Ya test bozuksa,ya üstüne görmeyse yada geç döllenme ?? inş öyledirrr
hehe bende tam onu araştırıyordum yaa şimdi ben oruçlu gitsem alttan muayenede oruç gidiyor mu araştırmalarıma göre gitmiyor ama yinede benim içime sinmiyor..
ben sana yazmıstım sekerım class kac yazıo sende 1 2 3 dıye gıdıomus smearda?
gıdıyor bebegım gıtmzmı dktorda olsa adam sonucta goren
ben gıtmıycem hem rahatsız olurum yani bu ay ara verdık 2 aydır aradayız bıdakı aya kısmet artık napalım..
buarada umuduna hayranım
gec dollenme bozuk ohh valla sen heralde bır 10 test yaparsın asılama tüp bebek tedavısı olsan
aman napım yaa canım nasıp ıste :44:
baktım şimdi ama yazmıyor öyle bişi canım ya ne farkedio o
sende kaç yazıo
ben de bi tek tanı 001 yazıo tek gördüğüm rakam bu tek haneli olarak
Adam mı kadın mı bilmiyorumkii
Daha doğrusu ben napıcamı bilmiyorum..
Bizde sizin gibi 2 ay ara oldu istemeyerek haziranda hsg vardı korunduk temmuzda ben memleketteydim yine olmadı..
ee bu ayda ramazan :26: Bide gideceğim tüp b.merkezi bize ters biraz :44:
Ben olsam direk kana gider o lanet kaset testlerle uğraşmazdım çünkü bir kere darbe yedim zaten..
Tabiki nasip kısmet başka ama doktorunun dediğinide yabana atamazdın bizde onun yalancısıyız
intraepitelyal lezyon ve malignite açısından negatif
sadece yazan bu canım
baktım netten bişi yok demekmiş
adam gibi sağlamsın yazsalar ya anlicaz diye diyerimizi yırtıoz
iltihap geçer canım bol su iç bi de doktorun dediklerini yap sen
benim de ilk yaptırdığımda rahim ağzında yara vardı onlar geçmiş çok şükür
evet canım ya devlet hastanesıne gıttım ıste 2 sefer dedım ınanmayıp bana doktordan yazılı kagıt al dıyor manyak ya uyuz ettı beni
Neyse tum hormon tahlıllerımı yaptırıcam sonra kendı doktoruma gıderım olmadı napıyım ya 7 olmus tahlıllerımı hıc yenıletmedım 7 aydır dostınex ıcıyorum prolaktın ıcın baktrmadımda en azından bakılsın
ıdrar tutamama sorunumda var oksurunce falan
onun ıcınde urologa yolladı ya off nasıl gıdıyım ona utanırım ben canım ya
yok normalde hormon testim falan yapıldı daha öncesındede ben son 3 4ay içinde yaptırmadım hiç test aşıdan sonra bıraktım eylülde yaptırcam testlerimi yeniden tatil dönüşü.
bide çalıştıgım için hep zaman bulamıyorum izinde zor alıyorum
bicimm
şimdi eski sonuçlarıma baktım
tee bir sene evvel ilk kontrle gittiğimde de tsh 1.65 imiş sonra 2.3 lere yükselmiş şimdi gene ski haline gelmiş
normal ozaman o ben de ya ama bir ara(nezaman bilmem:)) doktora gidersem sorarım dediğin şeyi:)
canım çekinme doktordan bakılmalı sonuçta baya sıkıntı yaşadın inşallah tüm hormon sonuçların iyi çıksın.....
r
hım babamdada var benım hem seker hem kolostrol kolostrol 700 lere bıle cıkıoo(
sekerıde dun 45 e dusmus oruc tutuo bırde tutma dıyoruz dınlemıyor bızı neysekı 2 gundur tutturmadık zorumuzla
babamda makınesı var devamlı aclık tokluk kan sekerını olcuyor
benımde bu ayın 24 de hormon tahlıllerınden bazıları yapılcak devlette tedavı olursam dıye
hangı hastalıklar gecırmısız esımle falan fılan arastırılcakmıs
sekerde olculcekmıs hemogram yazıo falan fılan
yok canım başka test istemediler ama
senden istediklerini bana söyle ben isterim onları doktordan
bu gittiğim yerdekiler afedersin ama biraz bönler
ne dersen zorla yaptırosun
hormon bakar mısın diyorum 6 ayda değişmez dio
ama bak saan 6 ayda prolaktin düşmüş e3 yükselmiş
nerede okumuşlar valla çözremiorum
biz ible artık uzamn olduk
hheehhe doktorumunda etkısı var canım saka dıyorm ta zaten ben sonucu bılıyordum..
bende gonal f ıgne oldum sonra ara verdırdı bu ayda ben kendım gıtmedım ramazan dıye ıste
kadında erkekte olsa bozuluyor jel bozuyor dıye bılıom ama sana kalmıs herkezın ınanısı farklı tabii canım
ben genede tedbır olsun gıtmedım
sen nıe tüp yaptırıcan hemen esınde sorun varmıkı? yada hsg nasıl cıktıkı??
asılama yaptırmadan hemen tüp nebılımmmm
Canim banada dr tutturmuyor cunku seker ilk goze ve bobreklere zarar veriyormus... Uzun sureli acliklarda sorun varmis beimde alet var daha once de boyle olcup yazip dahiliye dr goturmustum bana sakin ac kalma dedi toklukta yuksek ama aclik daha sorunlu dedi... Simdi gebelik diyetindeyim 15 gun diyetli olctum goturdum tokluklar guzel acliklarda sorun var dedi 15 gun daha gunde 4 kere olcum yap getir sonra olcumleri dusurucez dedi... Zaten yine bi duzelme yoksa insulin baslicakmis ama by sekilde giserse diyetle devam dedi...
Babanda tutmasin canim ben en son oruc tuttugumda bayilicaktim surune surtune o gunu zor atlattim zaten ozaman gittim dr a ozaman ogrendim ,sekerdenmis.... Bazende dusuyormus boyle gozum donuyor acikinca elim ayagim titriyor sonra doydugumu anlamYip cok yiyorum sabahlara kadar donup duruyorum midemden... O yuzden cok sik Ye diyor Dr bana aman ax kalma.. gozluk takiyordum bi ara ,numRasi yuksekti tedavi olali gozlugude biraktim cok sukur..
Nedense bu pko olanlarda bir insulin direnci oluyor... Drumda oyle demisti...
eger adetın 7 sındeyse cıkar canm 3 gun gecmıs oluyor ama catlatma ıgnesınden sonra 14 gununde kan testı verdırıyor doktorlar
benım hemen geldgı ıcın gene fırsatım olmamıstı
yap sende hahaha bak ben adet oldugum halde yaptım:))
yarın test yapabilirsin müsade ediom
yarın sabah mı yapcan sabah yaparsan hemen yaz ne çıkarsa temem mi
çıkar canım eğer olmuşsa
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalarr aklıma bişey takıldı yaa bugun çatlatma iğnesinin 15 günü sabah idrarda test yaptım negatif çıktı bu akşam kan testi yaptırcaktım ama yaptırırp yaptırmamakda karar veremedım ateşim bi tık düştü adet mi geliyor acaba napsam kızlar gebelik olsaydı teste çıkardı dimi
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?