canım söyle direk aşılam istiyoruz diye bu doktorlarda çeşit çeşit hee ben ilk klomen kullandıgımda sonuc alamamıstım doktorum önümüzdeki ay iğneye geçccez demişti senın ki daha değişik valla
soedum 20 tl yapıyorlarmıs cuma öğleden sonra yaptırcam 28 gün süper canım üzülme buda bizim için bişey iste
valla ya uyuz oldum canım 4 ay daha kayıp ugrasamam klomen falan ya ıstemıyorum anlamadı manyak sey
Devlet olunca boyle ıste bedava ya hersey ole uyuz uyuz yok az kullandın yok olurmuss musss
neyse en azından tahlıllerı yaptırıyım orda olmadı baska yere gıderm
günaydın kızlar işte benim ateş tablom :) bugun çatlatma iğnemdeki 12günüm sabah dayanamayıp test yaptım ve sonuç tabıkıde negatıf cıktıı dayanamadım cumaya kadar. ateş tabloma göre 9-10-11-12 adet günüm hadı hayırlsı artık :)) çatlatma iğnesinin teste etkisi oluyormus diye okumustum ama bende hiç etki yapmadı
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
GUNAYDIN KIZLAR
nasılsınız bende dün katılmıştım aranıza
boşver seninki sevinç göz yaşı artık ağlama demicim oyüzden:))baktım baktım bakmam mıama işte benim geç döllenme faktörü eklenince doktor son adetimi değiştireceğini söyledi.. o nedenle iki seçenekte gidip geliyor.. ama son adete göre baktığımda erkek diyor.. bakalım.. sağlıklı olsunda gerisi boş.. kız erkek önemli değil.. Rabbim kucağıma almayı, sağsalim görmeyi, elini ayağını düzgün, herşeyi yerli yerinde nasip etsin.. duygusala bağladım bak gene yaaa
annemi istiyoooom ben yaaaaaa diye sızlanan çocuklar gibi salya sümük bağıra çağıra hıçkıra ağlamak istiyoruuuummmm
ayy canım o senın güzelliginnntesekkur ederım buarada
kızlar ben hastaneden geldım sımdı hormon tahlıllerını yaptırdım saat 2 bucukta cıkar dedı kadın netten bakabılıomusum
neyse sordu ıste cocuk tedavısı ıcın eşimide tembıhledım bak ıcerı gırersen sende sakın 2 sefer klomen kullandım deme dedım
neyse ayy muhabbete dalddım kadın bana kac kere klomen kullandın dedı 2 dedım ya
şimdi ne olucakk bana dedıkı hormon tahlıllerı verdı ayın 24 de bırdaha yapılması gereken seyler
daha sonra 4 sefer daha klomen sonrasında asılama dediama ben 4 kere klomen kullanmak ıstemıyorum
doktor bana 2 sefer cok az kullanmıssın dedı
dedım benım doktorum 2 sefer plan cızdı dedımm
az dedı 5 6 seferde cocugu olanlar cok yuksek dedı ve onun sonrasında asılama yapılcak dedı
sonrasında bır dunya test verdı smeardan tutunda rahm fılmınden tutunda esıme sperm testınden tutunda
2 ayda anca bıter dedı
dedım eşim 3 sefer yaptırdı yaptırmaz asla dedım neymıs efendım ozel labaratuardakıler sayılmıomussda vs vs eşime dedım tamam yaparız sonra dedı
rahım fılmı ve smearı yenılemene gerek yok dedı yenı onlar dedi
offfffffff ben klomen tedavısı ıstmıyorum ama ya
bırde doktorumdan yazılı kagıt ıstedı 2 kere klomen kullandı dıye
adam tanıdık ayıp olur ya nasıl dıyım yazsın
hem onu bıraktıgımı bılsın ıstemıyorum
SABAH 9 DA CIKTIM EVDEN CANIM YA 4 SEFER DAHA KLOMEN KULLANALIM DIYOR DOKTOR UYUZ OLDUM 6 KERE KLOMEN TEDAVISI YAPILIRMIS DOKTORUM AZ YAPMIS VS VS İŞTE 4 KLOMEN KULLANDIKTAN SONRA ASILAMA YAPARIZ DIYOR
AYNEN BENDE YAPTIM VALLAKLOMEN ISTEMIYORUM CANIM ASILAMA ISTEDIM OLMAZ DEDI ILK ONCE KLOMENLE DENENICEKMIS DAHA SONRA ASILAMA DEDI 2 SEFER KLOMEN VE BIR IGNE TEDAVISI OLDUM BEN SOYLEDIM AMA OLMAZ DEDI UYUZ KADIN
naasılsın sonicim bende seni yakaladım
canımmm yaaa geldim evet ama benim yazdığım sayfayı açmadıı.. yani atıyorum 2.sayfaya yazdım ya onu açmadıı birşey yazdınız mı okuyamadımmm :26::26:
ben varım ıst da avrupa yakasındayım
yakında test yaptırmadım prolaktinin yuksekmı bılmıyorum bırakayım mı incir kürünü ?
canım nasıl doktormuş bu ya sana güvenmiyor klomen kullandığına neyse....
Ben de 2 ay kullanmıştım gittiğim başka hastanede bunu söyledim de hemen inanıp not ettiler....
?
bende avrupa yakasındayım canım,, kime gidiyorsun doktor olarak ?
evet cnaım tahlıllere barı para vermemiş olursun
tabi tüm hormonlara bakılmadan Tsh prolaktin, Lh Fsh E2 bunlara bakılmadan kür yapman doğru değil....
insülin resistansına da baktırmalısın
adetin 3. günü bunlara 21. günü de progesterona bakılmalı....
sen şanslı imişin canım burada dayıyolar klomeni istanbuldamısın hastanenin ismini dersen bizde hücum edebiliriz oraya:))ben hiç klomen kullanmadan aşı aldum ben istiyorum bebek ugraşamama hapla falan zaman kaybettim yeterınce dedim saolsun dr da direk aşıya geçelm o halde dedi yaptı
ne güzel demişsin sağol canım inşallah senin de benim de tüm bekleyen arkadaşlarımızın bebekleri gelsin....
hayat bana sakin ve sabırlı olmayı öğretti....
bu arada Tsh ı çok kafana takma önümüzdeki ay testi yinelersin bakalım belki düzelmiş olur.... endokrin uzmanı bana stresten etkilenen bir hormon bu demişti Tsh için bu nedenle stres yok arkadaşım :))
öptüm...
ayy uyuz oldum canım ya daha genc zaten doktor 5 6 sefer klomende hamıle kalan varmış vs vs dedı bende asılama ıcın gıttımde
napım baska hastaneye gıderım olmadı
canım aynen oyle ya smear var dedım rahım fılmıde var dedım ses etmedı ona onlar oluomus ama esımın olmuomus urologa gtmesı lazımmıs gormesı lazımmıs vs..yanı devletten sperm testı lazımmıs allahım ya sacmalık param var belkı ozelde yaptım sanane al ıste sus dimi ılla ugrastırıcaklar
valla ben sarışın değilim o benim güzelliğim olamaz
öff ben de gitmiştim zeynep kamilin infertilite bölümüne
sini olmuşrum
adetimin üstünden geçmişti 3. Gün test yapılacak dedi sonra smear dedi
dedim 3. Gün gene gelirim smearı yapsak
yok dedi sırayla yapıyoruz
kocanın ürologa gitmesi gerek test için dedi dedim yaptırdık biz
aynen sana dediği gibi olmaz görünmesi şart burdaki doktora dedi
benimki yanaşmadı öyle şey mi olur dedi
kaldı öyle
klomen durumu feci imiş yahu 6 kez kullanılmaz ki o 3 tür en fazla 4
buarada klomenle ilgili bişey duydum ama nekadar doğru bilmem
rahim ducarını inceltiomuş
ama tabi bunu bir doktorun söylediğini yazmış biri bi kaç doktorun daha tasdik etmesi lazım
devlette böyle ya hele infertilite bölümü
kızz merak ettim merakk bu iğnede beta hcg varmısya çatlatma iğnesinde bendede çıkcakmı dedim ama çıkmadı kızzz cuma direk kan vercem eger adet olmazsam
hoşbulduk lepii
sonicim bakmadım buraaya takıldım sohbet aldı götürdü bakayım en şimdi. keyfin nasıl?
neresındesın avrupa yakasının
benım doktorum bakırkoyde özel muayenesı var eger ıstersen ozelden yazarım ısmını
ucretı 120 tl
ozel saglık sıgortası gecıyor
normal ssk bakılmıyor halıyle butun ılaclarını ucretle alıyorsun
ben gecen ay ıgne tedavısı oldum sadece ıgnelere 350 verdım
evet tatlım bırde asılamaya gecmek ıcın esımden sperm testı ıstedı yenıden neymıs efendım ben ozel labaratuarda yaptrmısımda devlet olması lazımmıs
adam 3 sefer yaptırdı daha ne yapsın ya sayılmıomus o ozeldekıler te allam sacmalık
sen şanslı imişin canım burada dayıyolar klomeni istanbuldamısın hastanenin ismini dersen bizde hücum edebiliriz oraya:))
inşallah güzel zamanlarda birbirimizin haberlerini alırız canım
ben stres küpü gibiyim sadece bu olay değil herşeyi kaama taktığımdan hormonlarımın buna alışması lazım kanımcaD
ya sen testlerini vs hep devlette yaptır aşılamayı özelde yaptır
en azından masrafların azalır
ben hsg istemiştim aslında ama önce yapılacaklar şartı koydular sonra
ben y. dışına gittim kaldı öyle şimdide gidesim yok Allah bilio
yoksa istanbul gibi kalabalık yerde bilinmiş devlet hastanelerinde bu iş zor
vakit lazım okadar vakitte ben de yok eşim de ben de çalışıyoruz
ya sen testlerini vs hep devlette yaptır aşılamayı özelde yaptır
en azından masrafların azalır
ben hsg istemiştim aslında ama önce yapılacaklar şartı koydular sonra
ben y. Dışına gittim kaldı öyle şimdide gidesim yok allah bilio
yoksa istanbul gibi kalabalık yerde bilinmiş devlet hastanelerinde bu iş zor
vakit lazım okadar vakitte ben de yok eşim de ben de çalışıyoruz
aynen ole canım acıbadem cok guzel hastane burdada varyok kayseri hastanenin adı acıb..m
devlet deildi ondanmı acep aşı istedimde yaptı özeldi benimki
canım özelden yazıyorum şimdi sana
Senin az önce devletteki bi doktordan bahsediyordun sanki özel mi o gıcık dediğin doktor :26: Eğer öyleyse vazgeçtim benide uyuz etti
Bende çok doktor değiştirdim klomen kullandım sonra başka bi doktora gittim oda bi sefer kullandırttı sonrada hemen aşılama dedi ben yaptırmadım tabi daha..
Benim eşiminde spermmiogarmını biz özel bi hastanede yaptırdık ama bende güvenilir bulmuyorum orayı tereddütteyim tekrarlayabiliriz ama iyi bir özel laboratuvar bence devletten bile güvenilir olabilir sen bakma o doktora
evet canım ya devlet hastanesıne gıttım ıste 2 sefer dedım ınanmayıp bana doktordan yazılı kagıt al dıyor manyak ya uyuz ettı beni
Neyse tum hormon tahlıllerımı yaptırıcam sonra kendı doktoruma gıderım olmadı napıyım ya 7 olmus tahlıllerımı hıc yenıletmedım 7 aydır dostınex ıcıyorum prolaktın ıcın baktrmadımda en azından bakılsın
ıdrar tutamama sorunumda var oksurunce falan
onun ıcınde urologa yolladı ya off nasıl gıdıyım ona utanırım ben canım ya
aynen ole canım acıbadem cok guzel hastane burdada var
fıyat olarak asılama cok pahalı ama bu topıkte okumustum benım kendı doktorumda 2.500 sadece asılama ılaclarla 3 bını gecer
ben en fazla 1 mılyarı gecsın ıstemıyorum
asılamaylada olcagını sanmıyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?