Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ecrincim nasilsin canim, bende simdi duphaston kullaniyorum 6 gunluk daha hapim var.. Bittikten sonra on gun icerisinde adet olurum degil mi :))

iyiyim cnaım sagol sen nasılsın valla ben bittikden 4 gün sonra hasta oldum 10 gün içinde olunuyormus ama sen adetının kaçıncı günü başlamıstın

amin cnaım amin inş. :) sen kaçıncı günü başlıyorsun bu ay kullandım ben ve çok yoğun gidiyor adetım :)

Kızlar cevap yok mu ?

ınsallah, bence biz birazcik erken dogmusuz 10-15 yila kadar bu hastaligada bisey bulurlar da biz coktan menopoza girmis oluruz

valla o gunler gelir insallah, yani pkoyu tedavi edecek bitircek bisey.. Biz cekiyoruz baskalari cekmesin :)))

insallah arkadasim, 20 senedir biktim artik. sivilceler, sac dokulmesi, zor hamilelik, kilo hepsinide yasiyorum bir tek tuylenme es gecti beni. bu arada bugun kan degerlerime tekrar bakildi bobrek ustu bezlerimde de sorun varmis ve internete baktigimda pkolularin %40inda cikar yaziyor. bayram sonu carsamba endokrinolog yolu gorundu bana.

Merhaba arkadaşlar, ben burada yeniyim ve deneyimlerinizin paylaşıldığı bu alanı çok keyifli ve yararlı buldum. Size bir sorum var. Ben 3 yıllık evliyim ve son 2 aydır korunmuyorum. 2 ay önce hamilelik şüphesiyle gittiğimde doktor ultrasonda baktı ve yumurtalıklarımda birden fazla komplite kist oldugunu söyledi, tekrar kontrole gıttığımde yine vardı. hatta çıkolata kıstım de vardı. Ama bana polikistik over durumun var demedi. şimdi benim durumum da polikistik over mi oluyor? Bunun adını yeni öğrendiğim için doktora da soramadım o dönem. Şimdi kafamı çok kurcalıyor.
Ayrıca bana tedavi vermedi, doğum kontrol hapı vermeyelim, korunmayı bırak, bekleyelim dedi. Benzer tecrubeleri olanlar varsa paylaşırsa cok sevinirim. Kıstle hamile kalma şansı çok mu düşüyor?

Çok teşekkür ederim kanada. 28 yaşındayım. 1-2 ay daha bekleyip başka doktora görünmeyi de düşünüyorum. Çok komik gerçekten. 2 ay öncesine kadar hamileliği düşünmezken, iş riske girince hamilelik için elimden geleni yapmaya başladım, yumurtlama günleri takibi, bel altına yastık koymalar vs. :)

Burası sohbet odası gibi olmuş. Sorularımıza da cevap alamıyoruz. Yıllardır burada tanınıyor olmak mı gerekiyor, derdimize derman bulmak için.

lenfomacım gözden kaömıştır.
insülin direncin varsa sana kesinlikle metformşn almanı öneririm
burada neredeyse herkes metformin içerikli ilaç içiyor
bir çoğumuz yumurtlamayı bu şekilde sağladık
ve arkadaşlarımızın çoğu da metdorminden sonra hamile kaldı
doktor ya da hastane tavsiye edemicem çünkü henüz bana yeterli bilgi verecek kşiyi bende bulamadım kendi doktorum oldum

yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoş gelmişler dicem adet olduğu üzere
vay be bir zamanlar bizler yeniydik
eskiler gebe kaldı gitti bizler topikin eskisi olduk hey gidi hey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…