Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

anladım canım benimde 3.ayım.glukofene başlıyacam haftaya.inşallh sen gibi olurum bende.

ama ben klomenle, gliforı aynı anda içiyodum. hatta şeker hapına daha önce başlamıştım. sonuçta şeker hapı önce hormonlarda işe yarıyor.sonrada klomen kullanmaya başlıyorsun. gliforun bir zararı yok çünkü.

ilacı 10 kullanıyorsun bildiğim kadarıyla ve 10 gün sonra 1hafta içinde adet olabiliyosun. ama belki hamilesindir. test yaptınmı? ona göre iç hapı.

bu hormonlar sürekli değişen hormonlar. banada doktorum klomen içtikten sonra yumurtalarında kımıldama bile yok dedi.hormonlarım çok bozuktu.ama şuan hamileyim. glikofor u doğumdan sonra bile kullanmalıyız. bu bizim için çok önemli bir ilaç.içindeki metformin maddesi. 3-4 ayda adetler bile düzene giriyor. hormonlar düzene giriyor. çok etkili bir ilaç anlıcağın. menegon da bildiğim kadarıyla yumurta büyütücü bir iğne. ama tam emin değilim. yanlız 1 ay tedavi için kısa bir süre. hemen aşılamaya mı geçiceksin anlayamadım. benimde ostrojenim biraz yüksekti ve ilaçla düşürdü doktor.

canım glikofer sanırım şeker direnci olanlara veriliyor
ben şeker direncime baktırdım sorun çıkmadı
benim doktorum bebek istediğimdenmi neden bilmiyom ama bana 1 cyclo prognova dışında bir tedavi vermedi.bu arada eşimin değerleri kötüydü aylarca onla uğraştık yoluna girdi
canım sen doğal kaldın hamile demi yani bişey kullanmadan
hayrılı uğurlu olsun sağlıkla al bebeğini kucağına
bu arada 2 aydır hayıt kapsül kullanıyom bu adetimde hormonlara baktırcam
umarım düzene girmiştir biraz

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için daha önce hiç yaptırmadığım için tereddütte kalmıştım ben de gün konusunda.

Son düzenleme:
kızlar bismillah bu akşam aldım ilk glucophagemidir nedirr onu ama hafif bir mide bulantısı oldu sadece nie çok bulanmadı yaa işemi yaramıcak yoksa içipte bulantısı olmayan varmıkine

kızlar bismillah bu akşam aldım ilk glucophagemidir nedirr onu ama hafif bir mide bulantısı oldu sadece nie çok bulanmadı yaa işemi yaramıcak yoksa içipte bulantısı olmayan varmıkine

yarabbim sen bana sabır verrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!

yan etki ne demek onu da bi araştır bakalım..... her bünyede olmadığı için buna yan etki.....falan...

yarabbim sen bana sabır verrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!

yan etki ne demek onu da bi araştır bakalım..... her bünyede olmadığı için buna yan etki.....falan...

niye kzııyonki off herkes kustum bilmem ne deyince bende bekledim durdum bişey yok gayet iyiyim korkuyom ben senden yaaaaa

reyyancım bende o ilacı içiyorum.önceleri günde bidefa içiyordum doktor şimdi günde 2ye çıkardı. çok mide bulantısı yapmadı bendede.her bünyede ayrı etki gösteriyordur illa bulantı olucak diye bişey yok.bende bazen midemde şişkinlik yapıyor mesela.sen bu ilacını devam ettir kullan canım pko hastaları için doktorlar bu ilacı öneriyor Allah şifa versin hepimize geçmiş olsun canım

oyy sağol bebeğim içimi rahatlattınız ya bende öle bi bekliyorumki sanki böğür böğür wcye taşıncam sanıyorum ne bilim ya cahillik herhal.inşallah sadece bununla gebe kalırımm

oyy sağol bebeğim içimi rahatlattınız ya bende öle bi bekliyorumki sanki böğür böğür wcye taşıncam sanıyorum ne bilim ya cahillik herhal.inşallah sadece bununla gebe kalırımm

sende sagol canım cahillikten degil canım hepimiz sorarak yada okuyarak ögreniyoruz çogu şeyleri.bu ilaçla inşllh iyi olursun.bununla olmasa bile alternatifler var yumurta çatlatıcı ilaçlar aşılama vs en önemliside moral stres etkiliyor.moralini düzgün tut Allah şifalar versin hepimize

merhaba canlarım..ben ınternete giremiyorum pek..dün gene bi kanamam oldu hafif derecede..dr kanaman olursa beni ara demişti aradım..iğne verdi bana..eve eczacı çağır,sana dediğim iğneyi yapsın dedi iğne oldum..sürekli yat kalkma dedi gene..şuan bişey yok ama çok stres oldum her dk afedersiniz kan var mı diye çamaşırıma bakmaktan paranoyak oldum..bugün şuan iyiyim..
canım çok sıkık..ben istanbuldan antalyaya evlendim..burda kimsem yok ailem ist da..eşimin ailesi desen zaten hiç olmasınlar..bayramdan bayrama bi bayramlaşırım o kadar..o kadar kötüyüm ki yemek yapıcak bile kimsem yok canım sıkık annem gelemiyo çünkü kardeşim hasta..onun durumu benden kötü..ciddi rahatsızlığı var..kafam o kadar dalgın ki alyansımı bile kaybettim yaa..nerde bilmiyorum valla..
bana dua edin nolur duaya ihtiyacım var..çok yalnızım çok korkuyorum..günlerim yalnızlıkla zorlukla ve korkuyla geçiyo bu ara..hele yalnızlık o kadar zor ki..hastaneye bile tek gidiyorum otobüsle eşim çalışıyo çünkü..
neyse sıkmıyım sizi..bende son durum bunlar..şuan kanda beta hcg m çok güzel yükseliyo ama arada kanamam oluyo..iğne olup yatıyorum anlıcağınız..
ben arada girerim..kendinize iyi bakın canlarım..görüşürüz..

Canım çok geçmiş olsun inşllh düzelir herşey üzme kendini.yanlızlık gurbet zor tabiki haklısın ama halimize şükretmek gerekiyor.Benimde ailem uzakta annem hasta oldugu için gelemiyoreşimin aileside özellikle annesinin asla bi yakınlıgı olmadı soguk tavırları hiç bitmedi bazı olaylardan sonra şuan görüşmüyoruz.anlıcagın bnde çok kalabalık sayılmam.Allah saglık versinde kimseye muhtaç etmesin canım.yemek yapıcak kimse yok dedinde üzüldüm gerçkten yakın olsaydık yardımcı olurdum sana.kendini üzme Allaha dua et inşllh sıkıntıların gider herşey iyi olur canım.doktr dinlen dediyse dinlen dikkat et kendine

ablanın kızması da normal yani bi yerde.. diğer ilaçları düşün kimini mahveder kiminde hiç bir etki göstermez. diğer ilaçlardan farkı yok.. bu ilaç tek başına hamilelik için verilmiyor.. pkonun etkilerini azaltsın ve yumurtlamayı düzenlesn diye.bende hiç bulantı falan yapmadı.ilacın faydası olup olmadığını yaptığı yan etkilerden anlamaya çalışmak çok saçma olur,değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…