ooo süpermiş valla canım yaaa darısı başımıza inş. :))
Merhabalaaarrrr..
Ben yatiyorum karpuz gibi ama artik cok sikilmaya basladim.. Yarin sabah kontrolum var insallah doktor iyi haberler verir.. Yoksa bu sekilde yatmak cok zor gercekten.. Rabbim den hayirlisini diliyorum.. İnsallah bebis saglikla gelisiyordur.. İnsallah bu sekilde daha fazla yatmam gerekmez..
Pek gelemiyorum telden giriyorum genelde. Ozledim sizleri,herkes iyi insallah...
Merhabalaaarrrr..
Ben yatiyorum karpuz gibi ama artik cok sikilmaya basladim.. Yarin sabah kontrolum var insallah doktor iyi haberler verir.. Yoksa bu sekilde yatmak cok zor gercekten.. Rabbim den hayirlisini diliyorum.. İnsallah bebis saglikla gelisiyordur.. İnsallah bu sekilde daha fazla yatmam gerekmez..
Pek gelemiyorum telden giriyorum genelde. Ozledim sizleri,herkes iyi insallah...
ee 1 taneyle yumrutan gelışmedıyse, o zaman klomenı arttırarak deneyelım bı dahakı ay demesı gerekırdı. Ben de öyle oldu.canım hep gelip okuyorum ama pek yazmıyorum canım.. hepinizin gelişmelerinden haberim var yani
canım bana geçen ay günde bir tane kullandırdı doktorum klomeni ve hiç yumurta gelişmedi =(( bu ay bende hiç kontrole gitmeden kendi kendime başladım ilaca adetimin 5. gününde.. kafama göreayın 16 sındada kontrole gidicem bakalım gelişme olacakmı!! umudum yok ama neyse işte.. klomen hakkımı dolduruyorum ben =) eylül yada ekimde aşılama yaptırıcam iğneyle tabiiki.. herşey kısmet canım.. sen nasılsın nasıl gidiyo tedavilerin?
kızlar şu an öyle mutluyumki, sizlerle paylaşmak istedim. ablam hamile:):) idrar testi yapmış hemen çıkmış:) benim ablamda da çikolata kisti vardı, 2 kere ameliyat oldu bekarken,sıkıntılar yaşadı ama çok şükür bebişi 3. ayda geliverdi:) Rabbim o kadar büyük ki, şüphesiz ol dedi oldu. çok şükür. darısı hepimiizn başına inş
canım ilacına devam edersin o zaman bulduysan,canımm çok sağol cvbın için.. umarım yanlış bişey olmaz.. bu arada hapı buldum =)))
kesinlikle oluruna bırak rahat ol bu çok önemli canım.... ateş ölçmeyide bırakman iyi olmuş bence :)sagol cnaım bu ay oluruna bıralcam valla ateş ölçmeyide bırakmayı düşünüyorum bakalım kısmet artık hem bayram tatılıde geliyorr rahat olcam yanı hadı hayrılsıı :))
Merhabalaaarrrr..
canım banada öyle dedi doktor zaten ama ben uyuz oldum doktora bi kere çünkü 1 klomenle gelişmeyeceğine adım gibi emindim :26: neyse çok sıkıldım artık doktora gitmekten.. bundan sonra kendimin doktoru benim öyle ilan ediyorum kendimi hahahaee 1 taneyle yumrutan gelışmedıyse, o zaman klomenı arttırarak deneyelım bı dahakı ay demesı gerekırdı. Ben de öyle oldu.
İyi yapmışsın zaman kaybetmemış olursun canım.
benim tedavım gıtmıyor18 hazıranda aşılama oldum,tutmadı. bı ay ara verdık tam bu ay aşılama olacagım vucudum ıgneye aşırı cevap vermış.Östrojen tavan yapmış.Doktorum bu ayı es gecelım dedı.duphaston kullanıyorum.regl olunca yıne iğnelere başlarız bı sorun olmazsa ınş.
haberdar et doktordan sonra bızı, yumurtan olmuştur ınş
hayırlı olsun canım, darısı basına ınş.teyze olmak da guzeldır. Ben de olsaydım cok sevınırdım emınım
canım ilacına devam edersin o zaman bulduysan,
tabi daha içmen gerekiyorsa iç...
inşallah bu ay sonuç alırsın :)
kesinlikle oluruna bırak rahat ol bu çok önemli canım.... ateş ölçmeyide bırakman iyi olmuş bence :)
canım inşallah yarınki kontrolün çok iyi geçer de ben kaçırdım sanırım burayı senin neden yatman gerekti? kanaman falan mı oldu?
canim nerdesin sen ya, cok merak ettim
beni merak etmiyomusun askolsun
canımmm telefondan giriyordum görmedim seni şimdi bilgisayardan girdimmm ya sakın öyle düşünme vallaa
heheee saka yaptim kuzum, bekliyorum kimse gelmedi.. filiz de yok.. keske telefon edebilecek birileri felan olsaydi
ben geldim şekerimm
filiz de hiç bu kadar gelmemezlik yapmazdı valla kötü birşey olmasında canımm insan telaşlanıyor yani.. hadi hayırlısı..
napıyosun bakimmm
insallah canim ya bir sey olmamistir...
ben bi sey yapmiom, film izliom felan.. bugün is basi yaptim iste yorgunum biraz, sonracima salatalik yiyorum
sen nasilsin??? pasa bey nasil, uyuyor mu??
insallah canımm..
keyif yapıyosunn yanii, yap valla ise de baslamıssın biz hala tembellikteyiz
çağan paşa uyuyo valla canımm mısıl mısııll
bende işte aynen canımm ya oturuyoruz eşimle çağan uyuyunca hemencik girdim valla bikaç bişi sorsamm sana umarım biliyosundurr :26::26:
sor canim biliyorsam tabiki söylerim ne demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?