Günaydın kızlarr
brovniii dün geldin kaçtın bak burda yakaladım senii
Ecrincim selam sanadaa
Kızlar İstanbul'da yaşayan var mı aranızda iyi bir kadın doğumcu arıyorum tekrardan tedaviye başlıcam kaldığım yerden
Günaydın kızlarr
brovniii dün geldin kaçtın bak burda yakaladım senii
Ecrincim selam sanadaa
Kızlar İstanbul'da yaşayan var mı aranızda iyi bir kadın doğumcu arıyorum tekrardan tedaviye başlıcam kaldığım yerden
kızlar ben hastaneden geldım sımdı hormon tahlıllerını yaptırdım saat 2 bucukta cıkar dedı kadın netten bakabılıomusum
neyse sordu ıste cocuk tedavısı ıcın eşimide tembıhledım bak ıcerı gırersen sende sakın 2 sefer klomen kullandım deme dedım
neyse ayy muhabbete dalddım kadın bana kac kere klomen kullandın dedı 2 dedım ya
şimdi ne olucakk bana dedıkı hormon tahlıllerı verdı ayın 24 de bırdaha yapılması gereken seyler
daha sonra 4 sefer daha klomen sonrasında asılama dediama ben 4 kere klomen kullanmak ıstemıyorum
doktor bana 2 sefer cok az kullanmıssın dedı
dedım benım doktorum 2 sefer plan cızdı dedımm
az dedı 5 6 seferde cocugu olanlar cok yuksek dedı ve onun sonrasında asılama yapılcak dedı
sonrasında bır dunya test verdı smeardan tutunda rahm fılmınden tutunda esıme sperm testınden tutunda
2 ayda anca bıter dedı
dedım eşim 3 sefer yaptırdı yaptırmaz asla dedım neymıs efendım ozel labaratuardakıler sayılmıomussda vs vs eşime dedım tamam yaparız sonra dedı
rahım fılmı ve smearı yenılemene gerek yok dedı yenı onlar dedi
offfffffff ben klomen tedavısı ıstmıyorum ama ya
bırde doktorumdan yazılı kagıt ıstedı 2 kere klomen kullandı dıye
adam tanıdık ayıp olur ya nasıl dıyım yazsın
hem onu bıraktıgımı bılsın ıstemıyorum
kızlar ben hastaneden geldım sımdı hormon tahlıllerını yaptırdım saat 2 bucukta cıkar dedı kadın netten bakabılıomusum
neyse sordu ıste cocuk tedavısı ıcın eşimide tembıhledım bak ıcerı gırersen sende sakın 2 sefer klomen kullandım deme dedım
neyse ayy muhabbete dalddım kadın bana kac kere klomen kullandın dedı 2 dedım ya
şimdi ne olucakk bana dedıkı hormon tahlıllerı verdı ayın 24 de bırdaha yapılması gereken seyler
daha sonra 4 sefer daha klomen sonrasında asılama dediama ben 4 kere klomen kullanmak ıstemıyorum
az dedı 5 6 seferde cocugu olanlar cok yuksek dedı ve onun sonrasında asılama yapılcak dedı
sonrasında bır dunya test verdı smeardan tutunda rahm fılmınden tutunda esıme sperm testınden tutunda
2 ayda anca bıter dedı
dedım eşim 3 sefer yaptırdı yaptırmaz asla dedım neymıs efendım ozel labaratuardakıler sayılmıomussda vs vs eşime dedım tamam yaparız sonra dedı
2 ayda anca bıter dedı
cANIM VERIYIM TARIFINI 4 KABAK 3 HAVUC HAVUCU RONDODAN GECIRICEKSIN KABAGIDA RENDELICEKSIN AZ YAGDA IYCENE 2 SINIDE PISIRCEKSIN IYCENE PISSIN AMA SERT OLMASINayyy filizimmm güldürdün beniiiiii Allah da seni güldürsünnnnye iste sus dimiiiii
canımm senn döktürmüşsün valla aslında bende bir tane börek yapsamm iyi oluurrrr
canım kabaklı havuclu cevizli salatayı nasıl yaptınnn belki bende yaparımm
KIZ NIE HEMEN YAPION TESTİ SENgünaydın kızlar işte benim ateş tablom :) bugun çatlatma iğnemdeki 12günüm sabah dayanamayıp test yaptım ve sonuç tabıkıde negatıf cıktıı dayanamadım cumaya kadar. ateş tabloma göre 9-10-11-12 adet günüm hadı hayırlsı artık :)) çatlatma iğnesinin teste etkisi oluyormus diye okumustum ama bende hiç etki yapmadı
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
SELAM CANIM HOSGELDIN IYI SAYILIRIZ SEN NASILSIN??GUNAYDIN KIZLAR
nasılsınız bende dün katılmıştım aranıza
AZ KALDI CANIM AZ ANNENE KAVUSMANA AZ KALDIbaktım baktım bakmam mıama işte benim geç döllenme faktörü eklenince doktor son adetimi değiştireceğini söyledi.. o nedenle iki seçenekte gidip geliyor.. ama son adete göre baktığımda erkek diyor.. bakalım.. sağlıklı olsunda gerisi boş.. kız erkek önemli değil.. Rabbim kucağıma almayı, sağsalim görmeyi, elini ayağını düzgün, herşeyi yerli yerinde nasip etsin.. duygusala bağladım bak gene yaaa
annemi istiyoooom ben yaaaaaa diye sızlanan çocuklar gibi salya sümük bağıra çağıra hıçkıra ağlamak istiyoruuuummmm
SABAH 9 DA CIKTIM EVDEN CANIM YA 4 SEFER DAHA KLOMEN KULLANALIM DIYOR DOKTOR UYUZ OLDUM 6 KERE KLOMEN TEDAVISI YAPILIRMIS DOKTORUM AZ YAPMIS VS VS İŞTE 4 KLOMEN KULLANDIKTAN SONRA ASILAMA YAPARIZ DIYORkızzz sabah sabah hangi ara yaptınn o kadar işii
bakalımmm ne çıkıyorr :26::26:
2 defa daha mı kullancaksın klomen canımm söyleseydinn ya aşılama istiyorum diye izin vermiyo muu
AYNEN BENDE YAPTIM VALLAbende tembihediğimi kendim yaparım
aşıdan mı kacıyorsun ki?? neden klomen istiyosun
kızlarr ben çıkıyorummm..
Akşama şans dileyinn valla kaynanamlar gelicekkk..
Kendinize iyi bakınnn görüşürüzzzz
KIZ NIE HEMEN YAPION TESTİ SENDUR BAKALIM ADETIN BUGUN DAHA BIR GECSIN AYNI BENIM GIBISIN AMA BAK BANA GENE ADETIM TEST YAPTRIMADI
testlerin temiz çıkar inş. Canım benım dualrım senınlee neden 2kez klomen kullandıgına dair yazı istemiş anlamadım:26: Neyse hadı hayırlısı :)
cANIM VERIYIM TARIFINI 4 KABAK 3 HAVUC HAVUCU RONDODAN GECIRICEKSIN KABAGIDA RENDELICEKSIN AZ YAGDA IYCENE 2 SINIDE PISIRCEKSIN IYCENE PISSIN AMA SERT OLMASINDAHA SONRA YOGURT MAYONEZ TUZ KARISTIRIYORUM ICINEDE CEVIZ ATIYORUM SÜPER OLUYOR
KIZ NIE HEMEN YAPION TESTİ SENDUR BAKALIM ADETIN BUGUN DAHA BIR GECSIN AYNI BENIM GIBISIN AMA BAK BANA GENE ADETIM TEST YAPTRIMADI
SELAM CANIM HOSGELDIN IYI SAYILIRIZ SEN NASILSIN??
AZ KALDI CANIM AZ ANNENE KAVUSMANA AZ KALDIBUARADA BIZIM BEBEKLER NAZLI OLDUGU ICIN KIZ ERKEK HIC FARKETMEZ DIMI OLSUNDA SAGLIKLI HA KIZ HA ERKEK DİMİ YA
SABAH 9 DA CIKTIM EVDEN CANIM YA 4 SEFER DAHA KLOMEN KULLANALIM DIYOR DOKTOR UYUZ OLDUM 6 KERE KLOMEN TEDAVISI YAPILIRMIS DOKTORUM AZ YAPMIS VS VS İŞTE 4 KLOMEN KULLANDIKTAN SONRA ASILAMA YAPARIZ DIYOR
AYNEN BENDE YAPTIM VALLAKLOMEN ISTEMIYORUM CANIM ASILAMA ISTEDIM OLMAZ DEDI ILK ONCE KLOMENLE DENENICEKMIS DAHA SONRA ASILAMA DEDI 2 SEFER KLOMEN VE BIR IGNE TEDAVISI OLDUM BEN SOYLEDIM AMA OLMAZ DEDI UYUZ KADIN
kızz merak ettim merakk bu iğnede beta hcg varmısya çatlatma iğnesinde bendede çıkcakmı dedim ama çıkmadı kızzz cuma direk kan vercem eger adet olmazsam
ne güzel demişsin sağol canım inşallah senin de benim de tüm bekleyen arkadaşlarımızın bebekleri gelsin....ya evet o değer geçen seneden beri ben de 2.6 civarı idi
bu defa düşmüş bayahem de yarı yarıya nerdeyse
bizim ailede troidde var yani bilemedim şimdi annem ameliyat oldu guatrdan.
doktorları biliyorum ben ya
dicek ki değer aalıkta sorun olmaz vs. ama sen diosun işte hoff.
inşallah sorun yoktur
ay bicim ya inşallah tez zamandasana nasip olsun bebek hasretini dindirmek
nnekadar sakin olgunsun inşallah hep mutlu olursun
çok içten diyorum bunu.
inşallah tez zamanda sen de tuncss gibi gelir haykırırsın burada gebeliğini
tabi diğer fıstıklarımızında fıstıkları gelsin kimse fıstıksız kalmasın
[/B]
prolaktinin yüksekse incir kürü yapma pko ya soğan kürü önerilir kür yapmayıp metformin haplarından da deneyebilirsin yumurtlama için...bende sizler gibi pkoyum malesef
bu topigin ilk 1000 sayfasını okumak 2 ayımı aldı (aralıklarla okudugum için) devamında ise artık sizlerle tanışmak ve birlike olmak için sabırsızlanıp okumadım
27 yaşındayım 2 yılık evlıyım. ilk 9 ay bebeğim olmadı sonrasında soğan kürü ile gebe kaldım falat o esnada tatilde olduğumuzdan,pkodan belkıde cahillkten bilemediğimiz şeylerden ötürü bebegim düştü. üzerinden hemen hemen 1 yıl gecti ve hala bebeğim olmadı.geçen sürede soğan kürünü yine denedim fakat adetimde daha fazla sapmaya neden oldu ve bırkatım
bu esnada hsg sprermografi vs cekildi ve hepsi temiz tüpler açık cıktı.1 kez aşılama oldum tutmadı.dr um pkomu pek önemsemedi ama kilo verememe sorunum tüyleneme problemım hepsi mevcuttu bende açıkcası demekki cok büyük bi sorun deil diye umursamadım.bekarkende adetim düzensizdi tüylenme vardı dedim takmadm. evlendikten sona aşrı kılo aldım 20 kg kadar fakat yine hiç sebebini pkoya bağlamadım. ne kadar uğraştımsa kilo veremedim diyetler akapuntur vs.. sonunda bi gün akapuntur dr 2 aydan sonra veremeyınce vücudumdaki insülün direncinin oldugunu sorunum oldugunu pkonunda neden olabileceğini soyledi. ve benim pko ile inisülün arasındaki ilişkiyi araştırmama sebep oldu. araştırmalarımdan sonra ve diğer topik arkadaşlarım sayesinde şeker hapının bu rahatsızlıkta etkili olduğunu ögrendim. dr um bana ilacı vermediği için kendım aldım kullanmaya başladım 20 gundür. bu arada aksamları 1 bardak incir kürü deniyorum belkı yararı olmayacak ama ne yapayım umut işte...
bende sizlerle birlikte pkoyu yenip bebek sahibi olmak istiyorum
zor bi süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
merhaba kızlar uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum .benım de sorunum pkos 2 yıldıır evlıyım 7 aydır hamile kalmak için çabalıyorum. ama sonuç hep negetif en son dr tarlusal dıye bı ılac verdı 5 gun oldu kullanıyorum hala hastalanmadım deli olucam herkes cocuk yok mu nıye yapmıyonuz deyip duruyo en çokta bu bozuyor moralımı. lutfen bu konuda yardımcı olur muusunuz pkos çocuk olmaz mı
canım nasıl doktormuş bu ya sana güvenmiyor klomen kullandığına neyse....kızlar ben hastaneden geldım sımdı hormon tahlıllerını yaptırdım saat 2 bucukta cıkar dedı kadın netten bakabılıomusum
2 ayda anca bıter dedı
nasılsın cnaım hoşgeldinnn:18::18::18:
anlamadım valla yazılı bır kagıt ıstedı 2 sefer klomen kullandıgıma dair
daha sonra 4 sefer klomen sonrasında hemen asılama dedi keşke deseydım 4 sefer kullandım klomen dıye ya 2 ay daha gıder gelırdım sımdı bole 4 ay gıt gel kocamda bende bayılırım
carsamba ver saglık ocagnda cuma al bedava ıstıyorsan normalde 30 tl falan sanırım canım
meraklı sey senii baksana benım adet 2 gun onceden geldı bu ayda 28 gunde oldum
5 de oldum suan bıttımm
ben hiç klomen kullanmadan aşı aldum ben istiyorum bebek ugraşamama hapla falan zaman kaybettim yeterınce dedim saolsun dr da direk aşıya geçelm o halde dedi yaptı
ecrin test için acele etme canım sabret ben sana ne dedim 10 agust tan önce kan vermek yok
ne güzel demişsin sağol canım inşallah senin de benim de tüm bekleyen arkadaşlarımızın bebekleri gelsin....
hayat bana sakin ve sabırlı olmayı öğretti....
bu arada Tsh ı çok kafana takma önümüzdeki ay testi yinelersin bakalım belki düzelmiş olur.... endokrin uzmanı bana stresten etkilenen bir hormon bu demişti Tsh için bu nedenle stres yok arkadaşım :))
öptüm...
prolaktinin yüksekse incir kürü yapma pko ya soğan kürü önerilir kür yapmayıp metformin haplarından da deneyebilirsin yumurtlama için...
kilo vermelisin tabi kilon fazlaysa...
yukarıdaki orlic arkadaşa yazdığım sizin için de geçerli tarlusal bitsin 3-4 gün sonrasında adet görürsün...
canım nasıl doktormuş bu ya sana güvenmiyor klomen kullandığına neyse....
ben de 2 ay kullanmıştım gittiğim başka hastanede bunu söyledim de hemen inanıp not ettiler....
hoş buldum canım :)) iyiyim sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?