evet duphastonun etkısı canım, benım de cok olmaz ama onu ıcınce yoğun olur. neden doktora gıtmıyorsun, devam et işte
ayh inşallah canım inş.
ben ard arda 2 gun yaptım o zaman bugun durayım yarın yenıden yapalım
amin inş. saolun
şeker ilacını kullanıyorum zaten 1 aydır onu dedim o yumurtlattı sankı
umarım oyledır
çalışcam da ramazan dıye de düzenımız şaştı
filizzzzzzzzzzzzzz niye yok bugun:26::26:
fpgz bilemedim ki şimdi?
etken maddeleri aynı mı mg a kadar aynı mı mesela internetten bir ona bak
olumlu düşün sen bugün diğer ilacını alırsın
oluşacaksa 4 hapla da oluşur zaten merak etme:)
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar ben dun adet oldum ilacımın bittiği 4.günü doktorcuğumu dinlemedim bana 4 gün bekle demişti neyse yeni döngüm hayırlı olsun :) yumurtlamamda inş. bayram tatılıne gelir :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım yeni döngün hayırlı olsun yumurtlama olması çok iyi bak ne diycem şimdiden yumurta çatlama gününü düşünme akışına bırak rahat ol tamam mı*sagol cnaım allah razı olsun yok üüzlmedim kısmet değilmiş yumurtladım ya buna da şükürrr
ayyy canım ya maşallah normal doğum olacak demekki çok iyi bişey bu dualarımız seninle sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :))KiZlar doktordan geliyorum...2 cm açıklık var duzensiz ama şiddetli sancılar cikti nst de..
Çatımda normal doguma musaitmis...heran gelebilirmiş oğlum...
Dua edin ne olur oğlumu saglikla kucağıma alayim
Dogum anında hepiniz icin dua edeceğim...
Biraz korku heyecan panik hersey var yani bı garip oldum ne yazacağımı bilmiyorum)
canım içerikleri aynı tabi belki dozları farklıdır sorun olmaz iyi yapmışsın bence içmekle....kızlarr slmm nasılsınız?? yaa moralim çok bozuk =(( ben bu ay serophene'ye başladım bugün son günüm.. dün gece sahurda son 2 tane kalan hapımdan birini içecektimki maalesef hapımı bulamadım kaybolmuş deli gibi aradım iş yerinde bıraktım sanırım... evde klomenim vardı geçen aydan kalan.. bende serophene yerine klomen içtim dün gece :18: inş. yanlış bişey yapmamışımdır.. sonuçta içerikleri aynı değilmi??? bana bişeyler söyleyin noluurrr:18::18:
nasılsınız bakalım görüşmeyeli herkes iyimi?yeni hamişler varmı?dr.kontrolüm vardı geldik annemlerden.bebişimde iyiymiş çok şükür.bayramdan sonra tekrar kontrolüm var artk haftada bir gidicem doğum yaklaştı iyce.
canım içerikleri aynı tabi belki dozları farklıdır sorun olmaz iyi yapmışsın bence içmekle....
anladım canım,hayırlısı olsun. bi ay ara da ıyı gelebılırbayramda burda yokum canım 9 gün tatıl bide ekleyebılırsem senelık iznimi ekliycem yumurtlama zamanı burda olmayacagım için gitmek istemiyorum önümüzdeki ay belkı aşılama yaptırırz :)
kızlarr slmm nasılsınız?? yaa moralim çok bozuk =(( ben bu ay serophene'ye başladım bugün son günüm.. dün gece sahurda son 2 tane kalan hapımdan birini içecektimki maalesef hapımı bulamadım kaybolmuş deli gibi aradım iş yerinde bıraktım sanırım... evde klomenim vardı geçen aydan kalan.. bende serophene yerine klomen içtim dün gece :18: inş. yanlış bişey yapmamışımdır.. sonuçta içerikleri aynı değilmi??? bana bişeyler söyleyin noluurrr:18::18:
anladım canım,hayırlısı olsun. bi ay ara da ıyı gelebılır
ne zamandır yoktun sen? ugramıyordun buralara
içerıklerı aynı, sorun olmaz.Tedırgın olmana gerek yok canım. Iyı haberler alırsın ınş.ne zaman kontrolun?
kızlar şu an öyle mutluyumki, sizlerle paylaşmak istedim. ablam hamile:):) idrar testi yapmış hemen çıkmış:) benim ablamda da çikolata kisti vardı, 2 kere ameliyat oldu bekarken,sıkıntılar yaşadı ama çok şükür bebişi 3. ayda geliverdi:) Rabbim o kadar büyük ki, şüphesiz ol dedi oldu. çok şükür. darısı hepimiizn başına inş
canım yeni döngün hayırlı olsun yumurtlama olması çok iyi bak ne diycem şimdiden yumurta çatlama gününü düşünme akışına bırak rahat ol tamam mı*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?