Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

selam.. ben de pkoluyum ve doktorum hemen başladı ilaca. bence vakit kaybetme..7 ay boşa geçebilir..

valla hava izmrde super orda nasıl bılmem ama buradakıler kesın gezıodur yada bu konuyla bızım kadar kafayı sıyıran yok :) ıkı gcedr ruyamda bebeklerle ugrasym..

bura istanbull yavv nedekk şimdii izmirde değilizkineee balayım ordaydı benim gerçekten güze yerrbu yazda orasımı die düşünüyorum ama bide antalya var kafamda.inşallahh bakalımm yaza gebiş kalmassam

bilmiorummmmm..düşünüyorumda düşünmeye kalkarsammm öyle çoookk dertlerim varkiiii çocuk en sonda o yüzdenn hiççç düşünmemek lazımmmm......

sıkılmasına fırsat verme canınaaaaaa yarın hava böle olarsa gene eminönüne gidiyim yavvbi boğaz turu temamdırrnassa bedava.manto almam lazım beğenemiyomm yaa delircemm fatmagülün mantosundan istiyom aynende o renkk hiç göremedim o kadar fatih,şişli gezdim hiçte sevmem o diziyi ama bi gördüm aşık oldum mantoyaçocuk konuşman yavv başka şelerr konuşalımm

canım çok çok teşekkür ederim bilgiler için :))

canım senin dr da biraz abartmış zaten 2,5 senelik evliymişiniz daha neyi bekletiyoki benimkide öle dedi seni önce vajiyi tam yen sora hastalına bak alla alla sen dr sun görevini yap ben ne diye sana geldim derdime çare ol die bana evlilik danışmanlıgı yap die deillçok bilolar yaaaaa

benim varya ilk reglimden beri hep düzensizdiii biliyormusunuzzzz...evlenmeden önce gittim dr üst ultrasonda herşey normal dedi farlutal verdi...sonra gittiğim baya araştırdıı ama pkolusun demedi daha ileri gidemem evlenince dedi....sonra kafama estikce farlutal kullandım 4...5 ay kullanmasam adet olmazdım yani...evlendikk eşime demedim hiçç...eşimden gizli heray farlutal içtimm...bir ay içmedim olmadım keşke içeymişim eşimm bi büyüttüsen kesin hamilesin diye ee ben biliyorum işin iç yüzünü gebelik testi almış kaç tane...evliliğin 8. ayı gizliden doktoragittimm ama takip gerekli dedi baktımki gizli olmayacak dedim çocuk olmuoyr gidelim bu arada 1.5 sene oldu....kıyamam eşimm senin adetdüzenli sende bişi yoktur önce ben gitcem soktora dedii..tabi benim içim içimi yiyor....gitti bişi demedim...herşey güsel çıktı şükürrr...sonra beni götürdü...birlikteydikhiçbii bilmiyormuş gibi yaptım bende yeni öğrenmiş gibi ve ölede devam ediyor tedavi oluyorz işteee...ben düzensiz adetlerden dolayı hep bi korku vardı zatenn çocuğum olmayacakmı diyeeee...ve öyle oldudaaaa...

sen yanlızmı kesiyon kızzz...anam hemide yenisin istanbulda.....tüüü banaaa ben tıkıldımm kaldımm burayaaaaa....ama benim eşim birasda sorunlu izin vermiyorrr...ben daha anneme bile yalnız gitmedimm illa o götürüp getirecekk ee oda zorrrr oluyorrrrr...sen maşallahhhh...gezzz bencedeee hamişşş oluncaaa oturursun evdeeee

mantoyu merak ettimmmm

karnım acıktı kızzzz....bitirdinmi ıspanağınn hepsiniiiii valla olaydı yogurtla iyi giderdiiiiii bana en zor gelen yemek ıspanak onu yıkamak ölüm gibi geliyor bana o yüzden almayız kaynanaya dedim alınca fazla alır pişirir verir..

Son düzenleme:

kız dövecem senii at kafandan çocuu kafaya deil göbişine yerleştir kafandan atmassan oraya nası girecek(tabi bende)başka konu please en iisini yapmışın saklamakla keşkem bende öle yapaydım ama ben evlenirken bile dedim ben böle böleyim bak ilerde sıkıntı çekrsek vazgeçebilirisn evlilikten dedim oda geçmedi tabiki erkekler inanın sevselerde bebeleri bizim kadar takmıyorlar çünkü işleri güçleri var arrtı bu illet bizi bu kadar acayip hassasyapıyor ve bizde elimizde olmadan o illete yardım ediyoruz düşüne düşüneee laylaylomm hayatta ama pkolu olupta bebesini elini alan çokkk var tanıdığımm.canın sıkılıyosa gel benim camları sil gıher hafta siliyom gene heo soba isiii bıktımmyavvv

eşine selam söle bendenbenimkide beni bırakmazdı bekarken ailem bucak bucak tatillere giderdi beni göndermezdim kapıyı kitler otururdum şimdi bi acındırdım kendimi ağlamaklar sızlamaklar adam artık kendi dio kalk ya gezz hava allhemde ne gezmek kız sen beni yazın göreydin evde 10 dk dusam zarar sayıyodum bu tarafta çok yeri gittim gördümmzaten çok işlek bi yerdeim caddeye çık hep tükan bazen canım sıkılır gider markete bütün fiyatları araştıtım napimmmmmmm

bordo gibi bi renk mürdüm sanki ama güzel bi renkk
kız allah snei netsinn kaynanaya demiş o veriomuşş delüüü koca karısın yapsana kıss bitirdim valla ben onu havuçlu yapıyom çok hoşuma gidio öle.bizimkilerde gel al die yemek her akşam çağırırlar bende almam ne alcamm yaaa ben yemekde desarj oluyom efendimiz tavuk sote istedi onu yapcam gidemde alam baree:78:

bende pco mağduruyum evlenmeden kaç doktor değiştirdim kimse bi şey söyleyemedi almayaya bile gittim kimse tanı koymadım evlendikten sonra alttan muayene olduktan sonra söylediler pco hastasısın diye bebek için sorun değil bebek sahibi yaparız seni ama bu hastalığa yapacak bişeyimiz yok dediler kendini şeker hastası kabul edeceksin ömür boyu ilaç kullanmak zorundasın dediler tedavisi yok yani.tabi bu hastalığın getirisi olarak yumurtalıklarımda kistler oluşturmuş ayrıcada rahim perdem var gelecek ay ameliyat olucam ve inşallah bebeğimi göbişimde hissedeceğim

bebesini elini alan çokkk var tanıdığımm.canın sıkılıyosa gel benim camları sil gıher hafta siliyom gene heo soba isiii bıktımmyavvv

heh tam adamına dedinnn...başka iş isteysann yaparımmm ama bu yaşa kadar hiç silmedimmm anlamam yani..ıspanak işine gelincede kızım ben bi ıspanak istiyim sen benim eltiyi bi gör 37 yaşında et pişiremiyorum anne sen yap...onu yapamamki ben aaaa ooo nasılmışşşş bazen diyorum acaba ciddimi yoksa stilmi yapıyorrrrr....ama süper yürütüyorrr 2 çocuğuda kaynanam büyüttü...çalışıyorum bahaneside haftanın 4 günü 5 saat resim öğretmenliği..o çocuk bakamazz..o yemekden anlamazz...biyere gdilmesi gerektiğinde o gidemezzzz...bide bi titizlik davasına düşmüş çocuklar ve eşi bir odadan çıkmak yasakkk diğer yerler dağılmasın diye ellerini herşeye sürmek yasak biz inince bile böle bizi izliyor nereye oturcam nereye dokuncamm..:) bu titizlikmi tembellikmi bilemem oturmasın bozulmasın bulaşık kirlenmesin..yani anlayacağınn benim ıspanak devede kulakkkkk bazı şeylerde eşim diyor sende yardım iste aman diyorum ben işimi hallederim binde bir işim düşerrr onada onlar olmassss...eltimi örnek gösteriyorrr işini yürütüyor diyor bana

geçmiş olsun cnm allahdan acil şifalar diliyorummm..

geçmiş olsun ifakatm..ben de pko olduğumu yaklaşık 1 ay önce öğrendim.adetim neredeyse 1 ay gecikmişti,doktor adet söktürücü verdi.hormon sonuçlarına adetin 3. günü bakılması gerekiyor çünkü.senin adet gecikmen 1 hafta olduğu için beklemek istemiştir belki.
insülin direnci denen bir şey var ve pko ile oldukça alakalı.bence bir endokrinoloji uzmanına görün önce..bende de insülin direnci olduğundan şüpheleniyorum.ben ilk etapta klomen gibi ilaçlar kullanmak istemedim..
şöyle özetleyeyim,ben de dün doktoruma tahlil sonuçlarımı göstermek için gittim ve beni hiç tatmin etmeyen şeyler söyledi...şöyle ki rahim filmi bile istemeden,eşimin spermlerinde bir sorun var mı buna da bakmadan bana klomen vermek istedi.ben de ilk etapta o ilacı kullanmak istemediğimi söyledim.insülin direncinden şüpheleniyorum ama bununla ilgili herhangi bir tahlil yapılmadı.ben doktora glukofen adlı ilacı sordum,çünkü bu ilacın bazı pkolu hastalarda adetleri düzenlediğini okumuştum.onu yazdırdım ve folik asit başladım.bir de soğan kürü yapacağım.öncelikle adetlerimi doğal yollarla,stresten uzak durarak ve glukofen ile düzene sokmayı deneyeceğim.
benim sana naçizane tavsiyem,eğer zaman kaybetmek istemiyorsan,endokrinoloji uzmanına görün, rahim filmi çektir,eşinde bir sorun olup olmadığına da bakılsın,ve tek sorun pko ise o zaman gerekli ilaçları kullanıp tedaviye başla..umarım yardımcı olabilmişimdir.

kızlar yazdıklarınızı okudum ama kaçmışsınız.benim adetlerim düzenli olduğu halde pkoluyum.3 aydır klomen kullanıym.napacam bilmiym((

kız delüüü ya camlarını kim silecek senin heçmi cam silmedinhee elti yaptırıyorsa sende yaptır kızz arkada kalmaa .benimde aynen kader aynımıdır bilmemeltim 27 yaşında ben ondan 5 yaş küçüğüm daha felaket bilirim herşeyi bişey bilmez valla ne sorsan ben bilmem ben bilmem bende dedim en sonunda ya hiçmi utanmıyon bilmiyorum demeye kaç yaşındasın yaşın 10 yaş geriden geliyor zeka yok sende herhal dedim bu yaşa kadar insan yemek temizlik gezmek öğrenmezmi ben geldimde adam oldular hıhhhşaka bi yana gerçekten temizlikten tut giyimime yemeğime herşeyim özeniliyor.buna kaynanamda dahil valla ben ne alsam gider aynının başka rengini alır.diyete başladım oda başladı.ama benim kaynanam çalışıyom güzel bi yerde hemde Allahı var ne istesekte ordan alır getirir verme konusunda eli müthiş açıktır.dün bağaaa etek almışş oyyy sevindirik oldumm.ben geldim ama siz getmişinizz yaaaaa

kızlar bu arada ben kendı hıkayemı yazdımmı bılmıyorum ben 3 aylık evlıyım evlendıkten 1 ay sonra ılıskıye gırebıldım cunkı vajılıydım onuda burda yendım cok şükür pkolu oldugumu bılıyorsunuz zaten ama ben bu konuda hıcbırsey yapmıyorum doktora gıttık ve bana folbiol verdi 3 ay deneyin cocuk olmazsa gelın dedı sımdı bende saf saf denıyorum olmıcak sanırım belkıde olur çunki 2 haftadır sogan kürü yapıyorum ama 3 ay beklemıcem olmazsa bıde bana yumurtalıkların tembel dedı doktor sızede dedimi aynısını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…