Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yakın canım evet ahh nerde geleyım kocam tek hastaneye yollamaz beni oraya hıc yollamaz
keşke topık acabılsek ve o topık kılıtlı olsa sadece bızım tanıdık kızlar gelse ozaman resım eklerdık buraya
kadınlar matınesı yapardık allahhhhh

Çok güzel diyet ve spor yapman evet bendede kilo sorunu vardı diyet ve spor yapıyorum vermeye çalışıyorum en sağlıklısı bu.Bunun yanındada metformin ilacı prolaktin ilacı kullanıyorum bunların yükselmemesi için kullanmam şart.Allah şifa versin canım.[/QUOTE]

amin canım şifa bekleyen herkese inşallah:)

amin dertlerimize de şifa versin inşallah:)

evet canımm ya şöyle yakın yerlerde olsak görüşsekk...
sen beni gördün canımm da ben seni çok merak ediyorum yaa

ben gördüüüüm
filiz sarışın fıstık gibi hatun
yani gördüğüm kadarıyla öyle bakımlı alımlı
hehe

kızlar kusura bakmayın dün haber vermeden çıktım öyle pat diye.. çağan uyandı zaten ondan sonra da giremedim.. kusura bakmayınnn

ben gördüüüüm
filiz sarışın fıstık gibi hatun
yani gördüğüm kadarıyla öyle bakımlı alımlı
hehe

daha çokkk merak ettimmmm

Öyle bir topiğe girmedim canım hiç

bana öyle gelmiştir canımmm ya kaç bin kişi var forumda yaniii ben dediğimde laf mı şimdi

facebook olsaydı yada msn bakardn canım burayada eklemıyorum
ben gordumm evet

evettt canımm ya ne yapalmm valla hayal ederim artıkk

öyle birşey olabilse ama olmuyor canımm massleseff ama olsun.. birbirimizi görmeden etmeden bu kadar çok şey paylaşabilmek çoook güzel

günaydın kızlar işte benim ateş tablom :) bugun çatlatma iğnemdeki 12günüm sabah dayanamayıp test yaptım ve sonuç tabıkıde negatıf cıktıı dayanamadım cumaya kadar. ateş tabloma göre 9-10-11-12 adet günüm hadı hayırlsı artık :)) çatlatma iğnesinin teste etkisi oluyormus diye okumustum ama bende hiç etki yapmadı

http://www.fertilityfriend.com/home/34b965

Son düzenleme:

aman o idrar tahlilleride kesin sonuç olmuyormuşş..cumaya kadar bekleseydin keşkee...du bakalım üzülme sakınaa hakkında hayırlısı ne ise o olsunn...en azındann yumoşlarınn oluyorrr bunada bin şükürrr...bu ay olmassa bi dahaki aya inşş...

canım ateş tablon güzel duruyor bence hala yüksek ve aynı.. inşallahhh böyle bir iniş olamz da güzel haberlerini alırızz

Son düzenleme:
GUNAYDIN KIZLAR
nasılsınız bende dün katılmıştım aranıza

günaydınn
ben kendi adıma söylimm uğraşıp duruyorum valla adeti bekliyorum çok strest yaptım her tarafım şişti davul gibi
sen nasılsın canım

Son düzenleme:
günaydınn
ben kendi adıma söylimm uğraşıp duruyorum valla adeti bekliyorum çok strest yaptım her tarafım şişti davul gibi
sen nasılsın canım

bende napım işte incir kürü deniyorum ve şeker hapına başlayalı 20 gun falan oldu öyle kasıklarım baya hareketlı ama kistmi yok yumurtammı oluyo bilemıyorum

bende napım işte incir kürü deniyorum ve şeker hapına başlayalı 20 gun falan oldu öyle kasıklarım baya hareketlı ama kistmi yok yumurtammı oluyo bilemıyorum

bende soğan kürü denemiştim geçen ay..o bittikten sonra adet belirtilerim başlamıştı ama hala gelen giden yok.. ramazandan sonra metformine başlicam bendee..
benimde kasıklarım böyle acayip şiş, hele karnımmm davul odlu patlicakk sahurda mahalleyi uyandırmaya gitcem valla
incir kürünü bende duymuştum yumurtlamaya ve yumurta çatlatmaya çok etkliliymişş, hamile kalmak isteyenlere çok öneriyolar inşallah sende işe yararr

bebek mi istiyorsunnn

bende ilk gebeliğimde soğan kürü ile kalmıştım içtiğim ay deilde bi sonrakı ay kaldım ben ama düşük yaptım malaese
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...imlarin-paylasim-alani-3856.html#post25854495
burada hikayem yazıyor
bebek istenmzmi yaaa kuzucuk bi gelseydı
inş. soğanda sana şifa olur. devam et içmeye derim

okudum canımm.. ama bir kere bebeğin olmuş zaten hem herşeyin temiz ve tüplerinde açıkmış o yönden şanslısın..
benim 1 tana bebeğim var ama adetlerim inanılmaz derecede düzensiz.. onu düzene sokmak için uğraşıyorum.. ramazandan sonra da metformine başlicam günde 2 kez gerekiyor ramazanda yapamıyorum maaleseff
soğan kürüne çok güvenmiştim ben ama hala gelmedi adetim söktürücü alcam heralde bu ayda..
inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin tedavi oluyor musunn ???
bir de aşkımız meyve versin, artık bebğmiz gelsinn diye bir topik vardıı sanırım ordan tanıyorum seni

çoook konuştum

ecriiiiiiiiiinnnnnnn!!!
tutsana kendini yaa.. boşuna hayal kırıklığı yaşattırıyorsun kendine.. idrarda çıkmayabiliyor ya da test yanlış olup pozitif çıkıp aslında bebek olmayabiliyor bile.. lütfen dayanmaya çalış arkadaşımmm

hoşgeldinnn canımm selam sabah yok valla

bi an ecrinin test yaptığını okuyunca sıyırdım..
benim gibi davranıyor.. acele ediyor.. ama bu en büyük hata.. önce ona yazmak istemiştim :))))

selam sabah işte burda.. nasılsınız bakiiiimmm

yokk canımmm tabiki ben şakasına öyle birşey dedim zaten.. inşallah ecrininde güzel haberlerini alcaz en kısa zamanda..

ben kendi adıma konuşursam biraz stresliyim adetim gelmedi hala şiştim valla sinir stres herşey var üzerimde.. asıll seni sormalı nasıl gidiyor hamilelikk bulantı başladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…