sana katılıyorum canım yumurtlamak çok önemli yumurta olunca şaılamada olur tüpdeateşim nasıl kızz hep çizgi böylee akıntı girmediğim için mi acaba
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
şimdi hesap ettim 170 fazla geldi gözüme:) 140 benim doktun normal muayenesi %25 ödüyorumah bende olsa ozel sıgorta anammm
benım ozel muayene doktorumdaa gecıyor ucret 120 ıse sen daha az oduyorsun
ıgnelerıde sıgortan karsılıyor canım
ahh bende olsa keske sımdıye kacıncı tedavıdeydım
arastır canım gecen vardr ozel hastanelerde en azından yarısını oduosun zaten film için
buarada ben eskı tahlıllerımı buldum tsh 4.5 cıkmıs kız ama adetsızken saglık ocagında yaptırdım
sonrakı ayda 2.08 cıkmıs
kızlar şükredin benim 220 ayda 500 bayılıyorum
profosordur canım ?
yoksa ayda 500 paramı dayanır
valla ben 120 cok dıyorum ama
senınkı gerckten cokkk daha uygun yere gıt bu senın elınde degılımı canım?
Haklısın canım canın sağolsun gönüller bir olsunyakın canım evet ahh nerde geleyım kocam tek hastaneye yollamaz beni oraya hıc yollamaz
keşke topık acabılsek ve o topık kılıtlı olsa sadece bızım tanıdık kızlar gelse ozaman resım eklerdık buraya
kadınlar matınesı yapardık allahhhhh
Topik çok canım karıştırman doğaldırkızlar kusura bakmayın dün haber vermeden çıktım öyle pat diye.. çağan uyandı zaten ondan sonra da giremedim.. kusura bakmayınnn
daha çokkk merak ettimmmm
bana öyle gelmiştir canımmm ya kaç bin kişi var forumda yaniii ben dediğimde laf mı şimdi
evettt canımm ya ne yapalmm valla hayal ederim artıkk
öyle birşey olabilse ama olmuyor canımm massleseff ama olsun.. birbirimizi görmeden etmeden bu kadar çok şey paylaşabilmek çoook güzel
Hayırlısı olsun acele etme.Bazen hemen testte çıkmayabiliyormuş.Olur inşallahgünaydın kızlar işte benim ateş tablom :) bugun çatlatma iğnemdeki 12günüm sabah dayanamayıp test yaptım ve sonuç tabıkıde negatıf cıktıı dayanamadım cumaya kadar. ateş tabloma göre 9-10-11-12 adet günüm hadı hayırlsı artık :)) çatlatma iğnesinin teste etkisi oluyormus diye okumustum ama bende hiç etki yapmadı
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı hayırlı olsunda önemli değilbaktım baktım bakmam mıama işte benim geç döllenme faktörü eklenince doktor son adetimi değiştireceğini söyledi.. o nedenle iki seçenekte gidip geliyor.. ama son adete göre baktığımda erkek diyor.. bakalım.. sağlıklı olsunda gerisi boş.. kız erkek önemli değil.. Rabbim kucağıma almayı, sağsalim görmeyi, elini ayağını düzgün, herşeyi yerli yerinde nasip etsin.. duygusala bağladım bak gene yaaa
annemi istiyoooom ben yaaaaaa diye sızlanan çocuklar gibi salya sümük bağıra çağıra hıçkıra ağlamak istiyoruuuummmm
Canım niye doktor seni zorluyor klomen için.Aşılma yaptırmak istedğinde sen karar verirsen karışamazlarki benim bildiğim.Yani şu bir gerçek paran varsa anında herşey oluyor malesefkızlar ben hastaneden geldım sımdı hormon tahlıllerını yaptırdım saat 2 bucukta cıkar dedı kadın netten bakabılıomusum
neyse sordu ıste cocuk tedavısı ıcın eşimide tembıhledım bak ıcerı gırersen sende sakın 2 sefer klomen kullandım deme dedım
neyse ayy muhabbete dalddım kadın bana kac kere klomen kullandın dedı 2 dedım ya
şimdi ne olucakk bana dedıkı hormon tahlıllerı verdı ayın 24 de bırdaha yapılması gereken seyler
daha sonra 4 sefer daha klomen sonrasında asılama dediama ben 4 kere klomen kullanmak ıstemıyorum
doktor bana 2 sefer cok az kullanmıssın dedı
dedım benım doktorum 2 sefer plan cızdı dedımm
az dedı 5 6 seferde cocugu olanlar cok yuksek dedı ve onun sonrasında asılama yapılcak dedı
sonrasında bır dunya test verdı smeardan tutunda rahm fılmınden tutunda esıme sperm testınden tutunda
2 ayda anca bıter dedı
dedım eşim 3 sefer yaptırdı yaptırmaz asla dedım neymıs efendım ozel labaratuardakıler sayılmıomussda vs vs eşime dedım tamam yaparız sonra dedı
rahım fılmı ve smearı yenılemene gerek yok dedı yenı onlar dedi
offfffffff ben klomen tedavısı ıstmıyorum ama ya
bırde doktorumdan yazılı kagıt ıstedı 2 kere klomen kullandı dıye
adam tanıdık ayıp olur ya nasıl dıyım yazsın
hem onu bıraktıgımı bılsın ıstemıyorum
İyi iftarlar canım kolay gelsinkızlarr ben çıkıyorummm..
akşama şans dileyinn valla kaynanamlar gelicekkk..
kendinize iyi bakınnn görüşürüzzzz
Bencede zaman kaybı olur mantıklı düşün karar ver canım.Aşılama gerekiyorsa hemen yaptır ve üzme kendinivalla aynen ole ya sıkıldım ıycene bende
ozel hastane bulucam ıyı yoksa daha ugrasamam
klomene cvp verdım ben yumurta buyudu ettı ama olmadı ya bosuna sımdı 4 ay zaman kaybı bu ayda gectı ole tahlıl vs falan ugrasıcam
her hastaya guven olmaz tabı canım ama bızde arada gıdıyoruz ben doktorumdan yazılı kagıt alamam tanıdık adam ya ayıp dıye bırsey var tedavıyı onda olmuyorum tamam ama doktorum suan ara verdırdı dıye bılıo benı baska yere gıttıgımı dıyemem offfff
en ıyısı bu ay hormon tahlıllerımı vs yaptırıyımda sonra bakarım artık duruma gore
şimdi hesap ettim 170 fazla geldi gözüme:) 140 benim doktun normal muayenesi %25 ödüyorum
bu bebkle ilgili yumurta geliştirici hiç bir ilacı karşılamıyor canım özel sigortam
ama muayene az ücretli oluyor
iğneler raporsuz devlet tarfından da karşılanmıyor galba
onun için rapor gerekiyor dimi özel yazsa ben gene sigortadan alamam sanırım:S
sen de benim gibi taktın bak
boşver unut tsh yi bişiyimiz yok
olsa elime bişiler gelir heralde bi de o olmasın zaten
ya bilio musun tsh bile engel değil bebeğe
aha işte teyzem annem önümde tedavi mi görmüşler onun için
ama teyzemin de annemin de hatrı sayılır gebeliği olmuş
olacaksa oluyor tutacaksa tutuyor
evet canım ben bi kez denedim onu
akıntı vs girersen net çekio çizgiyi yoksa kesikli çizgi veriyor
ama zaten aynı yerden verio çizgiyi ama senin ilk ölçümlerden kaynaklı geç çekti sanırım çizgini çünkü iğneden sonra 36. saatte çatlar yumurta
PROF CANIM özel sigortam yok mecbur tüp benim adam ilk denemede 12'den vurdu çok seviyorum bu yola girdik sigortam yok diye içim gidiyor yarın 14. gün mesela gidicem ve sanmıyorum kontrol gün sayısı olsun tam alacaklardır, ne yapalım bebişi 2 senedir bekliyorum sağ salim gelsin inşallah dünyaya değer.
anladım canım eger bende tüp yaptırırsam zaten tereddutsuz gıderım profosore ozaman acımam ama suan asılama vs ıcın kalkıpta cok para harcamak ıstemıyorum
yoksa harcarsam tüpe para bulamam sonrazaten 7 ayda ben 3 4 bını gectı
uyuz oldum ya zaten doktora gıcık seyCanım niye doktor seni zorluyor klomen için.Aşılma yaptırmak istedğinde sen karar verirsen karışamazlarki benim bildiğim.Yani şu bir gerçek paran varsa anında herşey oluyor malesef
Bencede zaman kaybı olur mantıklı düşün karar ver canım.Aşılama gerekiyorsa hemen yaptır ve üzme kendini
eşine yük falan olduğunu sakın düşünme canım sonuçta sen de sağlığını ortaya koyuyorsun vücuduna ilaç yüklüyorsun asıl sıkıntıyı sen çekiyorsun. hem bu senin suçun değil. çalışmanı zaten istemiyormuş halinden şikayetçi değildir eşintamamenn aynı düşüncedeyimmm...bende özele gidiyorum muayene 210 tl. ve hanfendi 15şinci günden sonra yine 210 alıyor..hedi buna bişi demedik aman bi sorun var gidelimiyisi olsun para mühim değil felan..tahlil istedi onlarda 380-400 arası tuttu..hsg istedioda 450..eşiminde tahlilleri felan...sonra 6 ay geçti hsg hariç diğerlerini yeniledik..su gibi para..ve hanfendi klomen içirdi bana takip yapmadı yumurta takibi..bıraktım ona gitmeyi.ben ne zamanki bu forma girdim sağolsun arkadaşlar akıl vere vere biras toparladım...ben çalışmıyorum...ee eşimede bu kadar yük olmakda istemiyorum daha rahatsız olmaya başladım..bi yondende kızıyorum çalışmamı kendi istemiyorr...ama senin dediğin gibi aşılamada 3000 buluyorsa vay halimizeee..ben ilk aşılamanın tutanınıda pek görmedim yaa..bakalım yarın gidebilirsem devlete gidip tahlillerimi bari orda yaptırmak istiyorum...
amma yazmışım haaa...çok doluyum çok..yoruldum ice..
canım bahçecide 5000 iken doktorum anlaşmalı bahçeci ile 4000 e yaptı onun dışında ilaçlar 2500 falan filan derken 7500 ü buldu tüpte avantajlı yani nereye gidrsen git ancak muayene pahalı sonrası yani doğuma kadar 3. gidişim yarın belki 10 kere gidicem yani özel sigortam olsa hiç sorun değil.
evet %25 oduyorsun ne guzel ohh
sıgortan karsılamıo sanırım ıgnelerı benımde karsılamadı doktor devlettede olsan sıgortan karsılamaz anca raporla dedı
elıme benım gelıo bogazımda bıssey ama bogazım sısmıstı ya ondan beze olusturmus dıyor annem bırde gıttım gecen hatta baktırdım troıdlere ultrasyonla bırsey yok dedı adam
elımle kontrol edıom ben devamlı dedım ya cok evhamlıyım ben gogsumde kıst dedı zararsız dedı ay hergun ellıyorum bakıyorum buyurmu bsey olurmu dıye
teyzeme bıyopsı dedıler nodul için korkudan ertelıyor hep
benımde aslında endokrın doktoruna gıtmem lazım pkonun sebebını arastırılması lazım hem baksana ınsılun dırencı ıcın metformın ıcıyoruz ama ya dusukse bırde dahada dusurces:))
devletten alıcam randevu endokrın ıcın onada gıdım bır ıcım rahat etsın zaten bu ay ara verdım
e hadi bakalım inşallah gerek kalmaz:)önümüzdeki ay akıntıda gircem canım inş.gerek kalmaz :) evet bencede yanlış çekti çizgiyi
ayy canım benım yaa benım doktorumdada 8 bını bulur dedı bana ılaclar dahıl bakalım ne olucak durum ınsallah rabbım en son duruma getırmeden verır bebeklerımızı
buarada canım ınsallah senınde sonucların guzel olur rabbım ıstedgını gonlune verır
sonuclarını mutlaka banada bıldır merak ettım yaa ınsallahhhhhhhhh tutar canımmm rabbım yardımcın olsun
canım benim zaten tuttu anlamadın sen dedim ya ilk denemede adam 12 den vurdu 12 haftalık oldu hamd olsun ama yarın zeka testi var inşallah çok iyi çıkar Rabbim şu mübarek günde tüm bebk isteyenlere nasip etsin inşallah herkese dua ediyorum.
filiz takıntılıyım galba takcak bişi arıyorum :))
neyse ya şuan bişiyim yok tiroid için ultraona girmedim ben ama
annem ameliyat oldu bizim ailede var teyzemlerde falan da var oyüzden aslında dikkatli olma lazım bu konuda
hsg bisürü para ya hoş ben gittiğim hastaneye hiç sormadım
sorsam bi ara iyi olacak
ya da anadolu yakasında ssk anlaşması olan hsg çeken hastane bulmak gerek
ben azcuk ilgi isterim devlette adam gibi seni dinleyen doktor olmuyor
deli oluyorum...
öff özel sigorta karşılamıo bunları ona da deli oluyorum:)
bugün deli olma günüm
ecrin cuma inşallah güzel haberler verirsin ama olmazsa da üzülme en azından artık tedaviye cvp veriyorsun
bu bile önemli yumurtlamak demek önündeki büyük bir engelden kurtulmak demek
tandora bizde sonradan olma pkoyuz ben de memnun oldum hahaytD
ayy temizlik yaptım evi balkonu sildim çamarşır yıkayıp astım ya
işe gitmeyince de bunları yapıo insan
Allahtan hep evde değilim hehe
cam kapı hep açık ev hep toz oluo yarın gene tozlanır:26:
şimdi yemek yapmam lazım ama motive omama için azucuk tv izliyim
canım hastane yenı acıldı cok buyuk bır hastane guzel ama ıste ugrasamam sanırım ben
sperm ıcınde 6 ayda bır yapılması gerekırmıs normalınde benım kendı ozel doktorum boyle dedı
ben urrologa kendım gıdıcem ya sistit sorunum var bırde oksurunce wc tutamama gıbı durum cıktı
onun ıcın gıtmem lazımmış
klomenı ıstemıyorum zaten baska doktor bakıyorum ıste buldugum zaman gıdıcem asılama ıcın
canım kusura bakma bakamadım mesaja
ınsallah bulursun doktor banada yaz canım guzel memnun kalırsan bende bakım arastırıyorum
hatta topıkte actım avrupa yakası ıcın asılama onerısı
cok uyguna cektırmıssın sen ben radyomarda 450 verdım valla cok harcadım para artık yeter cnaım
devlette yaptrcam hormonları vs napım
ah bende olsa ozel sıgorta anammm
benım ozel muayene doktorumdaa gecıyor ucret 120 ıse sen daha az oduyorsun
ıgnelerıde sıgortan karsılıyor canım
ahh bende olsa keske sımdıye kacıncı tedavıdeydım
arastır canım gecen vardr ozel hastanelerde en azından yarısını oduosun zaten film için
buarada ben eskı tahlıllerımı buldum tsh 4.5 cıkmıs kız ama adetsızken saglık ocagında yaptırdım
sonrakı ayda 2.08 cıkmıs
kızlar progesteron sonucum 14 küsür çıkmış. doktorumu aradım ama ulaşamadım. yumurtladım mı ben acaba?? hiç ilaç falan kullanmadım bu ay. sadece ara ara hayıt ve bal çörek otu tarçın tükettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?