Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

:)))))))) ılk bız bakıoz yanı benımkınıde ılk sız gordunuz sey gıbı oldu
canım gayet guzel hormonların sadece troıdın dusuk cıkmıs bıraz okadarrrr

Ohh sonunda kurtuldun hsg den çok merak ettim anlatsana nasıl birşeymiş ben sana dmedim tabii ama benimki baya ağrılı geçmişti

Canan dı dimi tatlım sen bizim topiğe yazsana in cin oynuyor bizim topicte orası sakin beklerim

canım hormonlarım doktorunun ekranında valla kağıtta vermiyorlar onla beraber bakıyoruz orda kalıyor.. birde emara girdim işte onun görünütüsünüde vermiyorlar 10 tl verdim cd sini aldım emar görüntülerimin..
farklı birşeyy yaniii :44::44:

sen klomen hakkını doldurdunmu canım pekı doktordan yazılı kagıt ıstemedılermı ?
ben 2 sefer kullandım diye bana 4 sefer daha kullanalım dedı delıler
hsg kabul edıolar canım gerek yok ama sperm ıcın devlette olması lazımmıss maalesef bizde 3 kere yaptrdık esım yaptırmam dedı ama yaptırır zorlarım :13:
evraklarında neler var baska? bende hıc ole seyler ıstemedıler allah allah :)) sen hangı merkeze gıttın
tek temennımız o zaten bıran once gelsınnn bebeklerımız :2:

Son düzenleme:
:)))))))) ılk bız bakıoz yanı benımkınıde ılk sız gordunuz sey gıbı oldu
canım gayet guzel hormonların sadece troıdın dusuk cıkmıs bıraz okadarrrr

Canımm sağol yaa peki sence neden düşmüştür hiç böyle düşük çıkmamıştı :44:
bi problem olur mu düşük olursa..

allah allah sacma aslında o fılmı alsaydın cok onemlı doktor bana sakla mutlaka dedı
nasıl gectı hsg agrı oldumu ole anestezı alıcak kadar olmamıstır dımı canımm dedım sana

canım valla ilacı verirken değişik bir sancı oldu tabii ama dayandım yani 5-10 dk sürdü zatenn sonra da biraz kanamam oldu ama dün akşama geçti çok olmadı yani.. neyseki kurtuldum valla gece rüyama bile girmişti
birde ilaçlı emara girdim işte 15 dk sürdü o da..
evet canımm canan adım, tamam geliyorum birazdannn

Ben 5 kere içtim zaten en fazla 5 yada 6 oluyor dünkü gittiğim doktorda dedi sana ilaç veririm ama boşa zaman kaybı olur zaten içmişsin dedi.
kağıtta bişeyler yazıyor ama ben akşam gelip yazarım olur mu
şimdi hazırlık yapmam gerek iftara misafirim var öpüyorum sizii

Ne umduk ne bulduk
Benım östrojen hormonum olması gerekenın ıkı katıymış meger,prolaktın degıl. Vucudum ıgnelere aşırı cevap vermış. Neye engel o hormon dedım, dr.um şişersın dedı.Hem fızksel olarak hem de yumurtalıklarda şiş yumurta gıbı bı cok kesecık var. Zaten 51 kg.dum oldum 53.5.
Yumurtalıkların ıcınde yumurtalardan harıç şiş yumurta benzerı keseler var
Tahlıl sonucuna gore östrojen yukselışteymış. Bu ayı es gecıyoruz dedı, duphaston verdı.Regl olunca yıne goruşelım dedı.
Ama benım ıgne alma hakkım bıttı.Artık devlet karsılamayacak 2 kutum var arttı ama onlar da yeterlı olacak mı kı:18:
Bu ay da hersey boş yanı, bi ay daha ellerımız boş kaldı.
Yapacak bırsey yok, Allah'ım sınıyor bızı...

Canımm sağol yaa peki sence neden düşmüştür hiç böyle düşük çıkmamıştı :44:
bi problem olur mu düşük olursa..

bence bır problem degıl yanı oyle cokta dusuk degıl canımm en dusuk 0.7 1.5 olması lazım aralıkları
benım 1.21 korkma bısey olmaz canım normal yani

benım gıbı yani ostrojen hormonun e2 yuksek sanırım
ohss riskı olur yanı yumurtalıkların ıgnelere guzel cevap vermıs ama fazla vermıs o yuzden mecbur durdurmak gerekırdı kuzum cunku ohss rıskı daha kotu
karın sıser bayılma olur vs vs bır dunya sebebı var yani o yuzden doktorun mantıklı karar vermıs
uzulsekte yapıcak hıc bısey yok maalesef canım 2 kutu belkı yeter canım yetmessede alırsınız uzulme yanii
allahtan umut kesılmez canımmm ınsallah olucakk ınsallah belkıde kendılıgınden olur bu ay kım bılırrr.......

allah allah sacma aslında o fılmı alsaydın cok onemlı doktor bana sakla mutlaka dedı
nasıl gectı hsg agrı oldumu ole anestezı alıcak kadar olmamıstır dımı canımm dedım sana

canım filmler cd de iste değisik birsey oldu sacma valla bencede
hsg de dedigim gibi ilacı verirken böyle degisik bir sancı hissettim canım ama cok fazla sürmüyo o da 5 saniye felan sürüyo dayandım yani kesinlikle anestezilik birşey yok

tamam canım gorusruz ben2 kere ıctım 1 kerede ıgne tedavısı oldum ıste
bende yemek yapıcam daha hadı optum hoscakalll

iyi canım sevındım senın adına .. emarı neden cektı onu anlamadım ama :)) ben sadece hsg cektırdım ılacla okadar
korkun gectı sonunda.

iyi canım sevındım senın adına .. emarı neden cektı onu anlamadım ama :)) ben sadece hsg cektırdım ılacla okadar
korkun gectı sonunda.

sanırım kistlere bakmak icin canım o da 15 dk sürdü iste simdi duphaston kullancam adet olmak icin söktürür dimi

okudum da östrojen yukseklıgının ne kadar cok zararı var kadına
Eşim de cok uzuldu ama hormon yukseklıgının sebeplerını okuyunca sana birşey olmasın yeter dıyor. Tehlıkelıymış sebep oldgu rahatsızlıklar.
Sımdı sen bana anlat bu metformını ıceyım mı ne dersın, bı de hayıta mı başlasam off saglıklı karar veremıyorum

Canım benim ya inşallah tez zamanda geçer sıkıntınız! HEpimizin yaşadığı şeyler bunlar sen canını sıkma, bol bol dua et!

haklısın canım benim ama bak kafanı takınca daha da büyüyo bu dertler öyle menopoz filan da düşünme böyle şeyler ya deli misin Allah korusun! bak psikoloji çok önemli biliyosun bizzat ben de yaşadım, kendini böyle düşünüp araştırıp iyice zorlama... hem her şeyin bir çaresi var , doktorun da yok öyle bişiy demiş daha düşünme bunları canım!

sen hangi hastaneye gittin canım
ben zeynep kamile gitmiştim onlarda böyleydi
herşey sıraylaymış
kan vermeden smear verdirmediler hsg de ondan sonraymış ama eşiminde ürologlarına gitmesi gerekmiş
ben de devenin bale pabucu dedim çıktım

hangi akilte bu?
cerrahpaşa ya falan gitsemmi diyorum ama
nasıl gün alınır onu bile bilmiyorum nette yer olmuo

sonuçların iyi görünüyor canım
serbest t4 nedir ben de bilmiyorum ama az bişi düşük sanırım
çok öenmli olduğunu düşünmüyorum tsh iyi çünkü

hadi gözün aydın
bi ben çektirmedim şu mereti burada:)

olsun canım hayırlısı olsun
sağlıkla gelsin bebeğin
fazla uyarılma kadın hayatını bile tehlikeye sokuyor
sen normal dene bakalım kendinden çatlar belki kendiliğinden tutar

ayy dolma yaptım ocağa koydum
acıktım da

pardon canım ostrojenle estradıol farklı seylermıs
dur bakalım canım allahtan umut kesılmez
ben ıcıyorum metformını ıc sende canım zararı yok ıste ne olucakkı hayıtıda ıcmedım corekotunuda yapmadım
ben gecen ay corekotu yaptım hemde doktora gıttım yumurtam adetten 1 hafta sonra 7.5mm oldu buyuyo dıye sevındım
cok faydalı dedım ama demekkı benım yumurtam catlamamıs buymus ama catlıyamamıs
o yuzdende estradıol yuksek cıktı yanı kıst olusturmus mm lık ben cok uzuldum burdan topıkte doktorada yazdım sonucları korkulcak bırsey yok dedı
sorun yok dedı
sende sor bence ara doktorunu tahlıl sonuclarını alsaydın keske yada canım arastırrdık ona gore bıseyler ıcerdın
ben sımdı sadece metformn ıcıyorum dostınexı bıraktım prolaktınım 57 ıken 7 ay ıctım
sonuc 0.42 dusmus yani 1 ay ara verdım zaten dostınex ıcmesem gene prolaktın yukselıomus
ıstersen hayıt ıc oda tum hormonları dengede tutuomus canım

ınsallah canımm ahh takmasam olucakta ıste cook takıyorum ben maaleseff bızlere dua et canım olurmu ınsallah senınde gonlunden gecenı rabbım verır saglıgıyla

ayy dolma yaptım ocağa koydum
acıktım da

ayy cok severım dolmayı yaprakmı annemde cok sık yapar ben hıc yapamam sararım ama ıc hazırlayamam guzel kuru olur
canım t4 troıdle alakalı yanı t3 t4 troıd guatır ıltıhap vs varsa yuksek cıkarmıs genelde ben saglık ocagında yaptırıyorum sık sık her ay nerdeyse :)) bedava ya
tsh t3 t4 bakılıo saglık ocagında
bende dusundum cerrahpasa yada capaya gdııyım dıye ama uzak kız bana oralar bırde endokrın dokruna gıdıcem ıste butum hormonlarla ılgılenen doktor o asıl
ama randevu alınmıo anamm hep dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…