cnm işte onu diyorum çok para harcamışın yazık ben allahtan çok harcamadım o kadar yoksa ben de aynıydımm ama bayada geç kaldım yani..orda devam et cnm yazık ya o kadar para alıolar işte hep git gel..bir de bizlerin yaptığı ilk hata ilk yeni evliyken hemen kadın doğum doktoruna gidioruz çocuk olmayınca halbukli hastanelerin infertilite bölümne direk gidilmesi gerekiormuş..tabi insan baştan hiç bir şeyim yoktur bir ilaç verir olur çocuk sanıor ondan kadın doğuma gidiyoruz ne yapalım ..
anladım canım :)) aman saglık olsun benım saglıgım yerınde olsunda cocuk mutlaka olur tüp bebeklee 60 yasındakı kadını dogurtmuslar gecen annem dıyor allah ol dedıkten sonra bos yani beklıyım napımmmzaten ondan mesaja gülücük yaptım ya dr getirdi bizi gaza :))
valla canım ozelede gıdebılırım bakalım esıme dıyımde gotursun benı uygun muayene olanlarda var 20 tl falan ıste bosuna ne veryımm 120 sımdı kalsın cebmde kıyafet alırımselam tekrar:)
filiz yapmışsın testini aklından çıkmış oldu artık.
sen kontrole gitsene develt hastanesine canım usg çektir bir de sonuçların için ilaç verir belki doktor
120 vermek isetmiyorum diosun ya en mantıklısı bu galba.
hıı analdım canım geçmişi fazla okuyamıyorum yaa yoğunum bu aralar birazda işe verdim kendimi aklım dağılsın diyee
Sana fazlasıyla katılıyorum..
Bencede kızlar özelllerin farkı iyi davranmaları yaptıkları şey aynı..
Hatta bugün doktorada sordum aşılamamı özelde mi devlette mi yapayım diye,devlette tabiki devlet dedi özelle devletin farkı devlettekiler yüzüne gülmüyolar dedi. malesef
Evet canim aynen oyle.. olmamasi icin bir sebep yok sadece biraz zorlastirsn sebepler var cok sukurki tedaviyle asilan surecler bunlar... Sen tedaviye nasil karar verdiysen oyle devamet hic ara vermeden eninde sonunda guzel sonuclar alicaksin..tabi oncelikle allahin izniyle...anladım canım :)) aman saglık olsun benım saglıgım yerınde olsunda cocuk mutlaka olur tüp bebeklee 60 yasındakı kadını dogurtmuslar gecen annem dıyor allah ol dedıkten sonra bos yani beklıyım napımmm
valla canım ozelede gıdebılırım bakalım esıme dıyımde gotursun benı uygun muayene olanlarda var 20 tl falan ıste bosuna ne veryımm 120 sımdı kalsın cebmde kıyafet alırım
iyi yapıosun canım ver ıse kendını bende temızlık yapıcaktım usendım :))
Evet canim aynen oyle.. olmamasi icin bir sebep yok sadece biraz zorlastirsn sebepler var cok sukurki tedaviyle asilan surecler bunlar... Sen tedaviye nasil karar verdiysen oyle devamet hic ara vermeden eninde sonunda guzel sonuclar alicaksin..tabi oncelikle allahin izniyle...
inşallah canım bakalım durum ne gosterıcek ...
iyi yapıosun canım ver ıse kendını bende temızlık yapıcaktım usendım :))
Zaman sabir duzenli tedavi butun mesele bu Ben hic aksatmadim tedavimi her ay duzenli gittim... Bir ayda bir aydir bosa gecmesin dedim hep... Sonucta zaman aleyhimize isliyor...
az kaldı kızz nedense öyle heyecan falan yok yarın sabah ateş yüksek çıkarsa yapcam test düşük çıkarsa adetimi bekliycem kısmet :))
sizin işinizde zorr yaaa hergün hergün temizlik allah kolaylık versin :)
ee sen napmıomusun temızlık ısınız zor dıyor sankı erkek
calısıosun eve gel yorgun yap temızlık odaha zor canım
hadı bakalım ıns guzel sonuclar cıkarrrr yarın ıdrar testı al hemen kendın yap bence kan sonucunu bekleme :))
ben coook zaman kaybettım 2 aydır evdeyım hıc gıtmedım ıgneden sonra 1 ay dınlen dedı
napıyım ya bıdakı aya hemen gıdıcem doktora bakalım kısmetse kendı doktoruma gıdıcem tekrardan gonal f ıgne tedavısını yapıcak tekrardan olmadı 1 ay daha dınlencem sonra ozele gıder asılama yaptırırım
evet benim daha zor kızz haklısın heehem iş hem ev zor oluyor valla genelde pazarlaı yapıyorum dip köşe temizlik ama hafta içi akşamda yaptığım oluyorr kızz daha idrarda çıkmazkı çıkarmı evde testim var sabah yapsammı acep:26::26: pek umudum yok ama hayırlısı çatlatma iğnemin yarın 15,günüüüüüüüüü
Himmm bu ayidami bos geciceksin canim .. baya zaman kaybetmissin hakikatten...
ramazan oldugu ıcın orucumu bırakmak ıstemıyorum canım gunah sonucta bırakamam yanı
ramazan bıtsınde bıdakı aya baslıycam ..
kızçelerrr
ben geldim smearımı da aldım:)
ay şansıma doktor bugün iznliymiş
ay dedim ne güzel ne kadaaan şanslıyım:)
kendimce yorumladım galbası bişiyim yok
negatif falan yazıo:)
filiz senin hormon sorduğun sayfada kadına ben de sormuştum
ikimize de norml demiş:)
bence artık takmayın sıyırtırsınız bile diyebilirdi:)
bak kadın ne güzel soylemiş geçen aydan kalan folikül vs olabilir sorun yok demiş:)
ay öf hocam da gelmemiş yaa onla görüşecektim bugün
off evde olaydım dolma yapardım off off
az kaldı kızz nedense öyle heyecan falan yok yarın sabah ateş yüksek çıkarsa yapcam test düşük çıkarsa adetimi bekliycem kısmet :))
sizin işinizde zorr yaaa hergün hergün temizlik allah kolaylık versin :)
evet benim daha zor kızz haklısın heehem iş hem ev zor oluyor valla genelde pazarlaı yapıyorum dip köşe temizlik ama hafta içi akşamda yaptığım oluyorr kızz daha idrarda çıkmazkı çıkarmı evde testim var sabah yapsammı acep:26::26: pek umudum yok ama hayırlısı çatlatma iğnemin yarın 15,günüüüüüüüüü
lepicim şimdiden gözün aydın diyeyim anlarsın zaten kağıttan az çok. inş tahmin ettiğin gibi temiz çıkar canım
Evet canim haklisin... Ben tutmuyorum ya cikti aklimdan bian.. hem sekerim var 3 senedir tutturmuyor Dr lar aclik sekerim cok problemli diye..
tondara test yap yap yap al yaptım negatıf :)))
bende devlete gıdıcem testlerım falan ıcın bakalım ıycene arastırılsın
ramazan oldugu ıcın orucumu bırakmak ıstemıyorum canım gunah sonucta bırakamam yanı
ramazan bıtsınde bıdakı aya baslıycam ..
tişekkrüler
temzi sanırım canım ya daha evvel bişiler yazıodu
rahim ağzında yara vardı dkh yapar demişti doktor
bırakınca geçmiş demekki
bunda bişi yazmıo öyle Allaha şükür
kadın olmak zor ya boşuna değil cennet ananların ayağı altıncda diyor peygamberimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?