KiZlar doktordan geliyorum...2 cm açıklık var duzensiz ama şiddetli sancılar cikti nst de..
Çatımda normal doguma musaitmis...heran gelebilirmiş oğlum...
Dua edin ne olur oğlumu saglikla kucağıma alayim
Dogum anında hepiniz icin dua edeceğim...
Biraz korku heyecan panik hersey var yani bı garip oldum ne yazacağımı bilmiyorum)
Günaydınnnnnnnnn herkese, iyi haftalar
bugun kasıklarım agrıyor, o 2 yumurtam kendı kendıne çatlama becerısı gosterebılır mı acaba:44: çatladıgına daır akıntım yok ama
gunaaydinlarr :)) olabilir canim neden olmasin kasik agrin da varmis akintinda sonradan gelir belki :)) kur felan denedin mi hic :))
KiZlar doktordan geliyorum...2 cm açıklık var duzensiz ama şiddetli sancılar cikti nst de..
Biraz korku heyecan panik hersey var yani bı garip oldum ne yazacağımı bilmiyorum)
şimdi cumartesı aksam afedersiniz lavaboya girdim cıkarken bide ne görüyum jöle gibi bırazı ak birazı şeffaf baya bi alıntım olmuş belkıde yıllardır ilk kez böyle bir akıntıyla karşılastım. ben bu akıntıyı çatlama olarak nitelendirip kocişe ne buldumsa yedirdim (incir keciboynuzu)ve sabaha karşı halvete koştum (saydım adet sonrası tam 14. gündü bide )
halvet sonrası 2 gundede amuda kalktım resmen öööle bekledım 20 30 dk. rabbim emegimi boş çıkarmadın inşallah
şimdi
1) tesbitim doğrumu çatlamışmıyım acaba yorumlarınız??
2) 2 gun ard arda halvet oldu bugunde olsunmu ? Kaç günde bir yapayım ? (çokmu ayıp oluyo sormam )
(şeker ilacı kullanalı 1 ayı geçmedi adet döngüm 35 -40 gun arası düzenli deil normalde ve ateş ölçmüyorum )
yok ıgneyle olusan yumurtalarım bunlar,2 tane.
kür denemek ıstedım çatlatmak ıcın ama ona da incir ve havuc lazımmış.Aramadım acıkcası havuc felan yoktur dıye.Vazgectım
gunaydin canim.. Uzulme kesinlikle, bak yumurtlayabiliyorsun adet goruyorsun, bunlarin hepsi birer birer nimet.. Bu aya olmadi ama daha cok gunler var.. Beterin beteri vardir sozunu unutmamak lazim, insallah yumurtaciklarin bir an once bebis olur :)))
telefondan giriyorum atesine bakamadim acikcasi ama adet donemindesin heralde dusuktur canim dimi:)))
sagolo canım allah razı olsun evet bunada şükürr valla daha önce hiç görmedim yumurtamı :) evet adetim 2,günü canım 36,2lerdeyim :)
Günaydınnnnnnnnn herkese, iyi haftalar
bugun kasıklarım agrıyor, o 2 yumurtam kendı kendıne çatlama becerısı gosterebılır mı acaba:44: çatladıgına daır akıntım yok ama
şimdi cumartesı aksam afedersiniz lavaboya girdim cıkarken bide ne görüyum jöle gibi bırazı ak birazı şeffaf baya bi alıntım olmuş belkıde yıllardır ilk kez böyle bir akıntıyla karşılastım. ben bu akıntıyı çatlama olarak nitelendirip kocişe ne buldumsa yedirdim (incir keciboynuzu)ve sabaha karşı halvete koştum (saydım adet sonrası tam 14. gündü bide )
halvet sonrası 2 gundede amuda kalktım resmen öööle bekledım 20 30 dk. rabbim emegimi boş çıkarmadın inşallah
şimdi
1) tesbitim doğrumu çatlamışmıyım acaba yorumlarınız??
2) 2 gun ard arda halvet oldu bugunde olsunmu ? Kaç günde bir yapayım ? (çokmu ayıp oluyo sormam )
(şeker ilacı kullanalı 1 ayı geçmedi adet döngüm 35 -40 gun arası düzenli deil normalde ve ateş ölçmüyorum )
hayırlısı canım benimm yeni dongun hayırlı olsun insallahh :))
ayh inşallah canım inş.birincisi o yumurtlama akıntısı canım benim yani gayet dogru yapmissinn :))
ikinciside hergun iliskiyi doktorlarda pek onermiyo, yani diyelim ayın 1inde o akıntı geldi yumurtladın. 1ınde, 3unde, 5ınde iliski oneriyorlar canim.. :))
yumurtlamıssın canım gün aşırı devam bir gün olsun birgün olmasın :) inşç emeklerinin karşılığını alırsın :) şeker ilacınıda doktora sor kullan canım
umarım oyledırhımm anladım, zaten pkolular icin yani bizim icin pek onermiyolar boyle bal tarcın corek otu gibi catlatıcı kurleri cunku bunlar bizde kist olusturuyor canım.. Yani iyikide denememissin.. Insallah hayırlı biseyin habercisidir bu kasık agrısı :))
çatlar canım çatlar çalışmalara devam :)
umarım oyledır
çalışcam da ramazan dıye de düzenımız şaştı
haklısın valla canım ilişkiden sonra yatıyorsun dimi ayakları havaya dıkıyon mu kız merak ettim
evetbi de yumurtalarımın oldugu yöne dogru yatıyorum.Mesela sağda oluşmuşsa yumurtalar, ilşkiden sonra sağa dogru yanlıyorum
hı anladım canım ben dün hasta oldum bu ay doktora gitmiyecem bu ay kanamam fazla 2 gündür yoğun geliyr duphastonun etkisi galıba bakalım neler olcak çok merak edıyorumm :) adetten sonra gün aşırı devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?