A.s canım bendede durum aynı değişen birşey yok eşimi bekliyorum ben şimdi o doktora görünücek sonra ben adet olunca gideceğim fakülteye yineSen nasılsın canım?Uyku olması normaldir Kendine bebeğine iyi bak canım
canım ben evlenmeden önce tamam arada bir düzensizdi ama regli olduğum zaman bir haftaya yakın sürerdi ne zaman evlendim çocuk istemeye başladım üç güne indi o yüzden en büyük düşmanımız stres hayatım ama elde değil biliyorum ben o kadar yaptım yaptım ne oldu verdi çok şükür rabbim sende içini ferah tut allah büyüktür
Inşallah cnm testim güzel çıkar gerçi doktorum soracaktı arayıp kötü birşey olsa arardı beni o yüzden rahatım
iyiim cnm ben nasıl olayım işte sürekli miskinlik dışında :) çok şükür sorun yok tek değişiklik karnımın şişmeye başlaması :)
inşallah sizde bu güzel duyguyu yaşarsınız karnımın şişmesi bile çok hoşuma gidiyor sizinde öyle olacak sende kendine çok iyi bak güzel haberlerinizi bekliyorum dualarımdasınız
ne bılıyım canım yaa ıste korktum azıcık oldugu ıcın adetım strest cok fazla bende ahh kendıme geleblsemm
ınsallah rabbım bızede verıcek bılıyorum ama ıste bekleme surecı bızlerı mahvedıyor
sımdı bende kıst oldu sanırım bırde bu aykı tahlıllerım onu gosterıyor bu sıtedende bır doktora sordum bırdahakı ay basında baslıcam doktora ıns bu sefer tutar ıgnelerle
OHH TESTINDE IYIYSE SORUN YOK CANIMM COK SUKUR OZAMAN ...SEVINDIM SENIN ADINAA
Darısıda bebeğine kavuşmana inşallahGüzelmi olur canım olmazmı hamile olmanında ayrı bir güzelliği vardır İnşallah canım aminn çok sağol.
ohhh bır dunya sey yapmıssın yarınada mısafırın var yandın desene :) ben atlattım bıttı alcaklarım sukur gorusruz canım optummkızlar ütü yap, çamaşır ser derken uykum geldi:18: Yarında erken kalkıcam yemeğe misafirim var.allah'a emanet olun iyigeceler görüşmek üzere
tabiki korkarsın bende reglim azalınca korktum menepozamı giriyorum bebeğim olmayacakmı diye sürekli insanız sonuçta sonunu bilmediğimiz bir süreç tuncss arkadaşımızında kisti vardı biliyorsun arkasından hamile kaldı çok şükür güzel örnekleri düşün hayatım ve pozitif ol bebeğin geliverince üzüldüğünle kalırsın :))))
canım valla ilacı verirken değişik bir sancı oldu tabii ama dayandım yani 5-10 dk sürdü zatenn sonra da biraz kanamam oldu ama dün akşama geçti çok olmadı yani.. neyseki kurtuldum valla gece rüyama bile girmişti
birde ilaçlı emara girdim işte 15 dk sürdü o da..
evet canımm canan adım, tamam geliyorum birazdannn
sen hangi hastaneye gittin canım
ben zeynep kamile gitmiştim onlarda böyleydi
herşey sıraylaymış
kan vermeden smear verdirmediler hsg de ondan sonraymış ama eşiminde ürologlarına gitmesi gerekmiş
ben de devenin bale pabucu dedim çıktım
hangi akilte bu?
cerrahpaşa ya falan gitsemmi diyorum ama
nasıl gün alınır onu bile bilmiyorum nette yer olmuo
sonuçların iyi görünüyor canım
serbest t4 nedir ben de bilmiyorum ama az bişi düşük sanırım
çok öenmli olduğunu düşünmüyorum tsh iyi çünkü
hadi gözün aydın
bi ben çektirmedim şu mereti burada:)
olsun canım hayırlısı olsun
sağlıkla gelsin bebeğin
fazla uyarılma kadın hayatını bile tehlikeye sokuyor
sen normal dene bakalım kendinden çatlar belki kendiliğinden tutar
ayy dolma yaptım ocağa koydum
acıktım da
ınsallah canımm ahh takmasam olucakta ıste cook takıyorum ben maaleseff bızlere dua et canım olurmuınsallah senınde gonlunden gecenı rabbım verır saglıgıyla
ayy cok severım dolmayı yaprakmıannemde cok sık yapar ben hıc yapamam sararım ama ıc hazırlayamam guzel kuru olur
canım t4 troıdle alakalı yanı t3 t4 troıd guatır ıltıhap vs varsa yuksek cıkarmıs genelde ben saglık ocagında yaptırıyorum sık sık her ay nerdeyse :)) bedava ya
tsh t3 t4 bakılıo saglık ocagında
bende dusundum cerrahpasa yada capaya gdııyım dıye ama uzak kız bana oralar bırde endokrın dokruna gıdıcem ıste butum hormonlarla ılgılenen doktor o asıl
ama randevu alınmıo anamm hep dolu
Geçmiş olsun canım gözün aydın sonucunun temiz çıkmasına sevindim kurtuldun çok şükürİnşallah bebeğinde gelir istediğin zaman
Çok ilginç yani özeldemi bunları istediler ben hep duydum çevremden özelde öyle belge felan yokmuş yani parayı veren düdüğü çalıyor zorluk çıkarmadan oluyormuş herşey
Sağol canım Allah razı olsun inşallah sende bir an önce kavuşursun bebeğine
Ben Bursadaki fakülteye gidiyorum canım.İnternetten randevu belki kolay alınmıyordur denemedim hiç.Mesela ben oraya kontrole gittiğimde doktor şu tarihe randevu alın diyor mesela 1 ay sonraya kayıt yerinden randevu tarihi istiyorsun öyle gidiyorsun vaktin gelincede.Yda sabah erkenden telefon açıyorum hangi bölümse veriyorlar.Ama genelde hastaneye gidince ordan alıyorum
A.s canım bendede durum aynı değişen birşey yok eşimi bekliyorum ben şimdi o doktora görünücek sonra ben adet olunca gideceğim fakülteye yineSen nasılsın canım?Uyku olması normaldir Kendine bebeğine iyi bak canım
hayırlısı olsu üzülme
aşıdan sonrakı ay da tutma ihtimali var iğnenin etksinden dolayı
sagol canım ben aşılama yaptımadım canım çatlatma iğnesi oldum serophene yumurtam 20 mm olmustu çatlatma iğnesi olmustum hayırlsıı artık kısmet değilmiş :)
aşı sandım çatlama iğnesi deyince
yumurtan güzel gelişmiş darısı önümüzdeki aya inş.
içini ferah tut inş. olacak bi gün hepimizin
amin canım amin sagol ilk kez büyümüştü yumurtam daha önce klomenle büyümedi ama bu ay büyüdü hayırlısı tabıkıde hepimiz için :))
özel birşey uyguladınmı ecrin?
günaydınn
ecrincim önümüzdeki maçlara bakcan artıkkalan yumıoşlar senindir onları güle güle büyüt inşallah
bakalım senşn de yumurtan oluşunca ve oluşmayınca adetlerin farklı mı olacak.
ben yumurtalyınca daha ağrılı adet gördüm senin nasıl olcak merak etmekteyim
böyle dedim diye kendini denek gibi hissteme emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?