Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ayyy o ilacla ben de kilo vermedim henüz yaaaa cok bozuldum acikcasi cok güveniodum ona kilo vercem ben onunla diye
hahahha verırsın kuşum yaaa ınsallahhh bende onla vermedım kı cok az yedım hep ıftardada yıyemedım 1 corba okadar oda azıcık sonrada basım dondu hep aclıktan ama mıdem kuculdu sanırım ıcım almıo ama tatlıları alıo nıeyse 2 tane al bak nasıl verıceksın kılo
Off sen ne diyosunn bende çok severim yaa sanırım bu düşkünlükte pko yüzünden

aynen oyle cok duskunuz seker olucak kesın bızde :2:

hikayemiz çok benziyomş benimde yaklaşık 6 aydır bi düzensizliğim vardı..inanılmaz saçlarım döküloyr şu an da benimd eultrasonda kistim çıktı..adetin 3.gününde hormon testi yaplcak dendi..bakalım bugün adetin 2.günü..pazartesi tahlilim var ..sonuçlarım umarım iyidir..bende 57-58 kilodan 55 e düştüm iki haftada..

canım bence sen faydasını görmeye başlamışsın bile ne güzel 28 güne çekmiş adetini biliyorsun ki metformin iki üç ayda sonuç verecek bir ilaç değil düzenli kullanımda yumurtalarını tedavi edip kaliteleştiriyor biraz sabır hayatım herşeyin hayırlısı ben metformine başladığım zaman dedim en az altı ay kullanıcam aşılama en sonra idi ama çok şükür gerek bile kalmadı 8 ay içtim ama sonunda bebeğim benimle Rabbim ayırmasın yavrumdan ama sekiz ay başkada bişi kullanmadım sayılır ve çok inandım

merhaba bence eğer çok acelen yoksa metformin yani gliforu bir süre kullanıp yumurtalarını düzenlemen daha iyi gibi geliyor bana iki ay klomen tedavim işe yaramdı bitkisel çoğu şeyi denedim sonra herşeyi bıraktım ve 8 ay sadece meftorminle devam ettim ve hamile kaldım çok şükür yumurtalarımı çok güzel tedavi etti onun için ilk önce yumurtalarını tedavi edip sonra bu işlemleri yaptırırsan daha iyi gibi geliyor bana sadece tavsiye :)

ay kuzum hala anasını düşünüyor baksana nasıl biz anne olmak istemeyelim dimi bu halde bile anama gidebilecekmiyim diyo :) tatlım bebeğin sana tutunsun da anacın seni yanlız bırakmaz merak etme biraz daha sabret salı gününe odaklan dinlen bol bol başkada bişi düşünme stres yapma daha öncede demiştim sana stres yasakkkk sanaaa

İnşallah rabbim hayırlısıyla bebek haberinizi de duymayı nasip eder.Ben evli değilim henüz.Nişanlıyım,bazı sorunlar sebebiyle çok gerilmiştim,stresten olmuyor adetim falan diye düşündüm ama yok 50 güne yaklaştı.Bütün adet belirtilerini gösterdim ama tık yok.Bir de adet olamayınca çok sinirli oluyorum ben ya:) benim hamileliğim de çekilmez

hıkayeemızz benzıyormu hımmm ıns guzel cıkar hormonların canımm pko varmı sende pekı? yoksa sadece kıstmı cıktı
ne zamandır ıstıyorsunuz cocuk pekı canım daha once tedavı falan uygulndımı? benımde cok dokuluyor saclarım ben 60 dan 58 dusmusum ıste

valla bende oyle dıyorum adetım azda olsa faydasını gordum masallah 2 aydır 28 gunde oluyorum yaklastım sankı bebişe hımmm :26: eylulde ıgne tedavısı olucamm ya ınsallahh tutar ozaman ..aminnnnnnnnnnnnn canım ınsallah rabbım sonuna kadar goturur bebegınıde kucagına almayı nasıp eder.. bende 1 bucuk sene gıbı kullanmayı dusunuyorum bakalım kısmet artık napalım.

aminnn canımm cok saol ..bende bekarken hatırlıyorumm 2 3 ay olamamıstım doktora gıttım ama hıc bısey yok dedı yolladı yasmın verıyordu hep
ahhhh ben delırıyorum adet olmadıgım zaman allahtan evlenınce duzene gırdı az gelıo 1 2 gun suruyor buda bana sıkıntı yapıoo esıme satasıyorum devamlı
canım evlendıgın zaman korunma valla bak ben bırde korundum bıraktık olmadı sonra basladık doktora 1 sene 7 aydır doktordayız olmuyor asılama denıycez sene sonunda kısmetse dugun ne zaman

daha bir tarih belirlemedik ya,çünkü nişanlımın iş durumları muallakta şimdi..Önce onların düzene girmesi lazım.Ya ben hemen çocuk yapamam herhalde,anne olabilecek sorumlulukta hissedemiyorum ki kendimi

İyigecelermi desem iyi sabahlarmı desemBugünde bitti şükür atlattım birde sahile gittik dolaştık pilim bitti şimdi uyucağım artık :18:geç bile kaldım topikte benden başka kimse yokİyi canım atlamışsın sende öptüm görüşürüz kib
Hımm ondan bukadar çok soru sormuşlar özel olsaydı zorluk çıkarmazlardı
Hayırlısı olsun canım inşallah bir dahaki aya umutlu ol
Kizlaaaaarrr selamm..
Ozleyin beni bol bol.. doktor bana yatis emri verdi.. sadece wc ve acil ihtiyaar icin kalkacagim yerimden.. progestan sabah aksam cifter cifter yutuyorum.. Korkuttu bizi minik tirtilimiz.. dualarinizi bekliyorum canlarim..
Geçmiş olsun canım sağlığını bebeğini düşün ailen gelir olmassa doktorunu dinle kendine iyi bak inşallah düzelirsin öptüm
Canım sende sağol birbirimize destek olduğumuz için bukadar zor gelmiyordur belkide

Maşallah nazar olmasın kilon çok iyi canım yakında hormonlarda düzene girerse ozman gelir bebeğin inşallah

Daha kapıdan döndüm hele bi önümüzdeki ay gelsin bakalım ne kadar uğraştıracaklar
Para para paraaaaaa

kızlar merhaba.. ben de pko hastasıyım yaklaşık 2 yıldır.. aslında 5 yıldır ama bir türlü teşhis konulamadı. önceleri adet düzenim 6-7 ayda bir oluyordu doktorlar sürekli öğrencilikten dolayı stres yapar dediler ultrasyon her şeye baktılar normal çıkıyordu hep. hormonlarda da hiçbir yükselme yoktu. 3 yıl devamlı doktora gitmiştim farklı farklı hiçbiri bir şey bulamadı sürekli doğum kontrol veriyorlardı ama hiç kullanmadım. daha sonra özel bi hastaneye gittim tabii 1 yıl hiç doktora gitmemiştim o ara. fakat prolaktin yüksek çıktı yine ultrasyon normaldi. prolaktini düşürmek için ilaç yazı kullandım prolaktin düşünce regl oldum. ilacı bırakınca tekrar yükseliyordu. yine regl olamıyordum. her gidişimde ultrasyona bakıyordu doktor (düzenli olarak aynı doktora gidiyordum) sonra kasıklarımda da ağrı olduğunu söyleyince mr istedi. mr sonucunda pko olduğum anlaşıldı. yapacak tek şeyin doğum kontrol hapı kullanmak olduğunu söyledi. ben de kızdım çıktım. yok mu doğum kontrol hapı dışında bunun başka bir çaresi ? 1 yıldır yine hiç gitmiyorum doktora hepsi aynısını söylüyor ezber yapmış gibi

Selamm kızlaarr... Ben 1 haftayı geçkindir giremiyordum, bilgisayarım bozulmuştu halen tam şarj olmuyorda idare eder artık... Filizcim ne yaptın, bi gelişme varmı, benim 1 haftam kaldı bekliyorum ama, tam bat ın olduğu gün kayseride olcam, bayramın 2. günü sabah çıkcaz.. Yoksa hayırlısı varsa da kayseride öğrenmiş olcam :)) Buarada kızlar ablam gebelik testi yaptırdı 58.86 çıktı.. Adetine 2 gün varmış, ama halen endişeli neden az diye değeri.. Oda 4 yıllık evli olursa inşALLAH ilk bebişi olcak...

daha bir tarih belirlemedik ya,çünkü nişanlımın iş durumları muallakta şimdi..Önce onların düzene girmesi lazım.Ya ben hemen çocuk yapamam herhalde,anne olabilecek sorumlulukta hissedemiyorum ki kendimi
anladım canım hayırlısı olsunnnda gec olsun
hehehe hadı gecmıs olsunn canım atlattın sende ohhh kız bu ay hormonlarım cok duzenlı cıktı fsh 5kusur lh 4 kusurlu prolaktınımde 0.43 dusmus ıns gelır yaa bu ay olmaz kıst varsa zatende :44: bıdakı aya gelsın ınsalllahh

selam canım hosgeldın devlet hastanesındekıler yada ozel ama uygun ozeldekı doktorlara bende gıttım hıcbırı anlamadı sonra ozel muayenesı olan bır doktora gıttım ayıptır soylemesı parayı verdınmı coook guzel bakıp ılgılenıyorlar dırek pko var dedı hormon tahlıllerı ıstedı bendende hormonlarımdan prolaktın 57 cıktı benım yuksektı onun ıcın ılac kullandım dostınex 7 ay ıctım 57 olan prolaktınım 0.43 dustu suan ılacı bıraktım 1 ay ılacı bıraktıgım zaman yukselıcek bılıyorum ama en azından cok dusmus onun ıcın bıraktım
prolaktın duzensızlık yaptıgını soyledı benım adetlerım masallah cok duzenlı evlendıgımden berı 30 31 gunde bır olurdum 3 aydır metformın denılen seker ılacını ıctım adet dongum 2 aydır 28 gunde bır olmaya basladı ıstersen ınsılun dırencı ıcın seker ılacı ıcebılırsın hem adetlerını duzenlıyor hemde yumurtlamaya yardımcıymıs..seker yok bende ama ıcıyorum bebek ıcın ugrasıyoruz 1 sene 7 aydır olmuyor bırde bıtkısel seyler denemek ıstersen hayıt otu var canım onu denemenı tavsıye ederım sonucta bıtkısel hormonlarını dengede tutar ve adetını getırır ınsallahhh

selammmm canımmmm bende senı merak ettım
canım ben hastalandım 28 gunde geldı adetım ama mıktarı dedıgım gıbı az gene 1 gun surdu
adetın 3 gunu hormon testlerımı yaptırdım hepsı normale donmus estradıol 86 cıkmıstı menapoza gırıyorum sandım
doktoru aradım aglayarak megersem o hormonla bakılmıomus menapoza cok sukur fsh yukseklıgıyle anlasılıyomus menapoz
ınsallah olmassın canımmmda bebişş gelır sana bayramdaaaaa
canım ablanında adetıne 2 gun varmıs daha endıselenme degerı yuksek 2 gun sonra degerı 2 ye katlanır ınsallahh tekrar olctursunn
ınsallah sanada nasıp eder o duyguyu bızlerede nasıp eder ınsallahhhhhh

Amiinn canım birlikte inşALLAH... Ayyy ALLAH korusun canım, bebişlerin olsunda hemencecik inşALLAH, doktor ne diyor peki, ne olacak yani sonuç, ne planlıyor?... Kayseride öğrenirsem hamile olduğumu ordakilerde haber bekliyor zaten eşimin tarafı :)) Olmazsada hayırlısı... İnşALLAH tez vakitte bizde alırız bu haberleri... Buarada eşim geçen rüyasında beni görmüş canım, kayınvalidemlerde ymişiz, buzdolabının üzerinde gümüş alyansını bulmuş, tozluymuş üzeri, silmiş iyice beni çağırmış, sonrada parmağıma takmış... :44: Hayıra çıksın inşALLAH dedim...

aynı sorun bende de var dostinex kullandım ben de, ama ilacı bırakınca yükseliyordu. evet haklısın parayı verince öyle bi bakıyorlar ki, devlette çok sıra var hemen söyle derdini ilaç yazayım mantığına çalışıyorlar maalesef. adet düzensizliği yaşadığımdan beri 10 kilo aldım üstüne tüylenme ve sivilcelenme de var. doğum kontrol kullanmak istemiyorum. annem şeker hastası şimdi öyle bir ilaçtan bahsetsem sanırım telaş edecek :))) okul da bitti artık rahatça doktora gidebilirim. sanırım yine en baştan alıp özele gitmek şart :) canım ya inşallah hayırlı bir bebeğin olur sağlıkla kucaklarsın :)

Atlattım canım salı günüde kayınvaldemlerdeyiz Bak iyi işte takma kafanaki stresten prolaktin yükselmesin bizim hamile kalmamız hormonların düzene girmesiylede çok alakalı hormonda sorun yoksa hamile kalmak daha kolay oyüzden takıntı yapma tedavini ol kontrollerine git doktor gibi yazdım ama

Merhaba Bayanlar ;
Uzun süredir internetim yoktu.Yeniden katıldım aranıza.
Bende pkoluyum,4 yıllık evliyim ve 4 ay öncesin de 7 aya yakın bir süre korunmadık ve her adet gecikmesinde hamileyim sanıp,hayal kırıklığına uğradım.Bebek isteğim gitti ve eşime tekrar korunalım ben istemiyorum dedim,sanki korunmayınca hamile kalıyormuşum gibi Bencil olduğumu düşündü ve huzursuzluk yaşandı.3 ay korunduk yinede.Bu arada doğum kontrol hapını sadece ilk evlendiğim dönemde 6 ay filan kullandım.Şimdi tekrar korunmuyoruz,bakalım bana da anne olmak nasip olcak mı ? yoksa yine umutsuzluğamı kapılcam (

mutlaka yani öyle olmalı..
kolum bacağım felan deseydin ya canımm belki izin verirdi ya da doktordan rapor felan alsaydın dicem ama gerci ben öğretmenim tatildeyim ya ohh valla ne rahatım okul zamanıda rapor alabiliyorum tabiki ama senin işin çok daha zor yani Allah kolaylık versin canım ya.. kaç gündür rastlaşamıyoruz da :26::26:

Canım sende sağol birbirimize destek olduğumuz için bukadar zor gelmiyordur belkide

tabikide canım insanın zor zamanlarında böyle destek alması çok iyi oluyor..

kızlarrr emara girmiştim biliyosunuz ilaçlı onun raporunda bazı şeyler yazıyo doktora soramadımm o anda yine gitcem ama gitmeden size sorayım dedimmm..

1.si sağ overde 2.5 cm çapında dominant follikül mevcuttur diyo
2.si de douglasta minimal-orta derecede serbest sıvı izlenmiştir diyo.

bunlar nedir kızlar yaa bilen varsa yazsın çok merak ettim :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…