Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bırak özelı cnm, sgk ıle anlaşmalı bı yer bul artık.Oyalanma
hmm demek ıyı, 1 yıldır son durum ne acaba.
sımdıkıler elımde yok kı. Aşılama ıcın gecenlerde verdım işte.Onun da sonucunu doktorumu aradım.Uzaktasınız sız gıdın beklemeyın dedı. Degerlerın ıyı demıştı,aşılamaya uygunmuş o zaman. O kadar. Hepsı doktorumda tahlıller,elımızde sadece rahım fılmlerı kalmış cıktı almamışız :44:

bi kaçtım geldim, erken oldu pişirceklerim

sorma filiz ya sen tur bindirdin benimkinde tık yok
...
bak kızım (yani adetim..) ablana örnek al onun adeti hiç üzmüomuş hemen geliomuş sen de gel bakiiimmmmmm

canım ağrılar hafifledi biraz, 2 gündür, göğüs hassasiyetim de başladı çok hoşuma gitti.. bekliyorum bakalım adeti.. kasık ağrısı geçerse ne güzel, geçmezse naparım bilmiyorum şimdi...

filizcim bu arada bir sendromdur değildir gidiyor sanırım ama pko görünümü dışında yumurtlama problemin varsa sendrom oluyor zaten :) üzgünüm... sendromsuz pko görüntüsü olanların bir problemi olmuyor her şey takır takır sadece ultrasonda gözüküyor.. ((( benim de hormonlarım normal ama yumurtlama problemi var.. direkt sendrom işte :S oof offf...

kan tahlılı dedın hormon ıcınmı verıcen carsamba ?
valla canım doktor ıyı dıyor ama deger aralıklarına göre ıyı dıyor
benım kendı doktorumda ıyı demıstı ama lh daha dusuk olsa fsh daha yuksek olsa daha ıyı olurdu demıstı
sonradan .buarada 1 senede bır vucud kendını yenılermıs hormonlara ya 6 ay yada senede 1 kere baktırmak lazımmıs..
benım 6 ay oldu baktırmadım yarın gıdıcem ıste zaman kaybetmek ıstemıyorum ama neblyıım canım yaa
devlette zor oluyor eşim calıstıgı ıcın devamlı cıkıp gelemez benıde tek yollamaz
gıdıcegım yerde cok kalabalık ve hep olay olan bıryer.
bakalım yarın ne dıcek kadın
aşılama derse yaptırırım belkı bende orda raporsuzda yapsa en azından asılama ıcın mıktar az oderım devlette

hahahahahhaha catlak evet benı ornek alsın ama adet azlıgı konsuunda almasın
hadı bakalım ıns gelır adetın canımmm
hayır canım sendrom pkoda goruntusunde ve hormon degerlerın cok yuksekse ole oluyormus
mesela bende pko var ama goruntusunde öyle cok kıst yok hormonlarında cok abartılı degıl yanı sendrom degılsın dedı doktor
2 cesıt varmıs pkoda bır sendrom bırıde normal pko goruntusu bende kılo yok kıl yok sendrom degl dedı
canım ac bak oku bır profosorlerde ayırmıs 2 cesıt pko var dıye
bırde daha kistlerı fazla olanlar varmıs hormon degerlerı yuksek kılo fazla sendrom dıyorlar dedı doktor bana
acele yazdm cnm cıkıom yemek hazırlıcam ıftar vaktı

evet canım prolaktin öyle bir seyyy.. aslında saraçoğluna mail atmak lazım bunula ilgili 1 gün sonra hemencecik atıyor cevabı..
yaparlar canım yaparlar anlatırsın 3.günüm dersinnn..
3 veya 4 farkediyor mu onu bende bilmiyorumm amaa :26::26:

kıızlarr çoook kötüyüm dünden beri acaip bir sızı ve ağrı var kasıklarımda ayağa zor kalkıyorum Pko hastasıyım, dr sormustum olabilir dedi duphaston adlı hapı kullanıyorum alakası varmıdır sizcee cvplayn lutfen

atmıstım daha once ona msj facebooktan ben verdı rahım duvarım ınce dıye onermıstı bırsey
bende bılmıyorum 3 4 gun farkedıyormu acaba bakalım yarına gdıyım de.

kızlarr nasılsınızzz

Brownimm çok şekersin yaaaa
canım çok fena alıştırdın beni bu davete hep isticem haberin olsun, hahahaha
sen çağırmadan gelmicem yakında..

çok uykum geldi canım yaa kaçcam sanırım
hayıta da cvp yazmışsın çok sağol :) döncem ona da.. :)))

canım yumurtlama donemlerınde kasık agrısı olur normaldır yanı
korkma

duphaston kasık ağrısı yapar ama çok şiddetliyse ve geçmezse bir doktora görün canım?

atmıstım daha once ona msj facebooktan ben verdı rahım duvarım ınce dıye onermıstı bırsey
bende bılmıyorum 3 4 gun farkedıyormu acaba bakalım yarına gdıyım de.

evet canımm güzel haberlerle gell

canımmmm benimmmm ya sende çok şekersinnn
kırmızılar gelicek mii ne haldesinnnn

sorma kuzum ya hiiç vakit olmuyor ki inan.. Ramazanda geldi baygın gıbı yatıyorum işte :) nasıl geçıor bu aradaa bakalım senin ki canımm

[lıst]
[*]

[/lıst]

iyi valla canım nasıl olsunn oruc tutuyorum hıc zorlanmıyorum nedense adet oldum dün bugunde pek bısey yemedım zaten alıstım aclıga
yarın doktora gıdıcem bakalım hormonlar ıcın :44:

evett canımm sen gezmesennn aslında hep görüşcezzz de şaka yapıyorumm tabiii
Canım bende yarın kayınvalidemleri alıcammmm ne yapcam kara kara düşünüyorumm

Bende yarın kaynanamdayım Aksama
canım valla dogru dıosun cok gezdım aksamları hep bıryerde yemekteydık napalım ramazan bole gecıyor ıste
en kolayı et sote pılav borek tazefasulye koy servıs tabagına
bırde corba ortayada 4 5 cesıt salata TatlıdA YAPTINmı tamam
Kaynanam dun borek getırdı bana elde açma yufkadan yapılan yaglı borek varya ondan
Bızım meshur borek dıo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…