Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

günaydın sevgili arkadaşlar,
ben hala adet olmadım bakmaya da korkuyorum teste...
peki aranızda progestan hapını adetin 16.ve 25.günleri arasında kullananlar varsa ne zaman adet görmüştünüz onu öğrenebilir miyim?
gebelik testi için kendime engel oluyorum hayal kırıklıgı olmasın diye:18:

nebilim yaa aslında pek umudum yok ama akşam gidip yaptırsam varsa bişey çıkar yoksa umudumu tamamen bitiri adeti beklerim en iyisi akşam gidip yaptırmak kafamdan cıksın barı adet olcam gibi hissediyorum sag kasıkda ara ara agrı var canım saatlerde geçömez bana şimdi

İdrardan bellı olmaz onun ıcın daha erken, en guzelı kan tahlılı.Bugun yaptır kan tahlılını ama.Yarın haftasonu zor olur senın ıcın

akşam yaptırcam bakalım mvarsa çıkar yoksa beklemem aklımdan atarım gider :)

Bugun benım de 1,5 'ta randevum, bakalım şu aptal prolaktın ne olmuş
sonucu bıldırmem ıcın akşamustu olması lazım, dere tepe aşıp uzak yerlere gıttıgımız ıcın doktora, ancak dönerız

inş. güzel sonuçlar alırsın sende canım benım :)

Ben progestanı içtiğim ay adetim gününde gelmişti zaten gebelik yoksa adetin gününde gelir cnm..
Kaç gün geçti senin? bence test yap

Günaydın canlar, bugün öğleden sonra bende tüp b.merkezine gidip konuşucam bakalım ne dicekler..
Ben dün kan verdim bugün öğleden sonra çıkacakmış sonuç netende bakabilirmişim
Ama benim bugün gideceğim merkez çok ters bir yerde bide sonuçlar geçikir çıkmazsa napıcam bilmiyorum

Ecrinimm mübarek Cuma gününün hürmetine Rabbim senin için hayırlısı ne ise onu nasip etsin hakkında hayırlısı..

ecrincim ben çatlatma iğnesinin 16. günü adet olmuştum. aslında doktorum çatlatma iğnesine göre gün vermedi bana, adet tarihini bekle dedi. önceki ay 20 sinde olmuştum, 20 sini beklicektim ama 16 sında adet oldum. senin adetin ne zaman canım?yani önceki adetinin başlangıcından 30 gün say üstüne.

sonucu bıldırmem ıcın akşamustu olması lazım, dere tepe aşıp uzak yerlere gıttıgımız ıcın doktora, ancak dönerız

canım mutlu git mutlu gel. hayırlısıyla güzel haberler alırsın inş.

inşallah duser benım 57 lerde olan prolaktın 7 ay sonunda 0.42 lere dusmustu hayırlı olsun yenı tedavın buarada..
canım ınsallahh kanda cıkar sıkma canını eger kendını negatıfe alıstırırsan daha ıyı olur sonu husran olmuyor bende dun yaptım zaten bılıyordum negatıf cıkıcagını alıstırmıstım kı adet olmustum ama doktor ustune gormus olabılırsn dedı ona ragmen yaptım dusun yani..

canım bak bakalım ne kadar cıkmıs prolaktının cok yuksek degıldır emınım dusmustur merak etme
guzel haberlerle gel canım..

kızlar bende kist olustuysa bana sımdı dogum kontrol hapımı verır doktor??
doktorada gıdemedım kıst olmustur dıye korkudan bugun gıtmem lazım aslında
ama dogru duzgun yakınımda doktor yok
kendı doktorumada 120 tl muayene ıcın vermıym dedım
ayın 24 de devlette hormon tahlıllerı yapılcak tekrar
ozamana gıtsem gecmı kalmıs olurum acaba??? yanı 14 gun sonra:44:

-- bırde doktora sordum burda tahlıllerımı yazııp bana bunu yazdı
merhaba değerleriniz normal aslında estrodiol değeriniz biraz yüksek bu da geçen aydan hormon üretmeye devam eden artık bir folikül, minik bir kist olabileceğiniz gösterir. sorun yok.

Son düzenleme:

amin canım amin sagol allah razı olsun hepimizin melekleri gelir inş. :))))

amin canım aminn çok sagol hepimizin gelsin bebeişleri :)))

sagol canım benim doktorumda duphaston bitsin 4gün bekle dedi sonra adet olsanda olmasanda gel dedi biteli bugun 2,günüm 30 gün sayarsak adet günenüne ayın 13 adet olmam lazım ateş tablosuna göree 14 olmam lazım bu akşam gider artık baktırırım varsa çıkar yoksa yoktur hayırlısı :))

sagol canım sagol akşam gitcem bakalım ne cıkcak benım umudum yok ama allah büyük en kötüsüne hazırlama lazım kendımızı yaptırayım en azından içimde kalmasın :))

slmm kızlarr ben bugunde geldim iş yerinee...bugün son..bi ara gelemeye bilirimm...bayramdı sınavdı derken..ama sınavlarda bitsitt herşeye yeniden start vericemmm...

bugun dr tahlillerimi götürdümm...saf saf baktı tahlilleri gayet normal dedii..ayy sakinliğiyle çatlattı bu seferde benii:):) dedim prolaktin yüksek ilaç vermicenizmii...yok normali 20 seninki 33 çıkmış ilaca gerek yok...böle duruyoruzz eee dedim..eee si aynen devam et dedi banaaaallahım bana gelenlerin hepsi bi garip..dedimprogestanla adet oluyordum yeniden onumu içeyim..içç dedi..zahmet olmassa yazın dedimklomenide vermedi ilacı iç..adetin 3.günü gel yumurtalıklarına bakılsın ona göre klomen dedi...bende dedim direk iğne olsam olmasmıı..olmas dedi...gerçekten direk iğne olan varmı hiç aranıstaa..yumurta geliştirmek için?? bi dahaki ay adet olduğumda gidicem 3. günü bakalım..ozaman kliniğin kendi dr u gelecek umarım oda iyi biridir bu gittiğim geçiçiymiş burdaaa

bende aynı şekilde kullanıyorum canım 1 seneye yakındırr...en geç 4. günü adetoluyorum ilaç bittikten sonraaa...geçen ay bende bi türlü adet olmadım...ne kadar kendimi ümitlendirmesemde ümitlendim gittim dr...malesef kist oluşmuş ondan adet olmamışım....kaç gün oldu ilaçbiteli...bi test al yap..sonrasında negatifsede pozitifsede dr git bence...

kızlar merhaba;dr benı adetin 3. gün kontrole cagırdı pazartesi günü gitmem gerekiyor neden adetin 3. gunu çagırıyorlar
yardımcı olur musun ...lutfenn

kızlar merhaba;dr benı adetin 3. gün kontrole cagırdı pazartesi günü gitmem gerekiyor neden adetin 3. gunu çagırıyorlar
yardımcı olur musun ...lutfenn

çünkü adetin 3. günü hormonlar eski düzeyine gelir bu düzeye göre yumurtan oluşur.
ve rahim yumurtalıklar eski döngüden kalanları atmış olur daha temiz bir şekilde görüntülerler.
yani adetin 3. günü biz kadınlar için möhöm bir gündür.

SLM kızlar ancak gelebildim nasılsınız

ben direk igne oldum hiç klomen kullanmadan

ilaç biteli 9 gün oldu... bu progestan hapına rağmen nasıl kist oluşur ya,ne sinir bi hastalık,allah hepimizin yardımcısı olur inşallah...
teşekkür ederimm cvp için.

canım ılk gıtmede ıgne olan nadirdir 2 sefer kullandım ben klomen sonra gectık ıgneye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…