tuncss canım ben kaçırdım yoktum...
doktor ne dedi sana bebeğin nasılmış? ayy sana bu soruları sormak ne güzel Yarabbim çok büyüksün....
ne çok bekledik hamile kal diye :))
süt içemiyorsan yoğurt ye hem öğün yerine de geçer canım aynı besin değerleri yoğurtta da var süt içeceğim diye zorlama kendini... zaten günlük sütler faydalı, uzun ömürlü sütlerin bir işe yaradığını düşünmüyorum ben....
günlük sütten çok da güzel yoğurt mayalanıyor bilgin olsun... kendin yap yoğurdunu ve kendin yaptığını ye çok daha faydalı...
maşallah heybetli hatun imişin:))
inşallah çok kilo almazsın
bi,razda yapısal bişi bu hamilelilte kilo almak sanırım
ama sen uzunsun ya çabuk toplarsın bence tolare etcek alan var sende:))
senin kaygana da az değil he
aslında demeye getirdiği oğlumu verdim becerip doyursun
yoksa gelsin oğlum burda yesin:)
ben onu mis gibi doyururum dioDD arada sen de doycan işte
kaygana da oğlunu görcek bol bol
amaan boşver olmadı makarna haşla yesin senin kocan da canım :)
oo canım maşallah yaa kese görünmüş :)) ne güel rabbım kalp atılarınıda duymayı nasp etsin :)) armut mu çok güldüm yaahadı hayırlısı olsun :))
canım engin bilgilerin için teşekkürler.. sana mesaj atıcam az sonra detayları
hee heybetli.. bizim sülalenin genetiği böyle maalesef ki.. çok iyi bişey değil valla.. koca bulamayacaktım nerdeyse boyuma göre
inşallah dediğin gibi olurda geniş alandan dolayı çabucak tolore ediveririm
kaynanacığıma gelince de bak nasılda anlamışsın ne demek istediğini.. bende benim içim fesat herhalde diyordum kendi kendime.. demek bende sıkıntı yok.. gerçekten böyle demek istemiş..
çok şükür kocamın yemekle ilgili sıkıntısı yok.. ne koysam önüne yer.. ama işte değişik bi ruh halindeyim.. elim kolum kalkmıyo.. halimi bi görsen evin içinde..
amiiinnn
seninde ateş iyi gidiyor.. inşallah minik vardır içinde..
bende sizler gibi pkoyum malesef
bu topigin ilk 1000 sayfasını okumak 2 ayımı aldı (aralıklarla okudugum için) devamında ise artık sizlerle tanışmak ve birlike olmak için sabırsızlanıp okumadım
27 yaşındayım 2 yılık evlıyım. ilk 9 ay bebeğim olmadı sonrasında soğan kürü ile gebe kaldım falat o esnada tatilde olduğumuzdan,pkodan belkıde cahillkten bilemediğimiz şeylerden ötürü bebegim düştü. üzerinden hemen hemen 1 yıl gecti ve hala bebeğim olmadı.geçen sürede soğan kürünü yine denedim fakat adetimde daha fazla sapmaya neden oldu ve bırkatım
bu esnada hsg sprermografi vs cekildi ve hepsi temiz tüpler açık cıktı.1 kez aşılama oldum tutmadı.dr um pkomu pek önemsemedi ama kilo verememe sorunum tüyleneme problemım hepsi mevcuttu bende açıkcası demekki cok büyük bi sorun deil diye umursamadım.bekarkende adetim düzensizdi tüylenme vardı dedim takmadm. evlendikten sona aşrı kılo aldım 20 kg kadar fakat yine hiç sebebini pkoya bağlamadım. ne kadar uğraştımsa kilo veremedim diyetler akapuntur vs.. sonunda bi gün akapuntur dr 2 aydan sonra veremeyınce vücudumdaki insülün direncinin oldugunu sorunum oldugunu pkonunda neden olabileceğini soyledi. ve benim pko ile inisülün arasındaki ilişkiyi araştırmama sebep oldu. araştırmalarımdan sonra ve diğer topik arkadaşlarım sayesinde şeker hapının bu rahatsızlıkta etkili olduğunu ögrendim. dr um bana ilacı vermediği için kendım aldım kullanmaya başladım 20 gundür. bu arada aksamları 1 bardak incir kürü deniyorum belkı yararı olmayacak ama ne yapayım umut işte...
bende sizlerle birlikte pkoyu yenip bebek sahibi olmak istiyorum
zor bi süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
hooşbuldukaramıza hoşgeldin cnaım 1kez hamıle kalabılmısısn bu güzel bişeyy ama düşük olması kötü olmuss ama sıkma sen canını allah büyük yine hamıle kalırısın inş.burdakı arkadaşalkr yardımcı olur sana metformının çok faydası var inş.sendede işe yarar bende 10 kılo aldım evlendıkden sonraa suan 6 verdim 4 kaldı :) spor çok önemli yedıkelrıne dikakt et canım pirinç ekmek yeme benım doktorumda bana zayıfla dedı suan 59 kıloyum hedef 55 falan :) hadı hayırlısı olsun inş. bu topik sana uğurlu gelir canım :)
evet canım maalesef bende gezmelerdeydım ıste gorusemedık bır turlu neyse olsunn kuşumminşallahh canımmm benimm.. o kadar çok ihtiyacım var ki artık güzel şeyler duymaya..
Alah sabır versinn canımm tabiki insan ailesiyle yakın olmak ister ama hepiniz sağlıklı huzurlu mutlu olun da o her şeye yeter zaten uzak olsanız da onların sağlıklı mutlu huzurlu oluşu yeter sana.. tabiki görmek ayrıdır ama Allah ilk önce sağlık versinn
arkadaş konusunda da sana çok katılıyorum canım 210 tane arkadaşım olcağına 1 tane dostum olsun diyenlerdenim bende..
burdayımmm canımm ya nerde olcamm
sormaaa yanii kaç gündür karşılaşmıyoruzzzz.. bu ara uyku çok bende geceleri de gelemiyorumm canımm.. fırsat olsa da hasrettt gidersekk seninleee
sen gezmelerden gelmiyorsun kii kızzz
ya canım olcturuyumde su hormon tahlıllerıne verdıgım paraya ıcım acıyor 5 tahlıl yaptırdım ben bır dunya para verdım 300 mu 400 mu neydı ozelde devlettede ugrasamam uzak bana bıraz nerde yaptırcamm :44: gıtmeyı bende usunuyorum ama dur bakalım bır yer bulursam gıderım pkonun allah cesasını versınnn bıraksın bızım yakamazı artık
benim hormonlarım normladi Allaha şükür canım ya. ondan değil rahatlığım.
buara bıraktım çalışmayı falan. öyle çok takıyorum bunalıma giriyorum sonra:)
senink de çok kötü değil neler var. fsh normal lh de belki düşmüştür git bi yerde ölçtür bence.
halimize şükür gene.
benim de çok kistim var mesela. bonvuk boncuk doktor hiç saymadı bile
sen de adet düzensizliği yapmıyor mesela ben de 50 güne yelken açmıştım
kaç aydır ilk kez 37. gün adet oldum bu ay mesela.
herkes de kendini farklı gösteriyor pko.
sonuçta pkoyuz işte
ahh canım ıgneler haplar bızı mahvettı bende aldım kılo ıste 60 oldum ama senın boyun varmıs bayaayyy boyum 176.. kilom ne güzel 80 filandı.. çok durmuyordu.. ama son tedavilerden sonra 88i gördüm.. ve şuan 85im maalesefdoktorum kilo almazsan çok sıkıntı olmaz max 8 ila 10 kilo ile kapatalım bu süreci dedi.. inşallah dediği gibi olur.. dikkat ediyorum bende yediklerime.. faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ama ceviz badem yiyemiyorum sanırım.. zoraki bi iki tane yiyorum mecburiyetten.. sütte iki gündür kokar oldu nedense.. tiksinmekten korkuyorum.. o nedenle zorlamıyorum kendimi..
olmaz düşüncesini at kafandan.. olacak de sürekli.. inanmak başarmanın yarısı derler.. çok zaman isyan durumuna geldim bende.. ama hep Allah'a şükrettim.. sağlıklıyım diye.. Allah dermansız dert vermesin.. bunu düşün.. benimde kanamalarım çok çok az olur.. ve doktor 1 damla bile gelse kanama kanamadır diyor hep..
ahh ahh.. al işte bu akşam yemeğe gittik.. amcanın hanımı kaynanama döndü; tuncss artık yemek yapamaz olabilir kokular rahatsız eder gider yemeklerini yaparsın dedi.. aa ne gidicem aç kalırlarsa gelir yerler burda dedi.. sonra yemek faslı bitti ortalık toplanıyor, bi sürü yemek arttı.. amcanın hanımı yine aa tuncss'a versene kalanlardan yarın yerler kız yemekle uğraşmasın dedi.. aaaa ne vereyim isterlerse gelir yerler burda dedi.. kadının aklı gidiyo bana bi tas yemek vercek diye.. eşimde kötü niyetle sölemiyordur diyo.. bişey diyemiyorum tabii.. ama bunlar hep birikiyor içimde maalesef ki(
canım kilom 85.. boyum 176.. bana 75 kilo çok zayıf kalıyo.. bi anda hortlak gibi oluyorum.. 78-80 civarı bana tam denk geliyo.. eşim de öyle seviyo.. ama işte son tedavilerden sonra baya kilo aldım.. şimdi dikkat ediyorum kilo almadan ilk 4 ayı tamamlarsam hamileliğim kolay ilerlermiş doktorum öyle dedi.. inşallah dediği gibi olur..
kokulu akıntıyı yasıyorumm ıdrarda kokuda oluyor vajınal kultur yaptırdım ben bı bakterı cıkmadı smear dA Yaptırdım ordada ıltıhap cıktı benım herzmaan sıstıt olmuo ıdrarı yaptgımız yerde bır AGRI ve yanma gıbı durum oluyor ..ıdrar torbam gevsek heralde benım bırde ıdrar tutamama durumum var doktor urologa yonlendırdı ama gıdemıyorum utandım :26:doktorun doğruyu söylemiş vajinal iltihap spermlere zarar verir ki zaten öyle bir problemin olsa bu kokulu akıntı, rengi yeşile dönük akıntı, kaşıntı, ilişki sırasında ileri derece tahriş ve tahrişe bağlı acı ve kanlı akıntı yaşarsın. ama sistit farklı idrar yolları iltihabı idrarımızı yaptımız kısım ile vajinanın bir ilgisi yokki canım bu konuda rahat ol ben kronik sistitim yani ilaç su içmek işe yaramıyor vücudum kendi üretiyor idrar torbamdaki iltihabı ama geçen seneye kadar çok rahat hamile kalabiliyordum 4 kez kürtaj olmak yıprattı sanırsam
evet canım maalesef bende gezmelerdeydım ıste gorusemedık bır turlu neyse olsunn kuşumm
ya canım olcturuyumde su hormon tahlıllerıne verdıgım paraya ıcım acıyor 5 tahlıl yaptırdım ben bır dunya para verdım 300 mu 400 mu neydı ozelde devlettede ugrasamam uzak bana bıraz nerde yaptırcamm :44: gıtmeyı bende usunuyorum ama dur bakalım bır yer bulursam gıderım pkonun allah cesasını versınnn bıraksın bızım yakamazı artık
ahh canım ıgneler haplar bızı mahvettı bende aldım kılo ıste 60 oldum ama senın boyun varmıs bayaheray 1 kılo alsan ne guzel olur valla canımmm canm yemege bak bence cevız fındık sut onemlı valla canımmm ne dıyım kı olmaz dıyorumm işte cunku dun adet oldumm benımde cok az aynen oyle dedı banada ama benı rahatsız edıyor :2: cok az 1 ped bıle batmıyor gunde neyse napalım allah dedıgın gıbı dermansız dert vermesın ...
kokulu akıntıyı yasıyorumm ıdrarda kokuda oluyor vajınal kultur yaptırdım ben bı bakterı cıkmadı smear dA Yaptırdım ordada ıltıhap cıktı benım herzmaan sıstıt olmuo ıdrarı yaptgımız yerde bır AGRI ve yanma gıbı durum oluyor ..ıdrar torbam gevsek heralde benım bırde ıdrar tutamama durumum var doktor urologa yonlendırdı ama gıdemıyorum utandım :26:
idrar yolu enf.da bebek oluşumunu engeller ihmal etme derim
bendede var. hamıle kalsan dahi ilaç alamıcaksın için cok sorunlu gebelik geçirirsin
muhakkak ürologla görüş derim
g.olsun
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar işte benim ateşim :))
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım engin bilgilerin için teşekkürler.. sana mesaj atıcam az sonra detayları
hee heybetli.. bizim sülalenin genetiği böyle maalesef ki.. çok iyi bişey değil valla.. koca bulamayacaktım nerdeyse boyuma göre
inşallah dediğin gibi olurda geniş alandan dolayı çabucak tolore ediveririm
kaynanacığıma gelince de bak nasılda anlamışsın ne demek istediğini.. bende benim içim fesat herhalde diyordum kendi kendime.. demek bende sıkıntı yok.. gerçekten böyle demek istemiş..
çok şükür kocamın yemekle ilgili sıkıntısı yok.. ne koysam önüne yer.. ama işte değişik bi ruh halindeyim.. elim kolum kalkmıyo.. halimi bi görsen evin içinde..
amiiinnn
seninde ateş iyi gidiyor.. inşallah minik vardır içinde..
bu topigin ilk 1000 sayfasını okumak 2 ayımı aldı (aralıklarla okudugum için) devamında ise artık sizlerle tanışmak ve birlike olmak için sabırsızlanıp okumadım
27 yaşındayım 2 yılık evlıyım. ilk 9 ay bebeğim olmadı sonrasında soğan kürü ile gebe kaldım falat o esnada tatilde olduğumuzdan,pkodan belkıde cahillkten bilemediğimiz şeylerden ötürü bebegim düştü. üzerinden hemen hemen 1 yıl gecti ve hala bebeğim olmadı.geçen sürede soğan kürünü yine denedim fakat adetimde daha fazla sapmaya neden oldu ve bırkatım
bu esnada hsg sprermografi vs cekildi ve hepsi temiz tüpler açık cıktı.1 kez aşılama oldum tutmadı.dr um pkomu pek önemsemedi ama kilo verememe sorunum tüyleneme problemım hepsi mevcuttu bende açıkcası demekki cok büyük bi sorun deil diye umursamadım.bekarkende adetim düzensizdi tüylenme vardı dedim takmadm. evlendikten sona aşrı kılo aldım 20 kg kadar fakat yine hiç sebebini pkoya bağlamadım. ne kadar uğraştımsa kilo veremedim diyetler akapuntur vs.. sonunda bi gün akapuntur dr 2 aydan sonra veremeyınce vücudumdaki insülün direncinin oldugunu sorunum oldugunu pkonunda neden olabileceğini soyledi. ve benim pko ile inisülün arasındaki ilişkiyi araştırmama sebep oldu. araştırmalarımdan sonra ve diğer topik arkadaşlarım sayesinde şeker hapının bu rahatsızlıkta etkili olduğunu ögrendim. dr um bana ilacı vermediği için kendım aldım kullanmaya başladım 20 gundür. bu arada aksamları 1 bardak incir kürü deniyorum belkı yararı olmayacak ama ne yapayım umut işte...
yok mu sizin oralarda develt hastanesinin polikliniği falan canım yaevet canım maalesef bende gezmelerdeydım ıste gorusemedık bır turlu neyse olsunn kuşumm
/B]
evet canım bılıyorum ıdrar kulturu yaptırdım ıste bır bakterı ckmadı ıdrarı tutamama durumuda var bazen bende yani oksurunce damla damla gıdıyor
cocukta dogurmadım anlamadım doktorda film ıstedıı sistitle alakalı urologa gonderdı bakalım
yok mu sizin oralarda develt hastanesinin polikliniği falan canım ya
ben de gidip develt hastanesinde yaptırmıyorum
semt polikliniğine gidiyorum yapıolar
sıra falan da beklemiyorum nerdesin ki sen beylikdüzü mü?
oradaki hastanelerin sayfasına gir bak bakalım poliklinikleri nerelerde var test yapıolar mı.
300 400 çok tabi heleki bedava yaptırabilecekken verilecek para değüil sürekli
merhaba kızlar uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum .benım de sorunum pkos 2 yıldıır evlıyım 7 aydır hamile kalmak için çabalıyorum. ama sonuç hep negetif en son dr tarlusal dıye bı ılac verdı 5 gun oldu kullanıyorum hala hastalanmadım deli olucam herkes cocuk yok mu nıye yapmıyonuz deyip duruyo en çokta bu bozuyor moralımı. lutfen bu konuda yardımcı olur muusunuz pkos çocuk olmaz mı
allah gönlünden geceni inş en kısa zamanda nasıp eder filiz gercekten insan uzuluyor ama moralını bozma
canım olur cocuk nıe olmasın sadece zamanı var ıste bzılerde beklıyoruz zamanı
dıyenlerı takma canım bızlerede dıyorlar napıcaksınnn bosverrr salla gıtsınn ben mılletı hıc takmıom
sadece kendım ve esım ıcın uzuluyorum gersı umrumda degıl!
bitkisel olarak ne kullanabılırım adet söktürücü olarak; dr verdıgı için hala bi etkısı olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?