bicimm
şimdi eski sonuçlarıma baktım
tee bir sene evvel ilk kontrle gittiğimde de tsh 1.65 imiş sonra 2.3 lere yükselmiş şimdi gene ski haline gelmiş
normal ozaman o ben de ya ama bir ara(nezaman bilmem:)) doktora gidersem sorarım dediğin şeyi:)
canım aynen oyle ya smear var dedım rahım fılmıde var dedım ses etmedı ona onlar oluomus ama esımın olmuomus urologa gtmesı lazımmıs gormesı lazımmıs vs..yanı devletten sperm testı lazımmıs allahım ya sacmalık param var belkı ozelde yaptım sanane al ıste sus dimi ılla ugrastırıcaklar
aynen dedıgın gıbı rahım duvarını ınceltıyor klomen benım zaten ınce yaa
bebek olsada tutması zor hala klomen dıyor allah allah ya ben su butun testlerı yaptırımda baska doktora gıderım
ıdrarımı tutamama durumuda var bende
onun ıcınde urologa gıdıcem bobreklere bakılcak tekrar bırde sistit ıcın film falan bıseyler dıolardı bakalım
yok canım kanuni sultan suleyman hastanesıne gıttım ben hormon tahlıllerı yenılettım 7 ay olmustu yaptırmayalı prolaktın sorunum var cunku tahlıllere 250 mı 300 mu ne vermıstım etcıhada sımdı dedım para vermıyım gıdıyım dedım
benım dokor cok ıyı ama ucretler asıyor bazen 7 ayda 4 bıne yakın para verdım ben
Sen kıme gıdıyorsun???
Eşim 3 sefer yaptırdı sperm testi 2 sı ozel hastane 1 tanesıde ozel labaratuar
sperm testlerını ozel labaratuarda yapılmasını onerıyor butun doktorlar hem ortamda onemllı onun ıcın
aynen ole canım acıbadem cok guzel hastane burdada var
fıyat olarak asılama cok pahalı ama bu topıkte okumustum benım kendı doktorumda 2.500 sadece asılama ılaclarla 3 bını gecer
ben en fazla 1 mılyarı gecsın ıstemıyorum
asılamaylada olcagını sanmıyorum cunku
teste erken dahaa
bekle azıcık yahu çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet tarihin senin ogünü bekle bakalım bi
AYNEN BENDE YAPTIM VALLAKLOMEN ISTEMIYORUM CANIM ASILAMA ISTEDIM OLMAZ DEDI ILK ONCE KLOMENLE DENENICEKMIS DAHA SONRA ASILAMA DEDI 2 SEFER KLOMEN VE BIR IGNE TEDAVISI OLDUM BEN SOYLEDIM AMA OLMAZ DEDI UYUZ KADIN
anlamadım valla yazılı bır kagıt ıstedı 2 sefer klomen kullandıgıma dair
daha sonra 4 sefer klomen sonrasında hemen asılama dedi keşke deseydım 4 sefer kullandım klomen dıye ya 2 ay daha gıder gelırdım sımdı bole 4 ay gıt gel kocamda bende bayılırım
evet tatlım bırde asılamaya gecmek ıcın esımden sperm testı ıstedı yenıden neymıs efendım ben ozel labaratuarda yaptrmısımda devlet olması lazımmıs
adam 3 sefer yaptırdı daha ne yapsın ya sayılmıomus o ozeldekıler te allam sacmalık
sonıcım ben sende pko oldugunu bılmıyodum
canım sadece hormonlar ıcın gıdıceksen gıt ama tedavı ıcın gercekten zor yaslmmm kızlarr ben geldimmmm.....geldiğim çook olduda randevu işiyleuğraşıyordummmm...ayyy ne acayip bişi bu yaaa...sonunda buldum yarınaa..ama neresi bilmiyorum:):) netten nerde olduğunuda araştırdım yarın gidicem inş tıpış tıpışş..eşimle tartıştık gerek yok gittiğin dr git yaptır oradada diyor hiç ısrar etmicem alıcam parayı acayip inat ettim şu devleti denicem bi kere..150 tlmde cebimde kalırrkendime bişiler alırım
seni bekliyordum meraklaaa...netti dr muayene ettimi alttan ultrasonlaayaw ben bi alışamadım bunaa yarın gidicem direk tahlil yazarsa direk tahlil isticemm..sabahtan beri canım çıktıboşyer yok..olanda erkek..ben kadına bile zor açarken erkegehiç gidemiyotum:26::26:neyse çamlıca semt polikilinigi diye bi yerdealdım randevu bakalım neler olacakk..inş.bende netten öğrenebilirsem sonuçları paylaşırım burada yarın ola hayr ola....bende senin gibi klomen istemiyorum...ben bi kür uyguladım 5 ay...direk iğne istiyorum oda olmsassa sonra aşılama...eşimden yine test istedi..ama bişi anlamadım testi illa devlettemi yaptırın diyorr??gerçi oda olursa süper..yarın hele ben bi deneyeyim devleti sonra burada paylaşırım deneyimlerimi.
uyguna yaptrmıssın canım gene sendeben toplamda 350 ilaçlar,100 sperm yıkama,500de aşılama işlemi 950 tl ye yaptırdım
ama devlet özellerle bağını kesti şimdi pahalıdır sanırım
ama sor telde. üstelik taksit de yapıyorlar
devlette sperm testı yaptırdık bız de benım doktorum begenmedı,guvenmedı.devlettekı özele guvenmez,özeldekı devlete.
Senın en ıyı sgk ıle anlaşmalı özel bır hastane bulman benım gıbı.
Sen zaten klomene cevap vermıyorsun kı, nasıl klomen tedavısı devam edecekmış böle.söylemedın mı klomene cevap vermedıgını. Senı 4 ay daha oyalayacak, klomen kullanıp vucudun cevap vermedıkce de zaman kaybı olacak.
Yok olmaz bu doktoru da begenmedımTabı kı 2 sefer kullandıgına daır kagıt ıster, 6 klomen tedavısınden sonra yumurtalıkların zarar görme ıhtımalı var da ondan.nereden bılecek hastanın dogru soyledıgını.o yuzden ıstemıstır canım.
canım hastane yenı acıldı cok buyuk bır hastane guzel ama ıste ugrasamam sanırım benama cnm çok saçma sperm analizi öyle 4 5 kere yapılması gereken bişey değildir en fazla 2 kere bu ne böylee
evet klmenin öyle bir yan etkisi var vede senin bünyene göre hiç iyi değil eğer incelme varsa bence artık klomenle uğraşma zaman kaybetme aşılama için start ver..
Ama ürolog görsün demesi doğru bende hem üroloğa hemde kadın doğumcuma gösrtermiştim eşimimn sonucunu..
O hastaneyi ilk defa duydum :44:
Prolaktinin için hayıt hapını denedin mi?
Evet doktorun baya fiyatları yüksek geldi bana bizim ssk yok zaten bide o kadar para ödeyemeyiz
Evet banada devletteki doktor aynısını demişti özel laboratuvarı tavsiye etmişti..
Ben bi çok doktor değiştim mesajımda yazdım baktın mı
filiz takıntılıyım galba takcak bişi arıyorum :))
neyse ya şuan bişiyim yok tiroid için ultraona girmedim ben ama
annem ameliyat oldu bizim ailede var teyzemlerde falan da var oyüzden aslında dikkatli olma lazım bu konuda
hsg bisürü para ya hoş ben gittiğim hastaneye hiç sormadım
sorsam bi ara iyi olacak
ya da anadolu yakasında ssk anlaşması olan hsg çeken hastane bulmak gerek
ben azcuk ilgi isterim devlette adam gibi seni dinleyen doktor olmuyor
deli oluyorum...
öff özel sigorta karşılamıo bunları ona da deli oluyorum:)
bugün deli olma günüm
Ecrin cuma inşallah güzel haberler verirsin ama olmazsa da üzülme en azından artık tedaviye cvp veriyorsun
bu bile önemli yumurtlamak demek önündeki büyük bir engelden kurtulmak demek
tandora bizde sonradan olma pkoyuz ben de memnun oldum hahayt:dd
ayy temizlik yaptım evi balkonu sildim çamarşır yıkayıp astım ya
işe gitmeyince de bunları yapıo insan
allahtan hep evde değilim hehe:d
cam kapı hep açık ev hep toz oluo yarın gene tozlanır:26:
şimdi yemek yapmam lazım ama motive omama için azucuk tv izliyim
filiz'cim mesajına cevap burdan yazayım,tamam özel iyi hoş ama çok pahalı ama tabii maddi duruma göre değişir..
Sadece klomen tedavisinde sen bir dünya para harcadın ee daha önünde aşı umarım gerek kalmaz ama tüp var ..
Bende hsg mi ay önce bağcılardaki özel ilgide çektirdim ssk olmadığı için 190 ödedik.. Birde ilacın parasını 15 tl ayrıyetten aldılar o kadar. Radyomarı çok araştırdım ama pahalı geldi
şimdi bende hastane araştırıcam bugün adetimin ilk günü bakalım randevu alabilecek miyimm
lepıcım benımde annem tedavı olmus teyzemde troıd ve nodul var
bırde benım 4.5 cıkmıs tsh bırkere ama adetlıyken degıl normal gunde gıtmıstım
valla nebılıyım ya bende evhamlıyım cok
senın ozel sıgortan var mı?
Ben senın yerıne olsam ozel sıgortam olsa
profosorden cıkmam abii yaptırırm asılama sonra tüp anammmmmm
benım ark var ozel sıgortası var
kadın ıstanbulda en luks ozel hastaneye gıdıyor azıcık verıp cıkıyor ya
ne guzel dunya dedim gecen
Fılm ben radyomarda 450 cektırdım ama ozel hastanelerde 210 lıra falan sıgortalı bak arastır ama mutlaka cektır canım
bende ısterım ılgılı doktor ya bu devlettekıler ne bole alıp hepsını bogasım geldıGenc genc bıde kızlar bırı dersın 21 yasında bırıde 25 26 falan
filiz takıntılıyım galba takcak bişi arıyorum :))
neyse ya şuan bişiyim yok tiroid için ultraona girmedim ben ama
annem ameliyat oldu bizim ailede var teyzemlerde falan da var oyüzden aslında dikkatli olma lazım bu konuda
hsg bisürü para ya hoş ben gittiğim hastaneye hiç sormadım
sorsam bi ara iyi olacak
ya da anadolu yakasında ssk anlaşması olan hsg çeken hastane bulmak gerek
ben azcuk ilgi isterim devlette adam gibi seni dinleyen doktor olmuyor
deli oluyorum...
öff özel sigorta karşılamıo bunları ona da deli oluyorum:)
bugün deli olma günüm
ecrin cuma inşallah güzel haberler verirsin ama olmazsa da üzülme en azından artık tedaviye cvp veriyorsun
bu bile önemli yumurtlamak demek önündeki büyük bir engelden kurtulmak demek
tandora bizde sonradan olma pkoyuz ben de memnun oldum hahaytD
ayy temizlik yaptım evi balkonu sildim çamarşır yıkayıp astım ya
işe gitmeyince de bunları yapıo insan
Allahtan hep evde değilim hehe
cam kapı hep açık ev hep toz oluo yarın gene tozlanır:26:
şimdi yemek yapmam lazım ama motive omama için azucuk tv izliyim
benim özel var ama böyle infertilite tedavisini ödemiyor canım
ama özelde muayne oluyorum Allah var şimdi:)
gittiğiö doktor doçent normalde 170 mi ne ücreti ben 35 veriyorum
ama gel gör ki hsg falan özel ödemio
onun için ayrı yer lazım ya ama ben de hiç bileiyorum nasıl bulunur hastane doktor:S
neyse vakti gelince bakarız ona da şuan o şevk yok içimde
bende doğuştanmışımda evlenınce ögrendim malesefBen doğdum doğalı polikistik overliyim canım memnun oldum
canım sadece hormonlar ıcın gıdıceksen gıt ama tedavı ıcın gercekten zor yaCok ugrastırıyorlar ..alttan ole muayene falanda etmedı sadece tahlıl ve klomenı ne kadar kullandıgımı sordu benım bırazdan cıkar 3 gıbı cıkıcakmıs tahlıllerım eger devlette asılama tedavısı olucaksan elıne bır kagıt verılıyor orda testler var onları yaptırman gerekıyor devlette spermıde devlette ıstıolar benım elımde 3 tane var olmaz dedı ozel dıye
uyguna yaptrmıssın canım gene sende
suanda bılmıyorum hıc ben asılama fıyatlarını avrupa yakasındayım ıstanbulun uygun guzel yer bulursam gıderım asılama ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?