Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

amin canım benim inşallah, benim dualarım hep sizinle zaten! hamilelerin duası kabul olurmuş ya ben size hep dua ediyorum inşallah kabul olur da güler yüzlerimiz! İnsanın sevinci yarım oluyo böyle! teker teker alalım güzel haberlerinizi ben daha çok mutlu olucam!!!

yok ya doldurdum gitti buara sıkılıyorum yemek falan yapmaktan zaten bunu yaptığıma bile şükür
mutfakfa battı güneş gitsin ozaman toplicam artık
içi sulu hazırlayıp homojen koyunca kuru olmuo bi de en olmadı dolmanın yanına bıçakbatır pişirmden içine su girsin:)
ya evet doktorlardan randevu almak çok zor benim de gözüm korkuyor okadar vaktim yokki çalışıyorum ben
bi de o oraya gönderiri diğeri başka yere tek gidip uğraşamicam şimdi bakalım artık

olsun canım hayırlısı olsun
sağlıkla gelsin bebeğin
fazla uyarılma kadın hayatını bile tehlikeye sokuyor
sen normal dene bakalım kendinden çatlar belki kendiliğinden tutar
sagol canım, elden bırsey gelmez doktor ne dedıyse o.
normal denerız evet, hayırlısı degılmış napalım.

metformın degıl de sadece hayıt yapayım o zaman. tahlıl snclarını hıc bır zaman alamıyoruz, tahlılı verın gıdın dıyor dr.uzak olunca.Tel.de konuşuyoruz hep.
Tamam o zaman sadece hayıt yeter bana:44:

saol canım ben dualarında bızlerede yer verdıgın ıcın ınsallahhhhhh hepımız bır gun anne oluruz cok zor beklemek rabbım aratmasın hıc

oh ne guzel gunes goruyor mutfagın benım mutfagımda 6 dan sorna aksam batarken goruluyor okadar
cok esıyor ev camlarım kapalı suan carpıyor kapılar toz olmasın bırde ugrasamam
bıcak hıc batırarak denemedım bak evet olabılır bı kere yaptım bende dolma pısmedi ıcı ıgrenc bırde etlı yaptım gıttı cope pısırdım pısırdım psmedı saatlerce 2 saat tuttum prınc pısmemıs
tavuklu patates yaptım sımdı bırde pılav corbamda var yeter zaten ben oruc degılım hala az az kahverengı akıntı gelıo :26:
cok ugrastırıyorlar tamam guzel bedava devlet ama ugras ugras durrrrrr neyse bu ay gıdıp yaptırıcam ben mecbur randevu almıcam tarıh yazıo ustunde kan vercem sadece
eşimede yapılcak tahlıl gecmıste hastalık varmı dıye ..

netten tc gırerekde alabılıosun hastaneden canım labaratuar sonuclarını
valla ne dıyım canımmm ınsallah bu ay kendılıgınden kalırsın hamılee cok ıcten soyluyorum
bu ay ben doktora bıle gıtmıcem kıst kaldı olece
bu ayda boşş hemen adetım gelsınde bende gıdıcem ıgne tadvısı olucam gene eylulde

evelsı gun denedık, netten baktık hastanenın oyle bır uygulaması yok malesef
Hepımız ıcın hayırlısı olsun canım, azıcık sabır lazım hepımıze de. O kistin zararı yoksa iyi, agrı mı yapar.rahatsızlıgı var mı sana?
Allahtan caresız bır rahatsızlıgımız yok.Allah dert verıp derman aratmasın

ahh canım yumurTLADIGIMIZ ZAMAN AGRI OLUYOR YA SUAN BENDE O DURUM YANI ASIRI AGRI YAPSA ZATEN DOKTORA GIDERIM SUANDA AZCIK KASIK AGRIM VAR ISTE
KISTIN ZARARI OLMAZMI KUZUM EGER COK BUYUR EDERSE YUMURTALIGIMIZI BILE ALMAYA KADAR GIDIYOMUS TABI BEN GENE HERZAMANKI GIBI EN KOTUSUNU DUSUNUYORUM ALLAHIM KORUSUNNN :2:
SEN BU AY CATLATMA IGNESI OLMADIN YA BIDAKI AYA GIT MUTLAKA KIST OLMASIN DUPHASYON ICIYORSUN GERCI OLMAZDA GENEDE COREKOTU FALAN YEME BENIM CATLAMADI SANRIM YUMOS ONDAN KIST KALDI CANIM ICERSEN HAYIT IC DUZENE SOKAR

ay filiz açtım valla bütün pencereler kapılar(dış kapı hariç:)) açık
çok toz oluo ama napiyim klima yok evde pişicez yoksa
yatak odasında ki termometre 29.5 gösterio :S
silerim artık yarın
bakalım benimki pişti galba i tane aldım böldüm yumuş yumuştu:)
git yaptır bakalım testleri
eşine yapılacak testleri merak ettm yaptırınca neler yapılmış bize de söylersin artık canım

amin dermansız dert vermesin Allah
pko nunda direk tedavisi olmayınca nekadar uğraşıyouz baksanıza
yok hayıt mı içiyim yok metformin mi içeyim
grip olsan aşısı var hapı var
bu meretin direk bişeyi yokki

bende acamıyorum canım tam tersı cok esıyor bızım burası
oh yumsacıksa ne guzel ben yapamadım ıste
Tamam canım hepatıt b ıste nebılıyım vucudda bır vırus varmı eskıden gecırdıgımız hastalıklar vs vs arastırılcakmıs neden olmadıgı ıste guzel bırsey aslında ..
Bu ayın 24 de gıdıcem canım bayramdan sonra progesteron testıde yapılcak bu ay ama adetın 20 gunune gelıo 21 gununde oluodu 1 gun farketmez dedıler bakalım canım yaptırınca yazarım sana

yaptır bakalım inşallah hepsi iyi çıkar:))

ecriin naptın bakalım durum nedir?

Bende de agrı var, dr. batma kasılma yok mu bak dedı şişlere, baktım olımpıyat halkaları gıbı maşallah.
ayy kotu dusunme yumurtalık alma falan,sakın
iyi düşün ki iyi şeylerı çağır.
tamam hayıta karar verdım, alayım cıktıgım zaman. doktora gıtmeden olmaz tabı. Muhakkak gıderız.

selam kızlarr

nasılsınız geçmişi okuyamadım ne var ne yok bilmiyorum inşallah güzel haberler vardır
bende korkunç bir uyku var arkadaşlar sürekli uyku halindeyim bugün arkadaşıma gittim yarım saat olmadan uyumuş kalmışım
tam iki saat kız hiç kaldırmamış güzel uyuyordun diyo bir uyandım şok içindeyim nasıl uyuduğumu bile anlamamışım

ıyı bakalım canım hayıt ıc faydasını gor ınsallahh bende doktoru 4 gozle beklıyorum zaman gecsın hemende ıycene gerıldım cunku...

canım hosgeldın nerelerdesın suanda gelısme pek yok ben sadece tahlıllerımı yenılettım sonuc guzel gıbı ama adetım gene bu ay cok az oldu sadece 1 gun
bırdahakı adetımde tedavıye baslıcaz oyle yanı
sen nasılsın uyku yapar hamıslık ya ben doktora gıttııgm zaman goruyrum bekleme salonunda tum hamısler nerdeyse uyuyooo

merhaba canım istanbuldayım ben dörtlü testimi yaptırdım sonuç çıktı ama daha almadım eşim gelecek beni almaya sonra gidicez inşallah canım bence senin adetin strestende öyle oluyordur çünkü sürekli aklımızda düşünüyoruz hiçbir şeyi olmayıp herşeyi normal devam eden evlenince reglisi düzensizleşen çok insan var nedendir bilinmez ama sende belkide stresten bu duruma geliyorsun ben bekarken çok üzülünce stres yapınca reglim çok gecikirdi buda onun gibi bişi
evet tatlım çok uyku yapıyor gerçekten nasıl oluyor anlamıyorsun uyuyup kalıyorsun ben normalde asla gündüz yatamazdım ama hamileyken çok başka dilerim tez zamanda sizde bu duyguyu tadarsınız

canım Rabbim bu imtihanları hakkıyla geçmeyi nasip etsin bize inş. sakin ol , sakın moralini bozma dik dur canım. inş Allah hepsinin karşılığını verecek. bunda d avardır bir hayır, belki aşılama yapılsaydı vücudun zarar görecekti bu ay. vardır bir hayır canım. hem belli mi olur, belkide geliverir bebiş kendiliğinden. Allah ım o kadar büyük ki yeter ki ol desin. inş bizim için de ol diyecek. sabır sabır biraz daha sabır canım.dualarımdasın

tamam strest yapıyorum ama nebılıyım canım bekarken benım duzensızdı adetlerım ama evlendım duzene gırdı sonra bebek tedavısıne basladım bır baktım 7 aydır adetım mıktarı azaldı anlamadım gıttı yani aminn canım ınsallahhhh hepımıze nasıp eder rabbım bosver sende uyu gtsın ohhhhhh ben cok severım uykuyu
4 lü testınde ınsallah guzel cıkar canımm sorunsuz gecer hamıslıgın sonrasındada...

Geçmiş olsun canım gözün aydın sonucunun temiz çıkmasına sevindim kurtuldun çok şükürİnşallah bebeğinde gelir istediğin zaman
Çok ilginç yani özeldemi bunları istediler ben hep duydum çevremden özelde öyle belge felan yokmuş yani parayı veren düdüğü çalıyor zorluk çıkarmadan oluyormuş herşey
Sağol canım Allah razı olsun inşallah sende bir an önce kavuşursun bebeğine
Ben Bursadaki fakülteye gidiyorum canım.İnternetten randevu belki kolay alınmıyordur denemedim hiç.Mesela ben oraya kontrole gittiğimde doktor şu tarihe randevu alın diyor mesela 1 ay sonraya kayıt yerinden randevu tarihi istiyorsun öyle gidiyorsun vaktin gelincede.Yda sabah erkenden telefon açıyorum hangi bölümse veriyorlar.Ama genelde hastaneye gidince ordan alıyorum
A.s canım bendede durum aynı değişen birşey yok eşimi bekliyorum ben şimdi o doktora görünücek sonra ben adet olunca gideceğim fakülteye yineSen nasılsın canım?Uyku olması normaldir Kendine bebeğine iyi bak canım

canım ben evlenmeden önce tamam arada bir düzensizdi ama regli olduğum zaman bir haftaya yakın sürerdi ne zaman evlendim çocuk istemeye başladım üç güne indi o yüzden en büyük düşmanımız stres hayatım ama elde değil biliyorum ben o kadar yaptım yaptım ne oldu verdi çok şükür Rabbim sende içini ferah tut Allah büyüktür
inşallah cnm testim güzel çıkar gerçi doktorum soracaktı arayıp kötü birşey olsa arardı beni o yüzden rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…