Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ya yapsana testı hemen kac aydır gelmıyodu senın dımı belkı vardır farkutallede gelmemis..ayy varya nasıl sevınırız burda bı pkoluyu daha yolculadık dıe

hiççç sanmıyorum hiçç bi belirti yok gayet iyiyim böle çok yaşadığım için gene yoktur yane hamiş olsamda gitmemki burdan hahahaaa bi tane olsun ardından hemen düşndüğüm için

hiççç sanmıyorum hiçç bi belirti yok gayet iyiyim böle çok yaşadığım için gene yoktur yane hamiş olsamda gitmemki burdan hahahaaa bi tane olsun ardından hemen düşndüğüm için

allah gonlune gore versın canım olcak olcak hepımızın olcak bebısı zamanı gelmedı nazlı hanım &beylerın

kızlar sizlere bişey sorcam bende malesef sizler gibi pko var
ve adetim bugün 37.gün gelmedi hala acaba farlutal içsemmi
daha evvel hiç içmedim geçen ayda adetim gecikmişti doktorum farlutal verdi
ancak ben içmeye başlamadan adet olmuştum
bu ay aşılaama yaptırmayı düşünüyoz ve ben bir an önce adet olayım istiyom
illaki doktora gitmem gerekirmi ben eczaneden alıp içsem bir yan etkisi olurmu
ve ilaç bitince hemen adeet geliyomu
arkadaşlar sorumu cevaplarsanızı sevinirim

ama gelsinler artık anneleri nekadar üzülüyo görmüyolar mı?

onlarında ellerinde olsa gelirlerde bizi yöneten eli unutmayalım nasip.bebeğinizin ismini ne hayal ediyosunuzzz pek kıymetli olacak ya bence bu pko bebekleri normal bebekleren daha güzel yetiştirilen çocuklar olacakk isimler nedir alalım????

var tabiki benim 2 pkolu arkadaşım bri korunurken biri de korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı ..ikisi de doğurdu valla:) ama doktor kontrolü çok önemli...

canım sakın yapma öyle bişy belki hamilesin belli mi olur.bebeğe zarar verirsin Allah korusun.yarın git hemen doktora

değişebilr canım.. benim adetlerim 30 31 günde. ve benim son adetimden sonraki 23.günde falan büyüdüler çatlatma iğnesi oldum.ve çatladı beklemedeyim. yani her ay düzenli adet olsanda yumurtlaman düzenli anlamına gelmiyor...

canım ben hiç isim falan düşünmüym.eşim oğlum olursa adını çağatay koyacam diyo.ben olmazsa korkusundan isim bile düşünemiyorum

canım sakın yapma öyle bişy belki hamilesin belli mi olur.bebeğe zarar verirsin Allah korusun.yarın git hemen doktora

ahh canım ne güzel demişsin ama malesef hamile falan değilim
evde test yaptım negatif çıktı
zaten benim hormonlarım kötü yumurtlayamıyorum

canım yön vermek istemiyorum ama eğer gebe olmadığından eminsen alıp içebilirsin bende sıkıntılı olduğum zaman yani artık canıma takk ettiği zaman alıp içiyorum oluyorum ilaç bitiminden 4 5 gün sora oluyorsun ama genede dr kontrolu yaptır o sana ilaç versin düzenlemek için

canım ben hiç isim falan düşünmüym.eşim oğlum olursa adını çağatay koyacam diyo.ben olmazsa korkusundan isim bile düşünemiyorum

valla canım ben paşa paşa hayal kuruyom olacakkkkkk Rabbim yüzümüzü güldürecekk eşimle ortak kararımız erkek olursa kayra kerem kız olursa neslihan berfe iki isim orjinal olur die hemde sünnet nasınnn?

ya işte bu işler belli olmuyo.benim görümcemde pkolu.ilk çocuğuna yani kızına klomen kullanarak hamile kaldı.kızı 4 aylıkken yeniden doğal yoldan hamile kaldı.bide oğlu oldu.şimdi biri 7 diğeri 6 yaşında.

valla canım ben paşa paşa hayal kuruyom olacakkkkkk Rabbim yüzümüzü güldürecekk eşimle ortak kararımız erkek olursa kayra kerem kız olursa neslihan berfe iki isim orjinal olur die hemde sünnet nasınnn?

hmmm güzel isimlermiş.ne bilem ya benim moral diplere vurduğu için hiçbişy hayal etmiym.

arkdaşlar sizler nasıl tedavi görüyorsunuz bilmiyorum
ancak benim doktorum belki bebek istediğimden dolayı sadece 1 ay
cyclo prognova verdi o ay zamanında oldum adetimi
bu ilaçtan bir kaç ay evvel puregon iğneyle yumurtlatmıştı
ancak gebelik olmadı.ben menagon glikofer diye ilaç adları duyuyorum
arkadaşlar kafam karışık acaba yanlışmı tedavi uygulanıyor
benim fsh 7 küsur Lh hormonumda 12 küsur birde östrojen hormonum 74 çıktı
doktor bu değerlere bakarak bile yumurtlama olmadığını söyleyebilirim dedi

canım evet doktorun haklı sanırım.bu değerler pko belirtisi.ama tedavini pek anlayamadım.neden klomen kullanmadan iğneye başlattıki.glukofen de şeker ilaçları.pkolularda oldukça iyi ilaçlar.bende haftaya başlıyacam.sende doktoruna sor bence.

hmmm güzel isimlermiş.ne bilem ya benim moral diplere vurduğu için hiçbişy hayal etmiym.

yokkk öle olmazz diplerde miplerde ben her gece hayal kurarak yatarım hayallerim hep bebeli olmaz ya olmazsada diede kurarım.bende ilaçla herşey çözülür sanıyorum ama bide şu hesaplama günleri varmışş zor yaa şimdide ona canımsıkıldı bi ton araştır şimdi aff afff

canım doktorum ilk olarak klomen verdi günde 1 tane 5 gün içtim
ve gittiğimde yumurtaların büyümemeş dedi günde 50 ml olmak
üzere 3 gün puregon iğne vuruldum ancak onlar büyüdü.
canım benim doktorum şeker direncime baktırdı ve bir sorun yok dedi
sanırım ondan vermedi bu ilaçlardan
bu arada benim tüylenme ve kilo şikayetim yok
hatta 3 buçuk yaşında bir oğlum var
ben oğluma ilk aydan hamile kaldım.ikinci çocuğu istemeye başlayınca adet düzenim bozuldu
ve bir senedir pco var.doktorum tamamen stresten diyor.
ancak yumurtlamamak çok üzücü bir durum
canımm umarım sende faydası olur şifa bılursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…