Kızlar konumuzun dışında ama şu profil resimlerinizi nasıl koyuyorsunuz bende çıkmadı ya bende resim gözükmüyor değilmi?Nasıl yaptınız siz yardımcı olurmusunuz:26:
Kızlar konumuzun dışında ama şu profil resimlerinizi nasıl koyuyorsunuz bende çıkmadı ya bende resim gözükmüyor değilmi?Nasıl yaptınız siz yardımcı olurmusunuz:26:
Canım endokrin bölümü genelde hormonlara, şeker hastalığı na bakıyorlar canım.Böbreklere nefroloji bakıyor.Mideyi gastroloji sanırım onu tam bilmiyorum.Evet endokrin tiroitlerede bakıyor oda hormon ya zaten işte tüm hormonları kapsıyor canım.Üzerine basa basa yazıyorumendokrinede git çünkü sendede prolaktin var benim gibi.Kadın doğuma pko çocuk için gidersin hormonların içinde endokrine
hahahaha bende dun emzırıyordum cocugu valla ruyamda gogsumu gordum nıeyse ama cok taktım dun kafama cocuk cocuk dıye hastalandım ya agladım bıde :2:
buarada kadın dedın de
bır kere esımde olmustu benım sabah kalktı bo... durumda ay şok oldum ben dedım noluo ya :44: dus aldı abdest aldı falan dedım gece bıyeremı gıttın sen
canımm benim annemde eskiden çok görürdü riyada bebek emzirdiğini birisine sormuştu o zamanlar ve çok iyi bir şeyymiş bebek emzirmek.. annemle birdahaki konuşmamıza sorarım bak ne demek olduğunu hocaya felan sormuştu heralde..
kızz adama naz yaptınn sen dimi sonra da böyle olur işte
Hayır canım birşey olmaz adetliyken hormon tahlili yaptırman daha iyi hattatamam hayatım yarın gıdıcem bakalım onada alırım randevu ınsallahh verırler
adetlıyken gtsem bırsey olmaz dımı?
kullanıcı kontrol panelınden canımavatar ekle profıl resmı degıs var bak
canım kullanıcı kontrol paneline gir ordan sol köşede ayarlarım vardır ordan avatarını değiştire tıkla
ay sor bebegım yaa cok merak ettımresmen bebegıde gordum sarısın dı saclarınıda yapmısım hemen yenı dogan bebegın ayy koptum yaaa kız hatırlamıom nazmı yaptım ne yaptım anam sabah bır kalktım sey olmustu sonra arastırdım hatta nette baya baya olan çook varmıs eşleri
Hayır canım birşey olmaz adetliyken hormon tahlili yaptırman daha iyi hatta
Teşekkürler canlarımşimdi deniyeceğim bakalım olucakmı
ay sor bebegım yaa cok merak ettımresmen bebegıde gordum sarısın dı saclarınıda yapmısım hemen yenı dogan bebegın ayy koptum yaaa kız hatırlamıom nazmı yaptım ne yaptım anam sabah bır kalktım sey olmustu sonra arastırdım hatta nette baya baya olan çook varmıs eşleri
Ben avatara bakmamışım ondan olmamış şimdiye kadar.Nihayet kavuştum bende yeni avatarıma
tamam canım yaz soruncayaparsınn sen valla saçlarınıı doğsun bir sana bir de ona kırmızı kurdeleyarın sorarım yazarım hayatımm merak etme
olur tabii canımmmm yaa neden olmasınnn erkek sonuçta belli mi olur böyle şeylere
Ben avatara bakmamışım ondan olmamış şimdiye kadar.Nihayet kavuştum bende yeni avatarıma
tamam canım yaz soruncabenım kızım olursa cok suslu olur zaten [/B]
tamam canımmm merak etmee
bende oğluşumu süslüyorum hıh
şaka yapıyorumm tabikii
kızlar burda boyle muhabbet edıyoruz ya kımse bırbırını gormeden konusuyruz edıyoruz ayy bazen sızlerı cok merak edıyorum yaa:13:
nasıl guzel anlasıyoruz burda dertlerımızı sıkıntılarımızı paylasıyoruz
Bilmemki canım nerden acaba doğrudur olabilir.Nerde karşılaşmış olabilirizcanımm ya ben seni bir topikten tanıyorum sanki :26::26:
tamam canım yaz soruncabenım kızım olursa cok suslu olur zaten
oldu kuşum avaatarın hayırlı olsun ıns bu ay sana ugurlu gelırde bebiş getırır:13:
Evet negüzel aynı dertleri sorunları paylaşıyoruz yakın olsaydık negüzel olurdu.Filizciğim istanbuldan mudanya çok uzak sayılmaz bin gemiye gelkızlar burda boyle muhabbet edıyoruz ya kımse bırbırını gormeden konusuyruz edıyoruz ayy bazen sızlerı cok merak edıyorum yaa:13:
nasıl guzel anlasıyoruz burda dertlerımızı sıkıntılarımızı paylasıyoruz
tamam canımmm merak etmee
bende oğluşumu süslüyorum hıh
şaka yapıyorumm tabikii
Bilmemki canım nerden acaba doğrudur olabilir.Nerde karşılaşmış olabilirizHatırlamıyorumki:18:
evet canımm ya şöyle yakın yerlerde olsak görüşsekk...
sen beni gördün canımm da ben seni çok merak ediyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?