evet canım birsey diyemiyorsun da bak menüme ekleme ve çıkarma yapabilirim tabikii
mercimek çorbası
etli sebzeli güveç
pilav
islim kebabı
mevsim salata, haydari, kızartılmış biber yoğurtlaması, patates salatası, rus salatası
mantı
sarma
tatlıyıda eşim alır gelirken canım
kızlar size bişey danışmak istiyorum lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun. konu ablamla ilgili birlikte kadınlar kulübüe bakarken bu topiği gördük ve okuduk sanırım benim ablamda pkolubelirtiler şunlar: adeti ergenlikten beri çok düzensiz bazen 2 ay bazen 3 ay adet olmadığı oluyo tüylenme problemide var. bunun için bi kaç defa doktora gitti kan testinde ve ulturasonda bişey çıkmadı ve doğum kontrol hapı verildi kullandığında düzene girdi fakat bırakınca tekrar eskisi gibi gecikmeler oldu. sizce pko olup olmadığını nasıl öğrenebilir tedavi sürecinde neler yapılabilir doktor hangi tahlilleri yapıp pkolu olduğunu anlayabilir gecikme sebebi başka ne olabilir lütfen yardımcı olun
kız kafayımı yedınbenıde gectın allahım ya et guvec ıslım kebabı ne gerek var 2 sıne 2 sı olmaz madem cok yapıcaksan tavuklu bısey yap
mantı zaten baslı basınca doyurur
kızlar size bişey danışmak istiyorum lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun. konu ablamla ilgili birlikte kadınlar kulübüe bakarken bu topiği gördük ve okuduk sanırım benim ablamda pkolubelirtiler şunlar: adeti ergenlikten beri çok düzensiz bazen 2 ay bazen 3 ay adet olmadığı oluyo tüylenme problemide var. bunun için bi kaç defa doktora gitti kan testinde ve ulturasonda bişey çıkmadı ve doğum kontrol hapı verildi kullandığında düzene girdi fakat bırakınca tekrar eskisi gibi gecikmeler oldu. sizce pko olup olmadığını nasıl öğrenebilir tedavi sürecinde neler yapılabilir doktor hangi tahlilleri yapıp pkolu olduğunu anlayabilir gecikme sebebi başka ne olabilir lütfen yardımcı olun
Bu anlattığın belirtiler pkoya benziyor inşallh değilidrde.Ama genelde pkolularda adet düzensizliği,tüylenme ,kilo vs sebeplerle anlaışılıyor.Adetinin 3. günü hormon tahlili yapabilirler.Fsh Lh prolaktin tsh t3 t4 bunlara baktır.Bence endokrin doktoruna da gidin.Ben hormonlarımı ordan takip ettiriyorum .Eğer kilo sorunu varsa kilo ver dicekler.Genelde metformin veriyorlar pkolulara insülin direncini düşürmek için.Bunun yanında tiroitlere baktırın .kızlar size bişey danışmak istiyorum lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun. konu ablamla ilgili birlikte kadınlar kulübüe bakarken bu topiği gördük ve okuduk sanırım benim ablamda pkolubelirtiler şunlar: adeti ergenlikten beri çok düzensiz bazen 2 ay bazen 3 ay adet olmadığı oluyo tüylenme problemide var. bunun için bi kaç defa doktora gitti kan testinde ve ulturasonda bişey çıkmadı ve doğum kontrol hapı verildi kullandığında düzene girdi fakat bırakınca tekrar eskisi gibi gecikmeler oldu. sizce pko olup olmadığını nasıl öğrenebilir tedavi sürecinde neler yapılabilir doktor hangi tahlilleri yapıp pkolu olduğunu anlayabilir gecikme sebebi başka ne olabilir lütfen yardımcı olun
evet canım birsey diyemiyorsun da bak menüme ekleme ve çıkarma yapabilirim tabikii
mercimek çorbası
etli sebzeli güveç
pilav
islim kebabı
mevsim salata, haydari, kızartılmış biber yoğurtlaması, patates salatası, rus salatası
mantı
sarma
tatlıyıda eşim alır gelirken canım
Afiyet olsun canım.Bu islim kebabıda meşhur oldu yani
mercimek çorbası
pilav
islim kebabı
sarma
al canımm böyle olsunnn
Canım nasılsın?Üzülme 28 günde adet olman çok iyi bakBöylelikle yoluna girince herşey kolaylıkla hamile kalıcan inşallh.Herşey hormonlara bağlı adet döngüsüne bağlı olucak bizimde inşallah
Hayır olsun inşallah.Bende görmüştüm böyle rüyalar gerçekten çok güzel duygu rüyada olsa inşallah tersi değil gerçek olur canım
Canım doktor sana dostinex yerine daha hafif olan ilacı vermedimi?Ben çocuk düşünüyorum deyince dostinex içme onun yerine hafif dozda olanını yazıcam hergün ondan iç dedi.İstersen ismini vereyim sanada?çünkü dostinex çok etkili bir ilaç olduğu için Allah korusun düşük yapma durumu olabilirmiş
heh bole ıyı canım abarttın ahahaha benım kaynanamlar geldıgınde bende
mercımek corbası
et sote
pılav
borek
tazefasulye
patlıcan yogurtladım
kabaklı havuclu cevızlı salatayı yaptım
papates kızarrttım
coban salata
kırmızı bıber salatası
yaprak sarma
etımek tatlısı
bır dunya sey yaptım coguda bıttı
2 kaynım var kaynanamlarda ıyı yıyorlar valla yendı cogu bıtttı
cok ugrasmıstım ama ya
ahh bız gelınler ılla kaynanayıı gecıcez yemeklerde doldurdum masayı ahahaha bırde dıo ayy kızım naptı bukadar
ye ıste sus dımı
Çok teşekkürler şekerimm yemiş kadar oldumsağolll sekeriiimmm sende gel birlikte afiyet olsunevet canım bende çok duyuyorum bu aralar ama ben eskiden beri yapıyorumm çok basit ve lezzetli oluyor
iyi dıyelım canım valla dun aksam 8 bucuk gıbı oldum aha bugun bıttı adetım ya ona sınır oldum
yarın devlet hastanesınden randevu aldım oraya gıdıcem arastırma
endokrolojıde var belkı ordanda alırım randevu canım
vermedı canım dostınex ıcıyorum ben haftada 1 yarım yarım
sen nasılsın canım?
yarın gıdıcem doktora bakarsın asılama yapalım der hahaha tamam derım valla keske dese
Çok teşekkürler şekerimm yemiş kadar oldumBizim topikte meşhur oldu canım bu islim kebabı Evet geçen bende yaptım gerçekten güzel oluyor
bahar canım bu endokrın doktoru sadece hormonlarlamı ılgılenıyor yanı bobreklere mıgdeye falan bakıyormu ultrasyonla kız
merak ettım troıdlere falan bakıomus teyzem dedıde baska neye bakıo acaba :44:
Atlatırsın canım biz sıramızı saldık sıra sendecanımmm benimm rica ederimmmm, kesinlikle çok güzel oluyor bakalımm şu kaynanayı bir atlatalım da
kızlarrr simdi internette bir sey okudumm cok garip geldi sizinle paylasimm dedimmm..
biraz sapıkça olabilirrrr amaa burda size herşeyi anlatıyorumm zatenn bakın kopyala yapıştır yapıyorummm..
Rüyada cinsel ilişki: Özellikle regl dönemi öncesi sıkça görülüyor ve çoğu kadında da gözlenebilen bir olay.
çokk şaşırdımmmmmhiç karşılaşmıştım böyle bir şeyle birde çoğu kadında gözlenebilen demişşş
Atlatırsın canım biz sıramızı saldık sıra sendeAllah kolaylık versin
İlginçmiş bende karşılaşmadım canım
Çok teşekkürler şekerimm yemiş kadar oldumBizim topikte meşhur oldu canım bu islim kebabı Evet geçen bende yaptım gerçekten güzel oluyor
Canım niye böyle çok kısa sürüyor acaba adetin doktor nediyor adetinin durumuna:44:Sen bence beni dinlersen endokrinede git randevunu al hem orda takip ettirp çocuk tedavisi için kadın doğuma gidersen daha iyi sonuç alırsın.Sonuçta hormonlara bakan bölüm endokrin ben hala gidiiyorum endokrine mesela.Birde deki ben çocuk düşünüyorum dostinex haricinde hafif dozda ilaç varmış de.Doktorun neden dostinex kullandırıyor sanaÇocuk tedavisine geçenlere ilacı değiştiriyolar canım.Bende iyiyim neolsun eşime göre gideceğiz işte bizde adet olunca yine gel demişlerdi fakülteden.Aşılama yapalımmı derlerse kabul et boşuna zaman kaybı oluyor Keşke Bursada olsaydın iyi bir doktor varmış ona yönlendirirdim seni.İnşallah iyi doktor çıkar karşına canım.Ama dediğim gibi endokrinde tedavini ol takip ettir
kızlarrr simdi internette bir sey okudumm cok garip geldi sizinle paylasimm dedimmm..
biraz sapıkça olabilirrrr amaa burda size herşeyi anlatıyorumm zatenn bakın kopyala yapıştır yapıyorummm..
Rüyada cinsel ilişki: Özellikle regl dönemi öncesi sıkça görülüyor ve çoğu kadında da gözlenebilen bir olay.
çokk şaşırdımmmmmhiç karşılaşmıştım böyle bir şeyle birde çoğu kadında gözlenebilen demişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?