evet ol derse olur.. ama benım kendımı alıstırmam lazım kabullenmem lazım ama yapamıyorum.. sabredemıyorum olmuyor işte deyıp normal hayatıma dönemıyorum :'(
takma kafana canim bak kaderimizde pkolu olmak varmis.. biraz sabir etmeliyiz o kadar.. cok sükür saglikliyiz tek ihtiyacimiz olan sabir.. zamani gelince olacak
evet beklemediğimiz tüm umudumuzu kaybettiğmiz zamanda olacak ama o zamana dayanırsamya bütün facede oyun oynuyorum evle alakam kesıldı su içmeye bile üşenıyorum... sen hangı sehırdesın dokorundan memnun musun nasıl bı tedavı uyguluyor rica etsem anlatırmısın
canim ben almanyadayim, bu drumu da yeni buldum.. bi sene boyunca baska bi drda bosuna vakit kaybettim.. bu drum simdi klomen vercek bu ay dogum kontrol hapi aiyorum iste adet olunca klomen alcam baslicaz öyle. bir de metformin diye bi hapa basladim, pkolulara iyi geliomus.. bakalim ben de ise yarayacak mi.. bu kadar simdilik???
anladım canım kılo sorunun var mı pekı senın ? yaş kaç bırde metformın seker ılacı işe yaradıgı olmus ben kullanmadım vermedı bana sekerım cok dusuk cıkıyor zaten
canim yasim 24 benim. kilo sorunum yok cok sükür ama iste buraya gelince kilo aldim biraz ama yedigimden aldim galibaevet canim seker hastalari icin ama topikte de var metformin ile hamile kalan cok, bazi durumlarda yardimci olabiliyormus..
hadi inşallah canım cok beklemzsın ..Allah aratmasın...
amin canim hepimiz insallaaahhh
peki ya sen??? herhangi bi ilac felan aliyormusun???
selam canlarım,
bu gece hepiniz dualarımdasınız, Allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine bizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. hepinizi seviyorum
kıZLAR BU GECE DUA EDİN HAYIRLI VAKİTTE GELSİN YAVRULARIMIZ DİYE.HEPİZİN KADİR GECESİMÜBAREK OLSUN HAYIRLI OLSUN
dysde canım metformin içerikli ilaçlar şekerini etkilemiyor
eğerki düzensizlik varsa düzeltiyor
bence bir tane ile başla
hatta şöyle yap
git eşkerini ölçtür
sonra ilaca başla
bir ay sonra ilaç içerken tekarar ölçtür
bak bakalım etkileyecek mi
benim okuduğum yazılar bu ilaçların şekeri etkilemediği yumurtlamaya yardım ettiği
şekerde sorun varsa düzelttiği.
benim de şekerim yok amaiçiyorum ben
burada çok kişiye yaradı
denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
ölümü düşüecek kadar da takma bu durumu
Allah verir Allah alır demişler
hayırlısıysa olsun diyelim
lepi doktoruma söyledim o da bana senın seekrın zaten düşüyor dedı kılo problemın olsa verırdım gerek yok dedı kendı basıma da kullanmak ıstemedım çünkü aplastik anemı var bende 3,5 yıl kemoterepi gördum ve ağrı kesıcı ıle alamıyrum tahlıller yapılmadan..bazen kfam atıyor alayım dıyorum ama çok çektım korkuyorum ölümden degıl acı çekmekten :)
canim metformin normal kisilerde kan sekerini düsürmüyor, insülini düzenliyor, yani kan sekerim düser diye korkma, druna da sor tabiki o daha iyi bilir.. eger ki kan sekerini düsürseydi ben almazdimben hic ilac sevmem, disim agrisin, basim agrisin kesinlikle agri kesici almam mesela.. dr bi ilac verdi mi on kere sorarim. hatta eski drum verdigi ilaca tam aciklama getirmeyince kullanmamistim bile.. yani korkarak alincak bi ilac degil. ise yaradigi durumlar cok var.. ama durumun farkli senin tabiki danisarak almasin o ayri..
hepimizin kandili mübarek olsun birbirimize dua edelim, hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah
amin cnaım amin inş. :) sen kaçıncı günü başlıyorsun bu ay kullandım ben ve çok yoğun gidiyor adetım :)
evet canimm ben daha yeni kullanmaya basladim, 4gundur kullaniyorum, 6 gun daha kullanicam.. Adet olamiyordum doktor o yuzden verdi canim.. Adetten sonra kistime bakcak canim gitti mi diye.. Bende cok merak ettim ne zaman getirir adeti diye :)))
Burası sohbet odası gibi olmuş. Sorularımıza da cevap alamıyoruz. Yıllardır burada tanınıyor olmak mı gerekiyor, derdimize derman bulmak için.
canimm cok iyi anliyorum.. Butun bunlar cook normal.. :))
ee kolay mi hem hareket etmek kac kilo yukle geziyosun canimm.. Marketten 3 5 kilo birsey alsak 10dk da yoruluyoruz :))
heycanlanman, korkman, telasin simdi bunlar endise gibi olsa da aslinda cok tatli bekleyisler canimm :))
sag salim kucagina alirsin insallah.. Hic korkma canimm Allah oyle bi kolaylik veriyor ki hic merak etme.. :))
adini ne koycaksiniz, cinsiyeti neydi..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?