Duphaston u neden ve nasıl kullanıyorsun canım sen??
KiZlar doktordan geliyorum...2 cm açıklık var duzensiz ama şiddetli sancılar cikti nst de..
Çatımda normal doguma musaitmis...heran gelebilirmiş oğlum...
Dua edin ne olur oğlumu saglikla kucağıma alayim
Dogum anında hepiniz icin dua edeceğim...
Biraz korku heyecan panik hersey var yani bı garip oldum ne yazacağımı bilmiyorum)
canım yeni döngün hayırlı olsun yumurtlama olması çok iyi bak ne diycem şimdiden yumurta çatlama gününü düşünme akışına bırak rahat ol tamam mı*
ayyy canım ya maşallah normal doğum olacak demekki çok iyi bişey bu dualarımız seninle sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :))
canım içerikleri aynı tabi belki dozları farklıdır sorun olmaz iyi yapmışsın bence içmekle....
az kalmış canım doğumuna maşallah inşallah her şey çok yolunda gitsin :)
Merhabalaaarrrr..
Ben yatiyorum karpuz gibi ama artik cok sikilmaya basladim.. Yarin sabah kontrolum var insallah doktor iyi haberler verir.. Yoksa bu sekilde yatmak cok zor gercekten.. Rabbim den hayirlisini diliyorum.. İnsallah bebis saglikla gelisiyordur.. İnsallah bu sekilde daha fazla yatmam gerekmez..
Pek gelemiyorum telden giriyorum genelde. Ozledim sizleri,herkes iyi insallah...
Allah kurtarsın canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Hoşgeldin canım seninde az kaldı negüzel sağlıkla kucağına al inşallah
Allah hayırlı etsindarısıda sana bizlere olsun inşallah
Olsun canım yat dinlen sağlığın ve bebeğin için geçici bunlar inşallah iyi haberler alman dileğiyle
ecrin,browni
nasılsınız kızlar.filiz nerde gerçekten bende merak ettim bak.
canim ben iyiyim, her zamanki gibi iste :))
asil seni sormalii :)) hamisligin son zamanlari bunlar nasil gidiyo, ben hamileligimin son aylarinda artik nereye dondugunu bile hissediyordum, her hareketi cok belirgindi :))
canım doktorum vermişti çatlatma iğnesinden sonra iç dedi aban eger bebek varsa tutunsun yoksa adet olursun dedı 4 gün bekle dedi ilaç bitti 4 gün adet oldum canım :)
nasıl olsun canm işteartk heyecanlı bekleyiş başladı.merak korku heyecan hepsi birarada.hareketleri artk canımı acıtıyo ama nereye döndüğünü fark edemiyorum ben.mide yanmalarım başladı.iyce ağırlaştım hiç bi iş yapmak istemiyorum.annemde de iyce alıştım yemeğimin önüme gelmesine.saolsun yemek yaptı getirdim ama onu hazırlayıp yemeye eriniyorum artk.
ecrincim nasilsin canim, bende simdi duphaston kullaniyorum 6 gunluk daha hapim var.. Bittikten sonra on gun icerisinde adet olurum degil mi :))
Sendemi kullanıyorsun canım, bende kullanıyorum, genelde bittikden sonraki 3 - 5. günlerde adet oluyorsun ama, mesela ben 3.günde oluyorum... Sen neden kullanıyorsun peki?
\aniz
yok dogum kontrolu yapmiyormus, ayrica gebeligede yardimciymis insallah bakalim, tadida kotu degil simdilik iciyorum. inofolic diye internetten bakarsan, ingilizce sayfasi var ben baya umitlendim insallah su hastaligin etkilerinden kurtarir beni.
SLM KIZLAR nasılsıız
merhaba kizlar.. ise gitmeden size bi bakayim dedim, napiyorsunuz???
merhabalar hosgeldinizz :)) ben iyiyim valla aski memnuyu izliyoruz oglusumla
sizler napiyosunuzz :))
canim ya izletme cocuga öyle seylerdemek keyf yapiyorsunuz birlikte nazar degmesin ben de cikcam birazdan, filiz gelmemis halen merak ettim :26::26::26:
merhabalar hosgeldinizz :)) ben iyiyim valla aski memnuyu izliyoruz oglusumla
sizler napiyosunuzz :))
calışıyorum harıl harıl
o dizi gündüzmu gosterıyo şimdi
evet canim hergun 13 le 15.00 arasi tekrarlari var.. Valla kopamiyorum bu diziden kac kere izledigimin haddi hesabi yok :))
bende eylulun ortasinda okullar aciliyo bende baslicam valla iyi de alismistim bakalim napcaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?