Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet canım sağlıklı bir insan gibi şansın. eğer yumurtlama döneminde ilişki olduysa tutma ihtimali yüksek.hayırlısı olsun.

hayırlı iftarlar herkese:)
ben açtım orucunmu eşimin glemesini beklicem artık yarım saate gelir
ayçöreğpim süper olmuş:)
pastane çöreği gibi
becerip yapamadığım kekler artık böyle değerlenirD

metformin versin de sen de iç gerççekten süper ötesi etki ediyor
Allaha şükür 50 günlerde 38 lere düştüm daha da kısalır inşallah
kistin kaybolmuştur umarım canım

afiyet olsun sekerim

canim metforminin miktarini dr yüksek tutuyor ya, böbreklere, karacigere zarar vermez mi??? ben de aliyorum ama korkuyorum yaa :18::18:

nasıl yaptın ki canımmm tarifi verirsen bende denerimm
bende simdi masayı evi toparladım, oglusumu da uyuttum geldim..
su kistim gitsin de insallah ya, benimde 2 ayı buluyo canım.. İste suan 2 aydır olmuyorum mesela duphaston iciyorum iste olmak icin..
dogru düzgün adet olmayı özledim resmen

benimde 3 kilo vermem lazım canım ya 1.60 boyum.. 58de kilom.. güya vercektim ama daha cooooook aldımm :26::26:

ay sorma yaaa... vercem derken insan daha cok aliyo dimi ama :26::26::26: ama yok ya benim daha cok üc kiloda ne varki ben tasininca sekiz kilo aldim

dogrudur canımm.. suan hıc abartmıyorum ramazanda 60 oldum yani.. nasıl gidecek bu kilolarr

bilmiyorum canim yaa.. ama sunu biliyorum mesele boy 1,60 ya kilo son iki rakami gecmemeli.. benim boyum 174 ama 72 kilo oldugumda artik balik etlinin üstüne cikmaya basliyorum bu aralar 70-71 oynuyorum bi eski kiloma dönseydim yani 63'e ooooffff of, mankendim yaaa gitti o günler geldi kilolar bak efkarlandim yine... napsak ki brownim??

ramazandan sonra birlikte diyete baslayalımm canımm bizz

canımm ya ben emziriyorum ya hic kalkısmadım o yüzden

yaaa emzirirken kilo verebilirsin sen hani hep öyle denir ya kendim henüz test edemedim ama yani dogum yapmis olmana ragmen kilon süper yaa ben o detayi atladim ama dogumdan önce yani hamile kalmadan önce kac kiloydun ki??

yaaa emzirirken kilo verebilirsin sen hani hep öyle denir ya kendim henüz test edemedim ama yani dogum yapmis olmana ragmen kilon süper yaa ben o detayi atladim ama dogumdan önce yani hamile kalmadan önce kac kiloydun ki??

sütüm kesilir birsey olur diye yedim valla hep canım ama artık emzirmiyorum bıraktı 6.aydan sonra bakalım ramazandan sonra diyet yapmayı düsünüyorumm
suanki kilomla hamile kaldım canım 59-60 civarıydım..

Son düzenleme:
sütüm kesilir birsey olur diye yedim valla hep canım ama artık emzirmiyorum bıraktı 6.aydan sonra bakalım ramazandan sonra diyet yapmayı düsünüyorumm
suanki kilomla hamile kaldım canım 59-60 civarıydım..

peki kac kilo aldin canim ya??? sorup bunaltiyorum kusura bakma merak iste tabiki her bünye farklidir ama iste ben de acaba cok kilo alir miyim diye düsünüyorum.. cok korkuyorum cok kilo alip da verememekten :18::18::18: su halime bile alisamadim bi senedir diyet yapmaya calisiyorum

Son düzenleme:
iyiyim canımcımm sen nasılsın?? yarın sabah doktora gidicem kontrolüm var tatlım bana dua et inş. yumurtalarım büyümüştüürr

hadi bakalımm canımmm insallahh büyümüstürrr, ondan sonra da güzel bi spermle bulusur da bebis olurrr insallahhhh güzel haberlerle gelirsin canımmmm bol bol dua edicemm merak etmee

olur mu canımm sor tabii birbirimize hep soruyoruz sohbet ediyoruzz..
Toplam 13,5 kilo almıştım, 4,5 ayda hiçbir şey yapmadan verdim, birazda bünye meselesi canımmm benim annemde öyleymiş mesela çatlak oluşmadı mesela bende doğumdan sonra ufak tefek çizikler vardı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…