Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Sana fazlasıyla katılıyorum..
Bencede kızlar özelllerin farkı iyi davranmaları yaptıkları şey aynı..
Hatta bugün doktorada sordum aşılamamı özelde mi devlette mi yapayım diye,devlette tabiki devlet dedi özelle devletin farkı devlettekiler yüzüne gülmüyolar dedi. malesef

Son düzenleme:
zaten ondan mesaja gülücük yaptım ya dr getirdi bizi gaza :))
anladım canım :)) aman saglık olsun benım saglıgım yerınde olsunda cocuk mutlaka olur tüp bebeklee 60 yasındakı kadını dogurtmuslar gecen annem dıyor allah ol dedıkten sonra bos yani beklıyım napımmm
valla canım ozelede gıdebılırım bakalım esıme dıyımde gotursun benı uygun muayene olanlarda var 20 tl falan ıste bosuna ne veryımm 120 sımdı kalsın cebmde kıyafet alırım

hıı analdım canım geçmişi fazla okuyamıyorum yaa yoğunum bu aralar birazda işe verdim kendimi aklım dağılsın diyee

iyi yapıosun canım ver ıse kendını bende temızlık yapıcaktım usendım :))

tondara test yap yap yap al yaptım negatıf :)))
bende devlete gıdıcem testlerım falan ıcın bakalım ıycene arastırılsın

Evet canim aynen oyle.. olmamasi icin bir sebep yok sadece biraz zorlastirsn sebepler var cok sukurki tedaviyle asilan surecler bunlar... Sen tedaviye nasil karar verdiysen oyle devamet hic ara vermeden eninde sonunda guzel sonuclar alicaksin..tabi oncelikle allahin izniyle...

inşallah canım bakalım durum ne gosterıcek ...

inşallah canım bakalım durum ne gosterıcek ...

Zaman sabir duzenli tedavi butun mesele bu Ben hic aksatmadim tedavimi her ay duzenli gittim... Bir ayda bir aydir bosa gecmesin dedim hep... Sonucta zaman aleyhimize isliyor...

iyi yapıosun canım ver ıse kendını bende temızlık yapıcaktım usendım :))

az kaldı kızz nedense öyle heyecan falan yok yarın sabah ateş yüksek çıkarsa yapcam test düşük çıkarsa adetimi bekliycem kısmet :))

sizin işinizde zorr yaaa hergün hergün temizlik allah kolaylık versin :)

Zaman sabir duzenli tedavi butun mesele bu Ben hic aksatmadim tedavimi her ay duzenli gittim... Bir ayda bir aydir bosa gecmesin dedim hep... Sonucta zaman aleyhimize isliyor...

ben coook zaman kaybettım 2 aydır evdeyım hıc gıtmedım ıgneden sonra 1 ay dınlen dedı
napıyım ya bıdakı aya hemen gıdıcem doktora bakalım kısmetse kendı doktoruma gıdıcem tekrardan gonal f ıgne tedavısını yapıcak tekrardan olmadı 1 ay daha dınlencem sonra ozele gıder asılama yaptırırım

ee sen napmıomusun temızlık ısınız zor dıyor sankı erkek
calısıosun eve gel yorgun yap temızlık odaha zor canım
hadı bakalım ıns guzel sonuclar cıkarrrr yarın ıdrar testı al hemen kendın yap bence kan sonucunu bekleme :))

evet benim daha zor kızz haklısın hee hem iş hem ev zor oluyor valla genelde pazarlaı yapıyorum dip köşe temizlik ama hafta içi akşamda yaptığım oluyorr kızz daha idrarda çıkmazkı çıkarmı evde testim var sabah yapsammı acep:26::26: pek umudum yok ama hayırlısı çatlatma iğnemin yarın 15,günüüüüüüüüü

Son düzenleme:

Himmm bu ayidami bos geciceksin canim .. baya zaman kaybetmissin hakikatten...

eger adetın 7 sındeyse cıkar canm 3 gun gecmıs oluyor ama catlatma ıgnesınden sonra 14 gununde kan testı verdırıyor doktorlar
benım hemen geldgı ıcın gene fırsatım olmamıstı
yap sende hahaha bak ben adet oldugum halde yaptım:))

ramazan oldugu ıcın orucumu bırakmak ıstemıyorum canım gunah sonucta bırakamam yanı
ramazan bıtsınde bıdakı aya baslıycam ..

Evet canim haklisin... Ben tutmuyorum ya cikti aklimdan bian.. hem sekerim var 3 senedir tutturmuyor Dr lar aclik sekerim cok problemli diye..

lepicim şimdiden gözün aydın diyeyim anlarsın zaten kağıttan az çok. inş tahmin ettiğin gibi temiz çıkar canım

yarın test yapabilirsin müsade ediom
yarın sabah mı yapcan sabah yaparsan hemen yaz ne çıkarsa temem mi

çıkar canım eğer olmuşsa

lepicim şimdiden gözün aydın diyeyim anlarsın zaten kağıttan az çok. inş tahmin ettiğin gibi temiz çıkar canım

tişekkrüler
temzi sanırım canım ya daha evvel bişiler yazıodu
rahim ağzında yara vardı dkh yapar demişti doktor
bırakınca geçmiş demekki
bunda bişi yazmıo öyle Allaha şükür
kadın olmak zor ya boşuna değil cennet ananların ayağı altıncda diyor peygamberimiz

Evet canim haklisin... Ben tutmuyorum ya cikti aklimdan bian.. hem sekerim var 3 senedir tutturmuyor Dr lar aclik sekerim cok problemli diye..

hım babamdada var benım hem seker hem kolostrol kolostrol 700 lere bıle cıkıoo(
sekerıde dun 45 e dusmus oruc tutuo bırde tutma dıyoruz dınlemıyor bızı neysekı 2 gundur tutturmadık zorumuzla
babamda makınesı var devamlı aclık tokluk kan sekerını olcuyor
benımde bu ayın 24 de hormon tahlıllerınden bazıları yapılcak devlette tedavı olursam dıye
hangı hastalıklar gecırmısız esımle falan fılan arastırılcakmıs
sekerde olculcekmıs hemogram yazıo falan fılan

tondara test yap yap yap al yaptım negatıf :)))
bende devlete gıdıcem testlerım falan ıcın bakalım ıycene arastırılsın

Ya test bozuksa,ya üstüne görmeyse yada geç döllenme ?? inş öyledirrr

ramazan oldugu ıcın orucumu bırakmak ıstemıyorum canım gunah sonucta bırakamam yanı
ramazan bıtsınde bıdakı aya baslıycam ..

hehe bende tam onu araştırıyordum yaa şimdi ben oruçlu gitsem alttan muayenede oruç gidiyor mu araştırmalarıma göre gitmiyor ama yinede benim içime sinmiyor..

ben sana yazmıstım sekerım class kac yazıo sende 1 2 3 dıye gıdıomus smearda? [/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…