meslek ne??aramı vermıştın
tatildeyim, matematik ogretmeniyim burda bi lisede :))
ecrincim nasilsin canim, bende simdi duphaston kullaniyorum 6 gunluk daha hapim var.. Bittikten sonra on gun icerisinde adet olurum degil mi :))
ecrin,browni
nasılsınız kızlar.filiz nerde gerçekten bende merak ettim bak.
Hımmm tamam canım anladım, hayırlısı olsun inşALLAH bebeişler bekletmeden gelir... Bende kullanıyorum 3 aydır bu ilacı, sen neden kullanıyorsun diye merak etmiştim... Bende ilacı bırakınca 3. günün sonunda oluyorum.. adetim 26 güne düştü ilaçdan.. RABBİM bu mübarek günlerde inşALLAH dualarımızı kabul eder...
Herkese merhaba kızlar, henüz hiç birinizi tanımıyorum ama herkes aynı dert için burada. O nedenle hepimize bu mübarek günde Allah'tan hayırlı-sağlıklı evlatlar nasip etmesini diliyorum.
Benim sorum; 30 yaşındayım insülin direncim var ve henüz kesinleşmese de pko olma ihtimali yüksek. Gittiğim doktorlar bana yeteri kadar bilgi vermedi, ilgilenmedi. Tavsiye edebileceğiniz bir doktor (hastane) var mıdır ? Sevgiler...
bende iyiyim canim.. :))iyiyim cnaım sagol sen nasılsın valla ben bittikden 4 gün sonra hasta oldum 10 gün içinde olunuyormus ama en adetının kaçıncı günü başlamıstın
tadi önemli degil zaten yaaa artik ne olursa yer icerim o seviyeye geldim yaniben de bi sorayim bakalim dr bana ne dicek, klomen vercek ya belki bunu vermez. en iyisi sormak.. evet internetten baktim ingilizce sayflar var ve cok da olumlu anlatiliyor.. insallah faydasini görürsün canim..
ooooo yaz tatılı ay ne guzeeel
e guzel meslek bı bayana (çok klişe oldu ama)
ne menopozu canim genciz daha :)))ınsallah, bence biz birazcik erken dogmusuz 10-15 yila kadar bu hastaligada bisey bulurlar da biz coktan menopoza girmis oluruz
ne menopozu canim genciz daha :)))
26 yasindayim ben genelde o civarlarda yaslar :))
:)))))))))))))))))belki sen biraz daha idare edebilirsin, ben 34 um
valla o gunler gelir insallah, yani pkoyu tedavi edecek bitircek bisey.. Biz cekiyoruz baskalari cekmesin :)))
kesinlikle oluruna bırak rahat ol bu çok önemli canım.... ateş ölçmeyide bırakman iyi olmuş bence :)
Merhaba arkadaşlar, ben burada yeniyim ve deneyimlerinizin paylaşıldığı bu alanı çok keyifli ve yararlı buldum. Size bir sorum var. Ben 3 yıllık evliyim ve son 2 aydır korunmuyorum. 2 ay önce hamilelik şüphesiyle gittiğimde doktor ultrasonda baktı ve yumurtalıklarımda birden fazla komplite kist oldugunu söyledi, tekrar kontrole gıttığımde yine vardı. hatta çıkolata kıstım de vardı. Ama bana polikistik over durumun var demedi. şimdi benim durumum da polikistik over mi oluyor? Bunun adını yeni öğrendiğim için doktora da soramadım o dönem. Şimdi kafamı çok kurcalıyor.
Ayrıca bana tedavi vermedi, doğum kontrol hapı vermeyelim, korunmayı bırak, bekleyelim dedi. Benzer tecrubeleri olanlar varsa paylaşırsa cok sevinirim. Kıstle hamile kalma şansı çok mu düşüyor?[/QUO
Dr.lar genelde korunmayi biraktiktan 1 yil sonra tedavilere baslamayi uygun goruyolar, sizinde buyuk ihtimalle yasiniz cok degil o yuzden biraz dogal yolla hamile kalmanizi bekleyecek. yasiniz 27 uzeriyse baska dr, a gidip 3 yillik evliyiz 1 yildir korunmuyoruz deyinki tetkikler uzamasin, adetinizin 3. gunu giderseniz kaninizda hormonlarada bakilir. adetleriniz duzenliyse bile pko var olabilir. sevgiler
Herkese merhaba kızlar, henüz hiç birinizi tanımıyorum ama herkes aynı dert için burada. O nedenle hepimize bu mübarek günde Allah'tan hayırlı-sağlıklı evlatlar nasip etmesini diliyorum.
Benim sorum; 30 yaşındayım insülin direncim var ve henüz kesinleşmese de pko olma ihtimali yüksek. Gittiğim doktorlar bana yeteri kadar bilgi vermedi, ilgilenmedi. Tavsiye edebileceğiniz bir doktor (hastane) var mıdır ? Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?