amin canm inşallah.bazen çok düşünüp panikliyorum sonra panik yaparsam herşeyi zorlaştıracağımı düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.sen normal doğummu yaptın sezeryanmı?oğluşumuz olacak Allah ın izniyle.senn oğlunn adı çağan heralde bende düşünmüştüm bu ismi sonra bi akrabam koymuş oğluna bende vazgeçtim.mete olacak heralde.
insallah canimm cok tesekkur ederim dua ediyorum, hepimiz icin, butun sifa bekleyenler icinİnşALLAH gider canım, temizler.. Çok geçmiş olsuunn...
merhabalar kızlar benım çok buyuk bı sorunum var yardımcı olur musunuz.
yarın hastaneye gıdıcem ilaçlı rahim filmi çektirmem gerekiyormus gıdenler çok agrılı anestezi ol dıyorlar
aranızda boyle fılm çektıren oldu mu nasıl bı sureç ne yapmam lazım sıze lutfen bılgısı olan paylassın delı olucam korkudan bırde yanımda refakatçı gotureyım sızce
canim ben aslinda normal dogum istiyordum.. Benim doktorum da erkek.. Esim de cook kiskanc biri maaleseff :)) doktorum erkek ve genc olunca, benim karimi goremez oyle dedi mecbur sezeryan oldu.. Saka gibi gelebilir valla :)) ama sen sakiiin korkma.. Rabbim o an oyle bi kolaylik verirki canim anlamazsin bile.. Senin normal dogum muydu canim ?? Kasma kendini, mucize gibi bisey Allah im o an oyle yardim ediyor ki canim dua et icin rahat olsun.. :)) bende dua edicem senin icin, herkes icin :))
benim de bir oglum var, adi da evet cagan, benim adim canan esimin adi da cagrı, esimin ilk 3 harfiyle benim son 2 harfimi birlestirdik canimmm cagan olduu :))
mete de guzel bi isim gonlunuzden ne geciyorsa koyun canimm, tabiki anlam da onemli :))
insallah canimm cok tesekkur ederim dua ediyorum, hepimiz icin, butun sifa bekleyenler icin
kızlar dün gece nick ini bildiklerime direk nick leriyle, bilmediklerime de diğerleri diyerek niyet ettim ve dua ettim. Rabbim inş dualarımızı duyar da en kısa zamanda verir evlatlarımızı hayırlısıyla.
kızlar ben şimdilik dinlenme dönemindeyim eşim ameliyat olduğu için. ilaç falan kullanmıyorum.pragesteronum 14 çıkmıştı geçen hafta. doktorumla daha bugün görüşebildim çok güzel bir değer dedi, yumurtan çatlamış adetin de gelir dedi. ki ağrılarım başladı zaten . şimdi benim merak ettiğim şu; böyle ilaç kullanmadan yumurta çatladığı zaman gebelik şansımız diğer sağlıklı bayanlar gibi mi oluyor biizm de?? yani onlarla eşit mi oluyor gebe kalma ihtimalimiz??
tabı kı de dıger bayanlar gıbı oluyor.Eger yumurtan da saglıklıysa ve spermle karşılasırsa döllenme ıhtımalı var. sonucta normal bayanlar ılaç kullanmadan hamıle kalıyor.Senınkı de aynı hesap canım. Bu arada duaların ıcın sağol,Allah kabul etsın mutlucum
sağol canım cevap için Allah razı olsun. inş Rabbim hepimiizn dualarını kabul eder. sana isminle dua ettim. içini ferah tut inş yakın zamanda bu sabrının karşılığını verecek Rabbim. bu arada biraz önce adet oldum ,tam 30. günde ve yine hayıtla. kesinlikle tavsiye ediyorum hayıtı.
Sağol canım benimşimdi de duphaston kullanıyorum ya hayıt etkılemesın.Ne yapacagımı şaşırdım ya:44:
Hayıtı nasıl içiyorsun ,anlatır mısın?
vayyy süpermiş ismi çocuğunun sizin isimlerde süper valla çok uyumlu :))
Kader ortaklarımm!
Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
Yumurtası oluşmayana yumurta,
Oluşup da büyümeyene büyük yumurta,
Büyüyüp de çatlamayana çatlak yumurta,
Spermi kalitesiz kocaya kaliteli sperm,
Parası tükenen bacaya bol bol para,
Sabrı tükenip de isyan edene sabır,
Umudu bitene umut nasip etsinnnnnn inşallaaaaaaaaaaah!
Bebeklerimiz hayırlısı buysa dünyaya gelsinler, sevgiyle büyüyüp onurla yaşasınlar..
Allah'ın sevdiği kullardan olsunlar..
İnşallah sağlıkla doğsunlar..
Hayırlı evlat olsunlar..
inşallah dualarımız kabul olur kızlar
ben de deim benim gibi çocuk isteyen herkese nasip et evlat sahibi olmayı dedim inşallah herkes çocuk sahibi olacak
hakkaten bugünlerde burası boş noldu yahu :))
sessiz takılıo herkes gelen yazıo gidio
mutlucum evet canım norml hatunların şansı kadar şansın var o değerle
inşallah dualarımız kabul olur kızlar
ben de deim benim gibi çocuk isteyen herkese nasip et evlat sahibi olmayı dedim inşallah herkes çocuk sahibi olacak
hakkaten bugünlerde burası boş noldu yahu :))
sessiz takılıo herkes gelen yazıo gidio
mutlucum evet canım norml hatunların şansı kadar şansın var o değerle
Kader ortaklarımm!
Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
Yumurtası oluşmayana yumurta,
Oluşup da büyümeyene büyük yumurta,
Büyüyüp de çatlamayana çatlak yumurta,
Spermi kalitesiz kocaya kaliteli sperm,
Parası tükenen bacaya bol bol para,
Sabrı tükenip de isyan edene sabır,
Umudu bitene umut nasip etsinnnnnn inşallaaaaaaaaaaah!
Bebeklerimiz hayırlısı buysa dünyaya gelsinler, sevgiyle büyüyüp onurla yaşasınlar..
Allah'ın sevdiği kullardan olsunlar..
İnşallah sağlıkla doğsunlar..
Hayırlı evlat olsunlar..
canım ilk olarak haziranda denemiştim ben hayıtı. aktardan tohumunu aldım ve sabah akşam 1 su bardağı kaynamış suya 1 çay kaşığı dolu dolu tohum kouyp demledim. 10 dk demlendikten sonra süzdüm hemen. ılıyınca da içtim. o ay da yine tam 30 . gün gelmişti adetim. ama sanki biraz tüylenme yaptı gibi geldi bana. korktum bıraktım. bu ay tekrar yaptım. son adetim bittiğind ebaşladım bu sefer. toplamda 15 gün falan içtim ve sadece günde 1 kere çtim bu sefer. hemde kaşığı çok doldurarak koymadım. işe yaradı çok şükür. bir de ara ara bal çörek otu tarçın karışımı yedim bu ay. ama o da düzenli değildi yani.
:)) zuzuloya duan çok sevimli bir oakdarda anlamlı
amin diyorum herkesin gönlünden gçen bu burada...
benim iyi gidio brownicim ya evdeydim işte takılıyorum öyle
ev meyvesuyu yaptım ay çöreği yaptım (bayat kekimden)
tatlarına bakmak için ezanı bekliyorum
bakalım bu ay nezaman adet olcam
metformin sayesinde Allaha şükür siklusun kısaldı bu ay dakısalarıda şahane olcak
filizi artık ben de merak ediyorum bu kızın gelmediği gün yoktu
baktım sayfasından giriş dahi yapmamış yazmayı bırakın
kötü düşünmiyim diyorum ama bilemedim:S
belki bi süre buraya ara vermek istemiştir
ama dan diye yapar mı bilmiyorum.
umarım bişeyi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?