tuanaatay 31.gün yumurtlama günün oluyor evet. Bence o ovulasyon testleri çok uygulanabilir bir yöntem değil çünkü 45 günde bir regl olan birinin yumurtlama tarihini tam kestirmesi de mümkün olmaz. Ayrıca 1 kutudan 5 adet test çıkıyor. Yani sadece 5 gün yumurtlama günün mü değil mi diye kontrol edebiliyorsun. Ancak her ay 2 ya da 3 kutu test alırsan sonuç verecektir. Ayrıca testin kutusu 40-50 TL falan sanırım.
bunuda ılk defa duyuyorum ovulasyon yumurtlama oluyor sanırım bende alıyım ondan ismi ne ve nasıl kullanacagımı soylermısını???? benım adetım suzensız oldugu için banada dogru yanıt verirmi fiyatı önemli değil kac kutu gerekıyorsa alırım yeterki doğru olsun hergün hergün ilişkiye girmekten bıktım ya yumurtlama gunlerımı bılıyımde o gunler olsun bari..
bunuda ılk defa duyuyorum ovulasyon yumurtlama oluyor sanırım bende alıyım ondan ismi ne ve nasıl kullanacagımı soylermısını???? benım adetım suzensız oldugu için banada dogru yanıt verirmi fiyatı önemli değil kac kutu gerekıyorsa alırım yeterki doğru olsun hergün hergün ilişkiye girmekten bıktım ya yumurtlama gunlerımı bılıyımde o gunler olsun bari..
canım sen klomeni kaç ay kullandın?klomenle mi hamile kaldın?
Kızlar hormon testi mutlaka adetin 3. günü mü yapılmak zorunda ben bugün adet oldum fakat cuma günü sınavlarım olduğundan doktora gidemicem cumartes yani 4. gün oluyor hormon testini yaptırsam bir sorun olur mu acaba ? Cevaplarsanız çok sevinirin.
burda bazıları 2. veya 4. günüde yaptırdıklarını bi sorun olmadıklarını söylüyor ama ben tam olarak bilmiyorum.
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Yarın olsam sorun olmayacaktı ne güzel cumartesi 3. gün olacaktı ama bugün öğleden sonra oldum az da oldum bir kaç damla gerçi büyük ihtimal yarın böyle tam anlamıyla olucam o açıdan bir sorun olmaz herhalde 4. gün . Bir de adetin başladığı günü ilk gün kabul ederek sayıyoruz günü değil mi. Bugün mesela 1. gün yarın 2. cuma 3. cumartesi 4. gün gibi?
evet öyle kabul ediyorsun.
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Yarın olsam sorun olmayacaktı ne güzel cumartesi 3. gün olacaktı ama bugün öğleden sonra oldum az da oldum bir kaç damla gerçi büyük ihtimal yarın böyle tam anlamıyla olucam o açıdan bir sorun olmaz herhalde 4. gün . Bir de adetin başladığı günü ilk gün kabul ederek sayıyoruz günü değil mi. Bugün mesela 1. gün yarın 2. cuma 3. cumartesi 4. gün gibi?
Kızlar hormon testi mutlaka adetin 3. günü mü yapılmak zorunda ben bugün adet oldum fakat cuma günü sınavlarım olduğundan doktora gidemicem cumartes yani 4. gün oluyor hormon testini yaptırsam bir sorun olur mu acaba ? Cevaplarsanız çok sevinirin.
anladım canım benimde 3.ayım.glukofene başlıyacam haftaya.inşallh sen gibi olurum bende.ben klomeni 2 ay kullandım. ama hiç bir gelişme olmadı yumurtalarımda. tembelmiş. hatta 3. ayda klomene başladım.1 tane içtim ve bıraktım. sinirlerim bozuktu. elimde umut olucak bişey yoktu. eşimlede o sıralar aram kötüydü. klomenide gliforuda 3.ayda bıraktım. sonraki ay söktürücüyle adet oldum. sonra inat ettim ilaç kullanmıcam artık diye. o ay söktürücüde almadım. adette olmadım. tam 50 gün geçmişti. sonra moralim biraz düzgündü ve kendi kendime soğan suyu içiyim bari diye düşündüm.adet olmak için. o akşam başlıcaktım. ama eşimde hep test yapalım dedi. karşı çıktım. negatif yazısını görmek istemiyordum. sonra gidip almış testi. hadi yapıyım soğan suyuna başlamadan dedim ve sonuç pozitif. bitane daha yaptım. oda pozitif. sonra doktora gittik. mucizeyi başarmışsın dedi. klomen kullanırken yumurtaların kımıldamamıştı bile dedi. ama yinede klomen ve glifor güçlü haplardır dedi. bunların faydasını gördüğümü söyledi doktor. ve tabiki moral. umursamadığım bir andı.
sorun yok..yaptırabilirsin.bana da doktorum haftasonuna denk gelirse pazartesi yaptırırsın demişti..
ben geldim kıslarrrrrr ilaçlarımı aldımmm folicplus ve bebe aspirinide aldım yarın başlıyorum.yaa amma yazmışınız ama ben bu ovulasyon zımbırtısından hiç bişey anlamıyorum off offfffff ne zor işler yaaaaaaa sırff üzülcem die o gıcık çubuklardanda almadım ne bilim yaa.biz zatenilişki konusunda çok geryiz haftada birnapimki ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiii
2 gunde bı calıscan canımcım oncelık bu esref saatı varmıs bızım yumosların o cubuk dedgn ovulayonmu gebelık ıcınmı
elimden ne gelir olmayınca 2 günde birişte herşey hallolurda bu olurmu bilmem gebelik içinn yaasıkıldım iyceneeeee
pekı sen farlutalı kullandıktan sonra regl oldunmu olmadıysan yap testını canım korkun nereye kadar.hem belkı vardır bıseyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?