Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kız kafayımı yedın benıde gectın allahım ya et guvec ıslım kebabı ne gerek var 2 sıne 2 sı olmaz madem cok yapıcaksan tavuklu bısey yap
mantı zaten baslı basınca doyurur

şimdi şöylekii bazı arkadaşlar da pkonun tüm belirtisi gözlenmiyor.. yani bazı arkadaşalrımız adet düzensizliği yaşamıyor, bazı arkadaşlarımızın da hormonları normal değer de oluyorr..
bunun için tüm testler yapılmalı.. kan testi yani hormonlara bakılmalı ve ultrasonda bakılmalı.. ultrasonda da birsürü küçük küçük kist çıkar..
tüylenme kilo alma adet düzensizliği pko nun belirtilerinden..
bence başka bir doktora görünsün.. çünkü benimde gittiğim ilk doktorum birşeyin yok demişti

kız kafayımı yedın benıde gectın allahım ya et guvec ıslım kebabı ne gerek var 2 sıne 2 sı olmaz madem cok yapıcaksan tavuklu bısey yap
mantı zaten baslı basınca doyurur

mercimek çorbası
pilav
islim kebabı
mevsim salata, haydari, kızartılmış biber yoğurtlaması, patates salatası, rus salatası
sarma

al canımm böyle olsunnn

canım selam kadın dogum doktoruna gıdıp lh fsh tsh prolaktıne baktırsın bır
adet duzensızlıgı cogu kadında var ılla pko olucak dıye bırsey yok
bel bolgesı yaglımı pekı? kılosu nasıl

Bu anlattığın belirtiler pkoya benziyor inşallh değilidrde.Ama genelde pkolularda adet düzensizliği,tüylenme ,kilo vs sebeplerle anlaışılıyor.Adetinin 3. günü hormon tahlili yapabilirler.Fsh Lh prolaktin tsh t3 t4 bunlara baktır.Bence endokrin doktoruna da gidin.Ben hormonlarımı ordan takip ettiriyorum .Eğer kilo sorunu varsa kilo ver dicekler.Genelde metformin veriyorlar pkolulara insülin direncini düşürmek için.Bunun yanında tiroitlere baktırın .

Afiyet olsun canım.Bu islim kebabıda meşhur oldu yani

mercimek çorbası
pilav
islim kebabı
mevsim salata, haydari, kızartılmış biber yoğurtlaması, patates salatası, rus salatası
sarma

al canımm böyle olsunnn

heh bole ıyı canım abarttın ahahaha benım kaynanamlar geldıgınde bende
mercımek corbası
et sote
pılav
borek
tazefasulye
patlıcan yogurtladım
kabaklı havuclu cevızlı salatayı yaptım
papates kızarrttım
coban salata
kırmızı bıber salatası
yaprak sarma
etımek tatlısı
bır dunya sey yaptım coguda bıttı
2 kaynım var kaynanamlarda ıyı yıyorlar valla yendı cogu bıtttı
cok ugrasmıstım ama ya
ahh bız gelınler ılla kaynanayıı gecıcez yemeklerde doldurdum masayı ahahaha bırde dıo ayy kızım naptı bukadar
ye ıste sus dımı

iyi dıyelım canım valla dun aksam 8 bucuk gıbı oldum aha bugun bıttı adetım ya ona sınır oldum
yarın devlet hastanesınden randevu aldım oraya gıdıcem arastırma
endokrolojıde var belkı ordanda alırım randevu canım
vermedı canım dostınex ıcıyorum ben haftada 1 yarım yarım
sen nasılsın canım?
yarın gıdıcem doktora bakarsın asılama yapalım der hahaha tamam derım valla keske dese

KIZLAAR,TATİLDEN DÖNDÜM ... GÜZEL HBRLER VAR MI,GELEN BEBİŞLER,GÜZEL GİDEN EDAVİLER?ÖZLEDİM HEPİNİZİ :) bu arada redycim buralardamısın ,nasıl keyifler?

ayyy filizimmm güldürdün beniiiiii Allah da seni güldürsünnnn ye iste sus dimiiiii
canımm senn döktürmüşsün valla aslında bende bir tane börek yapsamm iyi oluurrrr
canım kabaklı havuclu cevizli salatayı nasıl yaptınnn belki bende yaparımm

bahar canım bu endokrın doktoru sadece hormonlarlamı ılgılenıyor yanı bobreklere mıgdeye falan bakıyormu ultrasyonla kız
merak ettım troıdlere falan bakıomus teyzem dedıde baska neye bakıo acaba :44:

sağolll sekeriiimmm sende gel birlikte afiyet olsun evet canım bende çok duyuyorum bu aralar ama ben eskiden beri yapıyorumm çok basit ve lezzetli oluyor
Çok teşekkürler şekerimm yemiş kadar oldumBizim topikte meşhur oldu canım bu islim kebabıEvet geçen bende yaptım gerçekten güzel oluyor

Canım niye böyle çok kısa sürüyor acaba adetin doktor nediyor adetinin durumuna:44:Sen bence beni dinlersen endokrinede git randevunu al hem orda takip ettirp çocuk tedavisi için kadın doğuma gidersen daha iyi sonuç alırsın.Sonuçta hormonlara bakan bölüm endokrin ben hala gidiiyorum endokrine mesela.Birde deki ben çocuk düşünüyorum dostinex haricinde hafif dozda ilaç varmış de.Doktorun neden dostinex kullandırıyor sanaÇocuk tedavisine geçenlere ilacı değiştiriyolar canım.Bende iyiyim neolsun eşime göre gideceğiz işte bizde adet olunca yine gel demişlerdi fakülteden.Aşılama yapalımmı derlerse kabul et boşuna zaman kaybı oluyorKeşke Bursada olsaydın iyi bir doktor varmış ona yönlendirirdim seni.İnşallah iyi doktor çıkar karşına canım.Ama dediğim gibi endokrinde tedavini ol takip ettir

kızlarrr simdi internette bir sey okudumm cok garip geldi sizinle paylasimm dedimmm..
biraz sapıkça olabilirrrr amaa burda size herşeyi anlatıyorumm zatenn bakın kopyala yapıştır yapıyorummm..

Rüyada cinsel ilişki: Özellikle regl dönemi öncesi sıkça görülüyor ve çoğu kadında da gözlenebilen bir olay.

çokk şaşırdımmmmm hiç karşılaşmıştım böyle bir şeyle birde çoğu kadında gözlenebilen demişşş

Çok teşekkürler şekerimm yemiş kadar oldumBizim topikte meşhur oldu canım bu islim kebabıEvet geçen bende yaptım gerçekten güzel oluyor

canımmm benimm rica ederimmmm, kesinlikle çok güzel oluyor bakalımm şu kaynanayı bir atlatalım da

bahar canım bu endokrın doktoru sadece hormonlarlamı ılgılenıyor yanı bobreklere mıgdeye falan bakıyormu ultrasyonla kız
merak ettım troıdlere falan bakıomus teyzem dedıde baska neye bakıo acaba :44:

Canım endokrin bölümü genelde hormonlara, şeker hastalığı na bakıyorlar canım.Böbreklere nefroloji bakıyor.Mideyi gastroloji sanırım onu tam bilmiyorum.Evet endokrin tiroitlerede bakıyor oda hormon ya zaten işte tüm hormonları kapsıyor canım.Üzerine basa basa yazıyorum endokrinede git çünkü sendede prolaktin var benim gibi.Kadın doğuma pko çocuk için gidersin hormonların içinde endokrine

canımmm benimm rica ederimmmm, kesinlikle çok güzel oluyor bakalımm şu kaynanayı bir atlatalım da
Atlatırsın canım biz sıramızı saldık sıra sende Allah kolaylık versin

İlginçmiş bende karşılaşmadım canım

Kızlar konumuzun dışında ama şu profil resimlerinizi nasıl koyuyorsunuz bende çıkmadı ya bende resim gözükmüyor değilmi?Nasıl yaptınız siz yardımcı olurmusunuz:26:

[/B]
canım bılmıyorum kı doktor bır damla gelsede adet sayılıyor dıyor
strest prolaktın bunların hepsı yaparmıs duzensızlık ve mıktarı az
ama cok ıstıyorum endokrolojı doktoruna gıtmeyı en azından arastırsın bır neden az oluyorum
netten okudugum kadarıyla troıd yada guatırdan kaynaklanıyor dıyorlar ama ben tsh t3 t4 baktırdım ayrıca gecen hafta troıdlerıme ultrasyonlada baktırdım
ama bısey yoktu anlamıom nıe az
acaba ostrojen azlıgından olabılırmı

hahahaha bende dun emzırıyordum cocugu valla ruyamda gogsumu gordum nıeyse ama cok taktım dun kafama cocuk cocuk dıye hastalandım ya agladım bıde :2:
buarada kadın dedın de
bır kere esımde olmustu benım sabah kalktı bo... durumda ay şok oldum ben dedım noluo ya :44: dus aldı abdest aldı falan dedım gece bıyeremı gıttın sen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…