Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar konumuzun dışında ama şu profil resimlerinizi nasıl koyuyorsunuz bende çıkmadı ya bende resim gözükmüyor değilmi?Nasıl yaptınız siz yardımcı olurmusunuz:26:

canım kullanıcı kontrol paneline gir ordan sol köşede ayarlarım vardır ordan avatarını değiştire tıkla

Son düzenleme:
Kızlar konumuzun dışında ama şu profil resimlerinizi nasıl koyuyorsunuz bende çıkmadı ya bende resim gözükmüyor değilmi?Nasıl yaptınız siz yardımcı olurmusunuz:26:

kullanıcı kontrol panelınden canım avatar ekle profıl resmı degıs var bak

tamam hayatım yarın gıdıcem bakalım onada alırım randevu ınsallahh verırler
adetlıyken gtsem bırsey olmaz dımı?

canımm benim annemde eskiden çok görürdü riyada bebek emzirdiğini birisine sormuştu o zamanlar ve çok iyi bir şeyymiş bebek emzirmek.. annemle birdahaki konuşmamıza sorarım bak ne demek olduğunu hocaya felan sormuştu heralde..
kızz adama naz yaptınn sen dimi sonra da böyle olur işte

ay sor bebegım yaa cok merak ettım resmen bebegıde gordum sarısın dı saclarınıda yapmısım hemen yenı dogan bebegın ayy koptum yaaa kız hatırlamıom nazmı yaptım ne yaptım anam sabah bır kalktım sey olmustu sonra arastırdım hatta nette baya baya olan çook varmıs eşleri

tamam hayatım yarın gıdıcem bakalım onada alırım randevu ınsallahh verırler
adetlıyken gtsem bırsey olmaz dımı?
Hayır canım birşey olmaz adetliyken hormon tahlili yaptırman daha iyi hatta
kullanıcı kontrol panelınden canım avatar ekle profıl resmı degıs var bak

canım kullanıcı kontrol paneline gir ordan sol köşede ayarlarım vardır ordan avatarını değiştire tıkla

Teşekkürler canlarım şimdi deniyeceğim bakalım olucakmı

yaparsınn sen valla saçlarınıı doğsun bir sana bir de ona kırmızı kurdele yarın sorarım yazarım hayatımm merak etme

olur tabii canımmmm yaa neden olmasınnn erkek sonuçta belli mi olur böyle şeylere

Son düzenleme:

Ben avatara bakmamışım ondan olmamış şimdiye kadar.Nihayet kavuştum bende yeni avatarıma

tamam canım yaz sorunca benım kızım olursa cok suslu olur zaten
Ben avatara bakmamışım ondan olmamış şimdiye kadar.Nihayet kavuştum bende yeni avatarıma

oldu kuşum avaatarın hayırlı olsun ıns bu ay sana ugurlu gelırde bebiş getırır :13:

kızlar burda boyle muhabbet edıyoruz ya kımse bırbırını gormeden konusuyruz edıyoruz ayy bazen sızlerı cok merak edıyorum yaa:13:
nasıl guzel anlasıyoruz burda dertlerımızı sıkıntılarımızı paylasıyoruz

evet canımm ya şöyle yakın yerlerde olsak görüşsekk...
sen beni gördün canımm da ben seni çok merak ediyorum yaa

canımm ya ben seni bir topikten tanıyorum sanki :26::26:
Bilmemki canım nerden acaba doğrudur olabilir.Nerde karşılaşmış olabilirizHatırlamıyorumki:18:
tamam canım yaz sorunca benım kızım olursa cok suslu olur zaten

oldu kuşum avaatarın hayırlı olsun ıns bu ay sana ugurlu gelırde bebiş getırır :13:

Çok sağol canım benimİnşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimize valla tek kendim için isteyemiyorum bencillik olmasın hepimiz için olsun

Evet negüzel aynı dertleri sorunları paylaşıyoruz yakın olsaydık negüzel olurdu.Filizciğim istanbuldan mudanya çok uzak sayılmaz bin gemiye gelİdobüsün bazı saatlerinde gemi fiatları çok uygun en son mayıs ayında istanbuldaydım
tamam canımmm merak etmee
bende oğluşumu süslüyorum hıh

şaka yapıyorumm tabikii

Allah bağışlasın canım prensini

Kızlar ben çıkıyorum eşim kahve istedi canı istemişİyigeceler hepinize Allah rahatlık versin öptüm görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…