Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım sen tsh nıe taktın kı gayet normal
benım annemdede var guatır tedavı olmus genclıgınde gecmıs
tsh benım subat ayında2.03
ocak ayında 4.5 adetlıyken yapılmadı ama
temmuzda 2.08
sımdı gene yaptırdım bakalım kac cıkıcak doktor 5 e kadar normal dedi korkma yani troıdlerıne baktırmadınmı ultrasyonla ben bu ay baktırdım

Ama cnm çok saçma sperm analizi öyle 4 5 kere yapılması gereken bişey değildir en fazla 2 kere bu ne böylee

Evet klmenin öyle bir yan etkisi var vede senin bünyene göre hiç iyi değil eğer incelme varsa bence artık klomenle uğraşma zaman kaybetme aşılama için start ver..
ama ÜROLOG GÖRSÜN DEMESİ DOĞRU BENDE HEM ÜROLOĞA HEMDE KADIN DOĞUMCUMA GÖSRTERMİŞTİM EŞİMİMN SONUCUNU..

O hastaneyi ilk defa duydum :44:
Prolaktinin için hayıt hapını denedin mi?

Evet doktorun baya fiyatları yüksek geldi bana bizim ssk yok zaten bide o kadar para ödeyemeyiz
Evet banada devletteki doktor aynısını demişti özel laboratuvarı tavsiye etmişti..
Ben bi çok doktor değiştim mesajımda yazdım baktın mı

tamamenn aynı düşüncedeyimmm...bende özele gidiyorum muayene 210 tl. ve hanfendi 15şinci günden sonra yine 210 alıyor..hedi buna bişi demedik aman bi sorun var gidelimiyisi olsun para mühim değil felan..tahlil istedi onlarda 380-400 arası tuttu..hsg istedioda 450..eşiminde tahlilleri felan...sonra 6 ay geçti hsg hariç diğerlerini yeniledik..su gibi para..ve hanfendi klomen içirdi bana takip yapmadı yumurta takibi..bıraktım ona gitmeyi.ben ne zamanki bu forma girdim sağolsun arkadaşlar akıl vere vere biras toparladım...ben çalışmıyorum...ee eşimede bu kadar yük olmakda istemiyorum daha rahatsız olmaya başladım..bi yondende kızıyorum çalışmamı kendi istemiyorr...ama senin dediğin gibi aşılamada 3000 buluyorsa vay halimizeee..ben ilk aşılamanın tutanınıda pek görmedim yaa..bakalım yarın gidebilirsem devlete gidip tahlillerimi bari orda yaptırmak istiyorum...

amma yazmışım haaa...çok doluyum çok..yoruldum ice..

Filiz'cim mesajına cevap burdan yazayım,tamam özel iyi hoş ama çok pahalı ama tabii maddi duruma göre değişir..
Sadece klomen tedavisinde sen bir dünya para harcadın ee daha önünde aşı umarım gerek kalmaz ama tüp var ..
Bende hsg mi ay önce bağcılardaki özel ilgide çektirdim ssk olmadığı için 190 ödedik.. birde ilacın parasını 15 tl ayrıyetten aldılar o kadar. radyomarı çok araştırdım ama pahalı geldi

Şimdi bende hastane araştırıcam bugün adetimin ilk günü bakalım randevu alabilecek miyimm

teste erken dahaa
bekle azıcık yahu çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet tarihin senin ogünü bekle bakalım bi

evet çok haklısın canım dyanamadım yaptımmeraklı melahat ben :) cuma günü 15günü kanda baktırcam artık kısmet :)

AYNEN BENDE YAPTIM VALLA KLOMEN ISTEMIYORUM CANIM ASILAMA ISTEDIM OLMAZ DEDI ILK ONCE KLOMENLE DENENICEKMIS DAHA SONRA ASILAMA DEDI 2 SEFER KLOMEN VE BIR IGNE TEDAVISI OLDUM BEN SOYLEDIM AMA OLMAZ DEDI UYUZ KADIN

Devlette sperm testı yaptırdık bız de benım doktorum begenmedı,guvenmedı.Devlettekı özele guvenmez,özeldekı devlete.
Senın en ıyı sgk ıle anlaşmalı özel bır hastane bulman benım gıbı.
Sen zaten klomene cevap vermıyorsun kı, nasıl klomen tedavısı devam edecekmış böle.Söylemedın mı klomene cevap vermedıgını. Senı 4 ay daha oyalayacak, klomen kullanıp vucudun cevap vermedıkce de zaman kaybı olacak.
yok olmaz bu doktoru da begenmedım Tabı kı 2 sefer kullandıgına daır kagıt ıster, 6 klomen tedavısınden sonra yumurtalıkların zarar görme ıhtımalı var da ondan.Nereden bılecek hastanın dogru soyledıgını.O yuzden ıstemıstır canım.

bende devlete gittiğmde eşimin testleri yenılensın istedileer eşim tabıkıde kesinlikle yaptırmam bırak dedi bizde bıraktık doktoru falan sadeec hormon tahlıleri yapıldı o kadar :)

canım sadece hormonlar ıcın gıdıceksen gıt ama tedavı ıcın gercekten zor ya Cok ugrastırıyorlar ..alttan ole muayene falanda etmedı sadece tahlıl ve klomenı ne kadar kullandıgımı sordu benım bırazdan cıkar 3 gıbı cıkıcakmıs tahlıllerım eger devlette asılama tedavısı olucaksan elıne bır kagıt verılıyor orda testler var onları yaptırman gerekıyor devlette spermıde devlette ıstıolar benım elımde 3 tane var olmaz dedı ozel dıye
ben toplamda 350 ilaçlar,100 sperm yıkama,500de aşılama işlemi 950 tl ye yaptırdım
ama devlet özellerle bağını kesti şimdi pahalıdır sanırım
ama sor telde. üstelik taksit de yapıyorlar
uyguna yaptrmıssın canım gene sende
suanda bılmıyorum hıc ben asılama fıyatlarını avrupa yakasındayım ıstanbulun uygun guzel yer bulursam gıderım asılama ıcın

valla aynen ole ya sıkıldım ıycene bende
ozel hastane bulucam ıyı yoksa daha ugrasamam
klomene cvp verdım ben yumurta buyudu ettı ama olmadı ya bosuna sımdı 4 ay zaman kaybı bu ayda gectı ole tahlıl vs falan ugrasıcam
her hastaya guven olmaz tabı canım ama bızde arada gıdıyoruz ben doktorumdan yazılı kagıt alamam tanıdık adam ya ayıp dıye bırsey var tedavıyı onda olmuyorum tamam ama doktorum suan ara verdırdı dıye bılıo benı baska yere gıttıgımı dıyemem offfff
en ıyısı bu ay hormon tahlıllerımı vs yaptırıyımda sonra bakarım artık duruma gore

filiz takıntılıyım galba takcak bişi arıyorum :))
neyse ya şuan bişiyim yok tiroid için ultraona girmedim ben ama
annem ameliyat oldu bizim ailede var teyzemlerde falan da var oyüzden aslında dikkatli olma lazım bu konuda
hsg bisürü para ya hoş ben gittiğim hastaneye hiç sormadım
sorsam bi ara iyi olacak
ya da anadolu yakasında ssk anlaşması olan hsg çeken hastane bulmak gerek
ben azcuk ilgi isterim devlette adam gibi seni dinleyen doktor olmuyor
deli oluyorum...
öff özel sigorta karşılamıo bunları ona da deli oluyorum:)
bugün deli olma günüm

ecrin cuma inşallah güzel haberler verirsin ama olmazsa da üzülme en azından artık tedaviye cvp veriyorsun
bu bile önemli yumurtlamak demek önündeki büyük bir engelden kurtulmak demek

tandora bizde sonradan olma pkoyuz ben de memnun oldum hahaytD

ayy temizlik yaptım evi balkonu sildim çamarşır yıkayıp astım ya
işe gitmeyince de bunları yapıo insan
Allahtan hep evde değilim hehe
cam kapı hep açık ev hep toz oluo yarın gene tozlanır:26:

şimdi yemek yapmam lazım ama motive omama için azucuk tv izliyim

canım hastane yenı acıldı cok buyuk bır hastane guzel ama ıste ugrasamam sanırım ben
sperm ıcınde 6 ayda bır yapılması gerekırmıs normalınde benım kendı ozel doktorum boyle dedı
ben urrologa kendım gıdıcem ya sistit sorunum var bırde oksurunce wc tutamama gıbı durum cıktı
onun ıcın gıtmem lazımmış
klomenı ıstemıyorum zaten baska doktor bakıyorum ıste buldugum zaman gıdıcem asılama ıcın

lepıcım benımde annem tedavı olmus teyzemde troıd ve nodul var
bırde benım 4.5 cıkmıs tsh bırkere ama adetlıyken degıl normal gunde gıtmıstım
valla nebılıyım ya bende evhamlıyım cok
senın ozel sıgortan var mı?
Ben senın yerıne olsam ozel sıgortam olsa
profosorden cıkmam abii yaptırırm asılama sonra tüp anammmmmm
benım ark var ozel sıgortası var
kadın ıstanbulda en luks ozel hastaneye gıdıyor azıcık verıp cıkıyor ya
ne guzel dunya dedim gecen
Fılm ben radyomarda 450 cektırdım ama ozel hastanelerde 210 lıra falan sıgortalı bak arastır ama mutlaka cektır canım
bende ısterım ılgılı doktor ya bu devlettekıler ne bole alıp hepsını bogasım geldı Genc genc bıde kızlar bırı dersın 21 yasında bırıde 25 26 falan

canım kusura bakma bakamadım mesaja
ınsallah bulursun doktor banada yaz canım guzel memnun kalırsan bende bakım arastırıyorum
hatta topıkte actım avrupa yakası ıcın asılama onerısı
cok uyguna cektırmıssın sen ben radyomarda 450 verdım valla cok harcadım para artık yeter cnaım
devlette yaptrcam hormonları vs napım

benim özel var ama böyle infertilite tedavisini ödemiyor canım
ama özelde muayne oluyorum Allah var şimdi:)
gittiğiö doktor doçent normalde 170 mi ne ücreti ben 35 veriyorum
ama gel gör ki hsg falan özel ödemio
onun için ayrı yer lazım ya ama ben de hiç bileiyorum nasıl bulunur hastane doktor:S
neyse vakti gelince bakarız ona da şuan o şevk yok içimde

sana katılıyorum canım yumurtlamak çok önemli yumurta olunca şaılamada olur tüpde ateşim nasıl kızz hep çizgi böylee akıntı girmediğim için mi acaba
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ah bende olsa ozel sıgorta anammm
benım ozel muayene doktorumdaa gecıyor ucret 120 ıse sen daha az oduyorsun
ıgnelerıde sıgortan karsılıyor canım
ahh bende olsa keske sımdıye kacıncı tedavıdeydım
arastır canım gecen vardr ozel hastanelerde en azından yarısını oduosun zaten film için
buarada ben eskı tahlıllerımı buldum tsh 4.5 cıkmıs kız ama adetsızken saglık ocagında yaptırdım
sonrakı ayda 2.08 cıkmıs

Ben doğdum doğalı polikistik overliyim canım memnun oldum
bende doğuştanmışımda evlenınce ögrendim malesef

su an ssk da kalktı daha pahalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…