valla bakalım bır gıdelım zaten bır dunya para harcadım cocuk ıcın artık uygun yerlere gıtcem
hormonların tsh guzel
yumurrtlama olması ıcın lh hormonumuzn daha dusuk olması lazım fsh den ama genede cok ıyı bu duruma doktorlar genelde pko sendromu demıyorlar işte
sendromda daha yuksek cıkıomus prolaktınde guzel canım estradiol da iyi
gecen senekılerle ne ısın var kız sımdıklere baksana
naber canım? yemege kacıosun gercı
ben senın ustune 2 cı oluyorum 28 gunde geldı adetım yarında doktora gıdıcem bakalım ne olucakk..
afıyet olsn canım
buarada kasık agrın ne durumda canımm adetın lekelenme seklınde olmustu doktora gıttınmı ?
offfffffff benım gene geldı adet ya uzuldum ama yapcakta bırsey yok
bırak özelı cnm, sgk ıle anlaşmalı bı yer bul artık.Oyalanma
hmm demek ıyı, 1 yıldır son durum ne acaba.
sımdıkıler elımde yok kı. Aşılama ıcın gecenlerde verdım işte.Onun da sonucunu doktorumu aradım.Uzaktasınız sız gıdın beklemeyın dedı. Degerlerın ıyı demıştı,aşılamaya uygunmuş o zaman. O kadar. Hepsı doktorumda tahlıller,elımızde sadece rahım fılmlerı kalmışcıktı almamışız :44:
bi kaçtım geldim, erken oldu pişirceklerim
sorma filiz ya sen tur bindirdin benimkinde tık yok...
bak kızım (yani adetim..) ablana örnek al onun adeti hiç üzmüomuş hemen geliomuş sen de gel bakiiimmmmmm
canım ağrılar hafifledi biraz, 2 gündür, göğüs hassasiyetim de başladı çok hoşuma gitti.. bekliyorum bakalım adeti.. kasık ağrısı geçerse ne güzel, geçmezse naparım bilmiyorum şimdi...
filizcim bu arada bir sendromdur değildir gidiyor sanırım ama pko görünümü dışında yumurtlama problemin varsa sendrom oluyor zaten :) üzgünüm... sendromsuz pko görüntüsü olanların bir problemi olmuyor her şey takır takır sadece ultrasonda gözüküyor..((( benim de hormonlarım normal ama yumurtlama problemi var.. direkt sendrom işte :S oof offf...
hıc duymadım prolaktını dusurucek kür canım?
zaten butun hormonların bası prolaktın beyınle alakalı olunca butun hormonlara emir verıyormuşş
bundan kaynaklanıyorda olabılır dedı doktor bılmıyorm kı canım valla bakalım yarın gıdıcem doktoraaa
ınsallahhhhhhh yaparlar testleri yaa 3.gunum olucak yarın ya
yapmaslarsa 4 gunume kalıcak cok bısey farkedermı acaba :44:
evet canım prolaktin öyle bir seyyy.. Aslında saraçoğluna mail atmak lazım bunula ilgili 1 gün sonra hemencecik atıyor cevabı..
Yaparlar canım yaparlar anlatırsın 3.günüm dersinnn..
3 veya 4 farkediyor mu onu bende bilmiyorumm amaa :26::26:
kızlarr nasılsınızzz
kıızlarr çoook kötüyüm dünden beri acaip bir sızı ve ağrı var kasıklarımda ayağa zor kalkıyorumPko hastasıyım, dr sormustum olabilir dedi duphaston adlı hapı kullanıyorum alakası varmıdır sizcee Cvplayn lutfen
kıızlarr çoook kötüyüm dünden beri acaip bir sızı ve ağrı var kasıklarımda ayağa zor kalkıyorumPko hastasıyım, dr sormustum olabilir dedi duphaston adlı hapı kullanıyorum alakası varmıdır sizcee cvplayn lutfen
öylemi diyosun sağol balım yaa ne bileyim dayanamıyorum pekte alakası olduğunu düşünmedim açıkçası teşekkürler buaradacanım yumurtlama donemlerınde kasık agrısı olur normaldır yanı
korkma
atmıstım daha once ona msj facebooktan ben verdı rahım duvarım ınce dıye onermıstı bırsey
bende bılmıyorum 3 4 gun farkedıyormu acaba bakalım yarına gdıyım de.
Brownimm çok şekersin yaaaa
canım çok fena alıştırdın beni bu davete hep isticem haberin olsun,hahahaha
sen çağırmadan gelmicem yakında..
çok uykum geldi canım yaa kaçcam sanırımhayıta da cvp yazmışsın çok sağol :) döncem ona da.. :)))
öylemi diyosun sağol balım yaa ne bileyim dayanamıyorum pekte alakası olduğunu düşünmedim açıkçası teşekkürler buarada
evet canımm güzel haberlerle gell
sorma kuzum ya hiiç vakit olmuyor ki inan.. Ramazanda geldi baygın gıbı yatıyorum işte :) nasıl geçıor bu aradaa bakalım senin ki canımmbısey degıl canımmm nıe gelmıosun kıs artık ugramıosun buralara
inşallah kuşum yaa bugun denk geldık bakEvdeyım
sorma kuzum ya hiiç vakit olmuyor ki inan.. Ramazanda geldi baygın gıbı yatıyorum işte :) nasıl geçıor bu aradaa bakalım senin ki canımm
[lıst]
[*]
[/lıst]
evett canımm sen gezmesennn aslında hep görüşcezzz de şaka yapıyorumm tabiii
Canım bende yarın kayınvalidemleri alıcammmm ne yapcam kara kara düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?