Canım ben adetin 14.günü başlıyorum 10 gün kullanıyorum bittikden 3 gün sonra adet oluyorum, benimde 3 ve 4. günler çok yoğun oluyor inanılmaz hatta... Ama olalımda diyorum bunada şükür, bebekde istiyorum ama bu ay 3.ayım bakalım adetime 1 hafta kaldı bişeye faydası olacakmı... Sen kaçıncı günü başlıyorsun...?
günaydın kızlarr
dsde canım senin başka problemlerinde varmış ozaman doktor göztiminde içmen daha sağlılı tabi senin için.
Allah herkesin şifasını versin inşallah
ecrincim canım belki net gitmiştir.
birine kalmaya gitmişlerdir.
hemen kötü düşünmemek gerekli dimi
gelir yakında diye umuyorum.
orlic çalışmıosan yatağa git uyu:))en güzeli
günaydın kızlarr
dsde canım senin başka problemlerinde varmış ozaman doktor göztiminde içmen daha sağlılı tabi senin için.
Allah herkesin şifasını versin inşallah
ecrincim canım belki net gitmiştir.
birine kalmaya gitmişlerdir.
hemen kötü düşünmemek gerekli dimi
gelir yakında diye umuyorum.
orlic çalışmıosan yatağa git uyu:))en güzeli
mrb kızlarr nasılsınızz bakalım vaarmı yeni hamişler aranız da hamiş olanlar sağ sağlim kucaklarınıza alırsınız inş.olmaynlarda en kısa zamanda kavusursunuz inş bebişlerinizeee.oglum 1.5 aylık oldu yavas yavas buyuyoruz :) ama geceeleri hiç uyumuyoruz :)) uykuyu felan unuttuk bol bolll uyuyun valla kızlar gözlerimden uyku akıyo resmen
dün kadir gecesi idi ya dua ettik işte.
akşam eşim soruo bebk istdin mi diye.
yalandan dedim yok istemedim diyo niye istemedin:)
ama ben istedim dedi
dedim nasıl istedin
1 tane kız çocuk istiyorum demiş:)
Allah seni napmasın hayırlı evlatlar desene sayı cinsiyet herşeyi istemişsin dedim:))
benimki iki tane bile istemio tek olsun ancak bakarmışız
zaten ben de doğruamıomadam doğru ahtunu almış kafası gayet rahat dualarda o yönde
merhabalar kızlar benım çok buyuk bı sorunum var yardımcı olur musunuz.
yarın hastaneye gıdıcem ilaçlı rahim filmi çektirmem gerekiyormus gıdenler çok agrılı anestezi ol dıyorlar
aranızda boyle fılm çektıren oldu mu nasıl bı sureç ne yapmam lazım sıze lutfen bılgısı olan paylassın delı olucam korkudan bırde yanımda refakatçı gotureyım sızce
amin cnaım amin inş. ben geçen ay kullandım adetımın 17günü başladım doktorum 1 gün geç kaldık son 2hapı içme dedi 16 içmem gerekiyormus normalde bu ay doktora gitmiycem oluruna bırakcam bayram yaa kafam rahat olsun istiyorum tatıled çıkcak hepimiz için hayırlısı olsun
yarın hastaneye gıdıcem ilaçlı rahim filmi çektirmem gerekiyormus gıdenler çok agrılı anestezi ol dıyorlar
aranızda boyle fılm çektıren oldu mu nasıl bı sureç ne yapmam lazım sıze lutfen bılgısı olan paylassın delı olucam korkudan bırde yanımda refakatçı gotureyım sızce
Haklısın canım ama hep diyoruzki bu ay takmayacağız kafamıza olmuyor işte( Bizde bayramın2.günü kayseriye gideceğiz, bat ımda orada gelecek zaten, hamiş kalabildiysem orada öğreneceğim kalamadıysam da, bugün 21.günüm acaba testte çıkarmı ki, 5 gün var bat a... Buarada bende filiz i çok merak ettim, umarım kötü bişey yoktur RABBİM ne zaman OL derse canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?