Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

iyiim cnm ben nasıl olayım işte sürekli miskinlik dışında :) çok şükür sorun yok tek değişiklik karnımın şişmeye başlaması :)
inşallah sizde bu güzel duyguyu yaşarsınız karnımın şişmesi bile çok hoşuma gidiyor sizinde öyle olacak sende kendine çok iyi bak güzel haberlerinizi bekliyorum dualarımdasınız

ne bılıyım canım yaa ıste korktum azıcık oldugu ıcın adetım strest cok fazla bende ahh kendıme geleblsemm
ınsallah rabbım bızede verıcek bılıyorum ama ıste bekleme surecı bızlerı mahvedıyor
sımdı bende kıst oldu sanırım bırde bu aykı tahlıllerım onu gosterıyor bu sıtedende bır doktora sordum bırdahakı ay basında baslıcam doktora ıns bu sefer tutar ıgnelerle
OHH TESTINDE IYIYSE SORUN YOK CANIMM COK SUKUR OZAMAN ...SEVINDIM SENIN ADINAA

Son düzenleme:

Darısıda bebeğine kavuşmana inşallahGüzelmi olur canım olmazmı hamile olmanında ayrı bir güzelliği vardırİnşallah canım aminn çok sağol.

Kızlar ütü yap, çamaşır ser derken uykum geldi:18: yarında erken kalkıcam yemeğe misafirim var.Allah'a emanet olun iyigeceler görüşmek üzere

Kızlar ütü yap, çamaşır ser derken uykum geldi:18: yarında erken kalkıcam yemeğe misafirim var.Allah'a emanet olun iyigeceler görüşmek üzere

tabiki korkarsın bende reglim azalınca korktum menepozamı giriyorum bebeğim olmayacakmı diye sürekli insanız sonuçta sonunu bilmediğimiz bir süreç tuncss arkadaşımızında kisti vardı biliyorsun arkasından hamile kaldı çok şükür güzel örnekleri düşün hayatım ve pozitif ol bebeğin geliverince üzüldüğünle kalırsın :))))

Darısıda bebeğine kavuşmana inşallahGüzelmi olur canım olmazmı hamile olmanında ayrı bir güzelliği vardırİnşallah canım aminn çok sağol.

amin cnm inşallahhh bir kavuşayım Allahın izniyle :) sizlerden de güzel haberler alınca değme keyfime :))

kızlar ütü yap, çamaşır ser derken uykum geldi:18: Yarında erken kalkıcam yemeğe misafirim var.allah'a emanet olun iyigeceler görüşmek üzere
ohhh bır dunya sey yapmıssın yarınada mısafırın var yandın desene :) ben atlattım bıttı alcaklarım sukur gorusruz canım optumm

evet ya tuncss goremedım onada sorucaktım benımde ıste estradıol hrmonum yuksek cıktı doktora sordum topıkte kıst olabılır dedı ayın 24 de gıdıcem doktora anca ozaman baktırablcem yoksa sımdı kendı ozel doktoruma 120 tl bayılmıyım Corekotu bak tarcın yapmıstım ben gecen ay demekkı yumurta oldu catlayamadı :44: Kıst bıraktı bana ..sorma canım azaldı gene 3 gun olsam ben uzulmem 3 gun 2 gun normal benım 1 gun oldu menapoz gırılmesı ıcın fsh yuksek olması lazımmıs agla agla bır hal oldum doktoru aradım hemen tlf konusamıom adam bana aglıomusun? Dıo evettttttt dıye bagırdım Ayy cok fenaydım be canım ıns benımde tuncss gıbı olurda kıstden sonra hamıs kalırım ıns yaa Bebegım gelsınde ben uzuldugumle kalıyım canım be

Aferin sana valla iyi dayanmışsın demekki kolay geçmiş..
benim kanamam 3 gün sürdü leke şeklinde...

Ben zeytinburnu semiha şakir doğum evindeki tüp bebek birimine gittim cnm

Evet baya ayrıntılı bakıyolar araştırcaklar sanırım bakalım önümüzdeki ay ne olcak..
Evet sağolsun kızlarda güzel yorumladı temiz sonuçlarım çok şükür..

çapa değilde vakıf gurebaya gitsen ordada endokrin var iyi biri diyolardı ama..

Yok tatlım devlet bu araştırma hastanesi..
Aynennn parayı veremediğim için düdüğüde onlara bıraktık

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları dün çatlatma iğnesinin 15günü diye akşam dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç tabıkıde negatıf 0,100 çıktı umutlar gelecek aya adetımı beklıyorum şimdi

hayırlısı olsu üzülme
aşıdan sonrakı ay da tutma ihtimali var iğnenin etksinden dolayı

hayırlısı olsu üzülme
aşıdan sonrakı ay da tutma ihtimali var iğnenin etksinden dolayı

sagol canım ben aşılama yaptımadım canım çatlatma iğnesi oldum serophene yumurtam 20 mm olmustu çatlatma iğnesi olmustum hayırlsıı artık kısmet değilmiş :)

sagol canım ben aşılama yaptımadım canım çatlatma iğnesi oldum serophene yumurtam 20 mm olmustu çatlatma iğnesi olmustum hayırlsıı artık kısmet değilmiş :)

aşı sandım çatlama iğnesi deyince
yumurtan güzel gelişmiş darısı önümüzdeki aya inş.
içini ferah tut inş. olacak bi gün hepimizin

aşı sandım çatlama iğnesi deyince
yumurtan güzel gelişmiş darısı önümüzdeki aya inş.
içini ferah tut inş. olacak bi gün hepimizin

amin canım amin sagol ilk kez büyümüştü yumurtam daha önce klomenle büyümedi ama bu ay büyüdü hayırlısı tabıkıde hepimiz için :))

günaydınn
ecrincim önümüzdeki maçlara bakcan artık kalan yumıoşlar senindir onları güle güle büyüt inşallah
bakalım senşn de yumurtan oluşunca ve oluşmayınca adetlerin farklı mı olacak.
ben yumurtalyınca daha ağrılı adet gördüm senin nasıl olcak merak etmekteyim
böyle dedim diye kendini denek gibi hissteme emi

özel birşey uyguladınmı ecrin?

serophene kullandım canım adetımın 3,günü başladım 5 gün içtim sabah akşam adetımın 10 günü kontrole gitti yumurtalama yok dediler sonra dayanamadım 12,günü başka bir doktora gittim 20 mm yumurtam varmıs dokt hemen sabah çatlatma iğnesiol dedi iğneden 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı dedi canım hee bide serophene kullanırken 2-3 gün bal tarçın çörekotu yedım sabah akşam bide 2-3 gün kuru incir sabah akşam 2-3 tane :)

sagoıl cnaım önümüzdeki maçlara bakcma evet ne denek kızz olurmu öyle şeyy :))) bende merakla meklıyorum dun kan verdıkden sonra ag kasıkda bata oldu adet gelıyor galıba dedım hemen koştum wc adet olsaydım gidip kanı geri alcaktım verin kanımı gerek kalmadı diyee ben duphaston kullandım doktor bitince 4 gün bekle dedi bugun 3,günüm yarın adet ollabılırım bu akşamda olabılrıım :)

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…