Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

herkes kendi sıkıntısını bilir bebeğim şu anda ne durumdayım veya sen ne durumdasın bilemeyiz geç kaldım evet ama bu sadece benim hatam değil.düşükse yüksekten başlasam olmazmı ne zaman yükselcek

ya bana bunu haziranda verdi taaa doktorum şimdide dr gidemiyorum bi züre yeminliyimm eşimden dolayı barı booş durmim alimde gizlikten içiyim reçetemde 850ml yazıyor bölsemmi bende acep:44:

ya bıton sey yazdım sılındı.neyse bastan alayım oncelıkle cok kızdım sana saglık olaylarına ınat sokmucan canım ılacını ıhmal etmıssın ama madem baslıcan vucut 1 hafta alıssın dıe sabah aksam yarım ıc kg olayı vardı sanırım sende sonrasında 1e cıkar bıraz yan etkı oluo sabret ve devam et ılaca hepsı gecıo.ve bu ılac ıstahını kacırıp tatlı krzlernı engellıo acayp faydalı oluo ama dr sana nasıl verdıyse o sekılde kullanman daha ıyı.ya bıde telfndn baglanıyorum cok gec ulasıyorum sızleree

seninde başında böl bi koca olaydı sende inat ederdin adam benle alakadar değilki kardeşleri vercek çocu sanki ona

he bide bende öle kilolu değilm! şu an 58 kiloyum! 3 kilo daha vericem inşallah.....
sabah akşam içiyorum ben, öğlenleride bebe aspirini...

bu arada bunları da belirtiyim dedim

bak sana abla tavsiyesi: (yaşımın senden büyük olduğuna eminim)

yemek aralarında ye...yani bir iki lokmadan sonra yut ilacı...bulantı yapabilir (büyük ihtimal yapıcaktır)
bazılarında ishal yapıyor. ama lütfen dayan....süklusunu yani adetini düzenliycek bir kaç ay sonra...
sabırlı ol bu ilaçla tamammı? bu ağrı kesici gibi değil, hemen öyle göstemiyor kendini....
benim endokrin doktorum 4 aydan sonra esas faydasını göstericek dedi.
benim adetim her 40-50 günde gelirdi...şimdi ise her 29-30 günde geliyor. ben kilo da verdim, ondan da tabi...ilk aylarda kilo vermene de yardımcı olucak, sonra sen kendiliğnden ver ama....
tabi kilolu isen...ben çok şükür verir vermez başladım ilaca, daha geç başlasaydım belki de adetim her 3-4 ayda bir falan gelicekti, pko ilerliycekti!!!

hadi gözünü seviyim, bu ilaç bizim için tek çözüm ve gerçekten bir MUCİZE gibi...sabırlı ol ama

folik asitte alsam nolur?neye yarıyoki o cahilimm ben cahilimmm

folik asit sadece bir vitamin!!!! çocuğun organlarının gelişmesi için. sadece hamileler değil, hamile kalmayı düşündüğü anda kadın almalı o vitamini!!!!

ya günde 5 kilo ıspanak yersin, ya da folik asit alırsın

canım butun dr. Ların tedavı seklı farklı oluo ama bana dırek o ılacı 1 ıc desydı hayatta devam edemezdm ben 1ay yattm resmen evde ha suan alıstım ama gunde 1000den devm edym.ne mutlu sana bunyen kuvvetlı

çok teşekkür ederim ablacımevitt yaşın benden büyük baktımm ben biraz istikrarsızım ama inşallah bunda böle olmaz diyet yapıyordumm sözde 1 aydır iyiydi güzelde kilo veriyodum üff eşime yaptığım yemeklerden yemeden olmuyorrrrr.ama gene devam edicem bunun çaresine bakıcam yoksaa kafayı yiycem gerçekten bunu aklımdan silemiyorum.artık ertelemiycem ve yarın gidip o ilacı alıcam!!!

haziranda vermiş, şimdiye kadar adetini düzenlerdin bak!!! yan etkilerine alıştığın anda dozu yükseltebilirsin canım....

sen yine de doktorunu tel. le ara da sor....

Sen şimdilik boşver eşini ve kardeşlerini.....sen bi güzel çaktırmadan kilo ver....hiç öyle diyetteyim falan da deme, dır dır etme!!! erkekler, kadınlara bi süreden sonra inanmıyolar, nasıl olsa yine aynı şeyleri yapıcak, söylliycek ve sonunu getiremiycek bu bizim karı diye düşünüyorlar içlerinden....
sen hhiiççççç çaktırma, hep pozitif ol....sonucu görünce bakalım o sana ne diycek. erkekler istikrarlı ve tutarlı kadınları sever, unutma

canım butun dr. Ların tedavı seklı farklı oluo ama bana dırek o ılacı 1 ıc desydı hayatta devam edemezdm ben 1ay yattm resmen evde ha suan alıstım ama gunde 1000den devm edym.ne mutlu sana bunyen kuvvetlı

valla bende mide bulantısının gerçekten ne olduğunu ilaca başlayınca gördüm...o kıtırık form bisküvilerinden 1 tanecik yiyemiyordum...ama önceden çok araştırmıştım ve okumuştum forumlarda, yan etkiler geçiyor diye...ondan dayanmaya çalıştım...hatta bazı günler bulantı içinde ilaç içtim...

napiyim, bebiş için işte......

evlenmeyi biliyonuz çocuk yaşda ama!!!! dimmmmmeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

tam eli maşalı ablasın yaaaaaaa ama sevdimm.napalım aklımız aşkta meşkteydi bu ilacı alacamm uyuyamam şimdi ben yaaa reçetemde günde iki yazıyo.eşimede her ay nasıl çatır çatır oluyorum göstericemmmmmmmmm

aferim sana...heh şimdi oldu bak...

bak, eğer 850 mg ise ilk hafta günde 1 tane sana yazığım gibi yemek arası al...1 hafta sonra bünyen alışınca, baktın eski haline geri döndün, yaşıyorsun (heheheheheh) akşamları da yani günde 2 tablet iç. yarın ilacı alıcaksan, birde ecopirin yani bebe aspirini al.. o da 100 mg olsun....her öğlen iç, ihmal etme!!! kanı sulandırıyor, çok önemli....ben ağustos 2010 dan beri 1 gün ihmal etmedim...gerçi sadece yılbaşında alkol alıcam diye hiç ilaç içmedim o gün...

sen en son ne zaman adet oldun? ya da hangi aralıklarla oluyorsun?

Kızlar ben sogan kurunu uyguladım ya buay yumurtalıklarımda calısma var sankı ozellıkle sol tarafta reglımde 9gun var daha ama sancı var sankı az ama ıse yaradımıkı..ılacsz gelırse ne sevınırım varya

bende yapmıştım soğan kürünü! o zamanlar bi 45 gün falan adet olmamıştım...kürün 6. günü hiç beklemediğim anda adet olmuştum valla! ama bende sancı yapmamıştı, wc ye gidince şaşırmıştım. ertesi gün sancı olmuştu...bu tabi bünyeden bünyeye değişiyordur. ama acaip şaşırmıştım ve herkese tavsiye ettim o zamanlar....şimdi çok şikür gliforla oluyorum adet!!!

benmi vayyy vayyy halimmee en son geçen sene ocakta kendiliğimden oldum sora haziranda dr gittim farl. verdi oldum en sonra 2 hafta önce artık iyce sinirlerim gerilmişti aldım far.oldumyani kendiliğimden olamıyorum

nası bi tadı var ben çok korkuyom ya onu yapmaktan annem her telde başımı yiyor sen çarene bakmıyorsunki denilenleri yapmıyorsunki die kadın ameliyatlı ameliyatlı bana iyi gelsin die ordayken maydonoz suyu yapmıştı bana bir ay faydasını gördüm çok en azından bazı özel anlarda yanma olmuyor iltahaplar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…