Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

3. gün bakıyorlar canım genelde eğer özel bir durum yoksa.
adet olunca 2. 3. günü git ölçtür.
umarım progesteronun 10 üzeri çıkar
ben daha okadar kaliteli yımırta veremedim
senin olsun bari:)
ama 10 çıkmasa bile üzülme yumurtalmışsan onugörmek bile güzel oluyor
daha iyisini yapabilirim gazını alıon vücuduna yüklüon

İyi canım tesadüf olmuş köfte olmasıYani fazla samimiyet olunca cılkı çıkar zaten mesafeli olmak bencede daha iyi
Hormonların güzel canımFsh ın lh a göre yüksek olması gerekiyor zaten.İnşallh kısa sürede bebeğine kavuşursun
Benimkininde canı pek bir kıymetlidir.Dün bir kere sordu gelince yardım lazımmı diye ben herşeyi hazırladım dedim oda ısrar etmedi zaten.Ama diğer gün geldiklerinde yerinden kalkmaz.Hanımefendi oruç tutmuyor ilaç kullandığı için ben oruçtum yapsa yapardı yani.Sadece bir tabak topladı okadar.Aman Allah sağlık versinde kimselere muhtaç etmesinKilon fazlaysa sağlıklı beslen canım genelde sebze meyva süt yoğurt tüket hamur işi çok yeme ödem yaparmış.Tam buğday yada kepekli ekmek ye.Yürüyüşe çık
Canım Allah'tan ümit kesilmez nice durumu vahimler hamile kalıyor.Ümitsiz olma.Bak negüzel ailen yardımcı oluyor bu yönden şanslısın.Herşey dört dörtlük olmuyor işte
kızlar aranızda eşi sperm testi yaptıran var mı?sonuçlar kaç günde çıkıyor?

Evet canım biz yaptırdık özelde 2 saat içinde sonucu verdiler.Yaptırıcaksanız özele ve tam sonuç veren yere gidin.Kimi yerler sonucu ayrıntılı vermiyor.Doktorlarda ayrıntılı istiyor ona göre bir yer bulursunuz.Geçmiş olsun

oh ne guzel canım pozıtf pozıtıf gun asırıda yok kafan rahat yanı ozaman gelıcek yakındır bebegın
gercekten cok rahatlamıs gordum senı canım hormonların duzgun ya tabii ohh bız napalım sekerımm benım dusun lh 10 fsh 5 ooff valla dustumu acaba 7 ay olmustur yaptırmayalı :44:
canım ya bende kılo aldım evlendıgımde 55 56 dim oldum şimdi 60 :2:
ah zayıflayadabılsek keske
buarada bır pko var bırde pko sendromu varmıs doktor banada demıstı benımde pkoda gorunurde cok kıst yok hormonlarında normal dedı daha yukseklerı varmıs yanı sendrom olanı
allahım ya daha beterınden korusun bızlerı

aaaa o kadar çabuk mu çıkıyo sevindim valla.özelde yaptırcaz zaten canım randevu aldıkta.ben de sonucu aldıktan sonra kadın doğuma gitcem o yüzden sordum.cevap için teşekkürler

inşallahh canımmm benimm.. o kadar çok ihtiyacım var ki artık güzel şeyler duymaya..
Alah sabır versinn canımm tabiki insan ailesiyle yakın olmak ister ama hepiniz sağlıklı huzurlu mutlu olun da o her şeye yeter zaten uzak olsanız da onların sağlıklı mutlu huzurlu oluşu yeter sana.. tabiki görmek ayrıdır ama Allah ilk önce sağlık versinn
arkadaş konusunda da sana çok katılıyorum canım 210 tane arkadaşım olcağına 1 tane dostum olsun diyenlerdenim bende..

brownimm piştt kuşum nerdesın sen bakimm hıh
ben gercı gecelerı gezmelerde yada mısafırlerle bogusuyorum senınle denk gelemıoz artık

burdayımmm canımm ya nerde olcamm
sormaaa yanii kaç gündür karşılaşmıyoruzzzz.. bu ara uyku çok bende geceleri de gelemiyorumm canımm.. fırsat olsa da hasrettt gidersekk seninleee
sen gezmelerden gelmiyorsun kii kızzz

benim hormonlarım normladi Allaha şükür canım ya. ondan değil rahatlığım.
buara bıraktım çalışmayı falan. öyle çok takıyorum bunalıma giriyorum sonra:)
senink de çok kötü değil neler var. fsh normal lh de belki düşmüştür git bi yerde ölçtür bence.
halimize şükür gene.
benim de çok kistim var mesela. bonvuk boncuk doktor hiç saymadı bile
sen de adet düzensizliği yapmıyor mesela ben de 50 güne yelken açmıştım
kaç aydır ilk kez 37. gün adet oldum bu ay mesela.
herkes de kendini farklı gösteriyor pko.
sonuçta pkoyuz işte

canımm ya evet pkoluyuz ama bugün annemle konuşurken aklımıza geldi.. ben 14-15 yaşındayken de çok adet oluyordum ( tam tersi yanii) onun için doktor gittiğimizde yumurtalıklarım temiz çıkmıştı..
şimdi bu pko doğuştan itibaren olduğu için.. acaba o zamanki doktorda mıı göremedii ya da o zaman pko değildim de sonradan mı oldum anlamadımm :26::26:

ben şöyle düşünüyorum.
bu pko çoğu kişi de belli bi yaştan sonra çıkıo heralde.
ben de eskiden ağrılı adet olurdum adetlerim daha yoğun ve uzun olurdu.
yumurtlama akıntımı bariz görürdüm
ama sonra sonra azaldı hepsi
evlenmeden doktora gitmiştim yok bişi demişti.
eğerki görmediyse benim doktor görmedi
ya da gördü ama koruncak nasılsa diyip dkh yii verdi bana artık bilmiyorum.
geçmişe dönmek mümkün değil artık oyüzden önümüze bakcaz napalım.
ömür boyu bunu yaşayacağımızı bilmek çok garip gelior bana
asla geçmeyecek bir rahatsılığım var
ve ilk çocuğumu yapsam bile ikincide de aynı çabayı sarfedicem, edicez

öyle olmalı canım bende öyleydim yani eskiden uzun olurdu adetlerm bir düzensizliğim de yoktu..
ama gel gör ki şimdi pkoluyum..
tedavi olduktan sonra düzelebilecek bir rahatsızlık olsa keşke yani ne bilim mesela vajinismus gibi..
ne yapalımm kaderde bu varmışş.. Allah' ın bir bildiği var demek ki..
inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım daha fazla uğraştırmaz senii..
benimde bir bebeğim var 6 aylık.. O 2-3 yaşına geldiğinde korunmayı bırakıcam ama en az bi 6-7 sene uğraşırım gibi geliyor hatta hiçç bir ümidim yok olcağından..

nerden başlasammm... ben 20 yaşındayım ve yaklaşık 7 yıldır polıkıstık over hastasıyım. son 5 yıl ıcınde sadece 10 kez adet olabıldım. 2 yıl boyunca hiç adet olmadım. bir sürü ilaç kullandım. kıstlerım yuzunden dönem dönem çok sıkıntı çektım hatta bır kere yalnış teşhisten safra kesem alınıyordu. yaşadığım psikolojık bunalım hiç geçmedı ve sanırım hiç te geçmeyecek. hastalığı etkısı ve unıversıte eğitimim için şehir dışında yaşayınca beslenme düzenimde bozuldu ve son bir bucuk yılda 18 kg aldım. ne yapacağımı bılmıyorum. son 5 aydır ayda 2 hatta 3 kez adet oluyorum. çocugumun olması biraz sor olacakmış. bunu duyunca çok üzüldüm ama 6 yıllık sevgılım benı ayakta tuttu yakında amelıyat olacagım bakalım ne değişecek... doktorların yalnış teshıslerı gerçekten cok yıpratıcı onerım alanında gercekten uzman kısılere ve en az 2 doktora en gec 6 ayda bır görunmenız...

ayyy boyum 176.. kilom ne güzel 80 filandı.. çok durmuyordu.. ama son tedavilerden sonra 88i gördüm.. ve şuan 85im maalesef doktorum kilo almazsan çok sıkıntı olmaz max 8 ila 10 kilo ile kapatalım bu süreci dedi.. inşallah dediği gibi olur.. dikkat ediyorum bende yediklerime.. faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ama ceviz badem yiyemiyorum sanırım.. zoraki bi iki tane yiyorum mecburiyetten.. sütte iki gündür kokar oldu nedense.. tiksinmekten korkuyorum.. o nedenle zorlamıyorum kendimi..
olmaz düşüncesini at kafandan.. olacak de sürekli.. inanmak başarmanın yarısı derler.. çok zaman isyan durumuna geldim bende.. ama hep Allah'a şükrettim.. sağlıklıyım diye.. Allah dermansız dert vermesin.. bunu düşün.. benimde kanamalarım çok çok az olur.. ve doktor 1 damla bile gelse kanama kanamadır diyor hep..

valla hafif mi ağır mı bilmiyorum ama ben ilaçsız adet olamıyorum.. inşallah hiç ummadığın anlamadın bi anda sende ben gibi şaşkına dönersin

ahh ahh.. al işte bu akşam yemeğe gittik.. amcanın hanımı kaynanama döndü; tuncss artık yemek yapamaz olabilir kokular rahatsız eder gider yemeklerini yaparsın dedi.. aa ne gidicem aç kalırlarsa gelir yerler burda dedi.. sonra yemek faslı bitti ortalık toplanıyor, bi sürü yemek arttı.. amcanın hanımı yine aa tuncss'a versene kalanlardan yarın yerler kız yemekle uğraşmasın dedi.. aaaa ne vereyim isterlerse gelir yerler burda dedi.. kadının aklı gidiyo bana bi tas yemek vercek diye.. eşimde kötü niyetle sölemiyordur diyo.. bişey diyemiyorum tabii.. ama bunlar hep birikiyor içimde maalesef ki (
canım kilom 85.. boyum 176.. bana 75 kilo çok zayıf kalıyo.. bi anda hortlak gibi oluyorum.. 78-80 civarı bana tam denk geliyo.. eşim de öyle seviyo.. ama işte son tedavilerden sonra baya kilo aldım.. şimdi dikkat ediyorum kilo almadan ilk 4 ayı tamamlarsam hamileliğim kolay ilerlermiş doktorum öyle dedi.. inşallah dediği gibi olur..

** herkeslere iyi geceler diliyorum.. yarın görüşmek üzere..

aaaa o kadar çabuk mu çıkıyo sevindim valla.özelde yaptırcaz zaten canım randevu aldıkta.ben de sonucu aldıktan sonra kadın doğuma gitcem o yüzden sordum.cevap için teşekkürler
Evet canım sonuçlar hızlı çıkıyor.Rica ederim inşllh iyi çıkar sonuçlar
Haklısın canım uzakta olsalar sağlıklı huzurlu haberlerini duymak yetiyor .Arkadaş konusundada aynı fikirdeyiz canım
Takma canım kafana vermesse yemek vermesin.Sende kolay şeyler yaparsın sana dokunmayacak eşinde idare eder artık.Allah kimseye muhtaç etmesinDoktor kilona sorun yok dediyse iyi canım.Yinede dediği gibi kilo almamaya bak.Tabi kilo hamilellik için zor olur.Sağlıklı olsunda istenilen o zaten.İyigeceler canım kendine ve bebeğine iyi bak öptüm

doktorun doğruyu söylemiş vajinal iltihap spermlere zarar verir ki zaten öyle bir problemin olsa bu kokulu akıntı, rengi yeşile dönük akıntı, kaşıntı, ilişki sırasında ileri derece tahriş ve tahrişe bağlı acı ve kanlı akıntı yaşarsın. ama sistit farklı idrar yolları iltihabı idrarımızı yaptımız kısım ile vajinanın bir ilgisi yokki canım bu konuda rahat ol ben kronik sistitim yani ilaç su içmek işe yaramıyor vücudum kendi üretiyor idrar torbamdaki iltihabı ama geçen seneye kadar çok rahat hamile kalabiliyordum 4 kez kürtaj olmak yıprattı sanırsam

tuncss canım ben kaçırdım yoktum...
doktor ne dedi sana bebeğin nasılmış? ayy sana bu soruları sormak ne güzel Yarabbim çok büyüksün....
ne çok bekledik hamile kal diye :))
süt içemiyorsan yoğurt ye hem öğün yerine de geçer canım aynı besin değerleri yoğurtta da var süt içeceğim diye zorlama kendini... zaten günlük sütler faydalı, uzun ömürlü sütlerin bir işe yaradığını düşünmüyorum ben....
günlük sütten çok da güzel yoğurt mayalanıyor bilgin olsun... kendin yap yoğurdunu ve kendin yaptığını ye çok daha faydalı...

hormonlarının hepsi harika maşallah sadece Tsh tan emin değilim doktoruna onu bir sor bakalım bana 2.0-2.5 normal denmişti....
düşük olursa az çalışır kilo alırmışsın .... 1.265 senin
bebek olunca tutunması içinde ideal değer 2.0 la 2.5 muş... bu hormon bebeğin tutunmasında 1. derecede etken hormon... senin çok düşük değil ama yine de doktoruna danış canım...

Son düzenleme:
en azından bir bebeğin var canım Allah sizlere bağışlasın
biz daha yapıp yapamadığğımızı bile bilmiyoruz
Allah bilio evlenmeden evvel en çok korktuğum şey istediğimde çocuğumun olmaması idi.
çocuğu olmayan birini görünce çok üzülürdüm
oysaki ben de onlardan biri imişim nerden bileyim
Allahın takdiri beklicez artık nezaman olursa...

maşallah heybetli hatun imişin:))
inşallah çok kilo almazsın
bi,razda yapısal bişi bu hamilelilte kilo almak sanırım
ama sen uzunsun ya çabuk toplarsın bence tolare etcek alan var sende:))

senin kaygana da az değil he
aslında demeye getirdiği oğlumu verdim becerip doyursun
yoksa gelsin oğlum burda yesin:)
ben onu mis gibi doyururum dioDD arada sen de doycan işte
kaygana da oğlunu görcek bol bol
amaan boşver olmadı makarna haşla yesin senin kocan da canım :)

ya evet o değer geçen seneden beri ben de 2.6 civarı idi
bu defa düşmüş baya hem de yarı yarıya nerdeyse
bizim ailede troidde var yani bilemedim şimdi annem ameliyat oldu guatrdan.
doktorları biliyorum ben ya
dicek ki değer aalıkta sorun olmaz vs. ama sen diosun işte hoff.
inşallah sorun yoktur

ay bicim ya inşallah tez zamandasana nasip olsun bebek hasretini dindirmek
nnekadar sakin olgunsun inşallah hep mutlu olursun
çok içten diyorum bunu.
inşallah tez zamanda sen de tuncss gibi gelir haykırırsın burada gebeliğini

tabi diğer fıstıklarımızında fıstıkları gelsin kimse fıstıksız kalmasın

oo canım maşallah yaa kese görünmüş :)) ne güel rabbım kalp atılarınıda duymayı nasp etsin :)) armut mu çok güldüm yaa hadı hayırlısı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…