Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Nasılsınız arkadaşlar?Sitede sorun vardı sanırım öğleden önce bu saate kadar giremedim

Busmai canım hsg çektirdinmi nasılsın?Umarım çektirdiysen iyi geçmiştir inşallah

Filizciğim niye kendini bukadar yıpratıp üzüyorsun menopozu nerden çıkardın kız hastalık hastası olucanBukadar herşeyi kötü düşünme sana diyorum güzel düşünki iyi şeyler olsun.Bu arada tshan biraz yüksek istersen ben kullandığım ilaçların isimlerini vereyim sana endokrinde uzman doktora görünüyorum bne.Benimde prolaktin 0 lara indi dostinexle ama doktor yeniden çıkmasın dengede dursun diye çok hafif dozda ilaç yazdı prolaktin ilacı oda.Üstelik bana sordu çocuk istemi varmı dedi ben evet düşünüyoruz deyince dostinexi kesti onun yerine hafifini yazdı sende sorabilirsin bunu doktoruna.İnşallah o değerinde normale döner.Hemen menopoz diye düşünme öyle canım ya
Ecrin hadi hayırlısı canım güzel sonuçlar çıksın inşallah

Canım sen çocuk tedavisine geçmişmiydin doktor nediyor şimdi :44:

Herkese selam kızlar...

Bu aralar gelemiyorum buraya, tez yazıyorum malum karnım iyice büyümeden, hareketlerim kısıtlanmadan yüksek lisans tezimi bitirmem gerekiyor (
Ben salı günü doktora gittim, kalp atışlarımızı duyduk çok şükür, çok tuhaf heyecan vericiydi :) Doktor her şey yolunda dedi. bazı kan ve idrar testleri istedi. dün de onları gösterdim. kansızlık durumu dışında herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür. onu da 3. aydan sonra ilave ilaçlarla telafi edicez dedi. Onun dışında mide bulantıları bezdirdi beni özellikle kahvaltılar bana tam bir eziyet haline geldi...

Sizlerde ne var ne yok?
Filizcim nasılsın sen? Ecrincim sen ne yaptın?

Paran varsa senden iyisi yok iltifatlarla karşılanıyorsun ama para yoksa iltifatta yokAma ben gittiğim fakültenin hakkını yemeyim şimdi bana gelen doktorlardan memnun kaldım özel gibi ilgilendiler öyle tersleme vs yok.Bilakis kendini bilmez kan alanmı dersin hemşiremi dersin onlar daha ters
Kendi yaptığını unutmuşsun bizlere diyosun hergün iş kolaymı diyeİlahi ecrin Allah'ta seni güldürsün inşallah
kızlar merhaba;dr benı adetin 3. gün kontrole cagırdı pazartesi günü gitmem gerekiyor neden adetin 3. gunu çagırıyorlar
yardımcı olur musun ...lutfenn
Genelde hormonlar adetin 3.günü bakılıyor daha iyi sonuç verdiği için

A.s gözün aydın darısıda kucağına almana olsun

selam canım ıyı sayılırım ıste adet azlııgı benı cok uzuyor ıste tahlıllerımı yenıledım 1hormon dısında sorun yok prolaktınımde dusmus
mıde bulantın ıcın kuru ekmek ye yemeklerden sonra bastırsın canım
ne guzel kalp atıslarınıda duymussun hersey yolunda cok sukur
ınsallah kucagına almayıda nasıp eder rabbım

ıdare ederım ben cnm sen nasılsn??
aman sorma canım ya okudum netten menapoz dıyordu doktoru aradım sacmalama falan dede menapozda fsh yuksek olurmus
valla bıdakı aya gıdıcem doktora ozamana kadar ıcmıcem dostınex 1 ay ara verdımm tsh de 2.89 onunda 4.20 kadar normal dedı doktorum ole yanı canımm
[/B]

teşekkür ederim canım :)

sağol canım, bulantılarla başetmeye çalışıyorum artık napim... senin moralini pek iyi görmedim canım benim ya bak prolaktin filan düşmüş niye üzgünsün sen bu kadar bakim? Kötü şeyler getirme aklına, hem doktorun ne demişti daha önce 1 gün de olsa adet oluyosun sen, üzme kendini canım benim!

kızlar merhaba;dr benı adetin 3. gün kontrole cagırdı pazartesi günü gitmem gerekiyor neden adetin 3. gunu çagırıyorlar
yardımcı olur musun ...lutfenn

Bende neolsun canım ya adet olunca yine gideceğim ama şuan eşimin biraz sıkıntısı var maddi olarak onu hallederse özele gidecekti üroloğa normal hastaneden gün aldık geç verdiler tarihi canım yaÖzel derken sgkyla anlaşmalı özel yerler var oraya gidecek.Dostinex için doktormu dedi 1 ay ara ver diye?Tsh benimde 3 e yakındı biraz yüksek dediler sonra ilaca başladım bende .Normalse sorun yok canım ama bana denilen öyleydi bilemiyorum canım ya hangisi doğru söylüyorFsh ın Lsh a göre yüksek olması iyi hemen menopoz deme.Bir kafanı topla bakalım neolucak.İnşallh yoluna girer herşey.Endokrine nazaman gitmeyi düşünüyorsun gitsene oarayada.Kadın doğumcular endokrin kadar hormondan anlamaz onu söyleyim

evet maalesef moralım cooook bozuktu canımm ole dıyorlar ama ıste sıkıntı verıyor bana maaleseff az olmam

ozelde urologlar uygun var canım oraya gıtsın burdan 1 doktora sordum canım bırak dusmus dedı hemde gıdene kadar ıcmıycem ıste cok dusmus yukelır zaten 1 aya kadar gene ozaman baslarım tekrar benm fsh yuksek suan lh dusmus sasırdım onceden lh 10 fsh 5 dı sımdı lh 4 fsh 5 gıbı olmus
endokrıne okadar zorkı randevu almak netten alamıosun sadece hastaneden verılıyor onun ıcınde 1 ay gıbı uzun bır sure sonra anca verıyorlar

Son düzenleme:
Merak edenler varsa söyleyeyim,öğleden sonra sonuçlarımı alıp merkeze gittim.
Ordaki sekreter,adetin 2 yada 3.günümde gelmem gerektiğini söyledi.
Yani 4 olunca malesef olmuyor şartmış yani acayip kuralcı bir yer nuh dedi peygamber demedi dedim belki 4. günde bişeyler olur..
Şartlarını yazdıkları bir kağıt tutuşturdu elime baya baya bişeyler istiyorlar..
Mesela şartlardan biri evli olmak

Velhasıl önümüzdeki aya kaldı benim tüp yada aşılamam...

devletse oyle canım yaa banada bır dunya sey verdıler ıste adetın3 gunu hormon tahlıllerı
eşimle benım gecmıste hastalık gecırdıkmı onlar vs vs vs bır dunya sey arastırılıooo
ayrıca esınden sperm testı tekrar ıstedı 3 tane var elımde ozel onları kabul etmedı
asılama ve tüp gecmek ıcın rahım fılmı smear testi vs vs vs
allahtan smear rahım fılımı saydılar ozel dıye saymazlar onudA SANDIM AMA gerek yok tamam dedıler

Evet canım bakıcağız işte biraz sıkıntı var atlatsında öyle napalım herşey olmuş paraBende öyle fakülteden randevu alıyorum 1 ay bekliyorum yeri geliyor ama herşeyimede bakılıyor takip altındayım hiç gitmemekten daha iyidir.Eğer birde gideceksen fakülteye git normal hastenden daha iyi bakıyorlar bence

Canım sen ne için gitmiştin buraya aşılama içinmi anlıyamadımda ben heryer böyle katı kuralcı değildir senin şansına öyle yer denk gelmiş:18:

canım benım gıttıgım hastanede arastırma hastanesı yanı fakulte var ama uzakta sımdı ben oraya gıdemem baya uzak her dakka gıt gel zor oluyor anlıyacagın tek yollamıo esımde bazen gelıo cunku

canım benım gıttıgım hastanede arastırma hastanesı yanı fakulte var ama uzakta sımdı ben oraya gıdemem baya uzak her dakka gıt gel zor oluyor anlıyacagın tek yollamıo esımde bazen gelıo cunku

Araştırma hastanesiyse iyi canım bende eşimle beraber gidiyorum fakülte banada yakın değil

Bu arada kan sonucumu aldım ama elimde patladı
ordakiler dışardan gelen sonuçlarda bakmıyorlarmışşş

o halde bende ilk size gösteriyorum kıymetini bilin hee hiç bi doktor görmeden ilk size gösteriyorum yani size doktordan daha çok güveniyorum

FSH:4.68

LH:5.84

PROLAKTİN:8.97

SEREBEST T4L) 0.87 bu koyulaştırılmış sanırım düşük biraz :44:

TSH:2.13

ESTRADİOL:19.4

:26::26::26:

kızlar ancak girebildim.. geçmişide okuyamadım ya 20 sayfa geride kalmışım..

biliyorsunuz hsg olcaktım en son.. zorlu geçti ama sonuç iyiydi : Tüplerim açıkmış
hormon değerlerimde normal çıktı sadece ultrasonda pko görünümü var :44::44:
doktor adetin bitmeye yakın tekrar gel dedi..
adet olmam için de duphaston diye bir ilaç verdi..

sizlerde ne var ne yok bakalımmşimdi okumaya başlarım geçmişi

ıyı sevındım canım senın adına merak etmıstım sordum ama gelemedınde..
hormonların nasıl? canımm yazsana kız bıze yakınmı bakalım

Ayy evet pek sinirler hee daha neler neler isticekler bakalım evet 3.günü aç gelcen dediler yandık ya spermmiogramı bi dahamı yapcaz üffff
Ben hsg i yeni çektirdim özelde tabi umarım onu kabul ederler valla ölürümde bi daha yaptırmam hsg ben
umarım hiç birine gerek kalmazda gelir meleğim ..

Canımcım ben kloemn iğne tedavisini bitirdim artık benim işim aşılama yada tüple ama işte bir dünya evrak istiyorlar..
Nüfus kayıt örneğide dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…