evet canım sağlıklı bir insan gibi şansın. eğer yumurtlama döneminde ilişki olduysa tutma ihtimali yüksek.hayırlısı olsun.kızlar ben şimdilik dinlenme dönemindeyim eşim ameliyat olduğu için. ilaç falan kullanmıyorum.pragesteronum 14 çıkmıştı geçen hafta. doktorumla daha bugün görüşebildim çok güzel bir değer dedi, yumurtan çatlamış adetin de gelir dedi. ki ağrılarım başladı zaten . şimdi benim merak ettiğim şu; böyle ilaç kullanmadan yumurta çatladığı zaman gebelik şansımız diğer sağlıklı bayanlar gibi mi oluyor biizm de?? yani onlarla eşit mi oluyor gebe kalma ihtimalimiz??
oh oh masallah dokturdun yani afiyet olsun ellerine saglikk
bende bu ay duphaston kullaniyorum canim adet olduktan sonra doktorun yanına gidicem kistim var canım kaybolmus mu diye bakcak ondan sonra bakalım bana da metformin vercek heralde :)))
hepimiz şifa bulalım canım ya seni cok iyi anliyorum, adet dongun kisalmis masallahdarisi basima insallah :)))
filizinde ins yoktur birseyi.. Son 10 dk miz canim iftardan sonra konusuruz insallah afiyet olsun hayirli iftarlar :)))
hayırlı iftarlar herkese:)
ben açtım orucunmu eşimin glemesini beklicem artık yarım saate gelir
ayçöreğpim süper olmuş:)
pastane çöreği gibi
becerip yapamadığım kekler artık böyle değerlenirD
metformin versin de sen de iç gerççekten süper ötesi etki ediyor
Allaha şükür 50 günlerde 38 lere düştüm daha da kısalır inşallah
kistin kaybolmuştur umarım canım
hayırlı iftarlar herkese:)
ben açtım orucunmu eşimin glemesini beklicem artık yarım saate gelir
ayçöreğpim süper olmuş:)
pastane çöreği gibi
becerip yapamadığım kekler artık böyle değerlenirD
metformin versin de sen de iç gerççekten süper ötesi etki ediyor
Allaha şükür 50 günlerde 38 lere düştüm daha da kısalır inşallah
kistin kaybolmuştur umarım canım
canımm nasılsın, napıyosunn
ay napiimmm canim oturuyorum, yediklerimi sindirmeye calisiyorumgüya diyet yapcaktim hazir metformon kullanmisken kilo vercektim
benimde 3 kilo vermem lazım canım ya 1.60 boyum.. 58de kilom.. güya vercektim ama daha cooooook aldımm :26::26:
ay sorma yaaa... vercem derken insan daha cok aliyo dimi ama :26::26::26: ama yok ya benim daha coküc kiloda ne varki ben tasininca sekiz kilo aldim
dogrudur canımm.. suan hıc abartmıyorum ramazanda 60 oldum yani.. nasıl gidecek bu kilolarr
bilmiyorum canim yaa.. ama sunu biliyorum mesele boy 1,60 ya kilo son iki rakami gecmemeli.. benim boyum 174 ama 72 kilo oldugumda artik balik etlinin üstüne cikmaya basliyorumbu aralar 70-71 oynuyorum bi eski kiloma dönseydim yani 63'e ooooffff of, mankendim yaaa gitti o günler geldi kilolar bak efkarlandim yine... napsak ki brownim??
ramazandan sonra birlikte diyete baslayalımm canımm bizz
kuzum ben hep hep hep diyetteyim zaten
canımm ya ben emziriyorum ya hic kalkısmadım o yüzden
yaaa emzirirken kilo verebilirsin sen hani hep öyle denir ya kendim henüz test edemedim amayani dogum yapmis olmana ragmen kilon süper yaa ben o detayi atladim ama dogumdan önce yani hamile kalmadan önce kac kiloydun ki??
canımm sen nasılsınn
sütüm kesilir birsey olur diye yedim valla hep canım ama artık emzirmiyorum bıraktı 6.aydan sonra bakalım ramazandan sonra diyet yapmayı düsünüyorumm
suanki kilomla hamile kaldım canım 59-60 civarıydım..
iyiyim canımcımm sen nasılsın??yarın sabah doktora gidicem kontrolüm var tatlım bana dua et inş. yumurtalarım büyümüştüürr
peki kac kilo aldin canim ya??? sorup bunaltiyorum kusura bakma merak istetabiki her bünye farklidir ama iste ben de acaba cok kilo alir miyim diye düsünüyorum.. cok korkuyorum cok kilo alip da verememekten :18::18::18: su halime bile alisamadim bi senedir diyet yapmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?