anladım canım benimde 3.ayım.glukofene başlıyacam haftaya.inşallh sen gibi olurum bende.
kızlar sizlere bişey sorcam bende malesef sizler gibi pko var
ve adetim bugün 37.gün gelmedi hala acaba farlutal içsemmi
daha evvel hiç içmedim geçen ayda adetim gecikmişti doktorum farlutal verdi
ancak ben içmeye başlamadan adet olmuştum
bu ay aşılaama yaptırmayı düşünüyoz ve ben bir an önce adet olayım istiyom
illaki doktora gitmem gerekirmi ben eczaneden alıp içsem bir yan etkisi olurmu
ve ilaç bitince hemen adeet geliyomu
arkadaşlar sorumu cevaplarsanızı sevinirim
arkdaşlar sizler nasıl tedavi görüyorsunuz bilmiyorum
ancak benim doktorum belki bebek istediğimden dolayı sadece 1 ay
cyclo prognova verdi o ay zamanında oldum adetimi
bu ilaçtan bir kaç ay evvel puregon iğneyle yumurtlatmıştı
ancak gebelik olmadı.ben menagon glikofer diye ilaç adları duyuyorum
arkadaşlar kafam karışık acaba yanlışmı tedavi uygulanıyor
benim fsh 7 küsur Lh hormonumda 12 küsur birde östrojen hormonum 74 çıktı
doktor bu değerlere bakarak bile yumurtlama olmadığını söyleyebilirim dedi
bu hormonlar sürekli değişen hormonlar. banada doktorum klomen içtikten sonra yumurtalarında kımıldama bile yok dedi.hormonlarım çok bozuktu.ama şuan hamileyim. glikofor u doğumdan sonra bile kullanmalıyız. bu bizim için çok önemli bir ilaç.içindeki metformin maddesi. 3-4 ayda adetler bile düzene giriyor. hormonlar düzene giriyor. çok etkili bir ilaç anlıcağın. menegon da bildiğim kadarıyla yumurta büyütücü bir iğne. ama tam emin değilim. yanlız 1 ay tedavi için kısa bir süre. hemen aşılamaya mı geçiceksin anlayamadım. benimde ostrojenim biraz yüksekti ve ilaçla düşürdü doktor.
kızlar bismillah bu akşam aldım ilk glucophagemidir nedirr onu ama hafif bir mide bulantısı oldu sadece nie çok bulanmadı yaa işemi yaramıcak yoksa içipte bulantısı olmayan varmıkine
yarabbim sen bana sabır verrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
yan etki ne demek onu da bi araştır bakalım..... her bünyede olmadığı için buna yan etki.....falan...
kızlar bismillah bu akşam aldım ilk glucophagemidir nedirr onu ama hafif bir mide bulantısı oldu sadece nie çok bulanmadı yaa işemi yaramıcak yoksa içipte bulantısı olmayan varmıkine
canım inşallah ilaçtan şifa bulursun
reyyancım bende o ilacı içiyorum.önceleri günde bidefa içiyordum doktor şimdi günde 2ye çıkardı. çok mide bulantısı yapmadı bendede.her bünyede ayrı etki gösteriyordur illa bulantı olucak diye bişey yok.bende bazen midemde şişkinlik yapıyor mesela.sen bu ilacını devam ettir kullan canım pko hastaları için doktorlar bu ilacı öneriyor Allah şifa versin hepimize geçmiş olsun canım
bu akşam erkenciyim eşim kısdı ben gider herkese iyi gecelerr
oyy sağol bebeğim içimi rahatlattınız ya bende öle bi bekliyorumki sanki böğür böğür wcye taşıncam sanıyorum ne bilim ya cahillik herhal.inşallah sadece bununla gebe kalırımm
merhaba canlarım..ben ınternete giremiyorum pek..dün gene bi kanamam oldu hafif derecede..dr kanaman olursa beni ara demişti aradım..iğne verdi bana..eve eczacı çağır,sana dediğim iğneyi yapsın dedi iğne oldum..sürekli yat kalkma dedi gene..şuan bişey yok ama çok stres oldum her dk afedersiniz kan var mı diye çamaşırıma bakmaktan paranoyak oldum..bugün şuan iyiyim..
canım çok sıkık..ben istanbuldan antalyaya evlendim..burda kimsem yok ailem ist da..eşimin ailesi desen zaten hiç olmasınlar..bayramdan bayrama bi bayramlaşırım o kadar..o kadar kötüyüm ki yemek yapıcak bile kimsem yok canım sıkıkannem gelemiyo çünkü kardeşim hasta..onun durumu benden kötü..ciddi rahatsızlığı var..kafam o kadar dalgın ki alyansımı bile kaybettim yaa..nerde bilmiyorum valla..
bana dua edin nolur duaya ihtiyacım var..çok yalnızım çok korkuyorum..günlerim yalnızlıkla zorlukla ve korkuyla geçiyo bu ara..hele yalnızlık o kadar zor ki..hastaneye bile tek gidiyorum otobüsle eşim çalışıyo çünkü..
neyse sıkmıyım sizi..bende son durum bunlar..şuan kanda beta hcg m çok güzel yükseliyo ama arada kanamam oluyo..iğne olup yatıyorum anlıcağınız..
ben arada girerim..kendinize iyi bakın canlarım..görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?