Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

saol canım bende ozledım konusmayı karsılasamadık maaleseff
geldı adetım yarına gıdıcem hormonlarıma baktırıyım bır
tabıykı canım bınkere sukur halıme 28 gunde bır adet oluyorumm

LEPİ nerelerdesinn yaaaaa....senin gittiğin yer neresiydiiiiii....şimdi çıkıyorumben evde nette yokkk adet olmadan gelirsem adres alırımm......

herkeze kocamann

Herkes iyidir umarım...

Filizcim, regl olmuşsun canım son mesajını okudum. Geçmişi okuyamadım henüz. Üzülme canım benim, inşallah bu regl olduğun son ay olsun! her şeyin hayırlısı!
ben de 10 gündür annemdeydim, bol bol tembellik yaptım. hiç belirtim yok diyodum ya bu hafta felaket bir bulantı başladı, hiçbirşey yiyemiyorum... Bu akşam doktora gidicem, daha kalp atışlarını duymamıştık ya inşallah bugün duyarız... Sen neler yaptın bir haftadır?

Ecrin senin durumun ne? 2 hafta filan uğramicam diyodun dayanamadın sanırım canım :) iyi misin, var mı güzel gelişmeler sende?
Başka güzel haberi olan var mı şu son haftada?

evet kız dayanamdım ben geldim :) bugun çatlatma iğnemi vurduralı 11 günüm canım cuma test yapmak istiyorumm bakalım inş. güzel haberler veririm :) inş. szide kalp atışlarını duyarsınız canım fazla yorma kendını :)

Son düzenleme:

evet canım oldum maaalesef napalımm ıns son olur dedıgın gıbı uzuldum ama ne care.....:2:
ayy hadı yaa bulantı fena canım dayımın kızıda cok bulantı yasamıstıı 53 şişe serum yemıstı hamılelık boyunca hastanedeydı
ınsallah senın gecer canımmmm
ınsallah kalp atıslarını duyarsınnnnn bızlerlede paylas canım merakta bırakma
ben ıyı sayılrıım ıste mısafırlıge gıt gel ugras durdumm

Hadi bakalım canım inşallah sen güzel haber verirsin! heyecanla bekliyoruz :) inşallah canım duyarız bakalım, 6 da randevumuz. herkes fazla yorma kendini diyo ama ben yapı olarak çok aceleci ve hızlı hareket eden bir tip olduğumdan bir şekilde kendimi yormanın yolunu buluyorum :) yine de daha dikkatliyim tabi :))

Evet canım çok fena ama şu an katlanılamaz derece değilim, inşallah olmam da.. dayının kızına üzüldüm çok sıkıntı çekmiş canım benim ya! işte herkesin bünyesi farklı farklı, kimin neye nasıl tepki ereceği belli olmuyo... Doktora gidelim gelelim paylaşırım tabi canım, bugün memleketten döndüm, ilk işim size yazmak oldu zaten :)

valla canım bızde cok uzulmustuk hergun 2 3 sıse serumla beslenıyordu ve sadece 1 elma ve 1 dılım ekmek yıyebılıodu ..ve bırdaha asla dogurmam dıyordu sımdı cocugu 2 yasında dıyorum dogur kız bırtane daha ayy yok yok dıoo ..hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruzzzzzz
canımm adetlerinin kısa sürmesi ondan mı acabaaa ???
prolaktini indircek bitkisel kürler vardır aslındaa :26::26:

hıc duymadım prolaktını dusurucek kür canım?
zaten butun hormonların bası prolaktın beyınle alakalı olunca butun hormonlara emir verıyormuşş
bundan kaynaklanıyorda olabılır dedı doktor bılmıyorm kı canım valla bakalım yarın gıdıcem doktoraaa
ınsallahhhhhhh yaparlar testleri yaa 3.gunum olucak yarın ya
yapmaslarsa 4 gunume kalıcak cok bısey farkedermı acaba :44:

arkadaslar ben de geldım kontrolden. hayatımda ılk kez 2 tane yumurtam var. Biri 15mm,biri 16mm. rahım duvarım da 7,6 mm kalınlıgında.ıkı gun daha vurcam ıgnemı 75ml..Çarşamba kan vermeye gıdıyoruz tekrar.Cuma ya da cumartesı aşılama olur muhtemelen dedı doktorum

hadi hayırlısı canım ne guzel asılama yaptırıosun sen ahh bızde bulabılsekde doktor gıdıp yaptırsak keşke..
2 yumoşş gayet ıyı bırı olmassa bırı olur ınsallah oyle dusun benım 1 tane vardı hıc guzel dusunmuodum maalesef!!
kanı nıe verıcenn ?
buarada asılama ıcın sen rapor cıkartmısmıydın ozelde?

crimsoncum 2 tane yumurtan varmış bu çok güzel haber:) inş aşılaman hayırlıısyla tutar da o yumurtayla spermler karşılaşır:):) Rabbim gönlüne göre versin inş hayırlıısyla

teşekkur ederım ccnm, evet 2 tane bu kadar zmandır ılk kez oluyor bu sefer umutluyum ben de
aşılama ıcın rapor cıkmıyor, doktorum ılaçlar ıcın rapor yazıyor.iğneler ıcın yanı. O kadar.

crimsoncum 2 tane yumurtan varmış bu çok güzel haber:) inş aşılaman hayırlıısyla tutar da o yumurtayla spermler karşılaşır:):) Rabbim gönlüne göre versin inş hayırlıısyla

ınş.hayırlısıyla tutsun 2.aşılamam bu sefer hepımızın gonlune gore versın mutlucum, teşekkur ederım.

kızlar yemeğe geçcem ama bir rapor vereyiim dedim! :)

crimson harika!!! inşallah her birisi tutar da çifter çifter doğurursun...

bende söktürücü ilk defa göğüs hassasiyeti yaptı pek hoşuma gitti elleyip duruorum hahahhaaa

çarşamba itibariyle bekliorum kırmızılarımı-canlarımı-biriciklerimiiii....

teşekkur ederım ccnm, evet 2 tane bu kadar zmandır ılk kez oluyor bu sefer umutluyum ben de
aşılama ıcın rapor cıkmıyor, doktorum ılaçlar ıcın rapor yazıyor.iğneler ıcın yanı. O kadar.

anladım canımmm hadı bakalımmm ıns guzel seyler olur bu sefer!
bende yarın hormon testlrımı yaptırmaya gdııyorum
bakalm doktor ne dıcek devlet hastanesıne gıdıcem gercı
ama infertilite bolumu var oraya aldım randevumuda :2:

naber canım? yemege kacıosun gercı
ben senın ustune 2 cı oluyorum 28 gunde geldı adetım yarında doktora gıdıcem bakalım ne olucakk..
afıyet olsn canım
buarada kasık agrın ne durumda canımm adetın lekelenme seklınde olmustu doktora gıttınmı ?
offfffffff benım gene geldı adet ya uzuldum ama yapcakta bırsey yok

Son düzenleme:
tutunsunlar da doğurması kolay dermışım sağol canım

ıyı yapmışsın, en uygun bölum orası bıze.onlar bu işle ugrasıyorlar hep nasılsa, iyi seyler duyarsın ınş
sen hormon konusunda uzmansın.sana degerlerımı yazayım da bı bakıver cnm ya.Taaa gecen yıldan tahlıl sonucumu buldum da merak ettım
tsh 1,03
fsh 6,07
Lh 8,6
Estradiol 36
prolaktin 12

valla bakalım bır gıdelım zaten bır dunya para harcadım cocuk ıcın artık uygun yerlere gıtcem
hormonların tsh guzel
yumurrtlama olması ıcın lh hormonumuzn daha dusuk olması lazım fsh den ama genede cok ıyı bu duruma doktorlar genelde pko sendromu demıyorlar işte
sendromda daha yuksek cıkıomus prolaktınde guzel canım estradiol da iyi
gecen senekılerle ne ısın var kız sımdıklere baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…