serophene kullandım canım adetımın 3,günü başladım 5 gün içtim sabah akşam adetımın 10 günü kontrole gitti yumurtalama yok dediler sonra dayanamadım 12,günü başka bir doktora gittim 20 mm yumurtam varmıs dokt hemen sabah çatlatma iğnesiol dedi iğneden 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı dedi canım hee bide serophene kullanırken 2-3 gün bal tarçın çörekotu yedım sabah akşam bide 2-3 gün kuru incir sabah akşam 2-3 tane :)
pazisyonlara fanal dikkat ettin demi? (sorularımın basıtlıgıne kus.bakma ihtimalleri soruyorum insan olsun istiyo ne bileyim)
kısmet olmayacakmıs demekkı bu ay ama üzülme bence güzel bi deneyim yaşamışsın. soğan kürü ilemi denesen bu ayda ?
valla ayakları diktim havaya yarım saat kalkmadım dikkat ettim ama kısmet değilmiş :=) bu ay bal tarçın yapmayı planlıyorumm bakalım benım sagım solum bellı olmuyorr heran fikir değiştirebilirim :)
Sağol mutlucum Allah razı olsuncanım Rabbim bu imtihanları hakkıyla geçmeyi nasip etsin bize inş. sakin ol , sakın moralini bozma dik dur canım. inş Allah hepsinin karşılığını verecek. bunda d avardır bir hayır, belki aşılama yapılsaydı vücudun zarar görecekti bu ay. vardır bir hayır canım. hem belli mi olur, belkide geliverir bebiş kendiliğinden. Allah ım o kadar büyük ki yeter ki ol desin. inş bizim için de ol diyecek. sabır sabır biraz daha sabır canım.dualarımdasın
günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları dün çatlatma iğnesinin 15günü diye akşam dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç tabıkıde negatıf 0,100 çıktı umutlar gelecek aya adetımı beklıyorum şimdi
Kizlaaaaarrr selamm..
Ozleyin beni bol bol.. doktor bana yatis emri verdi.. sadece wc ve acil ihtiyaar icin kalkacagim yerimden.. progestan sabah aksam cifter cifter yutuyorum.. Korkuttu bizi minik tirtilimiz.. dualarinizi bekliyorum canlarim..
En azından yumurtan oluştu, çatlama ıgnesı oldun ve elınızden gelenı yaptınız ecrıncım.Bana bak 2 yumurtam heba oldu. Hayırlısı olsun canım
selam kızlar.
ben çok şükür gördüm kırmızıları dün :)) darısı kırmızı bekleyenlere olsun.. yaşamayan bilmez kırmızıların hikmetini :)
bugün de kontrole gidiyorum.. kasık ağrım da geçti Allahtan! bakalım doktor bişi diyecek mi?
bu ay napsam ile ilgili sorularım var.. klomen mi alsam? 1 ay takip edeyim mi belki yumurtlarım? direkt aşılama mı yapsam ama bildiğim doktor veya hastane yok.. fln fln :)))
geçmişi okuyamadım! girebildikçe güncelleme yaparım..
Kizlaaaaarrr selamm..
Ozleyin beni bol bol.. doktor bana yatis emri verdi.. sadece wc ve acil ihtiyaar icin kalkacagim yerimden.. progestan sabah aksam cifter cifter yutuyorum.. Korkuttu bizi minik tirtilimiz.. dualarinizi bekliyorum canlarim..
ohhh bır dunya sey yapmıssın yarınada mısafırın var yandın desene :) ben atlattım bıttı alcaklarım sukur gorusruz canım optumm
evet ya tuncss goremedım onada sorucaktım benımde ıste estradıol hrmonum yuksek cıktı doktora sordum topıkte kıst olabılır dedı ayın 24 de gıdıcem doktora anca ozaman baktırablcem yoksa sımdı kendı ozel doktoruma 120 tl bayılmıyımCorekotu bak tarcın yapmıstım ben gecen ay demekkı yumurta oldu catlayamadı :44: Kıst bıraktı bana ..sorma canım azaldı gene 3 gun olsam ben uzulmem 3 gun 2 gun normal benım 1 gun oldu menapoz gırılmesı ıcın fsh yuksek olması lazımmıs agla agla bır hal oldum doktoru aradım hemen tlf konusamıom adam bana aglıomusun? Dıo evettttttt dıye bagırdım Ayy cok fenaydım be canım ıns benımde tuncss gıbı olurda kıstden sonra hamıs kalırım ıns yaa Bebegım gelsınde ben uzuldugumle kalıyım canım be
Kizlaaaaarrr selamm..
sagol canım hayırlısı artık hepimiz için demekki bundada var bir hayır çok şükür yumurtladığımıda gördüm yaa buda benım için iyi bişeyysenın neyin yüksek çıkmıstı canım ilaç kullanıyormusun suan
sagoıl cnaım önümüzdeki maçlara bakcma evetne denek kızz olurmu öyle şeyy :))) bende merakla meklıyorum dun kan verdıkden sonra ag kasıkda bata oldu adet gelıyor galıba dedım hemen koştum wc adet olsaydım gidip kanı geri alcaktım verin kanımı gerek kalmadı diyee ben duphaston kullandım doktor bitince 4 gün bekle dedi bugun 3,günüm yarın adet ollabılırım bu akşamda olabılrıım :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
inşallah sıkıntısız atlatırsın bu durumu cnaımKizlaaaaarrr selamm..
selam kızlar.
ben çok şükür gördüm kırmızıları dün :)) darısı kırmızı bekleyenlere olsun.. yaşamayan bilmez kırmızıların hikmetini :)
bugün de kontrole gidiyorum.. kasık ağrım da geçti Allahtan! bakalım doktor bişi diyecek mi?
bu ay napsam ile ilgili sorularım var.. klomen mi alsam? 1 ay takip edeyim mi belki yumurtlarım? direkt aşılama mı yapsam ama bildiğim doktor veya hastane yok.. fln fln :)))
östrojen hormonum ıkı katına cıkmış,iğnelere aşırı cevap vermışımyumurtalıklarımda şişlikler var bi sürü. bu durumda aşılama mumkun degıl dedı doktorum.duphaston verdı,regl olunca goruselım dedı
cok umutluydum bu aydan ama olmadı
hehe alsan çok komik olurdu kanımı geri koyun boşuna vermişim falan demişin
hadı yenı döngün hayırlı olsun canım vallka senın yerinde olsam direk aşılama yaptırırdım hatta bana kalsa ben direk tüp nyaptırcam ama eşim bırakmıyorrimkanın vara bence aşılama yaptır canım
östrojen hormonum ıkı katına cıkmış,iğnelere aşırı cevap vermışımyumurtalıklarımda şişlikler var bi sürü. bu durumda aşılama mumkun degıl dedı doktorum.duphaston verdı,regl olunca goruselım dedı
cok umutluydum bu aydan ama olmadı
hadi hayırlı olsun kırmızılar
sen kendin klomen kullanma
kendiliğinden çatlamıyorsa yumurtan en güzeli takip yaptır
metformin içiyordmuydun hatırlamıyorum ama onu içebilirsin
bende de şeker çıkmadı ama ben içiyoum
başkada naparsın bilmem çörek otu motu yapmadım ben hiç:)
sağol canım senin de!!! senin yumuşuna çok sevindim ben.. dert ortağı olunca tabio geliştiken sonra gerisi daha kolay inşallah.. eşini iknaya bak sen de )
canım aslında mantıklı olan o da işte, sen de biliosun çalışırken 2 gün arayla kontrole gitmek çok zor,hele ki ist.da ve daha bunun için hastane veya doktor da bulamadım..
bi de aşı zamanı eşimi de denk getircem fln böyle düşündükçe içim daralıo
[/B][/COLOR]
sağol canım! nasıl özlemiştim onları anlatamam, hahaha..Allahtan kırmızı manyağıyım işte
metformin kullanıyorum canım işte ilk yumuşumu onun sayesinde 5 ay sonra yaşadım mayıs sonunda. hala şansım var, geçen ay bir aksilik oldu ama ne olduğunu da anlayamadım işte geçmedi ya kasık ağrım..:26: bu ay yumurtlama olasılığım var ama emin değilim işte :) benim de şekerim yok ve hayatta şeker veya tatlı aşermedim! ama işe yarıyor işte çok şükür.. inşallah devamı gelir. 1 kere oldu bıraktı çünkü..
bu çörekotu olayını denicem walla benzaten bal-çörekotu bağışıklığa, alerjiye vs her şeye iyi geldiği için sakıncası olacağını sanmıyorum. taze öğütülmüş alayım da başlayım :) senin doktorun nerde bu arada ya? sen anadolu yakasında mısın?
saglık olsun canımmm bır sonrakı maclara bakıcaz artıkgünaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları dün çatlatma iğnesinin 15günü diye akşam dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç tabıkıde negatıf 0,100 çıktı umutlar gelecek aya adetımı beklıyorum şimdi
selamm canımmm kanamanmı olduKizlaaaaarrr selamm..
canım tarcın yaparken eger yumosun catlamassa ozaman kıst olarak kalr bak dıkkat et ben yaptım gecen ay 2 ay ust uste bak kıst olmusvalla ayakları diktim havaya yarım saat kalkmadım dikkat ettim ama kısmet değilmiş :=) bu ay bal tarçın yapmayı planlıyorumm bakalım benım sagım solum bellı olmuyorr heran fikir değiştirebilirim :)
selamm canımmmselam kızlar.
ıcıyorum canım 3 aydır metformını ıns faydasını gorururum bende ınsallah faydasını gorurum 2 aydır 28 gunde bır adet oluyorum saol canım benım allah hepımızın yardımcısı olsunnbende yaptım çok çörek otu falan ama sonuç alamadım alan çok gerçi benim tek ilacım metformindi hayatım
bu kadar ağlama ya o bir günlük regliyi bile göremeyen var benim bir tane arkadaşım var yedi aylık hamile şu anda o hiç regli görmüyordu tedaviyle hamile kaldı umudunu yitirme Allah yardımcın olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?