okudum canımm.. ama bir kere bebeğin olmuş zaten hem herşeyin temiz ve tüplerinde açıkmış o yönden şanslısın..
benim 1 tana bebeğim var ama adetlerim inanılmaz derecede düzensiz.. onu düzene sokmak için uğraşıyorum.. ramazandan sonra da metformine başlicam günde 2 kez gerekiyor ramazanda yapamıyorum maaleseff
soğan kürüne çok güvenmiştim ben ama hala gelmedi adetim söktürücü alcam heralde bu ayda..
inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin tedavi oluyor musunn ???
bir de aşkımız meyve versin, artık bebğmiz gelsinn diye bir topik vardıı sanırım ordan tanıyorum seni
çoook konuştum
estagf.
ne guzel allah bağışlasın darısı bize inş.
evet tedavi görüyorum ama saolsun devrin doktorları güvenemıyosun hiçbirine. 1 kez aşı oldum tutmadı.tek sorun stres dıyor dr bize başka bişe deil diyor ama pkoyu atladı şeker ilacınıda vermedi bende bıraktım dr u . bayramda tatıle cıkcam sonrasındada bi profla görüşücem bakalım hayırlısı. gelecek inşallah inatcı veled de inad ediyo işte
sogan kürü tamamen çözum deıl ama 3 4 ay etkılı bişe
SEN ŞEKER İLACI KULLANIYOMUSUN?
aman o idrar tahlilleride kesin sonuç olmuyormuşş..cumaya kadar bekleseydin keşkee...du bakalım üzülme sakınaa hakkında hayırlısı ne ise o olsunn...en azındann yumoşlarınn oluyorrr bunada bin şükürrr...bu ay olmassa bi dahaki aya inşş...
canım ateş tablon güzel duruyor bence hala yüksek ve aynı.. inşallahhh böyle bir iniş olamz da güzel haberlerini alırızz
teşekkürler kızlar evet erken yaptım testı bugun adet günüm :) ama gelen giden yok cumaya kadar bekliycm artık :) cumada adet olmazsam test yapcam bicim bana cumaya kadar bekle direk kan testı yaptır dedi ama ben dayanamadım valla
ecriiiiiiiiiinnnnnnn!!!
tutsana kendini yaa.. boşuna hayal kırıklığı yaşattırıyorsun kendine.. idrarda çıkmayabiliyor ya da test yanlış olup pozitif çıkıp aslında bebek olmayabiliyor bile.. lütfen dayanmaya çalış arkadaşımmm
bi an ecrinin test yaptığını okuyunca sıyırdım..
benim gibi davranıyor.. acele ediyor.. ama bu en büyük hata.. önce ona yazmak istemiştim :))))
selam sabah işte burda.. nasılsınız bakiiiimmm
teşekür ederim amin inşallah darısı isteyen herkesin başına..
kesinlikle ilk doktorumda bana hiçbir şeyin yok demişt o boncuk boncuk şeyleri nasıl göremedi hayret ediyorum.. hayırlısı olsun profla görüşmek tabiki daha iyi olabilir..
bende umut bağlamıştım valla soğan kürüne :44::44:
doktorum bana metformin verdi.. işte o da kilo vermey yardımcı oluyormuş hemde adetin düzene girmesini sağlıyormuş;
Metformin şeker hastalığının tedavisinde uygulanan bir ilaç olmakla birlikte, kadınlarda en sık infertilite nedenlerinden biri olan polikistik yumurtalık sendromunda da (BkzCOS (PCOS nedir ?)) insülin duyarlılığını arttırmak amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu hastalarda yüksek kan insülin düzeyleri, artmış insülin direnci,aşırı tüylenmeye yol açan yüksek androgen hormonları bu ilacın ortalama 2 aylık kullanımı sonrası düzelmekte ; hastaların düzenli adet görmesi ve normal yolla hamile kalması da mümkün olabilmektedir.
bakalım valla gerçekten çok sabır gerekiyo Allah' ım hepimize herkese şifa versin biran önce
yokk canımmm tabiki ben şakasına öyle birşey dedim zaten.. inşallah ecrininde güzel haberlerini alcaz en kısa zamanda..
ben kendi adıma konuşursam biraz stresliyim adetim gelmedi hala şiştim valla sinir stres herşey var üzerimde.. asıll seni sormalı nasıl gidiyor hamilelikk bulantı başladı mı
teşekkürler kızlar evet erken yaptım testı bugun adet günüm :) ama gelen giden yok cumaya kadar bekliycm artık :) cumada adet olmazsam test yapcam bicim bana cumaya kadar bekle direk kan testı yaptır dedi ama ben dayanamadım valla
hadi bakalımm inşallah güzel haberlerini alırızz ya bi bebeğimizz daha olurrr
AMİN AMİN en azından senin bebek bekleyişin yok brownicim bizlre göre şanslısın yinede. sogan kürü ile pko bitseydi benimki biterdi inan.
bende başladım Metformine inşallah iyi olur. topikte bi arkadaşımız kullanımının 40. güünde hamile kaldı inş. bende kalırım
doğum kontrol hapıda hem pkoda hem korunmada hemde adett düz.etkili onu denedinmi?
iyiyim sanırım bilmiyorum pek..
tuhaf şekilde içim bulanıyo gibi.. aman inşallah artmaz.. birde aniden kalkınca başım dönüyor.. o kadar.. bunların haricinde sürekli uyumak ve halsizlik en büyük sorunum.. bir de kabızlık var.. ooooooyok yok ben de baksana daha milyon tane şey sayabilirim
amin canım aminnn inş. :) )
haklısın canımm ya inşallah hep dua ederken Allah' ım şifa arayan herkese diyorum..
evet canım metforminle adeti düzene giren ve hamile kalanlar var..
doğum kontrol hapını denemedim doktorum metformini yazdı hemen :44::44:
normal belirtilerinnbunları yaşaman bile çok güzel.. ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde cinsiyeti için çin takvimine bakmıştım valla tuttu da sen baktın mı hiç
inşallahh canımm benimm ya artık şifamızı bulsakk
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR ve hiçbiri psikolojık deildiriyiyim sanırım bilmiyorum pek..
tuhaf şekilde içim bulanıyo gibi.. aman inşallah artmaz.. birde aniden kalkınca başım dönüyor.. o kadar.. bunların haricinde sürekli uyumak ve halsizlik en büyük sorunum.. bir de kabızlık var.. ooooooyok yok ben de baksana daha milyon tane şey sayabilirim
sana eli sopalı biri lazım ya sopalı smiley bulamadım
kızım tut kendini bi yaa.. bak biliyoruz ki bişey tut kendini diyoruz.. erken yapılan testler adamın psikolojisinin içine ediyo benden sana söylemesi
haklısın canımm ya inşallah hep dua ederken Allah' ım şifa arayan herkese diyorum..
normal belirtilerinnbunları yaşaman bile çok güzel.. ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde cinsiyeti için çin takvimine bakmıştım valla tuttu da sen baktın mı hiç
baktım baktım bakmam mıama işte benim geç döllenme faktörü eklenince doktor son adetimi değiştireceğini söyledi.. o nedenle iki seçenekte gidip geliyor.. ama son adete göre baktığımda erkek diyor.. bakalım.. sağlıklı olsunda gerisi boş.. kız erkek önemli değil.. Rabbim kucağıma almayı, sağsalim görmeyi, elini ayağını düzgün, herşeyi yerli yerinde nasip etsin.. duygusala bağladım bak gene yaaa
annemi istiyoooom ben yaaaaaa diye sızlanan çocuklar gibi salya sümük bağıra çağıra hıçkıra ağlamak istiyoruuuummmm
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR ve hiçbiri psikolojık deildir
en iyisini yapmış dr şifa olsun inş.
iyiyim sanırım bilmiyorum pek..
kızım tut kendini bi yaa.. bak biliyoruz ki bişey tut kendini diyoruz.. erken yapılan testler adamın psikolojisinin içine ediyo benden sana söylemesi
ayy canım o senın güzelliginnn
ben gördüüüüm
filiz sarışın fıstık gibi hatun
yani gördüğüm kadarıyla öyle bakımlı alımlı
hehe
hhehehe bırara yuklerım buraya resım canım bakarsın merak etmekızlar kusura bakmayın dün haber vermeden çıktım öyle pat diye.. çağan uyandı zaten ondan sonra da giremedim.. kusura bakmayınnn
daha çokkk merak ettimmmm
öyle birşey olabilse ama olmuyor canımm massleseff ama olsun.. birbirimizi görmeden etmeden bu kadar çok şey paylaşabilmek çoook güzel
ayy canım o senın güzelliginnntesekkur ederım buarada
hhehehe bırara yuklerım buraya resım canım bakarsın merak etme
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR ve hiçbiri psikolojık deildiriyiyim sanırım bilmiyorum pek..
Günaydın kızlarr
brovniii dün geldin kaçtın bak burda yakaladım senii
Ecrincim selam sanadaa
Kızlar İstanbul'da yaşayan var mı aranızda iyi bir kadın doğumcu arıyorum tekrardan tedaviye başlıcam kaldığım yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?