Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sen nerede oturuosun canım
eğerki sadece tahlil için gideceksen göztepe ile uğraşma oraların randevusu çok çabuk doluo.
ama tabi istediğin güne boş varsa al git
dersin özele gidiyorum ben pkoluyum doktor emin olmak için kan tahlillerimi de istedi adet düzensizliğim tüylenmem falan var dersin
kesin yapar
benim gittiğim yeri önerebilirim sana gidiosun diosun hemen yapıo eli mahkum:)

canım ben en son bağcılar devlet hastanesinden almıstım orda yaptırdım yanı sürekli dene düşer canımm

filiz özelden yazamadım.
bakırköy hastanesinin avcılar pol. de ayın 8 i için randevu var görünüo
sen neden göremiyorsun bilmiyorum

lepi canımmmm çok saol aldım valla kanunı sultan suleyman hastanesınden napıyım zaten tahlıllere en uygun yerde 75 vercektım gıderken taksıyle gıderım 30 tl donuste otobusle
ins bulabılrıım hastaneyı cok ters yerde burası :)) otobus gecıyormu blmıyorum bıle

filiz özelden yazamadım.
bakırköy hastanesinin avcılar pol. de ayın 8 i için randevu var görünüo
sen neden göremiyorsun bilmiyorum

kız ben yanlımı bakıyorum yaa tc gırıyorum yesıl bır ekran cıkıyor sonra sıfremı gıdıyorum
brans sec dıyorum cıkmıyor neysee kanunı sultan suleyman hastanesi guzel duymustum
arastırma ama cok test bana neyse aldım 10:43 yarına ıns kanıda verdırır yoksa bırdaha gıdıp gel olursa gelmez eşim

hadı hayırlısı olsun rüyan hayrolsun canım inş. gerçek olurr :))

hahah allahım ya yanlıs yerleremı gırdım kı ben lepicim yaaa
sen nasıl goruon ben goremıyorum
avcılar murat kölük gir bak
ben goremedım dene bakalım cıkıcakmı ay cıkarsa uzulurum orası bana daha yakındı off

canım ben ist. anadolu yakası ataşehirde oturuyorum...şuan eşimin iş yerindeyim erenköyde...göztepe merdivenköy polikiliniğine gideyim diye düşünüyordum ama seninki neresii bu yakadamı acaba???bide ücret ne??nettende bakabiliyorum demişsin odaçok güsel...

Son düzenleme:
avcıları görmedim üzülme filiz:)
git bakalım yarın ne dicek biraz arken git ama belki daha erken saate alabilirsin randevunu
ben bazen öyle yapıyorum:)
eşin gelmese de tek gidersin nolcak
ben hep tek gidiyorum

sorun bi tane değilkiiii....kilosuu az olanlar şükretsinnn...ecrinnn 59 kiloyu dertediyorsunn yaa ben ne yapayımmm....allahımm ver ver bitmiyorr bendeki kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............kadınların ne çok çilesi var yaa..

valla bende hala 59 kılodayım canım ben fazla dert etmıyorum doktorum ver ver diyo demesı kolay diyorum sende pko olsan anlarsın diyorumm kendı kendımee allah yardımcımız olsun

valla bende hala 59 kılodayım canım ben fazla dert etmıyorum doktorum ver ver diyo demesı kolay diyorum sende pko olsan anlarsın diyorumm kendı kendımee allah yardımcımız olsun

kızz daha ne kadar vericennn:):) 59 nekiii:):)alma yeterrrr...ben 3 aydır takıldım tık yok..ramazandada veremedim..ama dediğim gibi almıyımdaaa...vermesemde olurrr...

kepicim sağol canım bilgilendrdiğin için. benim lh yüksek onu biliyorum da kaç olduğunu hiç bilmiyorum. merak ettim gidip baktırcam:) progesterondan da hiiiiiiç umudum yok canım, muhtemelen 0 küsürlü bir şey çıkar:)

avcıları görmedim üzülme filiz:)
git bakalım yarın ne dicek biraz arken git ama belki daha erken saate alabilirsin randevunu
ben bazen öyle yapıyorum:)
eşin gelmese de tek gidersin nolcak
ben hep tek gidiyorum

canım oralar cok tehlıkelı halkalıda hep olay var bırde cok kalabalık
yollamaz tek taksıyle gıderım napım ya olmadı
ınsallah tüm hormonlara bakarlar
erken gıdıcem 9 da cıkarım evden canım

amin canım.. umutsuzluğa kapılma yapma etme demek çok kolay tabiki ama öyle olmuyor bende biliyorum.. kafaya da takıyorsun, umutsuzluğa da kapılıyorsun.. Umarım Allah ol der ve olur canım.. bebeğin seni daha fazla bekletmez..

evet canım maalesef bende gezmelerdeydım ıste gorusemedık bır turlu neyse olsunn kuşumm

özledimmm ama sekeriiimmm yaaaa seninle konuşmayıııı

canımmm demek adetin geldi :26::26:
ne diyeyim ki canım yaa ne dersem diyim bos cünki biliyorum
inşallah bu ay kırmızıları gördüğün son ay olur ve kavuşursun meleğine..
ama yinede şükret canım beterin beteri vardır diyorum her zaman.. adetlerin zamanında geliyor.. bu çok iyi bir şey

kızz daha ne kadar vericennn:):) 59 nekiii:):)alma yeterrrr...ben 3 aydır takıldım tık yok..ramazandada veremedim..ama dediğim gibi almıyımdaaa...vermesemde olurrr...

almamakda çok önemli tabı canım :) bende 59 kıramadım baksana takıldım kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…