teşekkür ederim filiz86,ben biyerde öyle bişi okumuştum o yüzden ögrenmeye calısıyorum kesin olarak.ama dr.verdiği progestan adeti düzenli yapıyormuş diye duydum yani adet olmam gereken günzde ovulasyon testinin çift çizgi çıkması garip oldu biraz...
ecrin günaydın.
ateş tablon iyi gidiyor ama tabi hemen ateş düşecek diye birşey yok.
ben ateşim 36.9 iken adet olmuştum ertesi günü düşmüştü.
sen şimdilik bekle istersen ya da içim rahatlasın dersen yaptır testini aklından çıkmış olsun.
şimdi sana saatler geçmez dimi:)
zaten akşam baktırcaktın akşama kadar bekle bakalım hiç adet belirtin varmı
karın bel ağrısı vs
İdrardan bellı olmaz onun ıcın daha erken, en guzelı kan tahlılı.Bugun yaptır kan tahlılını ama.Yarın haftasonu zor olur senın ıcın
Bugun benım de 1,5 'ta randevum, bakalım şu aptal prolaktın ne olmuş
sonucu bıldırmem ıcın akşamustu olması lazım, dere tepe aşıp uzak yerlere gıttıgımız ıcın doktora, ancak dönerız
günaydın sevgili arkadaşlar,
ben hala adet olmadım bakmaya da korkuyorum teste...
peki aranızda progestan hapını adetin 16.ve 25.günleri arasında kullananlar varsa ne zaman adet görmüştünüz onu öğrenebilir miyim?
gebelik testi için kendime engel oluyorum hayal kırıklıgı olmasın diye:18:
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalarr aklıma bişey takıldı yaa bugun çatlatma iğnesinin 15 günü sabah idrarda test yaptım negatif çıktı bu akşam kan testi yaptırcaktım ama yaptırırp yaptırmamakda karar veremedım ateşim bi tık düştü adet mi geliyor acaba napsam kızlar gebelik olsaydı teste çıkardı dimi
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sonucu bıldırmem ıcın akşamustu olması lazım, dere tepe aşıp uzak yerlere gıttıgımız ıcın doktora, ancak dönerız
inşallah duser benım 57 lerde olan prolaktın 7 ay sonunda 0.42 lere dusmustu hayırlı olsun yenı tedavın buarada..bugün doktora gittim.reglimin 5. günündeym. klomen verdi doktor (günde 3). ayın 17 sinde de kontrole gidecğm bakalım. 3 ay önce hormon testi yaptırdığımda prolaktin yüksek çıkmıştı.dostinex kullanmıştım. yarın tekrar prolaktn testi yaptırıcm..
canım ınsallahh kanda cıkar sıkma canını eger kendını negatıfe alıstırırsan daha ıyı olur sonu husran olmuyor bende dun yaptım zaten bılıyordum negatıf cıkıcagını alıstırmıstım kı adet olmustum ama doktor ustune gormus olabılırsn dedı ona ragmen yaptım dusun yani..günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalarr aklıma bişey takıldı yaa bugun çatlatma iğnesinin 15 günü sabah idrarda test yaptım negatif çıktı bu akşam kan testi yaptırcaktım ama yaptırırp yaptırmamakda karar veremedım ateşim bi tık düştü adet mi geliyor acaba napsam kızlar gebelik olsaydı teste çıkardı dimi
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın canlar, bugün öğleden sonra bende tüp b.merkezine gidip konuşucam bakalım ne dicekler..
Ben dün kan verdim bugün öğleden sonra çıkacakmış sonuç netende bakabilirmişim
Ama benim bugün gideceğim merkez çok ters bir yerde bide sonuçlar geçikir çıkmazsa napıcam bilmiyorum
Ecrinimm mübarek Cuma gününün hürmetine Rabbim senin için hayırlısı ne ise onu nasip etsin hakkında hayırlısı..
Günaydın canlar, bugün öğleden sonra bende tüp b.merkezine gidip konuşucam bakalım ne dicekler..
Ben dün kan verdim bugün öğleden sonra çıkacakmış sonuç netende bakabilirmişim
Ama benim bugün gideceğim merkez çok ters bir yerde bide sonuçlar geçikir çıkmazsa napıcam bilmiyorum
Ecrinimm mübarek Cuma gününün hürmetine Rabbim senin için hayırlısı ne ise onu nasip etsin hakkında hayırlısı..
ecrincim ben çatlatma iğnesinin 16. günü adet olmuştum. aslında doktorum çatlatma iğnesine göre gün vermedi bana, adet tarihini bekle dedi. önceki ay 20 sinde olmuştum, 20 sini beklicektim ama 16 sında adet oldum. senin adetin ne zaman canım?yani önceki adetinin başlangıcından 30 gün say üstüne.
i
canım ınsallahh kanda cıkar sıkma canını eger kendını negatıfe alıstırırsan daha ıyı olur sonu husran olmuyor bende dun yaptım zaten bılıyordum negatıf cıkıcagını alıstırmıstım kı adet olmustum ama doktor ustune gormus olabılırsn dedı ona ragmen yaptım dusun yani..
günaydın sevgili arkadaşlar,
ben hala adet olmadım bakmaya da korkuyorum teste...
peki aranızda progestan hapını adetin 16.ve 25.günleri arasında kullananlar varsa ne zaman adet görmüştünüz onu öğrenebilir miyim?
gebelik testi için kendime engel oluyorum hayal kırıklıgı olmasın diye:18:
kızlar merhaba;dr benı adetin 3. gün kontrole cagırdı pazartesi günü gitmem gerekiyor neden adetin 3. gunu çagırıyorlar
yardımcı olur musun ...lutfenn
slmm kızlarr ben bugunde geldim iş yerinee...bugün son..bi ara gelemeye bilirimm...bayramdı sınavdı derken..ama sınavlarda bitsitt herşeye yeniden start vericemmm...
bugun dr tahlillerimi götürdümm...saf saf baktı tahlilleri gayet normal dedii..ayy sakinliğiyle çatlattı bu seferde benii:):) dedim prolaktin yüksek ilaç vermicenizmii...yok normali 20 seninki 33 çıkmış ilaca gerek yok...böle duruyoruzz eee dedim..eee si aynen devam et dedi banaaaallahım bana gelenlerin hepsi bi garip..dedimprogestanla adet oluyordum yeniden onumu içeyim..içç dedi..zahmet olmassa yazın dedim klomenide vermedi ilacı iç..adetin 3.günü gel yumurtalıklarına bakılsın ona göre klomen dedi...bende dedim direk iğne olsam olmasmıı..olmas dedi...gerçekten direk iğne olan varmı hiç aranıstaa..yumurta geliştirmek için?? bi dahaki ay adet olduğumda gidicem 3. günü bakalım..ozaman kliniğin kendi dr u gelecek umarım oda iyi biridir bu gittiğim geçiçiymiş burdaaa
bende aynı şekilde kullanıyorum canım 1 seneye yakındırr...en geç 4. günü adetoluyorum ilaç bittikten sonraaa...geçen ay bende bi türlü adet olmadım...ne kadar kendimi ümitlendirmesemde ümitlendim gittim dr...malesef kist oluşmuş ondan adet olmamışım....kaç gün oldu ilaçbiteli...bi test al yap..sonrasında negatifsede pozitifsede dr git bence...
slmm kızlarr ben bugunde geldim iş yerinee...bugün son..bi ara gelemeye bilirimm...bayramdı sınavdı derken..ama sınavlarda bitsitt herşeye yeniden start vericemmm...
bugun dr tahlillerimi götürdümm...saf saf baktı tahlilleri gayet normal dedii..ayy sakinliğiyle çatlattı bu seferde benii:):) dedim prolaktin yüksek ilaç vermicenizmii...yok normali 20 seninki 33 çıkmış ilaca gerek yok...böle duruyoruzz eee dedim..eee si aynen devam et dedi banaaaallahım bana gelenlerin hepsi bi garip..dedimprogestanla adet oluyordum yeniden onumu içeyim..içç dedi..zahmet olmassa yazın dedim klomenide vermedi ilacı iç..adetin 3.günü gel yumurtalıklarına bakılsın ona göre klomen dedi...bende dedim direk iğne olsam olmasmıı..olmas dedi...gerçekten direk iğne olan varmı hiç aranıstaa..yumurta geliştirmek için?? bi dahaki ay adet olduğumda gidicem 3. günü bakalım..ozaman kliniğin kendi dr u gelecek umarım oda iyi biridir bu gittiğim geçiçiymiş burdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?