Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canımmm yaaa geldim evet ama benim yazdığım sayfayı açmadıı.. yani atıyorum 2.sayfaya yazdım ya onu açmadıı birşey yazdınız mı okuyamadımmm :26::26:

kızlar ben hastaneden geldım sımdı hormon tahlıllerını yaptırdım saat 2 bucukta cıkar dedı kadın netten bakabılıomusum
neyse sordu ıste cocuk tedavısı ıcın eşimide tembıhledım bak ıcerı gırersen sende sakın 2 sefer klomen kullandım deme dedım
neyse ayy muhabbete dalddım kadın bana kac kere klomen kullandın dedı 2 dedım ya
şimdi ne olucakk bana dedıkı hormon tahlıllerı verdı ayın 24 de bırdaha yapılması gereken seyler
daha sonra 4 sefer daha klomen sonrasında asılama dedi ama ben 4 kere klomen kullanmak ıstemıyorum
doktor bana 2 sefer cok az kullanmıssın dedı
dedım benım doktorum 2 sefer plan cızdı dedımm
az dedı 5 6 seferde cocugu olanlar cok yuksek dedı ve onun sonrasında asılama yapılcak dedı
sonrasında bır dunya test verdı smeardan tutunda rahm fılmınden tutunda esıme sperm testınden tutunda
2 ayda anca bıter dedı
dedım eşim 3 sefer yaptırdı yaptırmaz asla dedım neymıs efendım ozel labaratuardakıler sayılmıomussda vs vs eşime dedım tamam yaparız sonra dedı
rahım fılmı ve smearı yenılemene gerek yok dedı yenı onlar dedi
offfffffff ben klomen tedavısı ıstmıyorum ama ya
bırde doktorumdan yazılı kagıt ıstedı 2 kere klomen kullandı dıye
adam tanıdık ayıp olur ya nasıl dıyım yazsın
hem onu bıraktıgımı bılsın ıstemıyorum

ben varım ıst da avrupa yakasındayım

kızzz sabah sabah hangi ara yaptınn o kadar işii
bakalımmm ne çıkıyorr :26::26:
2 defa daha mı kullancaksın klomen canımm söyleseydinn ya aşılama istiyorum diye izin vermiyo muu

bende tembihediğimi kendim yaparım
aşıdan mı kacıyorsun ki?? neden klomen istiyosun

testlerin temiz çıkar inş. canım benım dualrım senınlee neden 2kez klomen kullandıgına dair yazı istemiş anlamadım:26: neyse hadı hayırlısı :)

kızlarr ben çıkıyorummm..

akşama şans dileyinn valla kaynanamlar gelicekkk..

kendinize iyi bakınnn görüşürüzzzz

cANIM VERIYIM TARIFINI 4 KABAK 3 HAVUC HAVUCU RONDODAN GECIRICEKSIN KABAGIDA RENDELICEKSIN AZ YAGDA IYCENE 2 SINIDE PISIRCEKSIN IYCENE PISSIN AMA SERT OLMASIN DAHA SONRA YOGURT MAYONEZ TUZ KARISTIRIYORUM ICINEDE CEVIZ ATIYORUM SÜPER OLUYOR
KIZ NIE HEMEN YAPION TESTİ SEN DUR BAKALIM ADETIN BUGUN DAHA BIR GECSIN AYNI BENIM GIBISIN AMA BAK BANA GENE ADETIM TEST YAPTRIMADI
GUNAYDIN KIZLAR
nasılsınız bende dün katılmıştım aranıza
SELAM CANIM HOSGELDIN IYI SAYILIRIZ SEN NASILSIN??
AZ KALDI CANIM AZ ANNENE KAVUSMANA AZ KALDI BUARADA BIZIM BEBEKLER NAZLI OLDUGU ICIN KIZ ERKEK HIC FARKETMEZ DIMI OLSUNDA SAGLIKLI HA KIZ HA ERKEK DİMİ YA
kızzz sabah sabah hangi ara yaptınn o kadar işii
bakalımmm ne çıkıyorr :26::26:
2 defa daha mı kullancaksın klomen canımm söyleseydinn ya aşılama istiyorum diye izin vermiyo muu
SABAH 9 DA CIKTIM EVDEN CANIM YA 4 SEFER DAHA KLOMEN KULLANALIM DIYOR DOKTOR UYUZ OLDUM 6 KERE KLOMEN TEDAVISI YAPILIRMIS DOKTORUM AZ YAPMIS VS VS İŞTE 4 KLOMEN KULLANDIKTAN SONRA ASILAMA YAPARIZ DIYOR
bende tembihediğimi kendim yaparım
aşıdan mı kacıyorsun ki?? neden klomen istiyosun
AYNEN BENDE YAPTIM VALLA KLOMEN ISTEMIYORUM CANIM ASILAMA ISTEDIM OLMAZ DEDI ILK ONCE KLOMENLE DENENICEKMIS DAHA SONRA ASILAMA DEDI 2 SEFER KLOMEN VE BIR IGNE TEDAVISI OLDUM BEN SOYLEDIM AMA OLMAZ DEDI UYUZ KADIN

kızlarr ben çıkıyorummm..

Akşama şans dileyinn valla kaynanamlar gelicekkk..

Kendinize iyi bakınnn görüşürüzzzz

kız sen hala burdamısın Mısafırın gelıcek agır mısafır hadı cıkda hazırlıklara basla Bolsans buarada kaynanan fena kız suslen azıcık ınadına sende o sımdı gıyınır suslenır gelır altında kalma
Aksama ayrıntıları yaz yavrummm

KIZ NIE HEMEN YAPION TESTİ SEN DUR BAKALIM ADETIN BUGUN DAHA BIR GECSIN AYNI BENIM GIBISIN AMA BAK BANA GENE ADETIM TEST YAPTRIMADI

kızz merak ettim merakk bu iğnede beta hcg varmısya çatlatma iğnesinde bendede çıkcakmı dedim ama çıkmadı kızzz cuma direk kan vercem eger adet olmazsam

testlerin temiz çıkar inş. Canım benım dualrım senınlee neden 2kez klomen kullandıgına dair yazı istemiş anlamadım:26: Neyse hadı hayırlısı :)

anlamadım valla yazılı bır kagıt ıstedı 2 sefer klomen kullandıgıma dair
daha sonra 4 sefer klomen sonrasında hemen asılama dedi keşke deseydım 4 sefer kullandım klomen dıye ya 2 ay daha gıder gelırdım sımdı bole 4 ay gıt gel kocamda bende bayılırım

ben hiç klomen kullanmadan aşı aldum ben istiyorum bebek ugraşamama hapla falan zaman kaybettim yeterınce dedim saolsun dr da direk aşıya geçelm o halde dedi yaptı

kızz merak ettim merakk bu iğnede beta hcg varmısya çatlatma iğnesinde bendede çıkcakmı dedim ama çıkmadı kızzz cuma direk kan vercem eger adet olmazsam

carsamba ver saglık ocagnda cuma al bedava ıstıyorsan normalde 30 tl falan sanırım canım
meraklı sey senii baksana benım adet 2 gun onceden geldı bu ayda 28 gunde oldum
5 de oldum suan bıttımm

ne güzel demişsin sağol canım inşallah senin de benim de tüm bekleyen arkadaşlarımızın bebekleri gelsin....
hayat bana sakin ve sabırlı olmayı öğretti....
bu arada Tsh ı çok kafana takma önümüzdeki ay testi yinelersin bakalım belki düzelmiş olur.... endokrin uzmanı bana stresten etkilenen bir hormon bu demişti Tsh için bu nedenle stres yok arkadaşım :))
öptüm...

prolaktinin yüksekse incir kürü yapma pko ya soğan kürü önerilir kür yapmayıp metformin haplarından da deneyebilirsin yumurtlama için...
kilo vermelisin tabi kilon fazlaysa...

yukarıdaki orlic arkadaşa yazdığım sizin için de geçerli tarlusal bitsin 3-4 gün sonrasında adet görürsün...

canım nasıl doktormuş bu ya sana güvenmiyor klomen kullandığına neyse....
ben de 2 ay kullanmıştım gittiğim başka hastanede bunu söyledim de hemen inanıp not ettiler....

nasılsın cnaım hoşgeldinnn:18::18::18:

hoş buldum canım :)) iyiyim sen nasılsın?

ecrin test için acele etme canım sabret ben sana ne dedim 10 agust tan önce kan vermek yok

canım söyle direk aşılam istiyoruz diye bu doktorlarda çeşit çeşit hee ben ilk klomen kullandıgımda sonuc alamamıstım doktorum önümüzdeki ay iğneye geçccez demişti senın ki daha değişik valla

carsamba ver saglık ocagnda cuma al bedava ıstıyorsan normalde 30 tl falan sanırım canım
meraklı sey senii baksana benım adet 2 gun onceden geldı bu ayda 28 gunde oldum
5 de oldum suan bıttımm

soedum 20 tl yapıyorlarmıs cuma öğleden sonra yaptırcam 28 gün süper canım üzülme buda bizim için bişey iste

ben hiç klomen kullanmadan aşı aldum ben istiyorum bebek ugraşamama hapla falan zaman kaybettim yeterınce dedim saolsun dr da direk aşıya geçelm o halde dedi yaptı

ayy uyuz oldum canım ya daha genc zaten doktor 5 6 sefer klomende hamıle kalan varmış vs vs dedı bende asılama ıcın gıttımde
napım baska hastaneye gıderım olmadı

ecrin test için acele etme canım sabret ben sana ne dedim 10 agust tan önce kan vermek yok

senın dinlemedim valla ama boyumun ölçüsünü aldım canım evet cuma öğleden sonra tabı adet gelmezse :) aslında birazda merak ettim iğnenin etkisini

yakında test yaptırmadım prolaktinin yuksekmı bılmıyorum bırakayım mı incir kürünü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…