Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhabalaaarrrr..
Ben yatiyorum karpuz gibi ama artik cok sikilmaya basladim.. Yarin sabah kontrolum var insallah doktor iyi haberler verir.. Yoksa bu sekilde yatmak cok zor gercekten.. Rabbim den hayirlisini diliyorum.. İnsallah bebis saglikla gelisiyordur.. İnsallah bu sekilde daha fazla yatmam gerekmez..

Pek gelemiyorum telden giriyorum genelde. Ozledim sizleri,herkes iyi insallah...

merhaba yav hayırlı olsun o kadar çok sevindimki güzelce kucağına al inş olsun yat bişi olmas:))bunun için değerr çok çok dua et bizlerede et hemi ikincimiz olsun

canım yat yat dinlen kendıne ve bebeişe iyi bak bizde özledik valla senı dularımız senınlee öptüm çok doktordan gelir gelmez bizede yaz grss

ee 1 taneyle yumrutan gelışmedıyse, o zaman klomenı arttırarak deneyelım bı dahakı ay demesı gerekırdı. Ben de öyle oldu.
İyi yapmışsın zaman kaybetmemış olursun canım.
benim tedavım gıtmıyor 18 hazıranda aşılama oldum,tutmadı. bı ay ara verdık tam bu ay aşılama olacagım vucudum ıgneye aşırı cevap vermış.Östrojen tavan yapmış.Doktorum bu ayı es gecelım dedı.duphaston kullanıyorum.regl olunca yıne iğnelere başlarız bı sorun olmazsa ınş.
haberdar et doktordan sonra bızı, yumurtan olmuştur ınş

hayırlı olsun canım, darısı basına ınş.teyze olmak da guzeldır. Ben de olsaydım cok sevınırdım emınım

canımm çok sağol cvbın için.. umarım yanlış bişey olmaz.. bu arada hapı buldum =)))
canım ilacına devam edersin o zaman bulduysan,
tabi daha içmen gerekiyorsa iç...
inşallah bu ay sonuç alırsın :)

sagol cnaım bu ay oluruna bıralcam valla ateş ölçmeyide bırakmayı düşünüyorum bakalım kısmet artık hem bayram tatılıde geliyorr rahat olcam yanı hadı hayrılsıı :))
kesinlikle oluruna bırak rahat ol bu çok önemli canım.... ateş ölçmeyide bırakman iyi olmuş bence :)

canım inşallah yarınki kontrolün çok iyi geçer de ben kaçırdım sanırım burayı senin neden yatman gerekti? kanaman falan mı oldu?

Son düzenleme:
canım banada öyle dedi doktor zaten ama ben uyuz oldum doktora bi kere çünkü 1 klomenle gelişmeyeceğine adım gibi emindim :26: neyse çok sıkıldım artık doktora gitmekten.. bundan sonra kendimin doktoru benim öyle ilan ediyorum kendimi hahaha hatta eve bi ultrason aleti alıp incelemeleride bizzat kendim yapacağım inş. gelir seninde miniğin bu ay şaşırtır seniiiii haber veririm canım sözz =))

son bi tane daha içicem canım :) iftarda ve bitiyo.. hiç bi ağrımda yok kasıklarımda bakalım sonuç ne olacak inş. hepimiz güzel sonuçlar alırız bu ay canım sağol

FİLİZZ kayıp yaa inş. kötü bişey olmamıştır =( face tende msj attım dün geceden beri cvp yazmadı.. hiç bu kadar gelmemezlik yapmazdı nete.. çok merak ediyorum bende :44:

heheee saka yaptim kuzum, bekliyorum kimse gelmedi.. filiz de yok.. keske telefon edebilecek birileri felan olsaydi

ben geldim şekerimm
filiz de hiç bu kadar gelmemezlik yapmazdı valla kötü birşey olmasında canımm insan telaşlanıyor yani.. hadi hayırlısı..
napıyosun bakimmm

ben geldim şekerimm
filiz de hiç bu kadar gelmemezlik yapmazdı valla kötü birşey olmasında canımm insan telaşlanıyor yani.. hadi hayırlısı..
napıyosun bakimmm

insallah canim ya bir sey olmamistir...

ben bi sey yapmiom, film izliom felan.. bugün is basi yaptim iste yorgunum biraz, sonracima salatalik yiyorum

sen nasilsin??? pasa bey nasil, uyuyor mu??

insallah canim ya bir sey olmamistir...

ben bi sey yapmiom, film izliom felan.. bugün is basi yaptim iste yorgunum biraz, sonracima salatalik yiyorum

sen nasilsin??? pasa bey nasil, uyuyor mu??

insallah canımm..
keyif yapıyosunn yanii, yap valla ise de baslamıssın biz hala tembellikteyiz
çağan paşa uyuyo valla canımm mısıl mısııll
bende işte aynen canımm ya oturuyoruz eşimle çağan uyuyunca hemencik girdim valla bikaç bişi sorsamm sana umarım biliyosundurr :26::26:

Son düzenleme:

sor canim biliyorsam tabiki söylerim ne demek..

sor canim biliyorsam tabiki söylerim ne demek..

canım ya birincisi ben duphaston kullanıyorum şimdi acaba ne zaman adeti getirir..
ikinciside dominant folikül ne demek biliyormusun.. benim mr raporumda 2.5cm çaplı dominant folikül çıkmış sağ overde.. doktora da gidince sorcam ama belki sizler biliyorsunuzdur :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…