Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Allah yardımcın olsun canm.bian yazdıklarında kendimi gördüm sanki inşallah herşey yolunda giderde normal doğurursun canm bak çatında müsaitmiş.benmde dün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapmadı daha dr.m nezaman yaptı sana.nstye girdim ama dr.sonuca baktı bişey demedi.neyse hayırlısıyla sağlıkla gelsi bebişin inşallah.

evet canm az kaldı dün sağlıkocağındaki ebe eylülün 13üne kalmaz başında gelir bebiş dedi ben iyce heycanlandım ozaman 2hafta gibi bi zamnım var.dr.m bişey demiyo daha kanaman olursa suyun gelirse gel diyo ancak onu bende biliyomda doğumla ilgili bişey demiyo.neyse hakkımızda hayırlısı olsun.sen napıyosun nasılsın canm.

hayırdır canm niye yatmak zorundasın?ben yoktumya gelişmelerden haberim yok.

amin canm inşallah.sen nasılsın.

ecrincim nasilsin canim, bende simdi duphaston kullaniyorum 6 gunluk daha hapim var.. Bittikten sonra on gun icerisinde adet olurum degil mi :))

ecrin,browni

nasılsınız kızlar.filiz nerde gerçekten bende merak ettim bak.

canim ben iyiyim, her zamanki gibi iste :))
asil seni sormalii :)) hamisligin son zamanlari bunlar nasil gidiyo, ben hamileligimin son aylarinda cok hissediyordum diger aylara oranla, her hareketi cok belirgindi :))

Son düzenleme:
canim ben iyiyim, her zamanki gibi iste :))
asil seni sormalii :)) hamisligin son zamanlari bunlar nasil gidiyo, ben hamileligimin son aylarinda artik nereye dondugunu bile hissediyordum, her hareketi cok belirgindi :))

nasıl olsun canm işteartk heyecanlı bekleyiş başladı.merak korku heyecan hepsi birarada.hareketleri artk canımı acıtıyo ama nereye döndüğünü fark edemiyorum ben.mide yanmalarım başladı.iyce ağırlaştım hiç bi iş yapmak istemiyorum.annemde de iyce alıştım yemeğimin önüme gelmesine.saolsun yemek yaptı getirdim ama onu hazırlayıp yemeye eriniyorum artk.

canım doktorum vermişti çatlatma iğnesinden sonra iç dedi aban eger bebek varsa tutunsun yoksa adet olursun dedı 4 gün bekle dedi ilaç bitti 4 gün adet oldum canım :)

Hımmm tamam canım anladım, hayırlısı olsun inşALLAH bebeişler bekletmeden gelir... Bende kullanıyorum 3 aydır bu ilacı, sen neden kullanıyorsun diye merak etmiştim... Bende ilacı bırakınca 3. günün sonunda oluyorum.. adetim 26 güne düştü ilaçdan.. RABBİM bu mübarek günlerde inşALLAH dualarımızı kabul eder...

canimm cok iyi anliyorum.. Butun bunlar cook normal.. :))
ee kolay mi hem hareket etmek kac kilo yukle geziyosun canimm.. Marketten 3 5 kilo birsey alsak 10dk da yoruluyoruz :))
heycanlanman, korkman, telasin simdi bunlar endise gibi olsa da aslinda cok tatli bekleyisler canimm :))
sag salim kucagina alirsin insallah.. Hic korkma canimm Allah oyle bi kolaylik veriyor ki hic merak etme.. :))
adini ne koycaksiniz, cinsiyeti neydi.. :))

Son düzenleme:
ecrincim nasilsin canim, bende simdi duphaston kullaniyorum 6 gunluk daha hapim var.. Bittikten sonra on gun icerisinde adet olurum degil mi :))

Sendemi kullanıyorsun canım, bende kullanıyorum, genelde bittikden sonraki 3 - 5. günlerde adet oluyorsun ama, mesela ben 3.günde oluyorum... Sen neden kullanıyorsun peki?

Sendemi kullanıyorsun canım, bende kullanıyorum, genelde bittikden sonraki 3 - 5. günlerde adet oluyorsun ama, mesela ben 3.günde oluyorum... Sen neden kullanıyorsun peki?

evet canimm ben daha yeni kullanmaya basladim, 4gundur kullaniyorum, 6 gun daha kullanicam.. Adet olamiyordum doktor o yuzden verdi canim.. Adetten sonra kistime bakcak canim gitti mi diye.. Bende cok merak ettim ne zaman getirir adeti diye :)))

tadi önemli degil zaten yaaa artik ne olursa yer icerim o seviyeye geldim yani ben de bi sorayim bakalim dr bana ne dicek, klomen vercek ya belki bunu vermez. en iyisi sormak.. evet internetten baktim ingilizce sayflar var ve cok da olumlu anlatiliyor.. insallah faydasini görürsün canim..

merhabalar hosgeldinizz :)) ben iyiyim valla aski memnuyu izliyoruz oglusumla
sizler napiyosunuzz :))

canim ya izletme cocuga öyle seyler demek keyf yapiyorsunuz birlikte nazar degmesin ben de cikcam birazdan, filiz gelmemis halen merak ettim :26::26::26:

canim ya izletme cocuga öyle seyler demek keyf yapiyorsunuz birlikte nazar degmesin ben de cikcam birazdan, filiz gelmemis halen merak ettim :26::26::26:

canimm zaten kiz gordugu zaman onun agzinin suyu akiyo saka bi yana o oynuyo yanimda bende izliyorum canimm :))) artik insallah sen de keyif yaparsin bebeginle en kisa zamanda
evet canim, kayboldu filiz.. Ins kotu birsey yoktur :26:

calışıyorum harıl harıl
o dizi gündüzmu gosterıyo şimdi

evet canim hergun 13 le 15.00 arasi tekrarlari var.. Valla kopamiyorum bu diziden kac kere izledigimin haddi hesabi yok :))
bende eylulun ortasinda okullar aciliyo bende baslicam valla iyi de alismistim bakalim napcaz :))

Herkese merhaba kızlar, henüz hiç birinizi tanımıyorum ama herkes aynı dert için burada. O nedenle hepimize bu mübarek günde Allah'tan hayırlı-sağlıklı evlatlar nasip etmesini diliyorum.
Benim sorum; 30 yaşındayım insülin direncim var ve henüz kesinleşmese de pko olma ihtimali yüksek. Gittiğim doktorlar bana yeteri kadar bilgi vermedi, ilgilenmedi. Tavsiye edebileceğiniz bir doktor (hastane) var mıdır ? Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…