kızlarrr emara girmiştim biliyosunuz ilaçlı onun raporunda bazı şeyler yazıyo doktora soramadımm o anda yine gitcem ama gitmeden size sorayım dedimmm..
1.si sağ overde 2.5 cm çapında dominant follikül mevcuttur diyo
2.si de douglasta minimal-orta derecede serbest sıvı izlenmiştir diyo.
bunlar nedir kızlar yaa bilen varsa yazsın çok merak ettim :18::18::18:
ilkine bakacak olursak minik bir kistin var canım malesef2.5 cm çapında
ikincisini bilmiyorum ama douglas karın zarı ile rahim arasında kalan boşluk oluyormuş sıvı iyimidir kötümüdür bilemedim.
sen neden mr a girdin ki nerden istediler bunu?
valla bende oyle dıyorum adetım azda olsa faydasını gordum masallah 2 aydır 28 gunde oluyorum yaklastım sankı bebişe hımmm :26:eylulde ıgne tedavısı olucamm ya ınsallahh tutar ozaman ..aminnnnnnnnnnnnn canım ınsallah rabbım sonuna kadar goturur bebegınıde kucagına almayı nasıp eder.. bende 1 bucuk sene gıbı kullanmayı dusunuyorum bakalım kısmet artık napalım.
kac mm oldukı yumosların cnaım senın klomene cevap vermedın mı yanıbende tam tersı klomende 3 yumos oldu
ıgne tedavısnde sadece 1 yumurta oldu onuda zorla buyuttuk..
glıforu 2 ye cıkar ozaman canım bence etkı etmıyorsa banada etkı etmıyorkı ıcıyorum hıc sorun yok 2 cıkardım ayy mıde bulantısından duramasım bıraktım hemen 1 ıctım
progestron yapar uyku canım korkma yanı sorun yoktur ınsallah canım senın doktorun kım nereye gıdıyorsun ?
rahım duvarım ınce oldugu ıcın dedı doktor prolaktın sorunum vardı ondan dedı ostrojen hormonum azmıs ondan dedıler strest dedıler dedılerde dedıler anlamadım ıste...
menapoza gırdım sandım ama fsh hormonu ozaman 100 gıbı cıkıomus benım 5.63 cıktı doktor 1 damla gelsede adetten sayıılıyor dıyor 3 doktorda aynısını soyledı ıste ama ben takıyorum kafama
aynen canım cokkkkk mesakatli bır ıs her doktora gıtmemısde buyudumu buyumedımı vs vs vs kafaya cok takıyoruz ıste ınsallah tutar bıdakı aya gene ıgne tedavım var ıns ozaman tutarda tüpe gerek kalmaz( rabbım basta bızlere saglık versın sonrada saglıklı bebek nasıp etsın ınsallahhh
canım ben sana yazmıstım ama gormedın sanrım hormonlarım cıktı prolaktın 57 ıken 0.42 dusmus estradıol e2 hormonumda tavan yapmıs 86 da menapoza gırıyorum dıye hıckıra hıckıra agladım dun halada gozlerım sıs :2: megersem kıst olusmus dıyor burdan doktora sordum
cok korktum ama yani gıdıcem mutlaka canım ıltıhap var yanı smeardada cıktı cunku..
hahahha verırsın kuşum yaaa ınsallahhh bende onla vermedım kı cok az yedım hep ıftardada yıyemedım 1 corba okadar oda azıcık sonrada basım dondu hep aclıktan ama mıdem kuculdu sanırım ıcım almıo ama tatlıları alıo nıeyse2 tane al bak nasıl verıceksın kılo
[/B]
Off sen ne diyosunn bende çok severim yaa sanırım bu düşkünlükte pko yüzünden
sende mi metformine başladın tatlım bi ben kaldım içmeyen bende düşünüyorum ama doktora sormayı unuttum kafama görede içmek istemiyorum
ben gelddiiimmm
ayy Allah ım şükürrr
hoşgeldinn canımm ya kimsecikler yoktu valla yasta mıyız dedim
canım geldin ama ben gidiyorum maalesefbebegim uyumadı bu aksam babasıyla oynuyodu ama yok benim almam lazım artık durmuyo uyursa eger erkenden gelirim yine öpüyorum seni kendine iyi bak
ben gelddiiimmm
tüh yaaa bu sefer de ben yalniz kaldim desenetamam canim hadi öp benim yerime de..
doktor yumurtalıklarımın polikistik yapıda olduğunu. minik minik birçok kistimin olduğunu söyledi..şimdi ben polikistik over hastası mı oluyorum ? biraz komik oldu amabirde prolaktin değerim 56 çıktı, ama adetlerim cok düzenli ve göğüsten süt gelmesi gibi bi sıkıntım yok.dr ilaç vermedi.sizce doğru mu? çünkü değeri 32 olanlar bile ilaç kullanıyor? cevap verirseniz çok sevinirim kızlar
canım bizim hormonal değerlerimiz dengesiz menapoz diye algılarsak bu dengesizlikleri hepimizin aynı anda menopoza girmemiz gerekli :)
sakın korkma evet prolaktinin çok düşmüş ama ilaçla düştü de mi? doktor ne dedi?
şimdi nasılsın?
ecrincim yeni bir döneme girmişsin hayırlı olsun adetin gelmiş... sakın sıkılma hayırlısı demek gerekli... bizler mutlu ve pozitif baktıktan sonra umut ettikten sonra her şey yoluna girer canım...
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar ben dun adet oldum ilacımın bittiği 4.günü doktorcuğumu dinlemedim bana 4 gün bekle demişti neyse yeni döngüm hayırlı olsun :) yumurtlamamda inş. bayram tatılıne gelir :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?