Bu arada kan sonucumu aldım ama elimde patladı
ordakiler dışardan gelen sonuçlarda bakmıyorlarmışşş
o halde bende ilk size gösteriyorum kıymetini bilin hee hiç bi doktor görmeden ilk size gösteriyorum yani size doktordan daha çok güveniyorum
FSH:4.68
LH:5.84
PROLAKTİN:8.97
SEREBEST T4L) 0.87 bu koyulaştırılmış sanırım düşük biraz :44:
TSH:2.13
ESTRADİOL:19.4
:26::26::26:
kızlar ancak girebildim.. geçmişide okuyamadım ya 20 sayfa geride kalmışım..
biliyorsunuz hsg olcaktım en son.. zorlu geçti ama sonuç iyiydi : Tüplerim açıkmış
hormon değerlerimde normal çıktı sadece ultrasonda pko görünümü var :44::44:
doktor adetin bitmeye yakın tekrar gel dedi..
adet olmam için de duphaston diye bir ilaç verdi..
sizlerde ne var ne yok bakalımmşimdi okumaya başlarım geçmişi
Ayy evet pek sinirler hee daha neler neler isticekler bakalım evet 3.günü aç gelcen dediler yandık ya spermmiogramı bi dahamı yapcaz üffff
Ben hsg i yeni çektirdim özelde tabi umarım onu kabul ederler valla ölürümde bi daha yaptırmam hsg ben
umarım hiç birine gerek kalmazda gelir meleğim ..
:)))))))) ılk bız bakıoz yanı benımkınıde ılk sız gordunuzsey gıbı oldu
canım gayet guzel hormonların sadece troıdın dusuk cıkmıs bıraz okadarrrr
canım hormonlarım doktorunun ekranında valla kağıtta vermiyorlar onla beraber bakıyoruz orda kalıyor.. birde emara girdim işte onun görünütüsünüde vermiyorlar 10 tl verdim cd sini aldım emar görüntülerimin..
farklı birşeyy yaniii :44::44:
Ohh sonunda kurtuldun hsg den çok merak ettim anlatsana nasıl birşeymiş ben sana dmedim tabii ama benimki baya ağrılı geçmişti
Canan dı dimi tatlım sen bizim topiğe yazsana in cin oynuyor bizim topicte orası sakin beklerim
sen klomen hakkını doldurdunmu canım pekı doktordan yazılı kagıt ıstemedılermı ?
ben 2 sefer kullandım diye bana 4 sefer daha kullanalım dedı delıler
hsg kabul edıolar canım gerek yok ama sperm ıcın devlette olması lazımmıss maalesef bizde 3 kere yaptrdık esım yaptırmam dedı ama yaptırır zorlarım :13:
evraklarında neler var baska? bende hıc ole seyler ıstemedıler allah allah :)) sen hangı merkeze gıttın
tek temennımız o zaten bıran once gelsınnn bebeklerımız :2:
Canımm sağol yaa peki sence neden düşmüştür hiç böyle düşük çıkmamıştı :44:
bi problem olur mu düşük olursa..
Ne umduk ne bulduk
Benım östrojen hormonum olması gerekenın ıkı katıymış meger,prolaktın degıl. Vucudum ıgnelere aşırı cevap vermış. Neye engel o hormon dedım, dr.um şişersın dedı.Hem fızksel olarak hem de yumurtalıklarda şiş yumurta gıbı bı cok kesecık var. Zaten 51 kg.dum oldum 53.5.
Yumurtalıkların ıcınde yumurtalardan harıç şiş yumurta benzerı keseler var
Tahlıl sonucuna gore östrojen yukselışteymış. Bu ayı es gecıyoruz dedı, duphaston verdı.Regl olunca yıne goruşelım dedı.
Ama benım ıgne alma hakkım bıttı.Artık devlet karsılamayacak2 kutum var arttı ama onlar da yeterlı olacak mı kı:18:
Bu ay da hersey boş yanı, bi ay daha ellerımız boş kaldı.
Yapacak bırsey yok, Allah'ım sınıyor bızı...
allah allah sacma aslında o fılmı alsaydın cok onemlı doktor bana sakla mutlaka dedı
nasıl gectı hsg agrı oldumu ole anestezı alıcak kadar olmamıstır dımı canımm dedım sana
Ben 5 kere içtim zaten en fazla 5 yada 6 oluyor dünkü gittiğim doktorda dedi sana ilaç veririm ama boşa zaman kaybı olur zaten içmişsin dedi.
kağıtta bişeyler yazıyor ama ben akşam gelip yazarım olur mu
şimdi hazırlık yapmam gerek iftara misafirim var öpüyorum sizii
canım filmler cd de iste değisik birsey oldu sacma valla bencede
hsg de dedigim gibi ilacı verirken böyle degisik bir sancı hissettim canım ama cok fazla sürmüyo o da 5 saniye felan sürüyo dayandım yani kesinlikle anestezilik birşey yok
iyi canım sevındım senın adına .. emarı neden cektı onu anlamadım ama :)) ben sadece hsg cektırdım ılacla okadar
korkun gectı sonunda.
benım gıbı yani ostrojen hormonun e2 yuksek sanırım
ohss riskı olur yanı yumurtalıkların ıgnelere guzel cevap vermıs ama fazla vermıs o yuzden mecbur durdurmak gerekırdı kuzum cunku ohss rıskı daha kotu
karın sıser bayılma olur vs vs bır dunya sebebı var yani o yuzden doktorun mantıklı karar vermıs
uzulsekte yapıcak hıc bısey yok maalesef canım 2 kutu belkı yeter canım yetmessede alırsınız uzulme yanii
allahtan umut kesılmez canımmm ınsallah olucakk ınsallah belkıde kendılıgınden olur bu ay kım bılırrr.......
Bende neolsun canım ya adet olunca yine gideceğim ama şuan eşimin biraz sıkıntısı var maddi olarak onu hallederse özele gidecekti üroloğa normal hastaneden gün aldık geç verdiler tarihi canım yaÖzel derken sgkyla anlaşmalı özel yerler var oraya gidecek.Dostinex için doktormu dedi 1 ay ara ver diye?Tsh benimde 3 e yakındı biraz yüksek dediler sonra ilaca başladım bende .Normalse sorun yok canım ama bana denilen öyleydi bilemiyorum canım ya hangisi doğru söylüyor Fsh ın Lsh a göre yüksek olması iyi hemen menopoz deme.Bir kafanı topla bakalım neolucak.İnşallh yoluna girer herşey.Endokrine nazaman gitmeyi düşünüyorsun gitsene oarayada.Kadın doğumcular endokrin kadar hormondan anlamaz onu söyleyim
evet maalesef moralım cooook bozuktu canımmole dıyorlar ama ıste sıkıntı verıyor bana maaleseff az olmam
ozelde urologlar uygun var canım oraya gıtsın burdan 1 doktora sordum canım bırak dusmus dedı hemde gıdene kadar ıcmıycem ıste cok dusmus yukelır zaten 1 aya kadar gene ozaman baslarım tekrar benm fsh yuksek suan lh dusmus sasırdım onceden lh 10 fsh 5 dı sımdı lh 4 fsh 5 gıbı olmus
endokrıne okadar zorkı randevu almak netten alamıosun sadece hastaneden verılıyor onun ıcınde 1 ay gıbı uzun bır sure sonra anca verıyorlar
Merak edenler varsa söyleyeyim,öğleden sonra sonuçlarımı alıp merkeze gittim.
Ordaki sekreter,adetin 2 yada 3.günümde gelmem gerektiğini söyledi.
Yani 4 olunca malesef olmuyor şartmış yani acayip kuralcı bir yer nuh dedi peygamber demedi dedim belki 4. günde bişeyler olur..
Şartlarını yazdıkları bir kağıt tutuşturdu elime baya baya bişeyler istiyorlar..
Mesela şartlardan biri evli olmak
Velhasıl önümüzdeki aya kaldı benim tüp yada aşılamam...
hangi akilte bu?Evet canım bakıcağız işte biraz sıkıntı var atlatsında öyle napalım herşey olmuş paraBende öyle fakülteden randevu alıyorum 1 ay bekliyorum yeri geliyor ama herşeyimede bakılıyor takip altındayım hiç gitmemekten daha iyidir.Eğer birde gideceksen fakülteye git normal hastenden daha iyi bakıyorlar bence
Canım sen ne için gitmiştin buraya aşılama içinmi anlıyamadımda ben heryer böyle katı kuralcı değildir senin şansına öyle yer denk gelmiş:18:
Bu arada kan sonucumu aldım ama elimde patladı
ordakiler dışardan gelen sonuçlarda bakmıyorlarmışşş
o halde bende ilk size gösteriyorum kıymetini bilin hee hiç bi doktor görmeden ilk size gösteriyorum yani size doktordan daha çok güveniyorum
FSH:4.68
LH:5.84
PROLAKTİN:8.97
SEREBEST T4L) 0.87 bu koyulaştırılmış sanırım düşük biraz :44:
TSH:2.13
ESTRADİOL:19.4
:26::26::26:
kızlar ancak girebildim.. geçmişide okuyamadım ya 20 sayfa geride kalmışım..
biliyorsunuz hsg olcaktım en son.. zorlu geçti ama sonuç iyiydi : Tüplerim açıkmış
hormon değerlerimde normal çıktı sadece ultrasonda pko görünümü var :44::44:
doktor adetin bitmeye yakın tekrar gel dedi..
adet olmam için de duphaston diye bir ilaç verdi..
sizlerde ne var ne yok bakalımmşimdi okumaya başlarım geçmişi
Ne umduk ne bulduk
Benım östrojen hormonum olması gerekenın ıkı katıymış meger,prolaktın degıl. Vucudum ıgnelere aşırı cevap vermış. Neye engel o hormon dedım, dr.um şişersın dedı.Hem fızksel olarak hem de yumurtalıklarda şiş yumurta gıbı bı cok kesecık var. Zaten 51 kg.dum oldum 53.5.
Yumurtalıkların ıcınde yumurtalardan harıç şiş yumurta benzerı keseler var
Tahlıl sonucuna gore östrojen yukselışteymış. Bu ayı es gecıyoruz dedı, duphaston verdı.Regl olunca yıne goruşelım dedı.
Ama benım ıgne alma hakkım bıttı.Artık devlet karsılamayacak2 kutum var arttı ama onlar da yeterlı olacak mı kı:18:
Bu ay da hersey boş yanı, bi ay daha ellerımız boş kaldı.
Yapacak bırsey yok, Allah'ım sınıyor bızı...
okudum da östrojen yukseklıgının ne kadar cok zararı var kadına
Eşim de cok uzuldu ama hormon yukseklıgının sebeplerını okuyunca sana birşey olmasın yeter dıyor. Tehlıkelıymış sebep oldgu rahatsızlıklar.
Sımdı sen bana anlat bu metformını ıceyım mı ne dersın, bı de hayıta mı başlasam off saglıklı karar veremıyorum
ınsallah canımm ahh takmasam olucakta ıste cook takıyorum ben maaleseff bızlere dua et canım olurmuCanım benim ya inşallah tez zamanda geçer sıkıntınız! HEpimizin yaşadığı şeyler bunlar sen canını sıkma, bol bol dua et!
haklısın canım benim ama bak kafanı takınca daha da büyüyo bu dertleröyle menopoz filan da düşünme böyle şeyler ya deli misin Allah korusun! bak psikoloji çok önemli biliyosun bizzat ben de yaşadım, kendini böyle düşünüp araştırıp iyice zorlama... hem her şeyin bir çaresi var , doktorun da yok öyle bişiy demiş daha düşünme bunları canım!
ayy dolma yaptım ocağa koydum
acıktım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?