Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

gıdıyor bebegım gıtmzmı dktorda olsa adam sonucta goren
ben gıtmıycem hem rahatsız olurum yani bu ay ara verdık 2 aydır aradayız bıdakı aya kısmet artık napalım..
buarada umuduna hayranım
gec dollenme bozuk ohh valla sen heralde bır 10 test yaparsın asılama tüp bebek tedavısı olsan
aman napım yaa canım nasıp ıste :44:

ben sana yazmıstım sekerım class kac yazıo sende 1 2 3 dıye gıdıomus smearda?

baktım şimdi ama yazmıyor öyle bişi canım ya ne farkedio o
sende kaç yazıo
ben de bi tek tanı 001 yazıo tek gördüğüm rakam bu tek haneli olarak[/B]

Adam mı kadın mı bilmiyorumkii
Daha doğrusu ben napıcamı bilmiyorum..
Bizde sizin gibi 2 ay ara oldu istemeyerek haziranda hsg vardı korunduk temmuzda ben memleketteydim yine olmadı..
ee bu ayda ramazan :26: Bide gideceğim tüp b.merkezi bize ters biraz :44:

Ben olsam direk kana gider o lanet kaset testlerle uğraşmazdım çünkü bir kere darbe yedim zaten..
Tabiki nasip kısmet başka ama doktorunun dediğinide yabana atamazdın bizde onun yalancısıyız

baktım şimdi ama yazmıyor öyle bişi canım ya ne farkedio o
sende kaç yazıo
ben de bi tek tanı 001 yazıo tek gördüğüm rakam bu tek haneli olarak

bende acıklayıcı tanı : ınflamasyon ve reaktif degısıklıkler mevcuttur
pap sistemi : class II yazıo canım
bethesda sistemi: malıgn veya ıntreapitelyal lezyon yoktur

yazıyor canım baska bısey yazmıo doktor baktı sadece ıltıhap var dedı okadar.

hheehhe doktorumunda etkısı var canım saka dıyorm ta zaten ben sonucu bılıyordum..
bende gonal f ıgne oldum sonra ara verdırdı bu ayda ben kendım gıtmedım ramazan dıye ıste
kadında erkekte olsa bozuluyor jel bozuyor dıye bılıom ama sana kalmıs herkezın ınanısı farklı tabii canım
ben genede tedbır olsun gıtmedım
sen nıe tüp yaptırıcan hemen esınde sorun varmıkı? yada hsg nasıl cıktıkı??
asılama yaptırmadan hemen tüp nebılımmmm

intraepitelyal lezyon ve malignite açısından negatif
sadece yazan bu canım
baktım netten bişi yok demekmiş
adam gibi sağlamsın yazsalar ya anlicaz diye diyerimizi yırtıoz
iltihap geçer canım bol su iç bi de doktorun dediklerini yap sen
benim de ilk yaptırdığımda rahim ağzında yara vardı onlar geçmiş çok şükür

gunde 2 bucuk lıtre ıcmeye calısıyorum ama ozamanda wc den cıkmıyorum hıc
valla sorma adam gıbı yazsalar sunu anlıcaz ya delı edıolar bızı
sana devletten baska test vermedılermı
benden smear bıde gecmıste hastalık gecırmısmıyım vs bakılcakmıs
adetın 21 gunu progestron tahlılı yapılcakmıs gene gıdıcem 24 de bu ayın
ıyı bare canım yaraların gectıyse sorun yok cok sukur
gelsın artık meleklerımız :2:

yok canım başka test istemediler ama
senden istediklerini bana söyle ben isterim onları doktordan
bu gittiğim yerdekiler afedersin ama biraz bönler
ne dersen zorla yaptırosun
hormon bakar mısın diyorum 6 ayda değişmez dio
ama bak saan 6 ayda prolaktin düşmüş e3 yükselmiş
nerede okumuşlar valla çözremiorum
biz ible artık uzamn olduk

canım çekinme doktordan bakılmalı sonuçta baya sıkıntı yaşadın inşallah tüm hormon sonuçların iyi çıksın.....

o zaman tatil dönüşünde hepsine baktırırsın... inşallah hepimiz iyi sonuçlar alacağız ... bu zor bir rahatsızlık özellikle bende gerginliğe neden oluyor hormonal değişimler sonucunda ama napalım ... sabır :)

normal o zaman canım sorun yok demekki oynuyor arada olur o kadar

canım çekinme doktordan bakılmalı sonuçta baya sıkıntı yaşadın inşallah tüm hormon sonuçların iyi çıksın.....

r

canım ben sana yazmıstım ama gormedın sanrım hormonlarım cıktı prolaktın 57 ıken 0.42 dusmus estradıol e2 hormonumda tavan yapmıs 86 da menapoza gırıyorum dıye hıckıra hıckıra agladım dun halada gozlerım sıs :2: megersem kıst olusmus dıyor burdan doktora sordum
cok korktum ama yani gıdıcem mutlaka canım ıltıhap var yanı smeardada cıktı cunku..

Canim banada dr tutturmuyor cunku seker ilk goze ve bobreklere zarar veriyormus... Uzun sureli acliklarda sorun varmis beimde alet var daha once de boyle olcup yazip dahiliye dr goturmustum bana sakin ac kalma dedi toklukta yuksek ama aclik daha sorunlu dedi... Simdi gebelik diyetindeyim 15 gun diyetli olctum goturdum tokluklar guzel acliklarda sorun var dedi 15 gun daha gunde 4 kere olcum yap getir sonra olcumleri dusurucez dedi... Zaten yine bi duzelme yoksa insulin baslicakmis ama by sekilde giserse diyetle devam dedi...

Babanda tutmasin canim ben en son oruc tuttugumda bayilicaktim surune surtune o gunu zor atlattim zaten ozaman gittim dr a ozaman ogrendim ,sekerdenmis.... Bazende dusuyormus boyle gozum donuyor acikinca elim ayagim titriyor sonra doydugumu anlamYip cok yiyorum sabahlara kadar donup duruyorum midemden... O yuzden cok sik Ye diyor Dr bana aman ax kalma.. gozluk takiyordum bi ara ,numRasi yuksekti tedavi olali gozlugude biraktim cok sukur..

Nedense bu pko olanlarda bir insulin direnci oluyor... Drumda oyle demisti...

evet canım aynen ole devlettekıler cok fenalar ya
benden smear rahım fılmı esımden sperm testı hormon tahlıllerı
hemogram sereloji yanı hastalık varmı gecmıste esımdende ıstendı bu
adetın 21 gunu progesteron
istendı
smear ve rahım fılmını kabul edıyorlar ama esımden bırdaha sperm ıstedıler devlette olması sartmıs
ozelde dıye kabul etmedıler bunları tamamlayınca klomen tedavısıne gecebılrmısım sonrada asılamaya
işte ben klomen kullanmadım ya 2 sefer dıye 4 kere daha kullanalım dıolar bılemedım yani
para vermıycegım ıcın tum hormonlarımı yaptrıcam arastırılsın canım
sonucta bızım saglıgımız
amh testıde ıstıcem normalde cok pahalıymıs bu ozellerde 200 falanmıs

Son düzenleme:

Aynen işte bende tereddütdeyim..
Tüp bebek merkezi ama aşılama için canım direk tüp olmaz devlette..
Ama oda bakalım neye kara vercekler bilmiyorum..
size iyi iftarlar ben kaçar

saglık onemlı tabıykı canım doktorun ne dıyorsa onu yapıcaksın ıns sorun olmaz
babamda bıraktı bu saatten sonra bakalım allah herkeze saglık versın..

brownımmmmm kuşummmm ne yaptınnn fılm ısını merak ettım seni canım? :26:

bugün doktora gittim.reglimin 5. günündeym. klomen verdi doktor (günde 3). ayın 17 sinde de kontrole gidecğm bakalım. 3 ay önce hormon testi yaptırdığımda prolaktin yüksek çıkmıştı.dostinex kullanmıştım. yarın tekrar prolaktn testi yaptırıcm..

yarın test yapabilirsin müsade ediom
yarın sabah mı yapcan sabah yaparsan hemen yaz ne çıkarsa temem mi

çıkar canım eğer olmuşsa

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalarr aklıma bişey takıldı yaa bugun çatlatma iğnesinin 15 günü sabah idrarda test yaptım negatif çıktı bu akşam kan testi yaptırcaktım ama yaptırırp yaptırmamakda karar veremedım ateşim bi tık düştü adet mi geliyor acaba napsam kızlar gebelik olsaydı teste çıkardı dimi

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ecrin günaydın.
ateş tablon iyi gidiyor ama tabi hemen ateş düşecek diye birşey yok.
ben ateşim 36.9 iken adet olmuştum ertesi günü düşmüştü.
sen şimdilik bekle istersen ya da içim rahatlasın dersen yaptır testini aklından çıkmış olsun.
şimdi sana saatler geçmez dimi:)
zaten akşam baktırcaktın akşama kadar bekle bakalım hiç adet belirtin varmı
karın bel ağrısı vs

İdrardan bellı olmaz onun ıcın daha erken, en guzelı kan tahlılı.Bugun yaptır kan tahlılını ama.Yarın haftasonu zor olur senın ıcın

Bugun benım de 1,5 'ta randevum, bakalım şu aptal prolaktın ne olmuş
sonucu bıldırmem ıcın akşamustu olması lazım, dere tepe aşıp uzak yerlere gıttıgımız ıcın doktora, ancak dönerız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…