Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ilkine bakacak olursak minik bir kistin var canım malesef 2.5 cm çapında
ikincisini bilmiyorum ama douglas karın zarı ile rahim arasında kalan boşluk oluyormuş sıvı iyimidir kötümüdür bilemedim.
sen neden mr a girdin ki nerden istediler bunu?

canım doktor tüm tetikleri yapalım dedi tedavinin başındayım çünkü o yüzden mr de istedi.. sağ overde kistim var zaten işte duphaston kullanıyorum adetin bitimine doğru doktora gidicem kaybolmuş mu diye baktırıcam inşallah kaybolmuştur..
sıvıyı bende bilemiyorum işte size sordum canım cevabın için çok teşekkür ederim

inşallah cnm yaklaştın iğne tedavisi olana kadar bebeğin gelir inşallah annesine bende yaz sonu iğne yaptırcaktım ama bak gerek kalmadı inşallah seninde öyle olur hayatım

Aynen öyle canım yumurtalar büyülemişti bile Bakalım bu hafta nasıl etkisi olucakmis gorucez, yine bir gelişme olmassa o korkutuyor beni. Rahim duvarıyla ilgili birşey söylemedi doktorum ama ağrım varken ağrı kesici minoset dısında kullanma rahim duvarlarına etki etmesin dedi ama üzerinden sormadım ne demek istediğini.
Ben ikitellide İstanbul hospital a gidiyorum çok tavsiye ettiler doktorumu Bende sevdim bakalım ne olucak.
Bendede Lh, Fsh tan yuksekti sanırım etkisi nedir hala bilmiyorum nasıl olucak yani.
Hiç sende kendini uzme canını sıkma canım gercekten psikoloji çok önemli anlatılır bunlarda

Son düzenleme:

canım bizim hormonal değerlerimiz dengesiz menapoz diye algılarsak bu dengesizlikleri hepimizin aynı anda menopoza girmemiz gerekli :)
sakın korkma evet prolaktinin çok düşmüş ama ilaçla düştü de mi? doktor ne dedi?
şimdi nasılsın?

ecrincim yeni bir döneme girmişsin hayırlı olsun adetin gelmiş... sakın sıkılma hayırlısı demek gerekli... bizler mutlu ve pozitif baktıktan sonra umut ettikten sonra her şey yoluna girer canım...

doktor yumurtalıklarımın polikistik yapıda olduğunu. minik minik birçok kistimin olduğunu söyledi..şimdi ben polikistik over hastası mı oluyorum ? biraz komik oldu ama birde prolaktin değerim 56 çıktı, ama adetlerim cok düzenli ve göğüsten süt gelmesi gibi bi sıkıntım yok.dr ilaç vermedi.sizce doğru mu? çünkü değeri 32 olanlar bile ilaç kullanıyor? cevap verirseniz çok sevinirim kızlar

ayyyy bak o dogru ben de cok yiyemiyorum tatlilari cikolataya düskünümdür ama hic yiyemiyorum yani. belki de ilacin etkisidir ama memnunum ben bu halimden bir de kilo versem.. demek iki tane alinca verirsin diyorsun.. biraz da diyet kurallarina uysam, zaten yarin da is basi yapiyorum cocuklar felan hareket articak, hadi insallah diyorum

evet canim ben de basladim, iki haftayi bitiridim.. aslinda günde iki almam gerekyior ama midem daha yeni alisti, ben de baslamaliyim günde iki almaya.. dedigin gibi kafana göre yapma ama zaten dr yazmadan da alinmiyo bu ilac.. istersen bi sor bi dahaki gittigine, belli mi olur ise yarar felan..

canım geldin ama ben gidiyorum maalesef bebegim uyumadı bu aksam babasıyla oynuyodu ama yok benim almam lazım artık durmuyo uyursa eger erkenden gelirim yine öpüyorum seni kendine iyi bak

tüh yaaa bu sefer de ben yalniz kaldim desene tamam canim hadi öp benim yerime de..

selam
benim 25 çıkmıştı doktor sınırda dedi ilaç vermedi sınırı geçseymiş verecekmiş.... yani senin sınırı baya geçmiş adet 3. gününde mi böyle çıktı? bence diğer adet 3. gününde tekrar baktır yine kötü çıkarsa o zaman ilaç istersin doktorundan...

sagol cnaım allah razı olsun yok üüzlmedim kısmet değilmiş yumurtladım ya buna da şükürrr

gunaydin canim.. Uzulme kesinlikle, bak yumurtlayabiliyorsun adet goruyorsun, bunlarin hepsi birer birer nimet.. Bu aya olmadi ama daha cok gunler var.. Beterin beteri vardir sozunu unutmamak lazim, insallah yumurtaciklarin bir an once bebis olur :)))
telefondan giriyorum atesine bakamadim acikcasi ama adet donemindesin heralde dusuktur canim dimi:)))

KiZlar doktordan geliyorum...2 cm açıklık var duzensiz ama şiddetli sancılar cikti nst de..
Çatımda normal doguma musaitmis...heran gelebilirmiş oğlum...
Dua edin ne olur oğlumu saglikla kucağıma alayim
Dogum anında hepiniz icin dua edeceğim...
Biraz korku heyecan panik hersey var yani bı garip oldum ne yazacağımı bilmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…