Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sağoll canımm yaaaa...ama işte bazen aşırı hassaslaşıyorum..yük oluyorumm..benim yüzümden oda babalık duygusunu yaşayamıyorr gibi vs.bi çokşeyi kafama takıyorum..allaha bin şükür o çook anlayışlı..seninde bebişin hayırlı olsun..nasıll??sen kaç kiloyla hamile kalmıştınn...??çok kilo aldınmı ??bende bide kiloda var derdim azmışş gibiii

alla alla bu hormonla anlayormuyuz yumurtlamayı??ne zaman yapıyoruz bu tahlili??bendede yumurta yokk..işe yaradıysa bende yapam bari...çörek otunu....:44::44:

ayyyy gerçekten mi lepi:) çok heycanlandım yaaa:) doktorumu aradım açmadı akşam arıcam tekrar bakalım. canım ben metformin kullanmıyorum. insülin direnci yok bende çünkü. o yüzden başlamadım ben. daha önce de oluyodu galiba ama ara ara oluyodu canım. açıkcası çok iyi bilmiyorum yani daha önce hiç gidip takip ettirmedim hani. bu ay hayıt içtim günde 1 bardak ve çok az içtim. hatta düzenli olmadı toplam 2 hafta da 10 gün falan içtim. çörek otu bal tarçını da 10 gün falan gübde 1 kere yedim. çok şükür işe yaramışlar demekki:) ay çok mutlu oldum ,eminsin demi lepi doktorum inş aksi bir şey sölemez

alla alla bu hormonla anlayormuyuz yumurtlamayı??ne zaman yapıyoruz bu tahlili??bendede yumurta yokk..işe yaradıysa bende yapam bari...çörek otunu....:44::44:

canım adetinin 21. günü gidip progesteron hormonuna baktıruyorsun. yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamak için. ben hiç ilaç kullanmadım bu ay o yüzden hiç umudum yoktu ama oluyo demekki çok şükür. bence sende yaptır canım, ve bal çörek otu tarçını dene mutlaka.yediğimde kasığımda ağrı oldu anlamam lazımdı aslında çatladığını

lepicim bebek olması mümkün değil bu ay çünkü eşim varikosel amlieyatı oldu 2 hafta önce. 3 hafta ilişki yasak dediler. inş 10 gün sonra falan başlıcaz çalışmalara. artık bir dahaki aya umutlar ama eşimin sperm değerleri 3. ayın sonunda düzelmeye başlıcakmış. öncesinde olan hamilelikler bazen düşükle sonuçlanıyomuş, sperm kalitesi düzelmediği için. Allah korusun. Allah hayırlı zamanda versin inş

önümüzdeki ay kesinlikle bal tarçın çörekotu yiyorum bendeee

senin doktor aksini söylerse doktordan rica et diplomasını çöpe atsın
elbette ki yumurtlamışın canım 6 ve üzeri yumurtladın anlamına gelio
9 10 dan büyük de baya iyi kalite de yumurta anlamına geliyor
yumurtlamasan 0 1 2 3 falan çıkardı:)
hadi bakalım darısı başımıza benimkide bukadar kaliteli olcak mı acaba bi gün
neyse bunada şükür şimdiklik
sana da maşallah hep böyle olsun inşallah

eşinin ameliyatı inşallah iyi geçmiştir canım
o zaman bu durum bu şekilde gider inşallah da eşin de düzelir
sen de 2 3 aya gebe kalırsın:)
güzel yumurtalar konusunda artık darısı başımıza

WAW canım progeseron testi bu.
21. gün aypılıo tabi adetin 28 günde bir ise.
en güzeli yumurtlama akıntın bittikten sonraki 7. gün falan yaptırmak
ben ateş yükseldikten sonra 4 5 gün yaptırmıştım
sen de yarın kan ver
sonra yumurtlama gününden sonra git bi de progesteron yaptır
emin olmak için durumundan

Son düzenleme:

bende denicemm şimdi yarın diğer tahlillerimi halledeyim onlar güsel çıkar inş..1 sene oldu daha önceki tahliller o zaman 104 kiloydum..şuanda 85 kiloyum inş. bununda acık faydası olmuştur hormonlaraaa...olumsuz düşünmek istemiyorummm:2:ama inş kistim gitmiştirrr....

104 den 85 e nasıl düştün??

slm arkadaşlar.. bende pco luyum ve yumurta tembelliğim var.. bu bal .,çörek otu, tarçın vr hayıt tohumu işe yarıyormu bide nasıl kullanmam gerekiyoo ??? yardım edebilirmisiniz

benim adet çokdüzensiz ama bu adeti sayayım ve yaptırayım bakalım ne olacakk...ben daha önce klomen kullandım ama dr sağolsun takip yapmadı o yüzden hiç bilemedim yumurtluyormuyum yumurtlamıyormuyummmçörek otunu bende denicem bakalım kist gitmiş olsunnda sonuçlardaçıksın sonrasıgüsel olur inşallahh....

bende deneyım yaaa
waw kilo sorunu bendede var napcaksak 104 den 85 e nasıl düştün??

bu sorunda aynı pko gibi çekmeyen zor anlarrr....kilo kilo kilo...sen kaçkilosunn...?ben şuan 85 im..ama bu kiloda pek hamilekalacağımı sanmıyorumm...pkoda imkansız gibi bişi diyorlarrr:2:

kızz ben burda verdimm bu kilolarııı..gıdım gıdım burdaki arkadaşlarında çogu şahit..geçen umreden sonra daha eve net alamadım giremiyorum nete kiloda durdu..şimdi bayramdan sonra sınavımıda vereyim alıcam neti yine başlıcamm sendede varsa kilo birlikte başlarızzz diyete..

canımmm çok sağol Allah razı olsun inş senin de daha güzel olur birdahaki aya. ama kesinlikle bal çörek otu tarçın ve hayıtı deneyin derim. ben kendiliğinden olduğunu düşünmüyorum yani. evet eşimin değerleri de inş yükselirse 3 aya, ondan sonra nasipse çalışmalara sıkı bir şekilde devam edicez. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş çok bekletmeden

slm arkadaşlar.. bende pco luyum ve yumurta tembelliğim var.. bu bal .,çörek otu, tarçın vr hayıt tohumu işe yarıyormu bide nasıl kullanmam gerekiyoo ??? yardım edebilirmisiniz

canım meraba. ben ilk defa bu ay kullandım bal çörek otu tarçını. yarım kavanoz bala 2 yemek kaşığı dolu dolu çörek otu, 2 yemek kaşığı kadar da tarçın koydum karıştırdım. normal uygulanışı sabah akşam aç ya da tok 1 er kaşık diyorlar ama ben günde 1 kere içtim ve hep tok karnına içtim. hayıt tohumunu ise 2 ay önce başlamıştım denemeye. hafif bir tüylenme yaptı diye ara vermiştim ama bu ay tekrar başladım. onu da , 1 su bardağı kaynamış suya 1 çk hayıt tohumu koyup demlenmeye bırakıyosun, 10 dk sonra süzüyosun. ılıyınca içiyosun canım. günde iki kere diyorlar ama ben bunu da günde 1 kere yaptım

annemde aynısını dedı yandık fılız artık hıc cıkmıcak doktordan dedı yerıde 1 vesaıt ve kocaman temız bır hastane yenı acılmıs zaten doktoru begenmedım ama hormonlar ıcın gıdıcem oraya bendende bır dunya test ıstedı 21 gunu bendende ıstedı bu ay yumurtlamısmıyım bakıcak
ayyyyyyyyyy canım kusura bakma benım kafa bır dunya doktordan geldım ya hayırlı olsun canımm benım allah tamamını getırsın ınsallahhh hadı bakalımm guzel haberlerını getır ıns sorun cıkmaz zeka testındede
evet canım arastırma cok buyuk ve temız hastane ama bılmem doktorlarını ılk defa gıttım bakalım ne olucak durum benım
olsun canım en azından azcık bır mıktar odemıssın oda guzell ıns sonuclarında guzel olur
kızlar pko lu sonradan olunmaz,pko lu doğulur..
çünkü pko genlerde vardır.
ay canım ne guzel soyledın ya ben herzaman soyluyorum mıllet bana yok sonradan cıktı pko bende yok 16 yasında oldum ben pko dıyor pko anne karnında olusurmus ve olene kadar gıdermiş kurtuldum pkodan dıyende var aslında bır kere daha yazdım sen gulmustun ya kurtulmanın yoluda maalesef yumurtalıgımızı aldırmakmıss
canım ben sana dıyordum corekotu bal yapın dıye bak ıse yaradı bende cok agrı cektım kasıklarımda bu ay ama olmadı maalesef bebiş
ye canım ye ben 2 ay duzenlı yaptım hatta burda tarıfıde paylasmıstım bu ay gene baslıcammm
yap kıs sende ben yaptım 2 ay bu ayda yapıcam bır cok kısı bununlada hamıle kaldı dene bence yumoslarına faydası olur ınsallahhhhhhhh
önümüzdeki ay kesinlikle bal tarçın çörekotu yiyorum bendeee

ben sana basla demıstım zaten basında canım tedavınle yap demıstım tamam dedın ama yapmadınmı

Son düzenleme:
olur valla süper olur
68 kg evlendıgımde şu an 92 kg yum
nasıl verdın konusalım bı
şimdi çıkmalıyım mesai bıttı yarın gelırım öptm i aks.
anlaşılan bana yardım edebilecek kimse yok

bilen yokturda cevap gelmıyodur can
gelsınler okuyan bilen evaplar

canım hosgeldın aramıza ben gecen 2 ay yaptım yumurtlama oldu ama gebelık olmadı bu 3 ayım olucak gene yapıcam
hayıtt hapıyla 1 arkadasımız kaldı hamıle topıklerde cok var kalan tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…