ya allah aşkına sonna bana kızıyonuz valla!!!! sakın bölme! ilk başlar için düşük bir doz zaten!!!!
ben günde 2000 mg kullanıyorum. ilk 10 gün çok sıkıntı, yan etki yapıcak ama dayanmaya çalış!
geçicek, .....geç bile kalmışsın ilaca başlamakla!!!
ya bana bunu haziranda verdi taaa doktorum şimdide dr gidemiyorum bi züre yeminliyimm eşimden dolayı barı booş durmim alimde gizlikten içiyim reçetemde 850ml yazıyor bölsemmi bende acep:44:
ya bıton sey yazdım sılındı.neyse bastan alayım oncelıkle cok kızdım sana saglık olaylarına ınat sokmucan canım ılacını ıhmal etmıssın ama madem baslıcan vucut 1 hafta alıssın dıe sabah aksam yarım ıc kg olayı vardı sanırım sende sonrasında 1e cıkar bıraz yan etkı oluo sabret ve devam et ılaca hepsı gecıo.ve bu ılac ıstahını kacırıp tatlı krzlernı engellıo acayp faydalı oluo ama dr sana nasıl verdıyse o sekılde kullanman daha ıyı.ya bıde telfndn baglanıyorum cok gec ulasıyorum sızleree
he bide bende öle kilolu değilm! şu an 58 kiloyum! 3 kilo daha vericem inşallah.....
sabah akşam içiyorum ben, öğlenleride bebe aspirini...
bu arada bunları da belirtiyim dedim
folik asitte alsam nolur?neye yarıyoki o cahilimm ben cahilimmm
ya allah aşkına sonna bana kızıyonuz valla!!!! sakın bölme! ilk başlar için düşük bir doz zaten!!!!
ben günde 2000 mg kullanıyorum. ilk 10 gün çok sıkıntı, yan etki yapıcak ama dayanmaya çalış!
geçicek, .....geç bile kalmışsın ilaca başlamakla!!!
bak sana abla tavsiyesi: (yaşımın senden büyük olduğuna eminim)
yemek aralarında ye...yani bir iki lokmadan sonra yut ilacı...bulantı yapabilir (büyük ihtimal yapıcaktır)
bazılarında ishal yapıyor. ama lütfen dayan....süklusunu yani adetini düzenliycek bir kaç ay sonra...
sabırlı ol bu ilaçla tamammı? bu ağrı kesici gibi değil, hemen öyle göstemiyor kendini....
benim endokrin doktorum 4 aydan sonra esas faydasını göstericek dedi.
benim adetim her 40-50 günde gelirdi...şimdi ise her 29-30 günde geliyor. ben kilo da verdim, ondan da tabi...ilk aylarda kilo vermene de yardımcı olucak, sonra sen kendiliğnden ver ama....
tabi kilolu isen...ben çok şükür verir vermez başladım ilaca, daha geç başlasaydım belki de adetim her 3-4 ayda bir falan gelicekti, pko ilerliycekti!!!
hadi gözünü seviyim, bu ilaç bizim için tek çözüm ve gerçekten bir MUCİZE gibi...sabırlı ol ama
haziranda vermiş, şimdiye kadar adetini düzenlerdin bak!!! yan etkilerine alıştığın anda dozu yükseltebilirsin canım....
sen yine de doktorunu tel. le ara da sor....
çok teşekkür ederim ablacımevitt yaşın benden büyük baktımm ben biraz istikrarsızım ama inşallah bunda böle olmaz diyet yapıyordumm sözde 1 aydır iyiydi güzelde kilo veriyodum üff eşime yaptığım yemeklerden yemeden olmuyorrrrr.ama gene devam edicem bunun çaresine bakıcam yoksaa kafayı yiycem gerçekten bunu aklımdan silemiyorum.artık ertelemiycem ve yarın gidip o ilacı alıcam!!!
doktor beni tanımaz yavv derki bi geldiydin daha gelmedinya ben çocugum hala yaaaaa
canım butun dr. Ların tedavı seklı farklı oluo ama bana dırek o ılacı 1 ıc desydı hayatta devam edemezdm ben 1ay yattm resmen evde ha suan alıstım ama gunde 1000den devm edym.ne mutlu sana bunyen kuvvetlı
evlenmeyi biliyonuz çocuk yaşda ama!!!! dimmmmmeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
tam eli maşalı ablasın yaaaaaaa ama sevdimm.napalım aklımız aşkta meşkteydi bu ilacı alacamm uyuyamam şimdi ben yaaa reçetemde günde iki yazıyo.eşimede her ay nasıl çatır çatır oluyorum göstericemmmmmmmmm
Kızlar ben sogan kurunu uyguladım ya buay yumurtalıklarımda calısma var sankı ozellıkle sol tarafta reglımde 9gun var daha ama sancı var sankı az ama ıse yaradımıkı..ılacsz gelırse ne sevınırım varya
aferim sana...heh şimdi oldu bak...
bak, eğer 850 mg ise ilk hafta günde 1 tane sana yazığım gibi yemek arası al...1 hafta sonra bünyen alışınca, baktın eski haline geri döndün, yaşıyorsun (heheheheheh) akşamları da yani günde 2 tablet iç. yarın ilacı alıcaksan, birde ecopirin yani bebe aspirini al.. o da 100 mg olsun....her öğlen iç, ihmal etme!!! kanı sulandırıyor, çok önemli....ben ağustos 2010 dan beri 1 gün ihmal etmedim...gerçi sadece yılbaşında alkol alıcam diye hiç ilaç içmedim o gün...
sen en son ne zaman adet oldun? ya da hangi aralıklarla oluyorsun?
Kızlar ben sogan kurunu uyguladım ya buay yumurtalıklarımda calısma var sankı ozellıkle sol tarafta reglımde 9gun var daha ama sancı var sankı az ama ıse yaradımıkı..ılacsz gelırse ne sevınırım varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?