olmadım olucaksaydım bu hafta olucaktım bakalım bi hafta daha beklim nolcak canım.
ya yapsana testı hemen kac aydır gelmıyodu senın dımı belkı vardır farkutallede gelmemis..ayy varya nasıl sevınırız burda bı pkoluyu daha yolculadık dıe
hiççç sanmıyorum hiçç bi belirti yok gayet iyiyim böle çok yaşadığım için gene yoktur yane hamiş olsamda gitmemki burdan hahahaaa bi tane olsun ardından hemen düşndüğüm için
allah gonlune gore versın canım olcak olcak hepımızın olcak bebısı zamanı gelmedı nazlı hanım &beylerın
allah gonlune gore versın canım olcak olcak hepımızın olcak bebısı zamanı gelmedı nazlı hanım &beylerın
ama gelsinler artık anneleri nekadar üzülüyo görmüyolar mı?
ya pkolu olupta hiç bir hap v.s kullanmadan hamile kalma ihtimali yokmu arkadaslar benım merak ettıgım bu??? bana doktor folık asıt verıp 3 ay gelme dedıya bende saf saf demekkı tedavıye hapa gerek yok dıye 1 gun durup 1 gün ilişkiye giriyorum belkide yumurtlama günümü tuttururum ve olur ne dersiniz? birde soğan kürüde yapıyorumya..
kızlar sizlere bişey sorcam bende malesef sizler gibi pko var
ve adetim bugün 37.gün gelmedi hala acaba farlutal içsemmi
daha evvel hiç içmedim geçen ayda adetim gecikmişti doktorum farlutal verdi
ancak ben içmeye başlamadan adet olmuştum
bu ay aşılaama yaptırmayı düşünüyoz ve ben bir an önce adet olayım istiyom
illaki doktora gitmem gerekirmi ben eczaneden alıp içsem bir yan etkisi olurmu
ve ilaç bitince hemen adeet geliyomu
arkadaşlar sorumu cevaplarsanızı sevinirim
Ya bıde sunu duymustum hanı yumurtlama gununu 14 gun cıkarıp hesaplıon ya dıyelım 45 gunde bır regl oluon dıyelım 31. Gunmu yumurtlamıs oluon bunu anlayamadım ıste su ovulasyon testlerınden kullanmak lazım aslında.drum bana pkoda yumurtlama olur ama esref saatı bellı olmaz demıstı o esrefı bı yakalasam zaten..gun asırı calıscan baska care yoook herhal
onlarında ellerinde olsa gelirlerde bizi yöneten eli unutmayalım nasip.bebeğinizin ismini ne hayal ediyosunuzzz pek kıymetli olacak ya bence bu pko bebekleri normal bebekleren daha güzel yetiştirilen çocuklar olacakk isimler nedir alalım????
canım sakın yapma öyle bişy belki hamilesin belli mi olur.bebeğe zarar verirsin Allah korusun.yarın git hemen doktora
ahh canım ne güzel demişsin ama malesef hamile falan değilim
evde test yaptım negatif çıktı
zaten benim hormonlarım kötü yumurtlayamıyorum
canım ben hiç isim falan düşünmüym.eşim oğlum olursa adını çağatay koyacam diyo.ben olmazsa korkusundan isim bile düşünemiyorum
ahh canım ne güzel demişsin ama malesef hamile falan değilim
evde test yaptım negatif çıktı
zaten benim hormonlarım kötü yumurtlayamıyorum
valla canım ben paşa paşa hayal kuruyom olacakkkkkk Rabbim yüzümüzü güldürecekk eşimle ortak kararımız erkek olursa kayra kerem kız olursa neslihan berfe iki isim orjinal olur die hemde sünnet nasınnn?
canım yön vermek istemiyorum ama eğer gebe olmadığından eminsen alıp içebilirsin bende sıkıntılı olduğum zaman yani artık canıma takk ettiği zaman alıp içiyorum oluyorum ilaç bitiminden 4 5 gün sora oluyorsun ama genede dr kontrolu yaptır o sana ilaç versin düzenlemek için
canım evet doktorun haklı sanırım.bu değerler pko belirtisi.ama tedavini pek anlayamadım.neden klomen kullanmadan iğneye başlattıki.glukofen de şeker ilaçları.pkolularda oldukça iyi ilaçlar.bende haftaya başlıyacam.sende doktoruna sor bence.arkdaşlar sizler nasıl tedavi görüyorsunuz bilmiyorum
ancak benim doktorum belki bebek istediğimden dolayı sadece 1 ay
cyclo prognova verdi o ay zamanında oldum adetimi
bu ilaçtan bir kaç ay evvel puregon iğneyle yumurtlatmıştı
ancak gebelik olmadı.ben menagon glikofer diye ilaç adları duyuyorum
arkadaşlar kafam karışık acaba yanlışmı tedavi uygulanıyor
benim fsh 7 küsur Lh hormonumda 12 küsur birde östrojen hormonum 74 çıktı
doktor bu değerlere bakarak bile yumurtlama olmadığını söyleyebilirim dedi
hmmm güzel isimlermiş.ne bilem ya benim moral diplere vurduğu için hiçbişy hayal etmiym.
canım evet doktorun haklı sanırım.bu değerler pko belirtisi.ama tedavini pek anlayamadım.neden klomen kullanmadan iğneye başlattıki.glukofen de şeker ilaçları.pkolularda oldukça iyi ilaçlar.bende haftaya başlıyacam.sende doktoruna sor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?