canım ya birincisi ben duphaston kullanıyorum şimdi acaba ne zaman adeti getirir..
ikinciside dominant folikül ne demek biliyormusun.. benim mr raporumda 2.5cm çaplı dominant folikül çıkmış sağ overde.. doktora da gidince sorcam ama belki sizler biliyorsunuzdur :26::26:
canim yaa inan ikisini de bilmiyorum yaaa :26::26::26: duphaston ben hic kullanmadim bilgim yok.. dominant folikül de netten bakalim neymis ben de merak ettim.. ama sende de pko varya, onun bska bi olabilir mi acaba..
neyse canımm olsun yinede bakalım adet olayım doktora gidicem o zaman sorarım hepsini
canım ya birincisi ben duphaston kullanıyorum şimdi acaba ne zaman adeti getirir..
ikinciside dominant folikül ne demek biliyormusun.. benim mr raporumda 2.5cm çaplı dominant folikül çıkmış sağ overde.. doktora da gidince sorcam ama belki sizler biliyorsunuzdur :26::26:
öyle yap canim o zaman.. inan bilmiyorum yaa tüh yardimci olabilecegim bir sey olsaydi..
canım duphaston bittikten sonra 10 gün içinde adetin gelir diye biliyorum ben.. 2.5 cm çapında dominant folikül demekte 25 mm lik baskın bir yumurtan varmış cnm sağ yumurtalığında.. inş. çatlarda kist olarak kalıp büyümez tatlım.. çünkü mm olarak biraz fazla büyümüş.. ama kist olsa bile korkulacak bişey yok adetle atılıyo zaten.. bi sorunun yok yani cnm
ayy çok teşekkür ederimmm ya ne diceğimi bilemedim böyle her yerde ararken birden yazınca gerçekten çok teşekkür ederim..
anladımm canımm doktorda bana adetin bitimine gelirsin dedi demek ki ona bakcakk gitmiş mi diye
ne demek tatlım yardımcı olabildiysem eğer ne mutlu banasen tedaviyemi başladın? yoksa genel kontrolemi gittin cnm??
hemde çokk canım kaç gündür kendi kendimi yiyodum valla çok rahatladım.. canım ben tedaviye yeni başladım.. doktorda her şeyi yaptırdı valla işte kandı hormondu usg,hsg, mr.. hormonlar normal çıktı, hsg de tüpler açık çıktı sonra usg de de sağ overde kist olduğunu söyledi ne olup olmadığını anlamak için hemen mr istedi iste.. mr raporunda da sağ overde 2.5 cmlik dominant follikül mecvuttur diyor, birde douglasta minimal-orta derece serbest sıvı izlenmiştir diyor.. adet bitimine çağırdı bakalım nolcak..
canım bu douglasta serbest sıvı ne demek onun hakkında bir bilgin var mı peki doktor pek önemli birşey yok dedi ama
canım douglasta sıvı birikmesi hakkında hiç bi bilgim yok.. ama doktorun önemli bişey değil dediyse sende takma sakın kafana canım.. gebelik öncesi bütün tahlillerin yapılması çok iyi olmuş en azından ne var ne yok biliyosun artık.. sağ overdeki yumurtan yani doktorunun kist dediği şey adetle gidiyo genelde canım.. adet bitimine çağırmış kisitine bakacak ne durumda diye ama sanırım bu ayın boş geçecek.. ama olsun bak en azından yumurtan oluşup büyüyebiliyo bu çok güzel bişey canım..
kistin içinde sakın endişeye kapılma ben ocak ayında dış gebelik yaşadım ve hamile olduğum ay 5.5 cm lik bir kistim oluşmuştu klomen sayesinde.. ama çatlatma iğnesi omamıştım o yüzden oluştu o kist bende.. ama sonrasında hemencik gitti o kist bebeğimle birlikteşuan bende mayıs ayında bütün tahlillerimi yaptırdım hiç bi sorunum yok çok şükür.. tez zamanda kavuşalım bebeklerimize inşallaaaaahhhhhhhhh
hı anladım canım ben dün hasta oldum bu ay doktora gitmiyecem bu ay kanamam fazla 2 gündür yoğun geliyr duphastonun etkisi galıba bakalım neler olcak çok merak edıyorumm :) adetten sonra gün aşırı devam :)
anladımm canım benim.. zaten her şeyi kafamıza takıyoruz hep o yüzden moral bozukluğu yaşıyoruz aslında takmasak her şey çok güzel olcak..
canımm ben bebek düşünmüyorum yani tabiki isterim Allah verirse ama şuanlık düşünmüyorum 7 aylık bir bebeğim var.. pko olduğumuda yeni öğrendim sayılır şuan genel tetikler yapıldı önceden yapılması gereken kontroller yapıldı hatta doktorum biraz fazlaya kaçtı ama olsun :)))
inşallah herkes sağlığına bebeğine kavuşur canımm bizlerde.. sen birkez hamilelik yaşadın yani önceden öyle mi canımmm
Arkadaslar, 20 yila yakindir bu illetle ugrasiyorum ve yillardir dogum kontrol hapi kullaniyorum. 4 ay kadar once kalbimde agri olustu ve haplari biraktim, Dr um yeni bir toz ilactan bahsetti simdi ona basladim toz halinde polikistikliler icin cikmis ve olumlu sonuclar aliniyormus. sizde danisin isterseniz ben baslayali 4 gun oluyor, 30 poset var icinde ismi inofolic.
tatlım allah bağışlasın bebeğini oğlun var dimi =)) maşallah..
evet cnm ben bir kez yaşadım hamilelik ocak ayında =(( ama keseyi görmeye gittiğimiz gün dış gebelik olduğunu öğrendik ve şok oldukallahım kimseye yaşatmasın böyle bişeyi.. normalde dış gebelik tüplerde olurmuş ama benimki rahimin sağ üst köşesinde kalmıştı bebeğim =( iğne ile sonlandırıldı gebelik.. allahıma çok şükürki ameliyat olmadım, tüplerimde açık mayısta rahim filmi çektirdim ve bütüüünn tahlillerimi yaptırdım.. korunma sürecinden sonra bu 3. klomen kullanışım bakalım bu ay inşallah olumlu bi sonuç alırımmmmm
niye cevap yazmadınn canımmm :26::26:
neyy neyyy bana bir sey mi dedin fistigim görmedim yaa??? kusura bakma tekrar yazsana sana zahmet
evet canım oğulm var çok teşekkür ederim, darısı başına inşallah..
canım seni bir anne olarak tabiki anlıyorum, çünkü annelik onu ilk hissettiğin, ilk öğrendiğin, ilk duyduğun anda başlıyor.. mutlaka çok üzülmüşsündür.. ama minik meleğinin bu dünyada rızkı yokmuş.. inşallah kardeşi gelir biran önce :)))
tüplerinde açıkmış canımm inşallah en kısa zamanda güzel haberleini alırız.. vallla ben bazen içimden oğluma bakıp bakıp iyiki kız olmamışsın ilerde Allah korusun uğraşırdın annen gibi demeden geçemiyorum..ne olcak bizim bu halimiz.. Allah ıma binlerce kez şükür ki bir tane oğlum var ama hastalıkla uğraşmak ilaçla adet görmek insanı strese sokuyor bunaltıyor canım.. hayırlısı diyorum her zaman.. inşallah bu ay ultrasondaki o kötü görüntüde gider de tertemiz olurumm valla :)))
yokk canımmm ne kusuruu :))) duphastonla, dominant folliikülü sormuştumda bilmiyorum dedin ya bende önemli değil doktor değiliz dedimmm ondan sonra ses seda yok merak ettimm :))) sağolsun burda bir arkadaş söyledi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?