hadi gözün aydın
bi ben çektirmedim şu mereti burada:)
sokturur canım sokturur korkma
Geçmiş olsun canım gözün aydın sonucunun temiz çıkmasına sevindim kurtuldun çok şükürİnşallah bebeğinde gelir istediğin zaman
Aferin sana valla iyi dayanmışsın demekki kolay geçmiş..
benim kanamam 3 gün sürdü leke şeklinde...
merhaba kızlar birkaç hafta önce yazmıştım buraya bende pcos um
tedaviye 1 ay önce başladık yani baya yolun başındayım kızlar
doktorum glifor, estrofem, klomen kullandırmıştı ama malesef yumurtalarım gelişmedi
mecburen sonrasında progestron kullandım bununla adet gördüm, 3 üncü günü yine gidildi ve yine aynı ilaçları verip bu sefer klomeni 3 kereye yüksek dozaja çıkardı
kısmet bakalım bu sefer bir gelişme kaydedebilicekmiyiz
merhaba kızlar
ben de pkoluydum ama dün doktora gittim bir şey demedi. konuyu geçiştirdi. ultrasonda yumurtamı gördüm akça pakça pek güzeldi.
ama etrafında minik minik yuvarlaklar vardı. bunlar kist mi dedim. önemli değil çok güzel yumurtlamışsın dedi. folikasit verdi. bu üç gün ilişkiye gir dedi.
nedense geçiştirdiğini düşündüm. ultrasonda pkolarını gören var mı?
hatırladım canım senı estrofemı bende kullanmıstım klomenle bırlıkte
ınsallah bu seferkı kullanmanda gusel sonuclar alırsın canımm
bakalım canım kendimi çok umutlandırmak istemiyorum, herşeye hazırladım kendimi
progestron yüzüden inanılmaz başım döndü bundan çok şikayetçiyim tek
ilk defa bu sefer çok sancı çektim adetimde herhalde ilaçlardan dedim patlama yaşıyorum sandım, sizdede oldumu?
sende durumlar nasıl biraz önce okudum 3 ay önce sanırım metformine başlamıssın herhangi bir etkisini hissettinmi?bana sanki hiç etki etmiyor bir işe yaramıyor gibi geliyor
klomen ve estrofem kullandıgım zaman kasıklarımda benımde cok agrı vardı adet oldugumdada vardı cunku yumurtalarımız buyuyor o yuzden agrılar..
ben 2 klomen kullandım 2 sındede guzel boyut oldu catladı ama sonuc 0 işte
benımde cok donuyordu basım ve suan ılac falan kullanmadıgım halde ayaga kalkınca basım cok doner orucluyum belkıde ondan bılemıyorum .
ben 2 klomen sonrasında ıgne tedavısı gordum ondada sonuc 0
suan hormon tahlıllerımı yaptrdm bır homronum yuksek kıst olma ıhtımalı var ıste bakalım eylulde gene ıgne tedavısı olucam. 2 ay ara verdım tedavıye hem ramazan hemde cok sıkıldım
glukofen ıcıyorum ben 1 tane alıyorum 2 aldıgım zaman mıdem cok bulanıyordu ama doktor ıgne tedavısınde 2 cıkarmıstı ıcemedım tabı
2 aydır adetlerım 18 gunde 1 oluyor
normalde 30 gunde31 gunde olurdum
adetlerım buara cok azaldı 1 2 gun en fazla adet goruyorum okadar onun dısında bır sey yok
hala cocuk ıcın beklyoruzzzz.. asılama denıycem 2 sefer sonrada tüp ıste
Tesekkur ederim kizlar.. telden giriyorum alinti yapamadim..
Filizcim kist olabilirde bilemiyorum ki.. muayene sart.. ben kisti muayenede gormustum. sakin ihmal etme hemen git bence..
bana gelince yatiyorum karpuz gibi.. buyuyecegim yatarken..
Annemlere gidebilecek miyim bilmiyorum. doktor randevumu sali gunune cekti. bu arada ablam geldi bugun yanima.. cok mutluyum.. eger ben bayramda gidemeyeceksem ki bu sali guonu belli olcak o zaman annemlerde gelcek.. saglikli olalim da..
anladım canım. bende klomen ve estrofem hiç yan etki yapmadı içtiğim süre boyunca bekledim kasık ağrısı olur en azından diye olmadı ama adet dönemim çok sancılı geçti ilk defa ama bende yumurtada büyümemişti.
yani bilemedim bende klomen yumurtalarımı bile büyütmemişti
glifora gelince 850mg ama oda miğde bulantısı yapmadı anlayamadım sanki şeker gibi içiyordum ilaçları.
progestron da ilk günler hiç yan etki yapmadı son 2 3 gün baş dönmesi uyku hali yaptı.
sanırım böyle sıraladıkça bende bi sorun mu var diye düşünmüyor değilim.
moralini çok yüksek tut canım bak klomenler etki etmiş yumurtalar büyümüş çatlamış bana göre buda büyük bir başarı.
Allah hayırlısını nasip etsin o kadarda üzmeyelim kendimizi
adetlerin neden o kadar kısalmış birşey söylediler mi?
geçen gün komşumuzun gelini uğraşıyordu bebek için ilk tüp denemesinde tutmuştu çok mutluydu, umarım seninde yormadan yorulmadan ilkinde olur.
gerçekten şu tedavi süreci, kullanılan ilaçlar habire doktor takibi çok can sıkıcı
Kızlar bende de pko varmış ama net sonuç için ultrason görüntülerini bekleyeceğiz dedi.2 yıl önceye kadar adetim 30 günde bir olurdu.İki yıldır değişiklikler oldu ama ben pek önemsememiştim acıkcası.Dün kasıklarda şiddetli ağrıyla doktora gittim.kum döküyormuşum.Oradan kadın doğuma sevk edildim.doktora 1.5 aydır adet görmediğimi ve son adetiminde pıhtılaşmış şekilde geldiğini söyledim.Tarluson diye bir ilaç verdi.adet olunca da hormon testi yaptıracak.Çok stresli bir insanım ben ya.şimdiden evhamlanmaya başladım bile
çok sağol teşekkür ederim darısı artık senin başına ( insallah bebis gelir de gerek kalmaz )
çok sağol canım benim ya artık her şeye stres yapar oldum valla ama rahatladım bu ara bakalımm..
çok sağol canımmm benimm ya sizler sayesinde böyle rahatladım kurtuldum valla.. Allah hepimize herkese en kısa sürede şifa versin..
senin kanaman daha uzun sürmüş canım evet benimki akşama geçti ama akşama kadar da yattım valla hatta ondan sonraki günde yattım gerci pek yattım da denilemez oglusum pek izin vermiyor ama annem sagolsun yanımdaydı esimde var zaten destekci oldu herkes.. atlattım bitti valla hayırlısı ne diyeyim artık.. hastalıkla ugrasmak cooooook zoorrrr
merhaba kızlar
ben de pkoluydum ama dün doktora gittim bir şey demedi. konuyu geçiştirdi. ultrasonda yumurtamı gördüm akça pakça pek güzeldi.
ama etrafında minik minik yuvarlaklar vardı. bunlar kist mi dedim. önemli değil çok güzel yumurtlamışsın dedi. folikasit verdi. bu üç gün ilişkiye gir dedi.
nedense geçiştirdiğini düşündüm. ultrasonda pkolarını gören var mı?
kızlar son zamanlarda bılıosun moralmen cokuntudeydımagladım uzuldum ettım yemek yemedım
suan bır tartılıyım dedım 58.600 olmusummmmmmm ben ramazan oncesınde 60 61 bıle cıkıodumcok mutlu oldum zayıflamaya devammm belkıde bu ay hormonlarım ondan duzenlı cıktı fsh 5.63 lh 4.87 lh dusmus ama hıc dogru duzgn yemek yemedım 5 gun hastaydım dıye oruc tutmadım kahve akıntı az az gelıodu orucluymusum gıbı sadece su ıctım aksamda 1 corba ıcıyordum moralım bozukken ben bırsey yıyemem faydası oldu gercı sevınsemmı uzulsemmı bılemedım
Üzülmekten değilde mutluluktan bebeğin peşinde koşturmaktan zayıflarsın inşallahh
Keşke bende o bişey yiyememe duygusu olsa
ben esımle tartısıyım yada ne bılıyım canım bırseye sıkılsın hıc bırsey yemem can sıkıntısından bazıları yemek yer eder bense agzıma 3 gun yemek sokmıyım acıkmam
ramazanda ben genelde kılo alırdım ama bu sene almadım uzuntulerden ıste58 gordum valla cok sevındım ama ınsallah 55 de gorururum yaaa ahh 55 olsammmmm
ınsallah sende verırsın ama sen cok tombık degıldın gecen konusuoduk ya
Zaten 55 e ne kaldı onuda görürsün
Bende çok değil yaa senden 10 kg fazlayım
ben tatlıya duskunum tatlıda yemesem ahh ne guzel dal gıbı olurum
senınde cok kılon yok canım boyun 1.65 dı sanırım verılır ıstedıkten sonra ben metformın sayesınde vermedım ama benı hıc etkılemedı o 2 aldıgımda coook etkıledı ama oda 3 gun surdu ıctım
ben tatlıya duskunum tatlıda yemesem ahh ne guzel dal gıbı olurum
senınde cok kılon yok canım boyun 1.65 dı sanırım verılır ıstedıkten sonra ben metformın sayesınde vermedım ama benı hıc etkılemedı o 2 aldıgımda coook etkıledı ama oda 3 gun surdu ıctım
ayyy o ilacla ben de kilo vermedim henüz yaaaa cok bozuldum acikcasicok güveniodum ona kilo vercem ben onunla diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?