Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sana katılıyorum canım yumurtlamak çok önemli yumurta olunca şaılamada olur tüpde ateşim nasıl kızz hep çizgi böylee akıntı girmediğim için mi acaba
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet canım ben bi kez denedim onu
akıntı vs girersen net çekio çizgiyi yoksa kesikli çizgi veriyor
ama zaten aynı yerden verio çizgiyi ama senin ilk ölçümlerden kaynaklı geç çekti sanırım çizgini çünkü iğneden sonra 36. saatte çatlar yumurta
şimdi hesap ettim 170 fazla geldi gözüme:) 140 benim doktun normal muayenesi %25 ödüyorum
bu bebkle ilgili yumurta geliştirici hiç bir ilacı karşılamıyor canım özel sigortam
ama muayene az ücretli oluyor
iğneler raporsuz devlet tarfından da karşılanmıyor galba
onun için rapor gerekiyor dimi özel yazsa ben gene sigortadan alamam sanırım:S

sen de benim gibi taktın bak
boşver unut tsh yi bişiyimiz yok
olsa elime bişiler gelir heralde bi de o olmasın zaten
ya bilio musun tsh bile engel değil bebeğe
aha işte teyzem annem önümde tedavi mi görmüşler onun için
ama teyzemin de annemin de hatrı sayılır gebeliği olmuş
olacaksa oluyor tutacaksa tutuyor

profosordur canım ?
yoksa ayda 500 paramı dayanır
valla ben 120 cok dıyorum ama
senınkı gerckten cokkk daha uygun yere gıt bu senın elınde degılımı canım?

PROF CANIM özel sigortam yok mecbur tüp benim adam ilk denemede 12'den vurdu çok seviyorum bu yola girdik sigortam yok diye içim gidiyor yarın 14. gün mesela gidicem ve sanmıyorum kontrol gün sayısı olsun tam alacaklardır, ne yapalım bebişi 2 senedir bekliyorum sağ salim gelsin inşallah dünyaya değer.

Haklısın canım canın sağolsun gönüller bir olsunEvet ya negüzel olurdu öyle bir topik olsa
Topik çok canım karıştırman doğaldır
Hayırlısı olsun acele etme.Bazen hemen testte çıkmayabiliyormuş.Olur inşallah
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı hayırlı olsunda önemli değil
Canım niye doktor seni zorluyor klomen için.Aşılma yaptırmak istedğinde sen karar verirsen karışamazlarki benim bildiğim.Yani şu bir gerçek paran varsa anında herşey oluyor malesef
kızlarr ben çıkıyorummm..

akşama şans dileyinn valla kaynanamlar gelicekkk..

kendinize iyi bakınnn görüşürüzzzz
İyi iftarlar canım kolay gelsin
Bencede zaman kaybı olur mantıklı düşün karar ver canım.Aşılama gerekiyorsa hemen yaptır ve üzme kendini

evet %25 oduyorsun ne guzel ohh
sıgortan karsılamıo sanırım ıgnelerı benımde karsılamadı doktor devlettede olsan sıgortan karsılamaz anca raporla dedı
elıme benım gelıo bogazımda bıssey ama bogazım sısmıstı ya ondan beze olusturmus dıyor annem bırde gıttım gecen hatta baktırdım troıdlere ultrasyonla bırsey yok dedı adam
elımle kontrol edıom ben devamlı dedım ya cok evhamlıyım ben gogsumde kıst dedı zararsız dedı ay hergun ellıyorum bakıyorum buyurmu bsey olurmu dıye
teyzeme bıyopsı dedıler nodul için korkudan ertelıyor hep
benımde aslında endokrın doktoruna gıtmem lazım pkonun sebebını arastırılması lazım hem baksana ınsılun dırencı ıcın metformın ıcıyoruz ama ya dusukse bırde dahada dusurces:))
devletten alıcam randevu endokrın ıcın onada gıdım bır ıcım rahat etsın zaten bu ay ara verdım

önümüzdeki ay akıntıda gircem canım inş.gerek kalmaz :) evet bencede yanlış çekti çizgiyi

canım sagol güzel dillkelerin için büyük gün cuma bekleyip görcem bakalım :)

anladım canım eger bende tüp yaptırırsam zaten tereddutsuz gıderım profosore ozaman acımam ama suan asılama vs ıcın kalkıpta cok para harcamak ıstemıyorum
yoksa harcarsam tüpe para bulamam sonra zaten 7 ayda ben 3 4 bını gectı

canım bahçecide 5000 iken doktorum anlaşmalı bahçeci ile 4000 e yaptı onun dışında ilaçlar 2500 falan filan derken 7500 ü buldu tüpte avantajlı yani nereye gidrsen git ancak muayene pahalı sonrası yani doğuma kadar 3. gidişim yarın belki 10 kere gidicem yani özel sigortam olsa hiç sorun değil.

uyuz oldum ya zaten doktora gıcık sey
genc kız oturmus gordum sok oldum yenı mezun sanırm
klomen dıo manyak dedım ben kullandım ıstemıyorum ama ole olması lazım cok bılıosun dedım ıcımden
bahar sana bısey sorcam kız lepı bak kafama taktım benım tsh bır ara 4.5 cıkmıs ama adet donemınde degıldı ole saglık ocagında yaptrmıstım
ondan sonra 2.08 sonra 2.03
cıktı sımdı gene yaptırdım bakalım sonuclar cıkması lazım ama netten sonuclara daha gozukmuyor 4 gıbı bakıcam tekrar ıns ıyı dusmustur prolaktınım falan tshde yuksek cıkmaz ıns ya cok korkuyorum

eşine yük falan olduğunu sakın düşünme canım sonuçta sen de sağlığını ortaya koyuyorsun vücuduna ilaç yüklüyorsun asıl sıkıntıyı sen çekiyorsun. hem bu senin suçun değil. çalışmanı zaten istemiyormuş halinden şikayetçi değildir eşin

ayy canım benım yaa benım doktorumdada 8 bını bulur dedı bana ılaclar dahıl bakalım ne olucak durum ınsallah rabbım en son duruma getırmeden verır bebeklerımızı
buarada canım ınsallah senınde sonucların guzel olur rabbım ıstedgını gonlune verır
sonuclarını mutlaka banada bıldır merak ettım yaa ınsallahhhhhhhhh tutar canımmm rabbım yardımcın olsun

sen şimdi devlete alışırsan herşeyin için gidersin h

şaka bi yana okadar vergi veriyoruz ücretsiz testlerimizi yaptırmak hakkımız git yaptır kontrollerini tabiki

önümüzdeki ay akıntıda gircem canım inş.gerek kalmaz :) evet bencede yanlış çekti çizgiyi
e hadi bakalım inşallah gerek kalmaz:)

canım benim zaten tuttu anlamadın sen dedim ya ilk denemede adam 12 den vurdu 12 haftalık oldu hamd olsun ama yarın zeka testi var inşallah çok iyi çıkar Rabbim şu mübarek günde tüm bebk isteyenlere nasip etsin inşallah herkese dua ediyorum.

zeka testlerine kafayı takmayın.ben yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor yaptı. ultrason görüntüleri iyiydi ama kan tahlilinin sonucu risk sınırında çıktı.. ne oldu, endişeli bir hamilelik geçirdim. berbat günlerdi. ama amniyosentez yaptırmadım yıllardır beklediğim bebeği riske atamazdım. Allaha şükür oğlum sağlıklı doğdu..

Memnun oldum sonradan olma olanıda mı varmış kızz
Ben çok önce bekarken öğrenmiştim,ama benim ileri derece değil şuan maşallah diim 3 aydır düzenli adet görüyorum..
Senin nasıl düzenin?

Evet baktım hastaneye araştırma olduğu için sana genç doktor rastladı bence
Bence idrar tutamama sorununuda hallet gebe kalmadan sonradan problem yaşama

Kesinlikle devlette yaptır derim özel işimize geliyor ama devlettede hiç para ödemicez aşılamadada öyle
Ben bağcılar devlete baktım ama ayın 15 e kadar dolu malesef napıcam bilmiyorum :44:

benim de özel sigorta var ama hiç birini yani kısırlık işlemlerini karşılamıyor sadece muayenyi o iyi oluyor 11 tl ödedim muayeneye ..rahim filmi falan karşılamıyor 370 e rahim filmi ödedim..kızlar bir de benim akraba kaç sene önce gözetepe ssk da aşılam olmuş o zamn ialçalar hiç para vermemiş nerdeyse az bişey..ben zk de raporlu ilaçlara 285 ödedim nasıl oluyor raporda çıakrttık..

kızlar pko lu sonradan olunmaz,pko lu doğulur..
çünkü pko genlerde vardır.

kızlar progesteron sonucum 14 küsür çıkmış. doktorumu aradım ama ulaşamadım. yumurtladım mı ben acaba?? hiç ilaç falan kullanmadım bu ay. sadece ara ara hayıt ve bal çörek otu tarçın tükettim.

maşallah canım
yumurtladım ne demek acaip kaliteli yumrutlamışın hem de:)
benim 8.8 di senin 14 düşün yani:)
belki gebelik bile olur bu ay bu şekilde
bal tarçın ben demi yesem ki acep yahu:))
daha evvel yumurta oluşmuo muydu sen de metformin kullanıomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…