Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende tuyluydum diger pko problemleri yok ama tuylerimi de komple butun vucudumu lazer epilasyonla yaktırdıgım ıcın artık onlar da gıttı yanı.. Ama adet duzensızlıgı yasıyorum cıddı anlamda bakalım onu duzene sokmak icin suan doktora gidip geliyorum.. Dedıgın seyı de yenı duydum canım Allah Allah

canım cevap verdiğin için teşekkür ederim:) evet adetin 3.günü böyle çıktı, bu ay yine bakcakmıs eğer yüksek olursa ilaç vercekmis.. ama dedi ki, prolaktın hormonu yeme içmeye bağlı olarak bile artıp düsen bi hormon, senin adet düzensizliğin ve süt gelmesi gibi bi problemin yok o yüzden bu ay cidiiye almıyorum dedi.. bakalım insallah dedği gibidir. bu arada yumurtalığımdakı kistlerle ilgisi var mı acaba prolaktın yüksekliğinin ?

Burası sohbet odası gibi olmuş. Sorularımıza da cevap alamıyoruz. Yıllardır burada tanınıyor olmak mı gerekiyor, derdimize derman bulmak için.

yok canım sana öyle gelmış .. bazen gec fark edılıyor ama mutluka cevaplanıyor.. mesela ben yenı gördüm ve sormak istediğin ne varsa sor cevaplarız..herkes derdını söyler tedavısını söyler zaman boyle gecer burda.. yanlıs düşünme yani gec de olsa cavaplanır takıpte kal yanı

yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoş gelmişler dicem adet olduğu üzere
vay be bir zamanlar bizler yeniydik
eskiler gebe kaldı gitti bizler topikin eskisi olduk hey gidi hey

inşallah bu ay da biz kalırız ama gitmeyız de yol gösterırız :) yarın bat benım ıcın ama umudum yok kendımı yorgun huzursuz hissdıyorum.. ve sabaha kadar ağlamak istiyorum...

inşallah bu ay da biz kalırız ama gitmeyız de yol gösterırız :) yarın bat benım ıcın ama umudum yok kendımı yorgun huzursuz hissdıyorum.. ve sabaha kadar ağlamak istiyorum...

bu ay bende kendimi öyle hissediyorum pko olmaktan bıktım.. herkes gibi normal yumurtlamak ve düzenli adet olmak istiyorum.. ama en önemliside bebeğim artık gelsin istiyorum

bu ay bende kendimi öyle hissediyorum pko olmaktan bıktım.. herkes gibi normal yumurtlamak ve düzenli adet olmak istiyorum.. ama en önemliside bebeğim artık gelsin istiyorum

senı anlıyorum canım 15 aydır agla gla şiştim yaaa kuzenım 8 haftalık evlı 7 haftalık hamıle düşün kısknadıgımdan degıl ama bende anne olmak ıstıyorum herseyı bıraktım anne olmak ıcın işimi bıraktım karıyerımı bıraktım ve ben anne olamadım çünkü başımda tedavısı olmayan bı pko var... yoruldum neffes alamıyorum sanki

bu gece kadir gecesi ama Allahımın gücüne gitmesin dua etsem bile.. neyse... bende 12 ay felan oldu.. hamile hberi duyunca o kişi için nekadr mutlu olursam kendim içinde okadr üzülüyorum.. içimdeki umudun azaldığını hissediyorum

valla değişen bırsey yok benım adıma yarın BAT ama hiç umudum yok Allahtan korkum olmasa ınancım zayıf olsa öldürcem kendimi ama o bıle olmuyor

yok yaa deme öyle.. napalim tatlim,bizim de kaderimizde bu varmis yapacak bir sey yok.. allah bize ne nasip ederse o zaman anne olcaz biz de.. pkolu olup da ilk denemelerinde hamile kalanlar da var.. biraz da sans meselesi bu. bak benim iki sene oldu nerdeyse.. üzme kendini böyle..

valla değişen bırsey yok benım adıma yarın BAT ama hiç umudum yok Allahtan korkum olmasa ınancım zayıf olsa öldürcem kendimi ama o bıle olmuyor

öyle deme canım buda bizim imtihanımızmış.. katlanmak zorundayız işte.. senin tedavin ne durumda.. ben 2 ay önce klomen kullandım.. önümüzdeki ayda klomen vercek doktor.. onun dışında şeker ilacı verdi işte.. bide coraspin ile bemix.. bide bende troid çalışmıyor..

aynen öyle canım bulundugum yerde dogru dürüst doktor yok ne bılım ya sorun sadece hamıle kalamam degıl anlayacagın.. sankı hersey anne olmayayım dıye duzenlenmıs... bu ay benım hıc umudum yok doktorumun yuzunden o işini dogru yaptıgına ınanıyor ama benı tatmın etmıyor ve yanlıs gb ama mecbur kalıyorum evet demeye.. ne ınancım kaldı ne umudum..

Allah sana peygamber sabrı vermıs o zman.. ben dayanamıyorum canım cok bunaldım bunu kelımelerle anlatamam yanı

sende iyice bunalmışsın anlaşılan.. doktor ne tedavi uyguluyor:26:

canım ben 17 temmuzda adet oldum20 temmuzda klomen basladım ılk defa.. 5 gün kullandım1*1 olarak ve 30 temmuzda takıbı me gittim 27 follıkul var dedı ama sadece 8 tanesi 10mm dedı 2 agustos da tekrar gıttım sadece 2 folıkul var dedı onlarda 11mm bundan sonra büyümez dedı ve 15 agustosda adet olursun muhtemelen dedı...ama takıbı erken bıtırdı bence zaten bu hastalıgın türkçesi yumurtalık tembellıgı normal bı ınsan gb 5 gunde buyumez kı en bılım ya boyle ıste benım tedavım...

Allah sana peygamber sabrı vermıs o zman.. ben dayanamıyorum canım cok bunaldım bunu kelımelerle anlatamam yanı

canim sabredemiyorum ama elden bir sey gelmiyor napayim ki??? bu sadece allahin elinde olan bir sey.. drlar ne yaparsa yapsin, ne ilac kullanirsak kullanalim allah ol demeyince olmuyor

canim sabredemiyorum ama elden bir sey gelmiyor napayim ki??? bu sadece allahin elinde olan bir sey.. drlar ne yaparsa yapsin, ne ilac kullanirsak kullanalim allah ol demeyince olmuyor

evet ol derse olur.. ama benım kendımı alıstırmam lazım kabullenmem lazım ama yapamıyorum.. sabredemıyorum olmuyor işte deyıp normal hayatıma dönemıyorum :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…