. ama son tedavilerden sonra 88i gördüm.. ve şuan 85im maalesefdoktorum kilo almazsan çok sıkıntı olmaz max 8 ila 10 kilo ile kapatalım bu süreci dedi.. inşallah dediği gibi olur.. dikkat ediyorum bende yediklerime.. faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ama ceviz badem yiyemiyorum sanırım.. zoraki bi iki tane yiyorum mecburiyetten.. sütte iki gündür kokar oldu nedense.. tiksinmekten korkuyorum.. o nedenle zorlamıyorum kendimi..
olmaz düşüncesini at kafandan.. olacak de sürekli.. inanmak başarmanın yarısı derler.. çok zaman isyan durumuna geldim bende.. ama hep Allah'a şükrettim.. sağlıklıyım diye.. Allah dermansız dert vermesin.. bunu düşün.. benimde kanamalarım çok çok az olur.. ve doktor 1 damla bile gelse kanama kanamadır diyor hep..
valla hafif mi ağır mı bilmiyorum ama ben ilaçsız adet olamıyorum.. inşallah hiç ummadığın anlamadın bi anda sende ben gibi şaşkına dönersin
ahh ahh.. al işte bu akşam yemeğe gittik.. amcanın hanımı kaynanama döndü; tuncss artık yemek yapamaz olabilir kokular rahatsız eder gider yemeklerini yaparsın dedi.. aa ne gidicem aç kalırlarsa gelir yerler burda dedi.. sonra yemek faslı bitti ortalık toplanıyor, bi sürü yemek arttı.. amcanın hanımı yine aa tuncss'a versene kalanlardan yarın yerler kız yemekle uğraşmasın dedi.. aaaa ne vereyim isterlerse gelir yerler burda dedi.. kadının aklı gidiyo bana bi tas yemek vercek diye.. eşimde kötü niyetle sölemiyordur diyo.. bişey diyemiyorum tabii.. ama bunlar hep birikiyor içimde maalesef ki(
canım kilom 85.. boyum 176.. bana 75 kilo çok zayıf kalıyo.. bi anda hortlak gibi oluyorum.. 78-80 civarı bana tam denk geliyo.. eşim de öyle seviyo.. ama işte son tedavilerden sonra baya kilo aldım.. şimdi dikkat ediyorum kilo almadan ilk 4 ayı tamamlarsam hamileliğim kolay ilerlermiş doktorum öyle dedi.. inşallah dediği gibi olur..
** herkeslere iyi geceler diliyorum.. yarın görüşmek üzere..
hormonlarının hepsi harika maşallah sadece Tsh tan emin değilim doktoruna onu bir sor bakalım bana 2.0-2.5 normal denmişti....
düşük olursa az çalışır kilo alırmışsın .... 1.265 senin
bebek olunca tutunması içinde ideal değer 2.0 la 2.5 muş... bu hormon bebeğin tutunmasında 1. derecede etken hormon... senin çok düşük değil ama yine de doktoruna danış canım...
ben doktordan sonra kuzenime gittim.. 3 yaşında bir kızı var.. minik bebeğim o benim.. içim titriyo ona bakarken.. değişik bir sevgi var ona karşı içimde.. onunda bana karşı öyle biliyorum.. neeyse annesi teyzoşun bebeği olcak demiş.. ayy bütün gün gitti geldi bebek nerde, karnında nerde duruyo? ben onu çok sevcem, abla dicek bana dedi durdu.. ve ikide birde gelip gelip karnımı öptü çılgınbirde isim taktı benim bebeğime; ona göre bir kızım olacakmış ve adı da armut olacakmış
amaaan neyse işte ben harala gürele geçirdim günümü..
sabah doktorda ne mi oldu merak ediyorsunuz değil mihiçbişey olmadı.. ben nasıl bi hayale kapılmışsam kalp duyucam bebeği görücem filan.. foss çıktı.. doktor bana idrara sıkışık gel demişti ama ben dünya kadar su içtim ve karnından göremedik.. yani doktor gördü ama biz seçemedik alttan bakalım dedi ve eşimi kovaladı odadan.. ben hazırlanırken eşim kadına kalp atışı olcak mı ben de geleyim mi içeri demiş.. doktor da yooo daha kalp atışı olmaz demiş; benim gıcık koca aaa o zaman gelmeme gerek yok demiş ben ona sorarım dedim.. neyse işte velhasılı kelam alttan ultrason ile kese belirgin şekilde gözlendi ama daha içinde bişey yok Allah'ım hayırlısı ile içini de görmek nasip etsin 16 ağustosda kontrolüm var inşallah.. o gün eşimin doğum günü.. ona hayatının en güzel hediyesini vereceğim inşallah..
Allah'ım en kısa zamanda tüm isteyenlere tüm dileyenlere nasip etsin.. hep derlerdi de hadi ordan bee derdim ama gerçekten bu yaşanan stres bambaşka.. tedirgin bi haldeyim sürekli.. işte böyle.. dua edin teyzeler bizim için.. biz de size dua ediyoruz.. Allah'ım yar ve yardımcımız olsun..
merak edenler hakkınızı helal edin.. hepinizi seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?