hahahha verırsın kuşum yaaa ınsallahhh bende onla vermedım kı cok az yedım hep ıftardada yıyemedım 1 corba okadar oda azıcık sonrada basım dondu hep aclıktan ama mıdem kuculdu sanırım ıcım almıo ama tatlıları alıo nıeyseayyy o ilacla ben de kilo vermedim henüz yaaaa cok bozuldum acikcasicok güveniodum ona kilo vercem ben onunla diye
Off sen ne diyosunn bende çok severim yaa sanırım bu düşkünlükte pko yüzünden
selam canım hosgeldın bende senın gıbı belkıde senden fazla evhamlıyım
evlımısın pekı? adetın 3 gunu hormon testlerıne gore anlasılır pko goruntusu olabılır belkı ama hormonların duzenlıdır .30 gunde bır adet olman guzel bende oyle oluyordum son zamanlarda 28 gune dustu cok az adet goruyorum ama adet dongum duzenlıevlıysen eger tedavı olur cocuk sahıbı olursun ınsallah evlı degılsende ılaclarla duzene sokulur canım korkma ben 1 sene 7 aydır ugrasıyorum bebek ıcın nasıp ıste beklıyoruz
eger strest yaparsan sende benım gıbı adetlerınde azalır hormonlarda tavan yaparstrest yapmamaya calıs canım
ıcıyorum canım 3 aydır metformını ıns faydasını gorururum bende ınsallah faydasını gorurum 2 aydır 28 gunde bır adet oluyorum saol canım benım allah hepımızın yardımcısı olsunn
cokk optummm
merhaba kızlar birkaç hafta önce yazmıştım buraya bende pcos um
tedaviye 1 ay önce başladık yani baya yolun başındayım kızlar
doktorum glifor, estrofem, klomen kullandırmıştı ama malesef yumurtalarım gelişmedi
mecburen sonrasında progestron kullandım bununla adet gördüm, 3 üncü günü yine gidildi ve yine aynı ilaçları verip bu sefer klomeni 3 kereye yüksek dozaja çıkardı
kısmet bakalım bu sefer bir gelişme kaydedebilicekmiyiz
Tesekkur ederim kizlar.. telden giriyorum alinti yapamadim..
Filizcim kist olabilirde bilemiyorum ki.. muayene sart.. ben kisti muayenede gormustum. sakin ihmal etme hemen git bence..
bana gelince yatiyorum karpuz gibi.. buyuyecegim yatarken..
Annemlere gidebilecek miyim bilmiyorum. doktor randevumu sali gunune cekti. bu arada ablam geldi bugun yanima.. cok mutluyum.. eger ben bayramda gidemeyeceksem ki bu sali guonu belli olcak o zaman annemlerde gelcek.. saglikli olalim da..
selam canım hosgeldın bende senın gıbı belkıde senden fazla evhamlıyım
evlımısın pekı? adetın 3 gunu hormon testlerıne gore anlasılır pko goruntusu olabılır belkı ama hormonların duzenlıdır .30 gunde bır adet olman guzel bende oyle oluyordum son zamanlarda 28 gune dustu cok az adet goruyorum ama adet dongum duzenlıevlıysen eger tedavı olur cocuk sahıbı olursun ınsallaih evlı degılsende ılaclarla duzene sokulur canım korkma ben 1 sene 7 aydır ugrasıyorum bebek ıcın nasıp ıste beklıyoruz
eger strest yaparsan sende benım gıbı adetlerınde azalır hormonlarda tavan yaparstrest yapmamaya calıs canım
hikayemiz çok benziyomş benimde yaklaşık 6 aydır bi düzensizliğim vardı..inanılmaz saçlarım döküloyr şu an dabenimd eultrasonda kistim çıktı..adetin 3.gününde hormon testi yaplcak dendi..bakalım bugün adetin 2.günü..pazartesi tahlilim var ..sonuçlarım umarım iyidir..bende 57-58 kilodan 55 e düştüm iki haftada..
valla bende oyle dıyorum adetım azda olsa faydasını gordum masallah 2 aydır 28 gunde oluyorum yaklastım sankı bebişe hımmm :26:canım bence sen faydasını görmeye başlamışsın bile ne güzel 28 güne çekmiş adetini biliyorsun ki metformin iki üç ayda sonuç verecek bir ilaç değil düzenli kullanımda yumurtalarını tedavi edip kaliteleştiriyor biraz sabır hayatım herşeyin hayırlısı ben metformine başladığım zaman dedim en az altı ay kullanıcam aşılama en sonra idi ama çok şükür gerek bile kalmadı 8 ay içtim ama sonunda bebeğim benimle Rabbim ayırmasın yavrumdan ama sekiz ay başkada bişi kullanmadım sayılır ve çok inandım
İnşallah rabbim hayırlısıyla bebek haberinizi de duymayı nasip eder.Ben evli değilim henüz.Nişanlıyım,bazı sorunlar sebebiyle çok gerilmiştim,stresten olmuyor adetim falan diye düşündüm ama yok 50 güne yaklaştı.Bütün adet belirtilerini gösterdim ama tık yok.Bir de adet olamayınca çok sinirli oluyorum ben ya:) benim hamileliğim de çekilmez
valla bende oyle dıyorum adetım azda olsa faydasını gordum masallah 2 aydır 28 gunde oluyorum yaklastım sankı bebişe hımmm :26:eylulde ıgne tedavısı olucamm ya ınsallahh tutar ozaman ..aminnnnnnnnnnnnn canım ınsallah rabbım sonuna kadar goturur bebegınıde kucagına almayı nasıp eder.. bende 1 bucuk sene gıbı kullanmayı dusunuyorum bakalım kısmet artık napalım.
aminnn canımm cok saol ..bende bekarken hatırlıyorumm 2 3 ay olamamıstım doktora gıttım ama hıc bısey yok dedı yolladı yasmın verıyordu hep
ahhhh ben delırıyorum adet olmadıgım zaman allahtan evlenınce duzene gırdı az gelıo 1 2 gun suruyor buda bana sıkıntı yapıoo esıme satasıyorum devamlı
canım evlendıgın zaman korunma valla bak ben bırde korundum bıraktık olmadı sonra basladık doktora 1 sene 7 aydır doktordayızolmuyor asılama denıycez sene sonunda kısmetse dugun ne zaman
İyigecelermi desem iyi sabahlarmı desemohhh bır dunya sey yapmıssın yarınada mısafırın var yandın desene :) ben atlattım bıttı alcaklarım sukur gorusruz canım optumm
evet ya tuncss goremedım onada sorucaktım benımde ıste estradıol hrmonum yuksek cıktı doktora sordum topıkte kıst olabılır dedı ayın 24 de gıdıcem doktora anca ozaman baktırablcem yoksa sımdı kendı ozel doktoruma 120 tl bayılmıyımCorekotu bak tarcın yapmıstım ben gecen ay demekkı yumurta oldu catlayamadı :44: Kıst bıraktı bana ..sorma canım azaldı gene 3 gun olsam ben uzulmem 3 gun 2 gun normal benım 1 gun oldu menapoz gırılmesı ıcın fsh yuksek olması lazımmıs agla agla bır hal oldum doktoru aradım hemen tlf konusamıom adam bana aglıomusun? Dıo evettttttt dıye bagırdım Ayy cok fenaydım be canım ıns benımde tuncss gıbı olurda kıstden sonra hamıs kalırım ıns yaa Bebegım gelsınde ben uzuldugumle kalıyım canım be
Hımm ondan bukadar çok soru sormuşlar özel olsaydı zorluk çıkarmazlardıAferin sana valla iyi dayanmışsın demekki kolay geçmiş..
benim kanamam 3 gün sürdü leke şeklinde...
Ben zeytinburnu semiha şakir doğum evindeki tüp bebek birimine gittim cnm
Evet baya ayrıntılı bakıyolar araştırcaklar sanırım bakalım önümüzdeki ay ne olcak..
Evet sağolsun kızlarda güzel yorumladı temiz sonuçlarım çok şükür..
çapa değilde vakıf gurebaya gitsen ordada endokrin var iyi biri diyolardı ama..
Yok tatlım devlet bu araştırma hastanesi..
Aynennn parayı veremediğim için düdüğüde onlara bıraktık
Hayırlısı olsun canım inşallah bir dahaki aya umutlu olgünaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları dün çatlatma iğnesinin 15günü diye akşam dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç tabıkıde negatıf 0,100 çıktı umutlar gelecek aya adetımı beklıyorum şimdi
Geçmiş olsun canım sağlığını bebeğini düşün ailen gelir olmassa doktorunu dinle kendine iyi bak inşallah düzelirsin öptümKizlaaaaarrr selamm..
Ozleyin beni bol bol.. doktor bana yatis emri verdi.. sadece wc ve acil ihtiyaar icin kalkacagim yerimden.. progestan sabah aksam cifter cifter yutuyorum.. Korkuttu bizi minik tirtilimiz.. dualarinizi bekliyorum canlarim..
Canım sende sağol birbirimize destek olduğumuz için bukadar zor gelmiyordur belkideçok sağol teşekkür ederim darısı artık senin başına ( insallah bebis gelir de gerek kalmaz )
çok sağol canım benim ya artık her şeye stres yapar oldum valla ama rahatladım bu ara bakalımm..
çok sağol canımmm benimm ya sizler sayesinde böyle rahatladım kurtuldum valla.. Allah hepimize herkese en kısa sürede şifa versin..
senin kanaman daha uzun sürmüş canım evet benimki akşama geçti ama akşama kadar da yattım valla hatta ondan sonraki günde yattım gerci pek yattım da denilemez oglusum pek izin vermiyor ama annem sagolsun yanımdaydı esimde var zaten destekci oldu herkes.. atlattım bitti valla hayırlısı ne diyeyim artık.. hastalıkla ugrasmak cooooook zoorrrr
ben esımle tartısıyım yada ne bılıyım canım bırseye sıkılsın hıc bırsey yemem can sıkıntısından bazıları yemek yer eder bense agzıma 3 gun yemek sokmıyım acıkmam
ramazanda ben genelde kılo alırdım ama bu sene almadım uzuntulerden ıste58 gordum valla cok sevındım ama ınsallah 55 de gorururum yaaa ahh 55 olsammmmm
ınsallah sende verırsın ama sen cok tombık degıldın gecen konusuoduk ya
İyigecelermi desem iyi sabahlarmı desemBugünde bitti şükür atlattım birde sahile gittik dolaştık pilim bitti şimdi uyucağım artık :18:geç bile kaldım topikte benden başka kimse yok İyi canım atlamışsın sende öptüm görüşürüz kib
Hımm ondan bukadar çok soru sormuşlar özel olsaydı zorluk çıkarmazlardı
Hayırlısı olsun canım inşallah bir dahaki aya umutlu ol
Geçmiş olsun canım sağlığını bebeğini düşün ailen gelir olmassa doktorunu dinle kendine iyi bak inşallah düzelirsin öptüm
Canım sende sağol birbirimize destek olduğumuz için bukadar zor gelmiyordur belkide
Maşallah nazar olmasın kilon çok iyi canımyakında hormonlarda düzene girerse ozman gelir bebeğin inşallah
anladım canım hayırlısı olsunnnda gec olsundaha bir tarih belirlemedik ya,çünkü nişanlımın iş durumları muallakta şimdi..Önce onların düzene girmesi lazım.Ya ben hemen çocuk yapamam herhalde,anne olabilecek sorumlulukta hissedemiyorum ki kendimi
hehehe hadı gecmıs olsunn canım atlattın sende ohhhİyigecelermi desem iyi sabahlarmı desemBugünde bitti şükür atlattım birde sahile gittik dolaştık pilim bitti şimdi uyucağım artık :18:geç bile kaldım topikte benden başka kimse yok İyi canım atlamışsın sende öptüm görüşürüz kib
Maşallah nazar olmasın kilon çok iyi canımyakında hormonlarda düzene girerse ozman gelir bebeğin inşallah
kızlar merhaba.. ben de pko hastasıyım yaklaşık 2 yıldır.. aslında 5 yıldır ama bir türlü teşhis konulamadı. önceleri adet düzenim 6-7 ayda bir oluyordu doktorlar sürekli öğrencilikten dolayı stres yapar dediler ultrasyon her şeye baktılar normal çıkıyordu hep. hormonlarda da hiçbir yükselme yoktu. 3 yıl devamlı doktora gitmiştim farklı farklı hiçbiri bir şey bulamadı sürekli doğum kontrol veriyorlardı ama hiç kullanmadım. daha sonra özel bi hastaneye gittim tabii 1 yıl hiç doktora gitmemiştim o ara. fakat prolaktin yüksek çıktı yine ultrasyon normaldi. prolaktini düşürmek için ilaç yazı kullandım prolaktin düşünce regl oldum. ilacı bırakınca tekrar yükseliyordu. yine regl olamıyordum. her gidişimde ultrasyona bakıyordu doktor (düzenli olarak aynı doktora gidiyordum) sonra kasıklarımda da ağrı olduğunu söyleyince mr istedi. mr sonucunda pko olduğum anlaşıldı. yapacak tek şeyin doğum kontrol hapı kullanmak olduğunu söyledi. ben de kızdım çıktım. yok mu doğum kontrol hapı dışında bunun başka bir çaresi ? 1 yıldır yine hiç gitmiyorum doktora hepsi aynısını söylüyor ezber yapmış gibi
Selamm kızlaarr... Ben 1 haftayı geçkindir giremiyordum, bilgisayarım bozulmuştu halen tam şarj olmuyorda idare eder artık... Filizcim ne yaptın, bi gelişme varmı, benim 1 haftam kaldı bekliyorum ama, tam bat ın olduğu gün kayseride olcam, bayramın 2. günü sabah çıkcaz.. Yoksa hayırlısı varsa da kayseride öğrenmiş olcam :)) Buarada kızlar ablam gebelik testi yaptırdı 58.86 çıktı.. Adetine 2 gün varmış, ama halen endişeli neden az diye değeri.. Oda 4 yıllık evli olursa inşALLAH ilk bebişi olcak...
selammmm canımmmmbende senı merak ettım
canım ben hastalandım 28 gunde geldı adetım ama mıktarı dedıgım gıbı az gene 1 gun surdu
adetın 3 gunu hormon testlerımı yaptırdım hepsı normale donmus estradıol 86 cıkmıstı menapoza gırıyorum sandım
doktoru aradım aglayarak megersem o hormonla bakılmıomus menapoza cok sukur fsh yukseklıgıyle anlasılıyomus menapoz
ınsallah olmassın canımmmda bebişş gelır sana bayramdaaaaa
canım ablanında adetıne 2 gun varmıs daha endıselenme degerı yuksek 2 gun sonra degerı 2 ye katlanır ınsallahh tekrar olctursunn
ınsallah sanada nasıp eder o duyguyu bızlerede nasıp eder ınsallahhhhhh
selam canım hosgeldın devlet hastanesındekıler yada ozel ama uygun ozeldekı doktorlara bende gıttım hıcbırı anlamadı sonra ozel muayenesı olan bır doktora gıttım ayıptır soylemesı parayı verdınmı coook guzel bakıp ılgılenıyorlar dırek pko var dedı hormon tahlıllerı ıstedı bendende hormonlarımdan prolaktın 57 cıktı benım yuksektı onun ıcın ılac kullandım dostınex 7 ay ıctım 57 olan prolaktınım 0.43 dustu suan ılacı bıraktım 1 ay ılacı bıraktıgım zaman yukselıcek bılıyorum ama en azından cok dusmus onun ıcın bıraktım
prolaktın duzensızlık yaptıgını soyledı benım adetlerım masallah cok duzenlı evlendıgımden berı 30 31 gunde bır olurdum 3 aydır metformın denılen seker ılacını ıctım adet dongum 2 aydır 28 gunde bır olmaya basladı ıstersen ınsılun dırencı ıcın seker ılacı ıcebılırsın hem adetlerını duzenlıyor hemde yumurtlamaya yardımcıymıs..seker yok bende ama ıcıyorum bebek ıcın ugrasıyoruz 1 sene 7 aydır olmuyor bırde bıtkısel seyler denemek ıstersen hayıt otu var canım onu denemenı tavsıye ederım sonucta bıtkısel hormonlarını dengede tutar ve adetını getırır ınsallahhh
anladım canım hayırlısı olsunnnda gec olsun
hehehe hadı gecmıs olsunn canım atlattın sende ohhhkız bu ay hormonlarım cok duzenlı cıktı fsh 5kusur lh 4 kusurlu prolaktınımde 0.43 dusmus ıns gelır yaa bu ay olmaz kıst varsa zatende :44: bıdakı aya gelsın ınsalllahh
selam canım hosgeldın devlet hastanesındekıler yada ozel ama uygun ozeldekı doktorlara bende gıttım hıcbırı anlamadı sonra ozel muayenesı olan bır doktora gıttım ayıptır soylemesı parayı verdınmı coook guzel bakıp ılgılenıyorlar dırek pko var dedı hormon tahlıllerı ıstedı bendende hormonlarımdan prolaktın 57 cıktı benım yuksektı onun ıcın ılac kullandım dostınex 7 ay ıctım 57 olan prolaktınım 0.43 dustu suan ılacı bıraktım 1 ay ılacı bıraktıgım zaman yukselıcek bılıyorum ama en azından cok dusmus onun ıcın bıraktım
prolaktın duzensızlık yaptıgını soyledı benım adetlerım masallah cok duzenlı evlendıgımden berı 30 31 gunde bır olurdum 3 aydır metformın denılen seker ılacını ıctım adet dongum 2 aydır 28 gunde bır olmaya basladı ıstersen ınsılun dırencı ıcın seker ılacı ıcebılırsın hem adetlerını duzenlıyor hemde yumurtlamaya yardımcıymıs..seker yok bende ama ıcıyorum bebek ıcın ugrasıyoruz 1 sene 7 aydır olmuyor bırde bıtkısel seyler denemek ıstersen hayıt otu var canım onu denemenı tavsıye ederım sonucta bıtkısel hormonlarını dengede tutar ve adetını getırır ınsallahhh
Yani çocukla zor yaa Allah kolaylığınıda verdi demekki
Ben çalışıyordum o ay iş yerinden izin alcam ama yöneticimiz erkek nasıl dicem diye kaç gün kıvrandım çünkü kıl biriydi izin vermek için baya uğraştırıyordu . sonra mesai saatimde filmi çektirdim tekrar işe geri döncem ama sancıdan kıvranıyorken bi türlü gidemedim işede uzak bir yer bide taksiye binip ablama gittim orda biraz dinlendim ama ben baya sancı çektim ağladım yaa sonra o sancı birden bire kesildi hemen hazırlanıp yola çıktım doğru iş yerine.. işe gittim 1 saat sonra tekrar bi sancı beni gördüler zaten taksiye bindirip eve yolladılar..
baya hikaye gibi oldu amaböyle canım ..
Canım sende sağol birbirimize destek olduğumuz için bukadar zor gelmiyordur belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?