insallah arkadasim, 20 senedir biktim artik. sivilceler, sac dokulmesi, zor hamilelik, kilo hepsinide yasiyorum bir tek tuylenme es gecti beni. bu arada bugun kan degerlerime tekrar bakildi bobrek ustu bezlerimde de sorun varmis ve internete baktigimda pkolularin %40inda cikar yaziyor. bayram sonu carsamba endokrinolog yolu gorundu bana.
selam
benim 25 çıkmıştı doktor sınırda dedi ilaç vermedi sınırı geçseymiş verecekmiş.... yani senin sınırı baya geçmiş adet 3. gününde mi böyle çıktı? bence diğer adet 3. gününde tekrar baktır yine kötü çıkarsa o zaman ilaç istersin doktorundan...
Burası sohbet odası gibi olmuş. Sorularımıza da cevap alamıyoruz. Yıllardır burada tanınıyor olmak mı gerekiyor, derdimize derman bulmak için.
yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoş gelmişler dicem adet olduğu üzere
vay be bir zamanlar bizler yeniydik
eskiler gebe kaldı gitti bizler topikin eskisi olduk hey gidi hey
inşallah bu ay da biz kalırız ama gitmeyız de yol gösterırız :) yarın bat benım ıcın ama umudum yok kendımı yorgun huzursuz hissdıyorum.. ve sabaha kadar ağlamak istiyorum...
bu ay bende kendimi öyle hissediyorumpko olmaktan bıktım.. herkes gibi normal yumurtlamak ve düzenli adet olmak istiyorum.. ama en önemliside bebeğim artık gelsin istiyorum
merhaba kizlar
merhaba canım hoş geldin
hosbuldduuummm nasilsiniz bakalim neler yaptiniz ben yokken???
senı anlıyorum canım 15 aydır agla gla şiştim yaaa kuzenım 8 haftalık evlı 7 haftalık hamıle düşün kısknadıgımdan degıl ama bende anne olmak ıstıyorum herseyı bıraktım anne olmak ıcın işimi bıraktım karıyerımı bıraktım ve ben anne olamadım çünkü başımda tedavısı olmayan bı pko var... yoruldum neffes alamıyorum sanki
valla değişen bırsey yok benım adıma yarın BAT ama hiç umudum yok Allahtan korkum olmasa ınancım zayıf olsa öldürcem kendimi ama o bıle olmuyor
valla değişen bırsey yok benım adıma yarın BAT ama hiç umudum yok Allahtan korkum olmasa ınancım zayıf olsa öldürcem kendimi ama o bıle olmuyor
bu gece kadir gecesi ama Allahımın gücüne gitmesin dua etsem bile.. neyse... bende 12 ay felan oldu.. hamile hberi duyunca o kişi için nekadr mutlu olursam kendim içinde okadr üzülüyorum.. içimdeki umudun azaldığını hissediyorum
yok yaa deme öyle.. napalim tatlim,bizim de kaderimizde bu varmis yapacak bir sey yok.. allah bize ne nasip ederse o zaman anne olcaz biz de.. pkolu olup da ilk denemelerinde hamile kalanlar da var.. biraz da sans meselesi bu. bak benim iki sene oldu nerdeyse.. üzme kendini böyle..
aynen öyle canım bulundugum yerde dogru dürüst doktor yok ne bılım ya sorun sadece hamıle kalamam degıl anlayacagın.. sankı hersey anne olmayayım dıye duzenlenmıs... bu ay benım hıc umudum yok doktorumun yuzunden o işini dogru yaptıgına ınanıyor ama benı tatmın etmıyor ve yanlıs gb ama mecbur kalıyorum evet demeye.. ne ınancım kaldı ne umudum..
öyle deme canım buda bizim imtihanımızmış.. katlanmak zorundayız işte.. senin tedavin ne durumda.. ben 2 ay önce klomen kullandım.. önümüzdeki ayda klomen vercek doktor.. onun dışında şeker ilacı verdi işte.. bide coraspin ile bemix.. bide bende troid çalışmıyor..
Allah sana peygamber sabrı vermıs o zman.. ben dayanamıyorum canım cok bunaldım bunu kelımelerle anlatamam yanı
canim sabredemiyorum ama elden bir sey gelmiyor napayim ki??? bu sadece allahin elinde olan bir sey.. drlar ne yaparsa yapsin, ne ilac kullanirsak kullanalim allah ol demeyince olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?