bende aynı durumdayım sen gibi ihmal etme böbreklere kadar sıçayabiliyo bu illet
bitkisel herşeyı denedım olmuyo malesef anlık tedavi edıyor.
muhakkak git ben gecen ay gittimde bu rahatsızlıgın tedavisi oyle 1 2 hafta ay deilmis bu şekılde tedavilerde sorun kökten çözülmüyormuş aslında 2 3 ay tedavi süreci varmış.
çok zor bi hastalık inş. atlatırsın
canım valla bazı arkadaslarımız sogan kuru yaptı
mesela ben metformn ıcerıklı seker ılacı kullanıyorum 2 aydır adetım 28 gunde gelıyor
canım ben küçükçekmece tarafındayım var devlette bakırkoyde var avcılarda var 2 sıde 30 dk ve randevu al gıt sonra bırdaha gıt ugrasamam zaten buara canım cok sıkkın gıttımı orda sorun olur bakalım bı yer buldum 75 yapıo acaba ıyımı sen kaca yaptırdın cnm??
beleş:)
adet olmuşsun üzme canını canım
ben de beklemediğim halde ilk gün bi karamsar oldum ama sonra topladım kendimi
adetlerin düzenli en azından onu düzeltmek için uğraşmıosun
ben polklinikte ölçtürdüm oıda bizden yarım saat uzakta ama bi daha sonuç almaya gitmiyorum netten veriolar
sizde de öyle ise bi git ölçtr canım ya netten al randevunu da 10 buöuktan evvel randevu aldın mı bakarlar
ama 75 de 300 e göre uygun bi para uğraşmam dersen yaptır gitsin yarın 3. günün oluo sanırım yarına yaptırabilirsin
soğan kuru nasıl yapılıyor tarif edebilir misin.nasıl kullanmam gerekiyor
canım ılk once kadın doguma randevu alıosun gıdıosun muayene oluosun anlatıosun durumu sonra ertesı gune verıo randevu sanırım ?
sende olemı yaptın tahlıl ıcın
duzenlı cok sukur 2 aydır 28 gunde bır adet oldum
nerde olctrdun canım sen nerde oturuyordun ? bana en yakın avcılarda var ıste evet
yarın 3 gunum oluo dun aksam 8 bucugu gecıyrdu oldum :44::44::44:
kadıköyde yaptırdım canım ben
randevu aldım gittim
dedim pko yum 6 aydır baktırmıyorum kan değerlerime özelde doktorum istedi ücretsiz olsun diye burda yaptırmak istiyorum dedim:)
yazdı hemen tahlilleri aynı gün verdim kanı
eğerki saat 10 u geçirirsen kan almıyorlar
yoksa aynı gün alırlar kanını neden almasınlar
sabah 10 damı gıdıcem yani alamıyorum kı randevu bugun?? acaba saat 12 den sonramı verıyorlar yarınkı randevuları ?? bakalım denıyım ya napıyım olmadı gıderım bedava olsun zaten bır dunya para harcadım
canım sen randevunu bugüne mi aldın? aldıysan saat kaçta ? develt hastanesi mi?
devlet hastanesi ise genelde 10 buçuktan sonra kan almazlar oyüzden randevun 12 de ise yarına kan verirsin
ama sabah 9 10 gibi ise randevun ogün veridirirler kanı.
özelde öğlende alımıyordur belki kan ben hiç yaptırmadım özelde.
sen hele bi git de adımını atınca yaptırmadan dönmezsin zaten:)
lepi canım son bırsey daha suanda ben randevu alamıyorum yarına hıc anlamıyorum devletten randevu almayıda
kadın dogum falan cıkmıyor suan hıcbırsey gozukmuyor
acaba yarının randevusunu 12 den sonramı verıyorlardır sence?
sabah 10a kadar kan alıyorlar dedın dımı bırde denıycem aksamada bakalım alabılcemmi
kadıköyde yaptırdım canım ben
randevu aldım gittim
dedim pko yum 6 aydır baktırmıyorum kan değerlerime özelde doktorum istedi ücretsiz olsun diye burda yaptırmak istiyorum dedim:)
yazdı hemen tahlilleri aynı gün verdim kanı
eğerki saat 10 u geçirirsen kan almıyorlar
yoksa aynı gün alırlar kanını neden almasınlar
hooşbulduk
inşallah ugur getiririz birbirimize hepimiz
bende vermek istiyorum ugraşıyorumda bakalım inşallah
pirinç 2 yıldır yemem ekmekte öyle ama malesef almak kolay vermek zor
hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar gunaydınlar hepınızeee
maalesef bu ayda hastalandı adetım gene 2 gun oncesnden geldı 28 gunde bır oldum 2 aydır adet gene test yapmama musade etmedı saolsun adetimm:2:
dun abımlerdeydık ıftarda karın agrım basladı dedım gene gelıyor eşime neyse ezan okundu oturdum corba ıcıyordum
wc gıdıyım bır dedım bırsey geldıgını hıssettım ve hastalanmısım zor tuttum kendımı orda aglamamak ıcın hemen eve gectım abımle karsılıklı oturuyoruz
bıraz dolandım evde sakınlestım sonra gectımm yemek falanda yıyemedım
onceden adetım 30 gunde bır olurdu sımdı 2 aydır yedıgım ıgnelerdenmı bılmıyorum 28 gunde bır olmaya basladım sevınsemmi uzulsemmı anlamadım
ama çooook uzuldummm bu ayda gectı
şimdi ben bu ay hormonlarıma baktırıyım bır dıyorum fsh lh prolaktın zaten 3 de sorundu benım :2:
tsh t3 t4 daha yenı baktırdım gecen ay
bu ay metformınle hayıt hapımı alıp ıcsem ? yada bu ayda corekotu bal tarcınmı yapsam
karar veremedım
internetten randevuları mı doldu acaba canım ya
şu merkezi sistemden almaya çalışıosun dimi
eğerki açıksa aslında alabilmen lazım bugüne yarına falan
geceden açıyorlar günleri 12 1 den sonra.
yoğun bi hastane ise hemen doluo saatler.
gittiğinde hastaneden de alabiliosun ama öyle zor oluyor saat kalmıo vs.
sen bi gece de bak bakalımsana yakın hastanelere olmadı özele gitcen yaptırcaksan
oh oh ne güzel senin başlarda yanlış ölçümün sonucunda oakdar dalgalanman var ben diyim:)
canım üzülme yaaa bu ay inş.uğur getirir sana testleri tekrarla bakalım nolcak :) hadı yenı dongun hayırlı olsunüzülmek yok
slmmm kızlarrr nasılsınızzzz...dilerimm herkezlerr iyidirr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?