inanamıyorummm süper bi konunun üstüne gelmişimm..bende netten araştırıyordumm bunuu....bende adet söktürücü içtim adet olmayı bekliyorum..ama tahliller çook tuzluu..daha önce 250 tl yi buldu..dr yeniden istedi tahlil özelde tine çok para istedi bugun sağlık ocagına ugradım yapmıyormuşş..bende netten randevulara baktım ama pek bilgim yoktu...
LEPİ sağol çok güsel yazmışsınn..bende bunu merak ediyordum..göztepe ssk dan randevu alıcam..oradaki dr gittiğimde böyle anlatırsam direk yazar dimi tahlillleri..??daha adet olmadım..olunca randevu alayım diyorum...çok ziyanıma gidiyor yaverdiğim para..zaten bu tedavi uzun herşey para tahliillerden bari yırtsam süper olurr...
uzulmemek elde degıl canım ya neyse 2 aydır 28 gunde oldum 30 gunde oluodum
devletten ben alamıyorum ecrın avcılar ve bakırkoyden denedım yarın ıcın sen bana yakın oturuyordun
sen nerde yaptırıosun hormon testlerını?
bugunden alınmıyormu acaba yarına 12 den sonramı acılıo acaba
filiz özelden yazamadım.
bakırköy hastanesinin avcılar pol. de ayın 8 i için randevu var görünüo
sen neden göremiyorsun bilmiyorum
kızlar ben bu gece sanırım cok taktımm ruya gordum ruyamda cocugum oluyordu :2:
dogurdum hastanede daha sonra eve geldık işte yatıyorum boyle cocugun yuzunu bıle gordum
kızdı sar sarı sacları vardı :2::2: emzırıyorum gogsum kucuk ve ucu cok yok dıye ememıyordu
sut gelmıyordu fallancok etkılendım yaa
ruyadada olsa cok guzel bır duyguydu
ruyalar genelde tersıne cıkar derler ya ınsallahh benımkı cıkmaz :18:
hadı hayırlısı olsun rüyan hayrolsun canım inş. gerçek olurr :))
saol canım benım yarına aldım randevu bakalım ne olucak durum
almışsın ne güzel hadı hayırlısı canım benım :))
sen nerede oturuosun canım
eğerki sadece tahlil için gideceksen göztepe ile uğraşma oraların randevusu çok çabuk doluo.
ama tabi istediğin güne boş varsa al git
dersin özele gidiyorum ben pkoluyum doktor emin olmak için kan tahlillerimi de istedi adet düzensizliğim tüylenmem falan var dersin
kesin yapar
benim gittiğim yeri önerebilirim sana gidiosun diosun hemen yapıo eli mahkum:)
sorun bi tane değilkiiii....kilosuu az olanlar şükretsinnn...ecrinnn 59 kiloyu dertediyorsunn yaa ben ne yapayımmm....allahımm ver ver bitmiyorr bendeki kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............kadınların ne çok çilesi var yaa..
aldım canım bakalım nasıl gıdıcem nasıl gelıcem ılk defa halkalı tarafında kız oralar karısık cok hıc gıtmedım
ınsallah kaybolmam
valla bende hala 59 kılodayım canım ben fazla dert etmıyorum doktorum ver ver diyo demesı kolay diyorum sende pko olsan anlarsın diyorumm kendı kendımeeallah yardımcımız olsun
3. gün bakıyorlar canım genelde eğer özel bir durum yoksa.
adet olunca 2. 3. günü git ölçtür.
umarım progesteronun 10 üzeri çıkar
ben daha okadar kaliteli yımırta veremedim
senin olsun bari:)
ama 10 çıkmasa bile üzülme yumurtalmışsan onugörmek bile güzel oluyor
daha iyisini yapabilirim gazını alıon vücuduna yüklüon
avcıları görmedim üzülme filiz:)
git bakalım yarın ne dicek biraz arken git ama belki daha erken saate alabilirsin randevunu
ben bazen öyle yapıyorum:)
eşin gelmese de tek gidersin nolcak
ben hep tek gidiyorum
en azından bir bebeğin var canım Allah sizlere bağışlasın
biz daha yapıp yapamadığğımızı bile bilmiyoruz
Allah bilio evlenmeden evvel en çok korktuğum şey istediğimde çocuğumun olmaması idi.
çocuğu olmayan birini görünce çok üzülürdüm
oysaki ben de onlardan biri imişim nerden bileyim
Allahın takdiri beklicez artık nezaman olursa..
evet canım maalesef bende gezmelerdeydım ıste gorusemedık bır turlu neyse olsunn kuşumm
kızlar gunaydınlar hepınızeee
maalesef bu ayda hastalandı adetım gene 2 gun oncesnden geldı 28 gunde bır oldum 2 aydır adet gene test yapmama musade etmedı saolsun adetimm:2:
dun abımlerdeydık ıftarda karın agrım basladı dedım gene gelıyor eşime neyse ezan okundu oturdum corba ıcıyordum
wc gıdıyım bır dedım bırsey geldıgını hıssettım ve hastalanmısım zor tuttum kendımı orda aglamamak ıcın hemen eve gectım abımle karsılıklı oturuyoruz
bıraz dolandım evde sakınlestım sonra gectımm yemek falanda yıyemedım
onceden adetım 30 gunde bır olurdu sımdı 2 aydır yedıgım ıgnelerdenmı bılmıyorum 28 gunde bır olmaya basladım sevınsemmi uzulsemmı anlamadım
ama çooook uzuldummm bu ayda gectı
şimdi ben bu ay hormonlarıma baktırıyım bır dıyorum fsh lh prolaktın zaten 3 de sorundu benım :2:
tsh t3 t4 daha yenı baktırdım gecen ay
bu ay metformınle hayıt hapımı alıp ıcsem ? yada bu ayda corekotu bal tarcınmı yapsam
karar veremedım
kızz daha ne kadar vericennn:):) 59 nekiii:):)alma yeterrrr...ben 3 aydır takıldım tık yok..ramazandada veremedim..ama dediğim gibi almıyımdaaa...vermesemde olurrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?