gider tatlım sen hiç merak etme.. bak benim beş buçuk cm'lik kistim gittiğine göre seninkide gider canım.. keşke kalıcı ve kesin çözümler bulunsa hastalığımıza cnm
evet bencede iyiki oğlun olmuş =)) metformin denedinmi hiç?
hmmm anladim canim odan sonra ciktimya ben o yüzden farketmedim galiba.. esimin istekleri bitmiyorkiiyi canim iste bak ne güzel bilgi edindin icin rahatlamistir..
insallah canımmm.. keske ama maalesef canım gecici bir hastalık degil keske öyle olsa keske gecse, gecebilen birsey olsada 10 yıl ugrassak.. ama bu sekilde ne kadar ugrasırsak ugrsalım kurtulamıcaz bu hastalıktan
canımm onu saka diyorum tabii.. saka bi yana yani cinsiyet hic farketmez benim icinama tabiki kızım olursa eger onun da böyle seylerle ugrasmasını istemiyorum.. genetik degilmis gerci canım ama korkuyorum ben yinede ne bileyim..
canımm ben hamileliğimden sonra öğrendim pkolu olduğumu.. adet düzensizliklerim vardı ama aldırmadım hicbir zaman.. yanii kazayla bir bebek oldu diyebilirimm.. cooooook sanslıyım o konuda :))) Rabbim iste verdigi zaman veriyor resmen bir mucize her zaman sükrediyorum.. metformini doktorum önerdi canım ama suan ilk tetiklerimizi yaptık son olarak yine bir usg gircem, sanırım ondan sonra önerirse önercek :)))
cok meshur bir ilac zatennn :)))
olabilir canımm.. :)) rahatlamaz mı nasıl rahatladı hemde :)))
dimi camımm bitmiyo valla sağolsun benim esim cayı bile kendi demler cok sanslıyımm dimi :)))
evet canım çok meşhur bi ilaç ama ben baya bi geç başladım o ilaca bu yüzdende pişmanım.. ben tam 27 aydır bekliyorum meleğimi.. 1.5 yılın sonunda ilk klomen denemle hamile kaldım ama kısmetimiz böyleymişinşallah giden meleğim bana bol bol kardeş gönderir... cinsiyet tabiiki önemli değil tatlım eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun gerisi önemli değil ister kız olsun ister erkek.. bende evlendikten sonra öğrendim pko olduğumu.. ama benimki ileri dercede değil.. tedaviye başladıktan sonra adet düzenim sapıttı ondan önce çok fazla sorunum yoktu.. ve kesinlikle hastalığımız stresle alakalı.. bak sen çok şanslıymışsın hiç bişeyi bilmeden hamile kalmışsın.. keşke bende bilmeseydim hiç araştırmasaydım hiç bişeyi çok pişmanım inan.. belki o zaman kafamdan atma şansımda olabilirdi ama şimdi bu mümküüünnn değiiillll
aaaaaaaaa süper valla nazar degmesinben de cok isterdim öyle bi herifim olsun ama cok isteyince olmuyo derler ya, olmadi iste.. ama ben biliyom sorunun kaynagini
dimi canımm sagolsun valla her konuda yardım ediyo..
kız niye öyle diyosunn hayırlı olsun, sevsin yeterki deger versin sadakatli olsun, dürüst olsun cay demlemeyiversin nolcakk :))
aaaaaaaaa süper valla nazar degmesinben de cok isterdim öyle bi herifim olsun ama cok isteyince olmuyo derler ya, olmadi iste.. ama ben biliyom sorunun kaynagini
evet canım kısmet böyleymis üzmemeye calıs kendini.. insallah canım benimm kardesleri gelir insallah..
benimkide ileri derecede degil canım.. kesinlikle hicbir sey bilmiyordum ve cok rahattım hamile kaldım.. yani tabiki Allah ım ol diyince oluyor ama yinede moral stres cok önemli faktör canım..
suan korunuyoruz esimle.. oglum 2-3 yasına gelince bırakırım korunmayı.. cünkü biliyorum ki 2.bebeğim icin en az 4-5 sene ugrasırım.. aralarında 5 yas olsun istiyorum ama bakalm.. ikinciyi bebegi esim düsünüyor suanlık ben pek düsünmüyorum.. cünkü oglum daha cok kücük hem duanlık ikinciye hazır gibi degilim :)))
neyse canımm öyle iste.. kısacası kesinlikle kafanın rahat olması lazım.. cok kolay bir sekilde hamile kaldım hemde bir pkolu olarak..
insallah sizler de emeklerinizin karsılıgını alırsınız canımm :)))
klomeni de cok duydum catlatma ignesi sanırsam :))
fbgz canimm, pc den ciktim telefondan giriyorum cok karisik oluyor son yazilanlari okuyamiyorum maaleseff.. Cok da guzel konusuyorduk canimm yarin yine girerim ben.. Lutfen kusurama bakma canim neden boyle oldu bende anlamadim sabah girer bakarim.. Bilgilerin destegin icin cok tesekkur ederim cnimm yarin aynen kaldgimiz yerden devam ederiz insss :)) tekrar kusuruma bakma canimm benim iyi geceler :))
klomen bi ilaç canım yumurtaları uyarıp büyütüyo.. yumurtalar büyüyÜP belirli bir boyuta geldikten sonrada ovitrelle çatlatma iğnesi vuruluyo canım =) iki küçük bebekle uğraşmak çok zor olur cnm bencede arada 3-4 yaş fark olması çok daha iyi.. allahım inşallah sıkıntısız bi şekilde 2. bebeğinide verir canımm..
ne demek canım benim ne kusurubende teşekkür ederim herşey için.. konuşuruz inş. yine iyigeceler canımmm
\aniztesekkürler canim bunu daha önce de duymustum ama adindan emin degildim, druma sorcam bi dahaki gittigimde.. bunu kullanirken mi hamile kaliniyor yoksa dogum kontrol hapi gibi kullanip birakmak mi lazim hamilelik icin???
Allah kurtarsın canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallahKiZlar doktordan geliyorum...2 cm açıklık var duzensiz ama şiddetli sancılar cikti nst de..
Çatımda normal doguma musaitmis...heran gelebilirmiş oğlum...
Dua edin ne olur oğlumu saglikla kucağıma alayim
Dogum anında hepiniz icin dua edeceğim...
Biraz korku heyecan panik hersey var yani bı garip oldum ne yazacağımı bilmiyorum)
Hoşgeldin canım seninde az kaldı negüzel sağlıkla kucağına al inşallahnasılsınız bakalım görüşmeyeli herkes iyimi?yeni hamişler varmı?dr.kontrolüm vardı geldik annemlerden.bebişimde iyiymiş çok şükür.bayramdan sonra tekrar kontrolüm var artk haftada bir gidicem doğum yaklaştı iyce.
Allah hayırlı etsinkızlar şu an öyle mutluyumki, sizlerle paylaşmak istedim. ablam hamile:):) idrar testi yapmış hemen çıkmış:) benim ablamda da çikolata kisti vardı, 2 kere ameliyat oldu bekarken,sıkıntılar yaşadı ama çok şükür bebişi 3. ayda geliverdi:) Rabbim o kadar büyük ki, şüphesiz ol dedi oldu. çok şükür. darısı hepimiizn başına inş
Olsun canım yat dinlen sağlığın ve bebeğin için geçici bunlar inşallah iyi haberler alman dileğiyleMerhabalaaarrrr..
Ben yatiyorum karpuz gibi ama artik cok sikilmaya basladim.. Yarin sabah kontrolum var insallah doktor iyi haberler verir.. Yoksa bu sekilde yatmak cok zor gercekten.. Rabbim den hayirlisini diliyorum.. İnsallah bebis saglikla gelisiyordur.. İnsallah bu sekilde daha fazla yatmam gerekmez..
Pek gelemiyorum telden giriyorum genelde. Ozledim sizleri,herkes iyi insallah...
Arkadaşlar yarın akşam giremeyebilirim. Kadir Geceniz şimdiden mübarek olsun.Allah dualarımızı kabul etsin,hepimizin gönlüne göre versin inşallah.İyi kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?