eşine yük falan olduğunu sakın düşünme canım sonuçta sen de sağlığını ortaya koyuyorsun vücuduna ilaç yüklüyorsun asıl sıkıntıyı sen çekiyorsun. hem bu senin suçun değil. çalışmanı zaten istemiyormuş halinden şikayetçi değildir eşin
maşallah canım
yumurtladım ne demek acaip kaliteli yumrutlamışın hem de:)
benim 8.8 di senin 14 düşün yani:)
belki gebelik bile olur bu ay bu şekilde
bal tarçın ben demi yesem ki acep yahu:))
daha evvel yumurta oluşmuo muydu sen de metformin kullanıomusun
maşallah canım
alla alla bu hormonla anlayormuyuz yumurtlamayı??ne zaman yapıyoruz bu tahlili??bendede yumurta yokk..işe yaradıysa bende yapam bari...çörek otunu....:44::44:
canım adetinin 21. günü gidip progesteron hormonuna baktıruyorsun. yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamak için. ben hiç ilaç kullanmadım bu ay o yüzden hiç umudum yoktu ama oluyo demekki çok şükür. bence sende yaptır canım, ve bal çörek otu tarçını dene mutlaka.yediğimde kasığımda ağrı oldu anlamam lazımdı aslında çatladığını
ayyyy gerçekten mi lepi:) çok heycanlandım yaaa:) doktorumu aradım açmadı akşam arıcam tekrar bakalım. canım ben metformin kullanmıyorum. insülin direnci yok bende çünkü. o yüzden başlamadım ben. daha önce de oluyodu galiba ama ara ara oluyodu canım. açıkcası çok iyi bilmiyorum yani daha önce hiç gidip takip ettirmedim hani. bu ay hayıt içtim günde 1 bardak ve çok az içtim. hatta düzenli olmadı toplam 2 hafta da 10 gün falan içtim. çörek otu bal tarçını da 10 gün falan gübde 1 kere yedim. çok şükür işe yaramışlar demekki:) ay çok mutlu oldum ,eminsin demi lepi doktorum inş aksi bir şey sölemez
canım adetinin 21. günü gidip progesteron hormonuna baktıruyorsun. yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamak için. ben hiç ilaç kullanmadım bu ay o yüzden hiç umudum yoktu ama oluyo demekki çok şükür. bence sende yaptır canım, ve bal çörek otu tarçını dene mutlaka.yediğimde kasığımda ağrı oldu anlamam lazımdı aslında çatladığını
önümüzdeki ay kesinlikle bal tarçın çörekotu yiyorum bendeee
bende denicemm şimdi yarın diğer tahlillerimi halledeyim onlar güsel çıkar inş..1 sene oldu daha önceki tahliller o zaman 104 kiloydum..şuanda 85 kiloyum inş. bununda acık faydası olmuştur hormonlaraaa...olumsuz düşünmek istemiyorummm:2:ama inş kistim gitmiştirrr....
WAW canım progeseron testi bu.
21. gün aypılıo tabi adetin 28 günde bir ise.
en güzeli yumurtlama akıntın bittikten sonraki 7. gün falan yaptırmak
ben ateş yükseldikten sonra 4 5 gün yaptırmıştım
sen de yarın kan ver
sonra yumurtlama gününden sonra git bi de progesteron yaptır
emin olmak için durumundan
bende deneyım yaaa
waw kilo sorunu bendede var napcaksak104 den 85 e nasıl düştün??
senin doktor aksini söylerse doktordan rica et diplomasını çöpe atsın
elbette ki yumurtlamışın canım 6 ve üzeri yumurtladın anlamına gelio
9 10 dan büyük de baya iyi kalite de yumurta anlamına geliyor
yumurtlamasan 0 1 2 3 falan çıkardı:)
hadi bakalım darısı başımıza benimkide bukadar kaliteli olcak mı acaba bi gün
neyse bunada şükür şimdiklik
sana da maşallah hep böyle olsun inşallah
eşinin ameliyatı inşallah iyi geçmiştir canım
o zaman bu durum bu şekilde gider inşallah da eşin de düzelir
sen de 2 3 aya gebe kalırsın:)
güzel yumurtalar konusunda artık darısı başımıza
WAW canım progeseron testi bu.
21. gün aypılıo tabi adetin 28 günde bir ise.
en güzeli yumurtlama akıntın bittikten sonraki 7. gün falan yaptırmak
ben ateş yükseldikten sonra 4 5 gün yaptırmıştım
sen de yarın kan ver
sonra yumurtlama gününden sonra git bi de progesteron yaptır
emin olmak için durumundan
slm arkadaşlar.. bende pco luyum ve yumurta tembelliğim var.. bu bal .,çörek otu, tarçın vr hayıt tohumu işe yarıyormu bide nasıl kullanmam gerekiyoo ??? yardım edebilirmisiniz
annemde aynısını dedı yandık fılız artık hıc cıkmıcak doktordan dedı
sen şimdi devlete alışırsan herşeyin için gidersin h
şaka bi yana okadar vergi veriyoruz ücretsiz testlerimizi yaptırmak hakkımız git yaptır kontrollerini tabiki
e hadi bakalım inşallah gerek kalmaz:)
ayyyyyyyyyy canım kusura bakma benım kafa bır dunya doktordan geldım yacanım benim zaten tuttu anlamadın sen dedim ya ilk denemede adam 12 den vurdu 12 haftalık oldu hamd olsun ama yarın zeka testi var inşallah çok iyi çıkar Rabbim şu mübarek günde tüm bebk isteyenlere nasip etsin inşallah herkese dua ediyorum.
evet canım arastırma cok buyuk ve temız hastane ama bılmem doktorlarını ılk defa gıttım bakalım ne olucak durum benımtondora .!.:;
Evet baktım hastaneye araştırma olduğu için sana genç doktor rastladı bence
Bence idrar tutamama sorununuda hallet gebe kalmadan sonradan problem yaşama
Kesinlikle devlette yaptır derim özel işimize geliyor ama devlettede hiç para ödemicez aşılamadada öyle
Ben bağcılar devlete baktım ama ayın 15 e kadar dolu malesef napıcam bilmiyorum :44:
olsun canım en azından azcık bır mıktar odemıssın oda guzellbenim de özel sigorta var ama hiç birini yani kısırlık işlemlerini karşılamıyor sadece muayenyi o iyi oluyor 11 tl ödedim muayeneye ..rahim filmi falan karşılamıyor 370 e rahim filmi ödedim..kızlar bir de benim akraba kaç sene önce gözetepe ssk da aşılam olmuş o zamn ialçalar hiç para vermemiş nerdeyse az bişey..ben zk de raporlu ilaçlara 285 ödedim nasıl oluyor raporda çıakrttık..
ay canım ne guzel soyledın ya ben herzaman soyluyorum mıllet bana yok sonradan cıktı pko bende yok 16 yasında oldum ben pko dıyor pko anne karnında olusurmus ve olene kadar gıdermiş kurtuldum pkodan dıyende var aslında bır kere daha yazdım sen gulmustun ya kurtulmanın yoluda maalesef yumurtalıgımızı aldırmakmısskızlar pko lu sonradan olunmaz,pko lu doğulur..
çünkü pko genlerde vardır.
canım ben sana dıyordum corekotu bal yapın dıye bak ıse yaradı bende cok agrı cektım kasıklarımda bu ay ama olmadı maalesef bebişkızlar progesteron sonucum 14 küsür çıkmış. doktorumu aradım ama ulaşamadım. yumurtladım mı ben acaba?? hiç ilaç falan kullanmadım bu ay. sadece ara ara hayıt ve bal çörek otu tarçın tükettim.
ye canım ye ben 2 ay duzenlı yaptım hatta burda tarıfıde paylasmıstım bu ay gene baslıcammm
maşallah canım
yap kıs sende ben yaptım 2 ay bu ayda yapıcam bır cok kısı bununlada hamıle kaldıalla alla bu hormonla anlayormuyuz yumurtlamayı??ne zaman yapıyoruz bu tahlili??bendede yumurta yokk..işe yaradıysa bende yapam bari...çörek otunu....:44::44:
olur valla süper olurbenim adet çokdüzensiz ama bu adeti sayayım ve yaptırayım bakalım ne olacakk...ben daha önce klomen kullandım ama dr sağolsun takip yapmadı o yüzden hiç bilemedim yumurtluyormuyum yumurtlamıyormuyummmçörek otunu bende denicem bakalım kist gitmiş olsunnda sonuçlardaçıksın sonrasıgüsel olur inşallahh....
bu sorunda aynı pko gibi çekmeyen zor anlarrr....kilo kilo kilo...sen kaçkilosunn...?ben şuan 85 im..ama bu kiloda pek hamilekalacağımı sanmıyorumm...pkoda imkansız gibi bişi diyorlarrr:2:
kızz ben burda verdimm bu kilolarııı..gıdım gıdım burdaki arkadaşlarında çogu şahit..geçen umreden sonra daha eve net alamadım giremiyorum nete kiloda durdu..şimdi bayramdan sonra sınavımıda vereyim alıcam neti yine başlıcamm sendede varsa kilo birlikte başlarızzz diyete..
anlaşılan bana yardım edebilecek kimse yok
slm arkadaşlar.. bende pco luyum ve yumurta tembelliğim var.. bu bal .,çörek otu, tarçın vr hayıt tohumu işe yarıyormu bide nasıl kullanmam gerekiyoo ??? yardım edebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?