Iyı geceler herkeze ben yatar.
benmi vayyy vayyy halimmee en son geçen sene ocakta kendiliğimden oldum sora haziranda dr gittim farl. verdi oldum en sonra 2 hafta önce artık iyce sinirlerim gerilmişti aldım far.oldumyani kendiliğimden olamıyorum
nası bi tadı var ben çok korkuyom ya onu yapmaktan annem her telde başımı yiyor sen çarene bakmıyorsunki denilenleri yapmıyorsunki die kadın ameliyatlı ameliyatlı bana iyi gelsin die ordayken maydonoz suyu yapmıştı bana bir ay faydasını gördüm çok en azından bazı özel anlarda yanma olmuyor iltahaplar için
Iyı geceler herkeze ben yatar.
bak moralini bozmak gibi olmasın ama bu ufak yaşında pko ilerlemiş o zaman....
zaten şimdi glifor ya da herneyse işte gluchophen a başlayınca, 2-3 ay sonra tekrar konuşalım....
oh be diyeceğin günlere geliceksin.......
aman olur olur yaaaaaa, o kadarda takma bu yaşında...bak ben 32 yaşımdayım, bebiş için uğraiıyorum, bazen benimde sinirlerim çok bozuluyo ama bununla yaşamayı öğrendim..elbet bir gün olucak! olmadı, basarım tüp bebeği, napiyim ya!!!!!!! sonunda ölüm yok ya kardeşimmmmmm!!!!!!!
artık bu hale geliyoruz anlıycağın
yani benim gelecek ruh görüntüm senmisinevet ilerlemiş demi ya ben burda o haziranda yapılan testlerimi vs lerimi hep yazmıştım yorumlayan bi arki vardı çok ileri değil kat kat fazlası değil hormonların demişti ne bilim yaa herşeyden bişey umuyorumama bence bu ilerleme stresten oldu yerim yurdum değişti ondan.neyse yaa evet ölüm yok ucunda olmazsa aşı olmadı tpü hiç olmadı olmaz napalım.napayım
bir daha ki adetin gelince tekrar kan aldır bakalım. ama 3i günü falan. çok büyük aralarla adet olduğun için öyle yap, yoksa pek anlaşılmaz değerler....
aylar önce yapman bişey ifade etmez, değişebilir hormonlar. önemli olan LH ve FSH ...diğerleri de önemli ama, bu ikisi en önemlisi....valla bilemem, ne görüntünüm ama bakarsın benden bile önce hamile kalırsın, belli mi olur?
iyigeceler canım Allah rahatlık versinnnnn
bendende iyi geceler valla......
bende yatiyim artık....
Merhaba arkadaşlar,
Ben 32 yaşındayım. 2,5 yıllık evliyiz. 5 aydır hamile kalamadım. En son adetim 1 hafta gecikince doktora gittim. Pko olduğumu ve zor hamile kalacağımı söyledi. Ama adet görmem için ilaç vermedi ve bu 5 ayı 1 yıla tamamlamamızı söyledi. 1 yıla kadar hamile kalmazsan bakarız dedi. Hiçbir tedaviye başlamadı. Doktorun bu yaptığı normal mi? Yoksa hemen tedaviye başlamalı mıydı?
Pko konusunda İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
Bana yardımcı olursanız çok sevineceğim :)
arkadaşımmm bende tuanaya katılıyorummm...bence çocuk düşünüyorsan hemen tedaviye başla pko değişik bişi..kiminde bir ayda kiminde 2 yılda...bide artı sorunlar çıkarsa dahada uzuyorr...tedaviye başlamadan önce eşindende test istiyorlar eğer sonuç güzelse o zaman senin üstüne yoğunlaşıyorlarrr....bide fazlakilo varsa oda dert...bende fazla kiloda varrr...bu arada bende anadolu yakasındayım kadıköydegökşenay batu ya gidiyordum ama şimdi yeni doktorr arıyorumm iyi bi doktor ama ben piypirikliyim ve araştırdığım kadarıyla çookda ilgilenmiyorrr...direk aşılama var kafasında bende onu istemiyorumm...o yüzden anlayacağın bende anadolu yakasında bi doktor arıyorum bulursam sölerimm...ama bak bu formda nediyim arkadaşın doktoru varr oda çook iyi ben yakında birini bulamazsamm onu deneyeceğimm...ve o şuanda hamileeee....bana kendisi tavsiye etti formda olduğu zaman kendin sorarsın yine....
evet yine haklısınnnnşimdi yine iyi ben esas gelecektenn korkuyorummmm....5 sene 10 sene ozaman ne yapacak eşimmm...benim yüzümden çocuksuz kalmayı göze alırmı..yada ben buna ne kadar izin verebilirimm...aynı dönemde evlenen arkadaslarının çocukları oldu hele birtanesinin 3üzü oldu:84:şimdi eşimde ben değilde başka biriyle evlenseydi oda baba olmuştu büyük ihtimalle....ne bilemmm ne kadar düşünmeyeyim desemde oluyor işneeee amannnnnnnn
merhaba... tabiki doktorun bizden daha ii bilir ama gerçekten çocuk sahibi olmak zor bizler için. bende şuan hamileyim 3 aylık. ama zor yollardan geçtim. umutlarımın tükendiği ve artık hiçbirşeyin umrumda olmadığı bir anda hamile kaldım. bana göre 1 yıl bekliceğine önce yumurtlayıp yumurtlamadığına baksa daha mantıklı. ve benim doktorum pkolu olduğumu öğrendiği anda bana glifor adında bir şeker hapı verdi. ve bu gerçekten bizim gibi hastalarda mucize bir ilaç. burdaki çoğu arkadaşta bunu kullanıyor. adetlerin düzenlimi? kilon normalmi ? bunları yazmamışsın ama bunlarda önemli tabiki. ve en önemlisi adetinin 3. günü yapılacak testler. bence senin doktorun baştan sağma iş yapmış. bilmiyorum her doktor 1 sene dene öyle gel dermi ama gerçekten beklemek zor. çünkü 1 sene sonra gidincede hemen olucak diye bişeyde yok. klomen tedavileri ve yumurta takipleri başlıyor. bence sen doktorlara fazla zaman kaybetmek istemediğini söyle. şeker hapının hiçbir zararı yok.mesela onu kullanmaya başlayabilirsin. bende anadolu yakasındayım. üsküdarda özel HOSPİTALTÜRK hastanesine gidiyorum. yani hastaneyi bildiğimden değil. doktorum orda çalıştığı için oraya gidiyorum. ismi ÖZGÜR HANIM. ben onun sayesinde hamile kaldım diyebilirim. rahim filmimi çekti ilk olarak. eğer tüpler tıkalıysa boşuna uğraşmayalım paranıza yazık dedi. film çekildi ve tedaviye başladık. istersen şansını dene. telefonla randevu alınıyor.
kızlar yaaaa ben pkolu ve kiloluyum.. tiroidim de yavaş çalışıyor. maddi anlamda diyetsyene başlayamıyorum.. spor salonuna gidyorum.. zayıflama konusunda yardım istiyorum .kilo verme ile ilgili topiclerde de yazdım fakat pkolu olmak ayrı.. var mı bana tüyolar?? motive falan.?? yardıııııııııııııııııııım... çünkü klo verince yumurtlama düzenli olacak ve ben anne olacağım..
günaydınn kızlarrrrr hatta tünaydınnn gece 3de yatarsan olcak günaydın budur.bu gün topik sakin olcak herhalde dün kalabalıktı çünküm bende az spora gidim 4 gündür eve dıkıldımmm hepicinizi öpüyorummmm benim belimde bi ağrı var acana bu nedirki alsammı şu çoknefret ettiğim çubuklardan bel ağrısıda hamişliğe işaretmiş bazılarında off gene negatif çıkacak belkide ama duramıyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?