Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bobreklerıme baktırdım gecen gıttıgımde bırsey yok dedı doktor
antıbıyotık verdı doktor onu kullanıcam bu ay bakalımm

beleş:)
adet olmuşsun üzme canını canım
ben de beklemediğim halde ilk gün bi karamsar oldum ama sonra topladım kendimi
adetlerin düzenli en azından onu düzeltmek için uğraşmıosun
ben polklinikte ölçtürdüm oıda bizden yarım saat uzakta ama bi daha sonuç almaya gitmiyorum netten veriolar
sizde de öyle ise bi git ölçtr canım ya netten al randevunu da 10 buöuktan evvel randevu aldın mı bakarlar
ama 75 de 300 e göre uygun bi para uğraşmam dersen yaptır gitsin yarın 3. günün oluo sanırım yarına yaptırabilirsin

canım ılk once kadın doguma randevu alıosun gıdıosun muayene oluosun anlatıosun durumu sonra ertesı gune verıo randevu sanırım ?
sende olemı yaptın tahlıl ıcın
duzenlı cok sukur 2 aydır 28 gunde bır adet oldum
nerde olctrdun canım sen nerde oturuyordun ? bana en yakın avcılarda var ıste evet
yarın 3 gunum oluo dun aksam 8 bucugu gecıyrdu oldum :44::44::44:

soğan kuru nasıl yapılıyor tarif edebilir misin.nasıl kullanmam gerekiyor

yemeklık 1 soganı klorsuz 1 bucuk bardak suda kaynatıyorsun daha sonra demlemeye alıosun canım
ustunü ortup hergun ıcıyorsun hergun taze olucak sekılde yapıyorsun

kadıköyde yaptırdım canım ben
randevu aldım gittim
dedim pko yum 6 aydır baktırmıyorum kan değerlerime özelde doktorum istedi ücretsiz olsun diye burda yaptırmak istiyorum dedim:)
yazdı hemen tahlilleri aynı gün verdim kanı
eğerki saat 10 u geçirirsen kan almıyorlar
yoksa aynı gün alırlar kanını neden almasınlar

sabah 10 damı gıdıcem yani alamıyorum kı randevu bugun?? acaba saat 12 den sonramı verıyorlar yarınkı randevuları ?? bakalım denıyım ya napıyım olmadı gıderım bedava olsun zaten bır dunya para harcadım

soğan suyunu tv de görüp bende uyguladım . normal soğan yerine beyaz soğanın olması gerekıyormuş. dönemlik adet düzensizliğinde başarılı sonuç veriyor . annem faydasını gördü fakat bana bır etkı yapmadı

lepi canım son bırsey daha suanda ben randevu alamıyorum yarına hıc anlamıyorum devletten randevu almayıda
kadın dogum falan cıkmıyor suan hıcbırsey gozukmuyor
acaba yarının randevusunu 12 den sonramı verıyorlardır sence?
sabah 10a kadar kan alıyorlar dedın dımı bırde denıycem aksamada bakalım alabılcemmi

canım sen randevunu bugüne mi aldın? aldıysan saat kaçta ? develt hastanesi mi?
devlet hastanesi ise genelde 10 buçuktan sonra kan almazlar oyüzden randevun 12 de ise yarına kan verirsin
ama sabah 9 10 gibi ise randevun ogün veridirirler kanı.
özelde öğlende alımıyordur belki kan ben hiç yaptırmadım özelde.
sen hele bi git de adımını atınca yaptırmadan dönmezsin zaten:)

canım alamadım kı suan almaya calsıyorum ama cıkmıyor hıc bır brans hastane adı cıkıyor dıerlerı cıkmıyor yanı acaba bugune randevu bıttıde yarınkı randevuları 12 den sonramı acıyorlar anlamıyorum kı bende yarın ıcın alıcaktım ben randevu 3 gunum oluo ya
sabah gıderım erkenden randevu alabılrısem tabi
özelde her daım alıyorlar gece sabah adetın3 gunu gıt alıyorlar canım ama cok para verıyorsun ıste gerek yok bende devlete gıdıcem ahh alabılsem randevu :2:

internetten randevuları mı doldu acaba canım ya
şu merkezi sistemden almaya çalışıosun dimi
eğerki açıksa aslında alabilmen lazım bugüne yarına falan
geceden açıyorlar günleri 12 1 den sonra.
yoğun bi hastane ise hemen doluo saatler.
gittiğinde hastaneden de alabiliosun ama öyle zor oluyor saat kalmıo vs.
sen bi gece de bak bakalımsana yakın hastanelere olmadı özele gitcen yaptırcaksan

inanamıyorummm süper bi konunun üstüne gelmişimm..bende netten araştırıyordumm bunuu....bende adet söktürücü içtim adet olmayı bekliyorum..ama tahliller çook tuzluu..daha önce 250 tl yi buldu..dr yeniden istedi tahlil özelde tine çok para istedi bugun sağlık ocagına ugradım yapmıyormuşş..bende netten randevulara baktım ama pek bilgim yoktu...

LEPİ sağol çok güsel yazmışsınn..bende bunu merak ediyordum..göztepe ssk dan randevu alıcam..oradaki dr gittiğimde böyle anlatırsam direk yazar dimi tahlillleri..??daha adet olmadım..olunca randevu alayım diyorum...çok ziyanıma gidiyor yaverdiğim para..zaten bu tedavi uzun herşey para tahliillerden bari yırtsam süper olurr...

kesinlikle almak kolay vermek zor onun için dikkat etmemız lazım

canım üzülme yaaa bu ay inş.uğur getirir sana testleri tekrarla bakalım nolcak :) hadı yenı dongun hayırlı olsun üzülmek yok

suan alıyım dedım yarına alamadım brans bolum vs cıkmıyor ıste sadece hastane ısmı cıkıyor 2 hastanedede ole neyse
artık bakalım 12 1 den sonra denıycem sanırım ozaman acılıyor yarınkı randevular
olmadı sadece prolaktınıme baktırırım zaten 30 lıra falandı
dıerelrıde bıdakı aya artık aman cok sıkıldım zatenn:2::2:

canım üzülme yaaa bu ay inş.uğur getirir sana testleri tekrarla bakalım nolcak :) hadı yenı dongun hayırlı olsun üzülmek yok

uzulmemek elde degıl canım ya neyse 2 aydır 28 gunde oldum 30 gunde oluodum
devletten ben alamıyorum ecrın avcılar ve bakırkoyden denedım yarın ıcın sen bana yakın oturuyordun
sen nerde yaptırıosun hormon testlerını?
bugunden alınmıyormu acaba yarına 12 den sonramı acılıo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…