Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kuşhmm hoşgeldin zaten çogusu tembel der ben 10 yıldır gittiğim her dr dio yani demek istedikleri çatlamıyor.uyuyo diyende var.hamdolsun en azından varlarda uyuyolar ya başka bişi olaydıı.senin erken bebeğim belkimde olur bu sene bende vajiden çektim çekiyorumda malisif çok ağrılı oluyor neden bilmiyorum o haz alma olayı nedir onu bile bilmen.

kızlar yazdıklarınızı okudum ama kaçmışsınız.benim adetlerim düzenli olduğu halde pkoluyum.3 aydır klomen kullanıym.napacam bilmiym((

bizden daha iisin kuşum ne güzel en azından stres olayın yok düzenli adetlerin valla bende bu sene 1 kere kendiliğimden oldum geçen sene ocakta.sora baktım olmuyo haziranda farlutalle oldum en sonra aralıkta farlutal içtim baktım gelceği yoktu olur bebeğim stres yapma vee duaa....

burda hiç pkolu olupta tedavi olmadan hamile kalan oldumu aceba? ben sogan kürü yapıyorum ıns hamıle kalırım erken ama ıste ınsanın neyı yoksa onu arıyor olacagını bılsem belkı daha sonra cocuk dusunurum ama pkolu oldugum ıcın hemen ıstıyorum zaten ıstıyoruzda esımde bende.. birde ne dicem 2 gun once tuvaletımı yaparken beyaz kesecık gıbı bırsey dustu akıntı gıbı ıcınde ınce kırmızı cızgı vardı düşükmü dıye ıcım ıcımı yedı degıldır dıye tesellı ettım düşük kan pıhtısı olur degılmı?

heh aynen bendede öle reyyan hele bizim aramızdaki yazz 13 ama hiçbişi bilmezz yinedeseferimmmm keratayı demin aramışş ağlıyorrr o kaynanamlarla çocuklardan dolayı daha içli dışlı ve tabiki sorunlar oluyorrr..o işdeyken evine girmişlerr tuvaleti kullanmışlarr oda çıldırmışş tabi kendi içinde ee bi ben varım paylaşabileceği ağlıyordu garibimmmmm....

neysee kızlarr ben gidiyorum artık eve anam 1 haftadır ice bağlandımmm burayaaaa eve net alalım diyorummmm ölsemm almam diyorr yaaaaaa.....bende burdan idare edcem artıkkk hepinizi öpüyorummm ben gelene kadarr iyi bakın kendinizeee...bebeklilerde bebeklerine sımsıkı bağlansınlar uzun süre gelemezsem geldiğimde güzelhaberler alırımm inşallahh...hepinizi seviyommm byyyyyyyy...

merhaba arkadaşlar bende dün hastaneye gittim adetlerim düzensiz ve pko vardı bendede.ultrason çekilmişti ve doktor adetin 3.günü hormon testi yapıcaz dedi dün gittim yaptırdım ve sonucuda aynı gün çıktı.prolaktinim çok yükseklmiş geçen sene 86 idi ve destinoxla düşürüldü.bana takip etttir denmedi gitmedim sonra prolaktin için.dün prolaktinim106 ya çıkmış doktor emar istedi yani pko hastalıgınında bu prolaktin yükselmesinde rolü varmış.sizlerdede adet düzensizligi devam ediyosa hormon testi yaptırın ve prolaktin takibi yaptırın ben her ay ölçtürp takibe aldırıcam doktor öyle söyledi.prolaktin yükselip ilaçla inebiliyor yani ihmal etmeyin sizde kızlar.

ıcı
canım benim çok teşekkür ederim :) çok aydınlatıcı bir cevap olmuş benim için :) tavsiyelerine uyacağım :)

aahhh bacılar! size ne diyim!!! ))))
O senin Zervix /servikal akıntın!!!!! yumurtanın beyazına benzer, eline aldığında 1-2 santim uzarsa, yumurtan çatladı demektir!!!! O çatladıktan sonra da 18 saat vaktin var!!! Spermi tutmaya yardımcı olur, anlıycağaannn......Sağlıklı ya da iyi bir şey demek baccıımmmmmmm!!!!

lütfen: ovulasyon, yumurtlama, bazal ısı ölçmek, servikal mukus....falan filan googlelatın bari de, vücudunuzun nasıl çalıştığını ya da ÇALIŞMASI GEREKTİĞİNİ ÖĞRENİN!!!!!!! temem mi bacılarrrrrrrrr

canım sanmıyorum düşük büyük bi karın ağrısıyla olurmuş duyduğuma göre hem öle az bişey gelmez kan gelir baya diye düşünüyorum sıkma canını evet bende düşünüyorum 1 senelik evliyim ama bakıyorum halime evet güzel böle mutluyuz ama hastayım ya ya olmazsa korkusundan istiyomki hemen hemennn hemn olsunn nasip beklicezz napalimkii

kızz kızar gibi ne yazdın öle korktum kendimi okulda ders yapmamış gibi hissettimo akıntı kansız ama bendede oluyor hep odamı bu dediğinden?

kızz kızar gibi ne yazdın öle korktum kendimi okulda ders yapmamış gibi hissettimo akıntı kansız ama bendede oluyor hep odamı bu dediğinden?

daha 10 dakika önce okudum, bazı kadınlarda azıcık kanlı da olabiliyormuş!!!
o ay doğurganlığın daha yoğun olduğu anlamına geliyormuş....profosyonel bir sayfadan, yani üniversite araştırma sayfasından okudum...(ingilizceydi)

acıktırda çizgikadar değildir zannedersem.bilinmiyor olabilir..bende 10 yıldır hastayım daha yeni öğrendim pkonun aslında ne olduğunu.o kadar uğraşmana gerek yokmuş sıradan yerlerde bile sölediklerin yazıyomuş yane şimdi baktım

selamlar öyle forumları gezerken okudum.ben de pkoluyum da ilgimi çekti :)
nihalite adetinin kaçıncı gününde olduğuna göre değişir o akıntı.adet olmana yakınsa 20li günlerdeysen yani,beyaz akıntı varsa gebelik olabilir, içinde kırmızı leke olursa tehlikeli demek olabilir.test yaptır
yok daha adetin bittikten sonraki günlerse takma kafaya akıntıyı fln

Son düzenleme:

yyoooo, uğraşmadım...ingilizce benim anadilim )))))

denk geldi, okudum.....

yarın ben glucophage alıcam bunu nasıl kullanıcam kullananlar?hemen öle içmeyemi başlıcam?

canımcım aynı ilaca basladım bende de. 1hafta yarım kullan dedi (acayıp yaptı bunyemı o bıle) sonrasında 1e cıkardı kılo problemım olmadıgndan 1 yeterlı sana dedı.

canımcım aynı ilaca basladım bende de. 1hafta yarım kullan dedi (acayıp yaptı bunyemı o bıle) sonrasında 1e cıkardı kılo problemım olmadıgndan 1 yeterlı sana dedı.

ya bana bunu haziranda verdi taaa doktorum şimdide dr gidemiyorum bi züre yeminliyimm eşimden dolayı barı booş durmim alimde gizlikten içiyim reçetemde 850ml yazıyor bölsemmi bende acep:44:

ya bana bunu haziranda verdi taaa doktorum şimdide dr gidemiyorum bi züre yeminliyimm eşimden dolayı barı booş durmim alimde gizlikten içiyim reçetemde 850ml yazıyor bölsemmi bende acep:44:

ya allah aşkına sonna bana kızıyonuz valla!!!! sakın bölme! ilk başlar için düşük bir doz zaten!!!!

ben günde 2000 mg kullanıyorum. ilk 10 gün çok sıkıntı, yan etki yapıcak ama dayanmaya çalış!
geçicek, .....geç bile kalmışsın ilaca başlamakla!!!

he bide bende öle kilolu değilm! şu an 58 kiloyum! 3 kilo daha vericem inşallah.....
sabah akşam içiyorum ben, öğlenleride bebe aspirini...

bu arada bunları da belirtiyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…