Merhaba arkadaşlar,
Ben 32 yaşındayım. 2,5 yıllık evliyiz. 5 aydır hamile kalamadım. En son adetim 1 hafta gecikince doktora gittim. Pko olduğumu ve zor hamile kalacağımı söyledi. Ama adet görmem için ilaç vermedi ve bu 5 ayı 1 yıla tamamlamamızı söyledi. 1 yıla kadar hamile kalmazsan bakarız dedi. Hiçbir tedaviye başlamadı. Doktorun bu yaptığı normal mi? Yoksa hemen tedaviye başlamalı mıydı?
Pko konusunda İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
Bana yardımcı olursanız çok sevineceğim :)
nıekıne canım sıkılmasın canlarımız...
valla hava izmrde super orda nasıl bılmem ama buradakıler kesın gezıodur yada bu konuyla bızım kadar kafayı sıyıran yok :) ıkı gcedr ruyamda bebeklerle ugrasym..
bilmiorummmmm..düşünüyorumda düşünmeye kalkarsammm öyle çoookk dertlerim varkiiii çocuk en sonda o yüzdenn hiççç düşünmemek lazımmmm......
canım çok çok teşekkür ederim bilgiler için :))
sıkılmasına fırsat verme canınaaaaaa yarın hava böle olarsa gene eminönüne gidiyim yavvbi boğaz turu temamdırrnassa bedava.manto almam lazım beğenemiyomm yaa delircemm fatmagülün mantosundan istiyom aynende o renkk hiç göremedim o kadar fatih,şişli gezdim hiçte sevmem o diziyi ama bi gördüm aşık oldum mantoya çocuk konuşman yavv başka şelerr konuşalımm
benim varya ilk reglimden beri hep düzensizdiii biliyormusunuzzzz...evlenmeden önce gittim dr üst ultrasonda herşey normal dedi farlutal verdi...sonra gittiğim baya araştırdıı ama pkolusun demedi daha ileri gidemem evlenince dedi....sonra kafama estikce farlutal kullandım 4...5 ay kullanmasam adet olmazdım yani...evlendikk eşime demedim hiçç...eşimden gizli heray farlutal içtimm...bir ay içmedim olmadım keşke içeymişim eşimm bi büyüttüsen kesin hamilesin diyeee ben biliyorum işin iç yüzünü gebelik testi almış kaç tane...evliliğin 8. ayı gizliden doktoragittimm ama takip gerekli dedi baktımki gizli olmayacak dedim çocuk olmuoyr gidelim bu arada 1.5 sene oldu....kıyamam eşimm senin adetdüzenli sende bişi yoktur önce ben gitcem soktora dedii..tabi benim içim içimi yiyor....gitti bişi demedim...herşey güsel çıktı şükürrr...sonra beni götürdü...birlikteydikhiçbii bilmiyormuş gibi yaptım bende yeni öğrenmiş gibi ve ölede devam ediyor tedavi oluyorz işteee...ben düzensiz adetlerden dolayı hep bi korku vardı zatenn çocuğum olmayacakmı diyeeee...ve öyle oldudaaaa...
sen yanlızmı kesiyon kızzz...anam hemide yenisin istanbulda.....tüüü banaaa ben tıkıldımm kaldımm burayaaaaa....ama benim eşim birasda sorunlu izin vermiyorrr...ben daha anneme bile yalnız gitmedimm illa o götürüp getirecekk ee oda zorrrr oluyorrrrr...sen maşallahhhh...gezzz bencedeee hamişşş oluncaaa oturursun evdeeee
mantoyu merak ettimmmm
karnım acıktı kızzzz....bitirdinmi ıspanağınn hepsiniiiii valla olaydı yogurtla iyi giderdiiiiii bana en zor gelen yemek ıspanak onu yıkamak ölüm gibi geliyor bana o yüzden almayız kaynanaya dedim alınca fazla alır pişirir verir..
bebesini elini alan çokkk var tanıdığımm.canın sıkılıyosa gel benim camları sil gıher hafta siliyom gene heo soba isiii bıktımmyavvv
geçmiş olsun cnm allahdan acil şifalar diliyorummm..bende pco mağduruyum evlenmeden kaç doktor değiştirdim kimse bi şey söyleyemedi almayaya bile gittim kimse tanı koymadım evlendikten sonra alttan muayene olduktan sonra söylediler pco hastasısın diye bebek için sorun değil bebek sahibi yaparız seni ama bu hastalığa yapacak bişeyimiz yok dediler kendini şeker hastası kabul edeceksin ömür boyu ilaç kullanmak zorundasın dediler tedavisi yok yani.tabi bu hastalığın getirisi olarak yumurtalıklarımda kistler oluşturmuş ayrıcada rahim perdem var gelecek ay ameliyat olucam ve inşallah bebeğimi göbişimde hissedeceğim
Merhaba arkadaşlar,
Ben 32 yaşındayım. 2,5 yıllık evliyiz. 5 aydır hamile kalamadım. En son adetim 1 hafta gecikince doktora gittim. Pko olduğumu ve zor hamile kalacağımı söyledi. Ama adet görmem için ilaç vermedi ve bu 5 ayı 1 yıla tamamlamamızı söyledi. 1 yıla kadar hamile kalmazsan bakarız dedi. Hiçbir tedaviye başlamadı. Doktorun bu yaptığı normal mi? Yoksa hemen tedaviye başlamalı mıydı?
Pko konusunda İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
Bana yardımcı olursanız çok sevineceğim :)
heh tam adamına dedinnn...başka iş isteysann yaparımmm ama bu yaşa kadar hiç silmedimmm anlamam yani..ıspanak işine gelincede kızım ben bi ıspanak istiyim sen benim eltiyi bi gör 37 yaşında et pişiremiyorum anne sen yap...onu yapamamki ben aaaa ooo nasılmışşşş bazen diyorum acaba ciddimi yoksa stilmi yapıyorrrrr....ama süper yürütüyorrr 2 çocuğuda kaynanam büyüttü...çalışıyorum bahaneside haftanın 4 günü 5 saat resim öğretmenliği..o çocuk bakamazz..o yemekden anlamazz...biyere gdilmesi gerektiğinde o gidemezzzz...bide bi titizlik davasına düşmüş çocuklar ve eşi bir odadan çıkmak yasakkk diğer yerler dağılmasın diye ellerini herşeye sürmek yasak biz inince bile böle bizi izliyor nereye oturcam nereye dokuncamm..:) bu titizlikmi tembellikmi bilemem oturmasın bozulmasın bulaşık kirlenmesin..yani anlayacağınn benim ıspanak devede kulakkkkkbazı şeylerde eşim diyor sende yardım iste aman diyorum ben işimi hallederim binde bir işim düşerrr onada onlar olmassss...eltimi örnek gösteriyorrr işini yürütüyor diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?