Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

amin cnaım amin inş. ben geçen ay kullandım adetımın 17günü başladım doktorum 1 gün geç kaldık son 2hapı içme dedi 16 içmem gerekiyormus normalde bu ay doktora gitmiycem oluruna bırakcam bayram yaa kafam rahat olsun istiyorum tatıled çıkcak hepimiz için hayırlısı olsun

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım filizden haber yok mu çok merak ettim yaa

günaydın kızlarr
dsde canım senin başka problemlerinde varmış ozaman doktor göztiminde içmen daha sağlılı tabi senin için.
Allah herkesin şifasını versin inşallah

ecrincim canım belki net gitmiştir.
birine kalmaya gitmişlerdir.
hemen kötü düşünmemek gerekli dimi
gelir yakında diye umuyorum.

orlic çalışmıosan yatağa git uyu:))en güzeli

günaydın kızlar... bügün bat ve uyumadım hiç agrım sızım yok ama dün dediğim gb umudum da yok

MALESEF CALISIYORUMçalışmasam kalkmam kı bu saate

doğru haklısın canım benımmm ama nebilim kafam takıldı

mrb kızlarr nasılsınızz bakalım vaarmı yeni hamişler aranız da hamiş olanlar sağ sağlim kucaklarınıza alırsınız inş.olmaynlarda en kısa zamanda kavusursunuz inş bebişlerinizeee.oglum 1.5 aylık oldu yavas yavas buyuyoruz :) ama geceeleri hiç uyumuyoruz :)) uykuyu felan unuttuk bol bolll uyuyun valla kızlar gözlerimden uyku akıyo resmen

Güle güle buyut oğlunu arkadasım.
bu ara hıc hamiş haberı yok. en son tuncss var. Bu ara bır tane daha olsa ıyı olacak.Bize de umut oluyor

dün kadir gecesi idi ya dua ettik işte.
akşam eşim soruo bebk istdin mi diye.
yalandan dedim yok istemedim diyo niye istemedin:)
ama ben istedim dedi
dedim nasıl istedin
1 tane kız çocuk istiyorum demiş:)
Allah seni napmasın hayırlı evlatlar desene sayı cinsiyet herşeyi istemişsin dedim:))
benimki iki tane bile istemio tek olsun ancak bakarmışız
zaten ben de doğruamıom adam doğru ahtunu almış kafası gayet rahat dualarda o yönde

Dualariniz kabul olur insallah.

merhabalar kızlar benım çok buyuk bı sorunum var yardımcı olur musunuz.
yarın hastaneye gıdıcem ilaçlı rahim filmi çektirmem gerekiyormus gıdenler çok agrılı anestezi ol dıyorlar
aranızda boyle fılm çektıren oldu mu nasıl bı sureç ne yapmam lazım sıze lutfen bılgısı olan paylassın delı olucam korkudan bırde yanımda refakatçı gotureyım sızce

rahim filmi zaten ilaçlı oluyo
anesteziyede hiç grek yok 5 10 dk lık bişe acı eşiğinede baglı ama çok basit
agır adet sancısı gibi agrısı gezınıyo öyle agrı bi süre o kadar
bana ilaçla fitil vermişti dr um filimdn 1 hafta önce 1 saat öncede buscopan iç dedi ama ben unuttum 10 dk önce içtim öyle gittim
kolay bi işlem makıne ve düşüncesi korkutuyo sadece

Haklısın canım ama hep diyoruzki bu ay takmayacağız kafamıza olmuyor işte ( Bizde bayramın2.günü kayseriye gideceğiz, bat ımda orada gelecek zaten, hamiş kalabildiysem orada öğreneceğim kalamadıysam da, bugün 21.günüm acaba testte çıkarmı ki, 5 gün var bat a... Buarada bende filiz i çok merak ettim, umarım kötü bişey yoktur RABBİM ne zaman OL derse canım..

Ben de cektirmistim, anestezınin riskine hic gerek yok bence, hafif agrili bi durum 5 dk falan suruyor. hafif yapisikliklari falanda gideriyor, filmden hemen sonra hamile kalan cok kisi oluyor, aRTILARINI dusun, kendini sikma olsun bitsin. anestezi olursa butun gununu ona verceksin.

canım ben6 ay vajınusmusu çekmiş ve hala da tam olarak yenememiş biri olarak söylüyorum; anestezi almadan çektirdim rahim filmini, kendimi rahat bırakıcam diye şartlandırıp gittim. kendimi çok gevşek bıraktım ve sadece 3-4 dk sürdü. ilaç verilirken adet sancısının biraz daha şiddetlisi bir ağrı geliyo ama hemen geçiyo saniye sürüyo yani. merak etme canım hiiiiiç bişeyi yok gözünde büyütme. bana işlemden 1 ssat önce kuvvetli bir ağrı kesici vermişlerdi. sen de al mutlaka. ama korkma sakın inan korkacak bir şey yok. 2 dk dişini sıkcaksın o kadar.

canım ayrıca benim ablam rahim filmi çektirdi ve 20 gün sonra hamile kadı:) hamileliğini dün öğrendik. yani tüpelrde tıkanıklık falan varsa da film esnasında açılıyor. yani tedavi gibi düşün bunu canım. hiiiiç korkma

inş. adetin gelemzde güzel haberlerle dönersin canımmm

kızlar dün gece nick ini bildiklerime direk nick leriyle, bilmediklerime de diğerleri diyerek niyet ettim ve dua ettim. Rabbim inş dualarımızı duyar da en kısa zamanda verir evlatlarımızı hayırlısıyla.

kızlar ben şimdilik dinlenme dönemindeyim eşim ameliyat olduğu için. ilaç falan kullanmıyorum.pragesteronum 14 çıkmıştı geçen hafta. doktorumla daha bugün görüşebildim çok güzel bir değer dedi, yumurtan çatlamış adetin de gelir dedi. ki ağrılarım başladı zaten . şimdi benim merak ettiğim şu; böyle ilaç kullanmadan yumurta çatladığı zaman gebelik şansımız diğer sağlıklı bayanlar gibi mi oluyor biizm de?? yani onlarla eşit mi oluyor gebe kalma ihtimalimiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…