Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

benmi vayyy vayyy halimmee en son geçen sene ocakta kendiliğimden oldum sora haziranda dr gittim farl. verdi oldum en sonra 2 hafta önce artık iyce sinirlerim gerilmişti aldım far.oldumyani kendiliğimden olamıyorum

bak moralini bozmak gibi olmasın ama bu ufak yaşında pko ilerlemiş o zaman....
zaten şimdi glifor ya da herneyse işte gluchophen a başlayınca, 2-3 ay sonra tekrar konuşalım....
oh be diyeceğin günlere geliceksin.......

aman olur olur yaaaaaa, o kadarda takma bu yaşında...bak ben 32 yaşımdayım, bebiş için uğraiıyorum, bazen benimde sinirlerim çok bozuluyo ama bununla yaşamayı öğrendim..elbet bir gün olucak! olmadı, basarım tüp bebeği, napiyim ya!!!!!!! sonunda ölüm yok ya kardeşimmmmmm!!!!!!!

artık bu hale geliyoruz anlıycağın

valla ben içtiysem herkes içer!!! ağzıma yumurta bile koymam ben, kokusundan..
ilk 2 gün burnumu tıkadım diktim...sonra alıştım valla!!!

yani benim gelecek ruh görüntüm senmisin evet ilerlemiş demi ya ben burda o haziranda yapılan testlerimi vs lerimi hep yazmıştım yorumlayan bi arki vardı çok ileri değil kat kat fazlası değil hormonların demişti ne bilim yaa herşeyden bişey umuyorumama bence bu ilerleme stresten oldu yerim yurdum değişti ondan.neyse yaa evet ölüm yok ucunda olmazsa aşı olmadı tpü hiç olmadı olmaz napalım.napayım

bir daha ki adetin gelince tekrar kan aldır bakalım. ama 3i günü falan. çok büyük aralarla adet olduğun için öyle yap, yoksa pek anlaşılmaz değerler....
aylar önce yapman bişey ifade etmez, değişebilir hormonlar. önemli olan LH ve FSH ...diğerleri de önemli ama, bu ikisi en önemlisi....valla bilemem, ne görüntünüm ama bakarsın benden bile önce hamile kalırsın, belli mi olur?

ayyy inşallahhh valla önce sonra bilmem burda olan herkesin içtenn en içten hamile kalmasını istiyorum çünkü bunu başkaları anlamıyor en yakının annen eşin bile ama buradakiler anlıyor çünkü başlarında.bu sene inşallah hepimiz kalırız yaa.

merhaba... tabiki doktorun bizden daha ii bilir ama gerçekten çocuk sahibi olmak zor bizler için. bende şuan hamileyim 3 aylık. ama zor yollardan geçtim. umutlarımın tükendiği ve artık hiçbirşeyin umrumda olmadığı bir anda hamile kaldım. bana göre 1 yıl bekliceğine önce yumurtlayıp yumurtlamadığına baksa daha mantıklı. ve benim doktorum pkolu olduğumu öğrendiği anda bana glifor adında bir şeker hapı verdi. ve bu gerçekten bizim gibi hastalarda mucize bir ilaç. burdaki çoğu arkadaşta bunu kullanıyor. adetlerin düzenlimi? kilon normalmi ? bunları yazmamışsın ama bunlarda önemli tabiki. ve en önemlisi adetinin 3. günü yapılacak testler. bence senin doktorun baştan sağma iş yapmış. bilmiyorum her doktor 1 sene dene öyle gel dermi ama gerçekten beklemek zor. çünkü 1 sene sonra gidincede hemen olucak diye bişeyde yok. klomen tedavileri ve yumurta takipleri başlıyor. bence sen doktorlara fazla zaman kaybetmek istemediğini söyle. şeker hapının hiçbir zararı yok.mesela onu kullanmaya başlayabilirsin. bende anadolu yakasındayım. üsküdarda özel HOSPİTALTÜRK hastanesine gidiyorum. yani hastaneyi bildiğimden değil. doktorum orda çalıştığı için oraya gidiyorum. ismi ÖZGÜR HANIM. ben onun sayesinde hamile kaldım diyebilirim. rahim filmimi çekti ilk olarak. eğer tüpler tıkalıysa boşuna uğraşmayalım paranıza yazık dedi. film çekildi ve tedaviye başladık. istersen şansını dene. telefonla randevu alınıyor.

selam... =))) günaydın herkese.... Arkadaşa doktorumu yazdım. Bu arada öss için tebrik ederim. Bende dün kayıt oldum. Bende açıköğretimden okucam kenardan kenardan =))) bebişime lise mezunuyum demek istemiyorum... Bu durum sinirimi bozuyo =))) bütün arkadaşlarım bir yerlere geldi. Bi tek ben erkenden evlendim. Sanki evde kalıcakmışım gibi.20 yaşımda evlendim. şimdi 26 yaşımdayım. 6 yıl naptın diye sorarsanız valla hiçbişey yapmadım. Ve bunun için kendime çok kızıyorum. Bu yüzdende sınava giricem ve açıköğretimde olsa farketmez diplomamı elime alıcam. Gerçi eşim beğenmedi bu fikrimi =)))))) koca karınla nasıl sınava gircen yok efendim çocuk doğunca nasıl sınavlara hazırlancan... Vıdı vıdı bilmem ne. Ama ben takmam öyle şeyleri. Istediğimi yaparım =)))) gerçekten çok mutluyum....bu yüzden senide çok destekliyorum... En azından kafan dağılır azcık. Kafan dağılıncada moralin yerinde olur... Ve bebiş hemencecik gelir......

lütfen böyle düşüneme. Seninde bebişin olucak. Kafana takmadığın zaman. Ve kontrollerine düzenli gittiğin zaman. Doktorum derdiki bana. 'senin gibi hastaları çok severim'. Bende şaşırmıştım ne alakası var diye. Meğer kontrollere düzenli gidiyorum ve beni takip etmesi kolay olduğu için söylemiş. Bi hasta geliyor diyo. 3 ayda bir. Ozaman nasıl takip ediyim ben diyor. Haklı kadın. Ve ben çalıştığım halde böyle düzenli gitmeye çalıştım. Gittim ve sonucunu aldım. Sende alıcaksın. Sonuçta bizler kısır insanlar değiliz. Hastalığımızın çaresi var. 2 ay olmaz 3. Ayda olur. Bunu sende biliyorsun. Moral diye boşuna bağırmıyo kimse burda. Bende eşime diyordum bak çocuğum olmazsa boşanabiliriz. Ben üzülicem diye sakın bebek sevdandan vazgeçme diyordum. Oda bana çok kızıyordu. çünkü .çok saçma bişey söylüyoruz. Hepimizin sağlıklı çocukları olucak. Km arkadaşı hatırlıyorsun dimi? Tümör ü var. Prolaktini yüksek ve pkolu. Bu halde hamiş kaldı. Morali sayesinde. Benim bi arkadaşımda pko yok ama prolaktini yüksek diye hamiş kalamıyo. Prolaktinde önemli bir hastalık. Km de ikiside varken hamiş şuanda. Sende olucaksın. Sadece kendini rahatlat azcık. Bak 24 yaşımdayım diyosun. Daha yaşımızda genç. Bunun için bile şükretmelisin. Ya geç evlenseydin. Hormonların tavan yapıcaktı. Ozaman daha zor olucaktı.yapma bunu kendine. Belki eşin senle değilde başka bi pkolu kızla evlenicekti. Bunu bilemezsin. Allahın yazgısı bu. Bu düzeni bozamazsın. Moralllllllll

kızlar yaaaa ben pkolu ve kiloluyum.. tiroidim de yavaş çalışıyor. maddi anlamda diyetsyene başlayamıyorum.. spor salonuna gidyorum.. zayıflama konusunda yardım istiyorum .kilo verme ile ilgili topiclerde de yazdım fakat pkolu olmak ayrı.. var mı bana tüyolar?? motive falan.?? yardıııııııııııııııııııım... çünkü klo verince yumurtlama düzenli olacak ve ben anne olacağım..

canım sen klomeni kaç ay kullandın?klomenle mi hamile kaldın?

canım kızların da dediği gibi şeker ilacı kullanmamız lazım.ben de haftaya başlıyacam.

günaydınn kızlarrrrr hatta tünaydınnn gece 3de yatarsan olcak günaydın budur.bu gün topik sakin olcak herhalde dün kalabalıktı çünküm bende az spora gidim 4 gündür eve dıkıldımmm hepicinizi öpüyorummmm benim belimde bi ağrı var acana bu nedirki alsammı şu çoknefret ettiğim çubuklardan bel ağrısıda hamişliğe işaretmiş bazılarında off gene negatif çıkacak belkide ama duramıyorummmmmmmm

tunaydın canımcım..eee sen dun 2hafta once farltal ıle regl oldum dememsmıydın kız nasıl hamıle olcan ozaman..benmı yanlıs hatırladm

kızlar slm bahçelıevler medıcal park suat süphan erşahin e gidiyorum memnunum benden başka gidip memnun olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…