Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

pazisyonlara fanal dikkat ettin demi? (sorularımın basıtlıgıne kus.bakma ihtimalleri soruyorum insan olsun istiyo ne bileyim)
kısmet olmayacakmıs demekkı bu ay ama üzülme bence güzel bi deneyim yaşamışsın. soğan kürü ilemi denesen bu ayda ?

Kizlaaaaarrr selamm..
Ozleyin beni bol bol.. doktor bana yatis emri verdi.. sadece wc ve acil ihtiyaar icin kalkacagim yerimden.. progestan sabah aksam cifter cifter yutuyorum.. Korkuttu bizi minik tirtilimiz.. dualarinizi bekliyorum canlarim..

valla ayakları diktim havaya yarım saat kalkmadım dikkat ettim ama kısmet değilmiş :=) bu ay bal tarçın yapmayı planlıyorumm bakalım benım sagım solum bellı olmuyorr heran fikir değiştirebilirim :)

Sağol mutlucum Allah razı olsun
Aşılama olsaydı zarar görecektı vucudum dogru dıyorsun, o yuzden bunda da muhakkak bır hayır var tabı.
Teşekkur ederım.

En azından yumurtan oluştu, çatlama ıgnesı oldun ve elınızden gelenı yaptınız ecrıncım.Bana bak 2 yumurtam heba oldu. Hayırlısı olsun canım

selam kızlar.
ben çok şükür gördüm kırmızıları dün :)) darısı kırmızı bekleyenlere olsun.. yaşamayan bilmez kırmızıların hikmetini :)
bugün de kontrole gidiyorum.. kasık ağrım da geçti Allahtan! bakalım doktor bişi diyecek mi?

bu ay napsam ile ilgili sorularım var.. klomen mi alsam? 1 ay takip edeyim mi belki yumurtlarım? direkt aşılama mı yapsam ama bildiğim doktor veya hastane yok.. fln fln :)))

geçmişi okuyamadım! girebildikçe güncelleme yaparım..

Kizlaaaaarrr selamm..
Ozleyin beni bol bol.. doktor bana yatis emri verdi.. sadece wc ve acil ihtiyaar icin kalkacagim yerimden.. progestan sabah aksam cifter cifter yutuyorum.. Korkuttu bizi minik tirtilimiz.. dualarinizi bekliyorum canlarim..

tuncs canım geçmiş olsun. üzülme ama her hamilenin başına geliyor malesef bu kanama olayı. normal bile olsa korkutuyor insanı işte.. bol bol dinlen. tırtılınla birlikte bol bol yayın bakalım :))))
Allah yardım etsin sana da miniğine de.. dualarımız seninle tabi ki, gönlünü ferah tut, bişicik yok :) mis gibi de dinlenmeyi aldın hadi bakalım :)))

En azından yumurtan oluştu, çatlama ıgnesı oldun ve elınızden gelenı yaptınız ecrıncım.Bana bak 2 yumurtam heba oldu. Hayırlısı olsun canım

sagol canım hayırlısı artık hepimiz için demekki bundada var bir hayır çok şükür yumurtladığımıda gördüm yaa buda benım için iyi bişeyy senın neyin yüksek çıkmıstı canım ilaç kullanıyormusun suan

hadı yenı döngün hayırlı olsun canım vallka senın yerinde olsam direk aşılama yaptırırdım hatta bana kalsa ben direk tüp nyaptırcam ama eşim bırakmıyorr imkanın vara bence aşılama yaptır canım

Kizlaaaaarrr selamm..

geçmiş olsun canım fazla özletme kendını bol bol dinlenn öptüm çok dualrımdasınız :)

bende yaptım çok çörek otu falan ama sonuç alamadım alan çok gerçi benim tek ilacım metformindi hayatım
bu kadar ağlama ya o bir günlük regliyi bile göremeyen var benim bir tane arkadaşım var yedi aylık hamile şu anda o hiç regli görmüyordu tedaviyle hamile kaldı umudunu yitirme Allah yardımcın olsun cnm

Kizlaaaaarrr selamm..

ay ben bişimi kaçırdım cnm çok geçmiş olsun benimde biliyorsun bir ufak çapta kanamam olmuştu yatış verdi doktor çok şükür bişi olmadı inşallah seninde olmaz hayatım Alllah yardımcın olsun bol bol yat tatlım annesine sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişinn

östrojen hormonum ıkı katına cıkmış,iğnelere aşırı cevap vermışım yumurtalıklarımda şişlikler var bi sürü. bu durumda aşılama mumkun degıl dedı doktorum.duphaston verdı,regl olunca goruselım dedı
cok umutluydum bu aydan ama olmadı

hehe alsan çok komik olurdu kanımı geri koyun boşuna vermişim falan demişin

Kizlaaaaarrr selamm..
inşallah sıkıntısız atlatırsın bu durumu cnaım
sualarımız seninle tehlikeli dönemini hayırlısıyla atlatırsın umarım

hadi hayırlı olsun kırmızılar
sen kendin klomen kullanma
kendiliğinden çatlamıyorsa yumurtan en güzeli takip yaptır
metformin içiyordmuydun hatırlamıyorum ama onu içebilirsin
bende de şeker çıkmadı ama ben içiyoum
başkada naparsın bilmem çörek otu motu yapmadım ben hiç:)

olsun canım bundada vardır bir hayıor bende duphaston içtim bugun biteli 3gün adeti bekliyorum ama hala gelen giden yok bakalım ne zaman gelcek hepimiz için hayırlısı benım adetımde ilaç bittikden 4gün sonra gel dedi ama gitmeyi düşünmüyorum eşimin teslerini yenileteyım öyle gitceem

sağol canım senin de!!! senin yumuşuna çok sevindim ben.. dert ortağı olunca tabi o geliştiken sonra gerisi daha kolay inşallah.. eşini iknaya bak sen de )
canım aslında mantıklı olan o da işte, sen de biliosun çalışırken 2 gün arayla kontrole gitmek çok zor,
hele ki ist.da ve daha bunun için hastane veya doktor da bulamadım..
bi de aşı zamanı eşimi de denk getircem fln böyle düşündükçe içim daralıo

hmm fazla uyarılmış demek ki canım... bu ay geçecek olsa da bence bu iyi haber çünkü normalde 1 tane için uğraşıyoruz, seninkiler coşmuş bu ay ne güzel , aynı doza bi sürü bi sürü tepki vermiş... bi sürü yumuş olmuş maşallah demek ki daha iyi yumurtalıkların.. bir dahakine olur inşallah canım, Allah gönlüne göre versin!

sağol canım! nasıl özlemiştim onları anlatamam, hahaha.. Allahtan kırmızı manyağıyım işte
metformin kullanıyorum canım işte ilk yumuşumu onun sayesinde 5 ay sonra yaşadım mayıs sonunda. hala şansım var, geçen ay bir aksilik oldu ama ne olduğunu da anlayamadım işte geçmedi ya kasık ağrım..
:26: bu ay yumurtlama olasılığım var ama emin değilim işte :) benim de şekerim yok ve hayatta şeker veya tatlı aşermedim! ama işe yarıyor işte çok şükür.. inşallah devamı gelir. 1 kere oldu bıraktı çünkü..

bu çörekotu olayını denicem walla ben zaten bal-çörekotu bağışıklığa, alerjiye vs her şeye iyi geldiği için sakıncası olacağını sanmıyorum. taze öğütülmüş alayım da başlayım :) senin doktorun nerde bu arada ya? sen anadolu yakasında mısın?

sagol canım yumurtlaım yaa bunada şükürr :) evet yaa biz çalışanların işi çok zor allah yardımcımız olsun valla hadı hayırlısı :))

benim hep gittiğim bi doktorum yok canım ya
yaklaşık 4 aydır kafama göre takılıyorum iyi de ediyorum galba :)
anadolu yakasındayım ben
maltepe üni hastaensine gidiyorum gideceğim vakitte.
aslında dediğim hastane de bi erkek doktor varmış tüpbebek vs konusunda uzamnmış ama erkek işte ben gidemiyorum
prof bu doktor istersen söylerim randevu alması zormuş birazcık ama uğramak gerek

saglık olsun canımmm bır sonrakı maclara bakıcaz artık uzulmee napalım bundada bır hayır vardır elbet
Kizlaaaaarrr selamm..
selamm canımmm kanamanmı oldu yat dınlen mutlaka tehlıkelı 3 ayını devırsenn ahh ne guzel olurr annenede gıdemıceksın ozaman canım benım yaa benımde kıst oldu sanırım senın gıbı estradıol hormonum 86 cıktı dotkor kıst olabılır dedı gıtmedımde doktora
valla ayakları diktim havaya yarım saat kalkmadım dikkat ettim ama kısmet değilmiş :=) bu ay bal tarçın yapmayı planlıyorumm bakalım benım sagım solum bellı olmuyorr heran fikir değiştirebilirim :)
canım tarcın yaparken eger yumosun catlamassa ozaman kıst olarak kalr bak dıkkat et ben yaptım gecen ay 2 ay ust uste bak kıst olmus yumos buyudu ama catlamadı
selamm canımmm sende corekotu bal tarcın yapıcaksan yumos catlamıosa yapma ben gecen 2 ay yaptım catlamadı estradıol hormonum 86 yuksek cıktı doktor kıs olsmustur dedı klomen tedavısı uyguladıysan asılama yaptır bence.. bence bıran once basla tedavıye sende canım yeter verdıgın ara
ıcıyorum canım 3 aydır metformını ıns faydasını gorururum bende ınsallah faydasını gorurum 2 aydır 28 gunde bır adet oluyorum saol canım benım allah hepımızın yardımcısı olsunn
cokk optummm

Son düzenleme:
merhaba kızlar birkaç hafta önce yazmıştım buraya bende pcos um
tedaviye 1 ay önce başladık yani baya yolun başındayım kızlar
doktorum glifor, estrofem, klomen kullandırmıştı ama malesef yumurtalarım gelişmedi
mecburen sonrasında progestron kullandım bununla adet gördüm, 3 üncü günü yine gidildi ve yine aynı ilaçları verip bu sefer klomeni 3 kereye yüksek dozaja çıkardı
kısmet bakalım bu sefer bir gelişme kaydedebilicekmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…