Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hadi bakalımm canımmm insallahh büyümüstürrr, ondan sonra da güzel bi spermle bulusur da bebis olurrr insallahhhh güzel haberlerle gelirsin canımmmm bol bol dua edicemm merak etmee

çookk teşekkür ederim tatlımm.. ya yumurtalar büyümüş olsada umudum yok pek ekimde falan aşılama yaptırıcam canım umudumu o zamana saklıyorumm sen nasılsın??

ooooooooo süper canim yaaa o zaman sende göbek de kalmadi ne güzel yaa o zaman ben yandim desene annem de catlak da kalmis dogum kilolaro da...

çookk teşekkür ederim tatlımm.. ya yumurtalar büyümüş olsada umudum yok pek ekimde falan aşılama yaptırıcam canım umudumu o zamana saklıyorumm sen nasılsın??

olsun canımm saglıklı bir sekilde yumurtaların olsun da yeter kii sonucta asılama icinde yumurta gerekli degil mii bak benimki kist olarak kalmıs canımm insallah daha olmaz
bende simdi oglusumu uyuttum geldim canımm iyiyim valla ramazan bitse de kahvaltı yapsam diye bakıyorum sahurda da kahvaltı yapıyoruz ama tabi normal kahvaltı yapmak baska, bir de benim en sevdigim ögün oldugu icin

ooooooooo süper canim yaaa o zaman sende göbek de kalmadi ne güzel yaa o zaman ben yandim desene annem de catlak da kalmis dogum kilolaro da...

evet canım sanslıyım biraz ama kesinlikle zayıf bi insan degilim gayet balık etliyim valla, özellikle pop ve basen kısmı var yani sadece catlaklar olusmadı gögüslerde normal boyutta tabi hamilelikte büyüyolar

yok canım valla hic de öyle degil, yeter ki sen hamile ol, bir beslenme programı yaparsın tabiki saglıklı olarak bebegini himal etmicek sekilde birde plates veya yoga yapabilirsin hamileler icin, cünkü ben platese gitmistim bak o detayı unuttum
ama öyle düsünme kesinlikle saglıklı beslenirsen hicbiseycik kalmaz gider

hmmmm plates güzel fikir yogayi sevmem de.. nedense hic isinamadim kendilerine burda zaten cok güzel yerler hamileler ver yeni dogum yapanlar icin.. hatta hemsire eve geliyo felan.. insallah allah o günleri gösterirse faydalanirim

valla canim iki kisilik beslenmek diye bir sey yok.. önemli olan gerekli olanlari almak.. gerek gördügünde dr tablet olarak bile veriyo.. bakalim zaman ne göstercek

sen napiyosun bakalim??? cagan pasa uyudu ki buralardasin

evett canımm insallah o günler gelir de istedigin seyi yaparsın
uyudu canımm uyudu ama nedense bi haftadır gece 3-4 gibi uyanıyo anlamadım :26::26:

canım seni çok merak ettim geldim nete sen yazdın mı diye ama yazmamışsın en kısa zamanda sağlığınla ilgili bizi bilgilendir tamam mı?
umarım kötü bişey yoktur
doktor ne dedi neden gelmedin diye düşünüyorum haliyle yarın sabah yazarsın umarım....

Son düzenleme:
evett canımm insallah o günler gelir de istedigin seyi yaparsın
uyudu canımm uyudu ama nedense bi haftadır gece 3-4 gibi uyanıyo anlamadım :26::26:

rahatsizliktan dolayi mi uyaniyor canim yoksa öyle huy mu edindi?? cünkü cocuklar uyku saatlerini cok sIk degistiriyorlar.. krese gelenler mesela cogunlukla kres saatlerinin disinda uyuyorlar, gelince uyum sagliyorlar ama bu sefer de evdeki saatleri degisiyor.. belki öyle bir sey olmustur..

hadi bakalımm canımmm insallahh büyümüstürrr, ondan sonra da güzel bi spermle bulusur da bebis olurrr insallahhhh güzel haberlerle gelirsin canımmmm bol bol dua edicemm merak etmee

canım sen onu kist olarak düşünme! o her kadında olur zaman zaman ama adetle atıldığı için farkedilmiyo çoğunlukla.. herşeyin hayırlısı artık diyorum ama o hayırlı zamanda bir an önce gelsin istiyorum artık =( ... bide bi kez gebelik yaşadığımı bildikleri için insanlar sürekli bi ' hadi artık çocuk yap' baskısı var üzerimizde dahada çok üzülüyorum.. ve bunu söyleyenlerin içinde bebek için yıllarca uğraşmış insanlarda var tanıdığım yani ama onlar bile anlamayıp hala baskı yapıyolar
bende çok severim kahvaltı yapmayı canım =) oğluşunada tatlı ballı uykular kokla bnim için onuuu miss gibidir şimdii oohh yerim onuu yaa

yok canım bir hafta da denmez geçen gün uyanmıştı yine aynı saatte dün gece de uyandı 3 kez felan ama telaslandım yanii.. ilk disini cıkartcagı zamanda cok huysuzdu ama ikinci dis icin erken daha babasının oglu nolcak gece gece uyumuyo

canımmm benimm ya insallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürür canım.. cok bekletmez seni melegin gelir hemen.. üzülmez misin canım sen zaten cok istiyorsun bide onlar sanki keyfi olarak yapmıyomussun gibi öyle diyince insan sinir küpüne döner valla.. ne bilsinler canım benim kim nerden anlasın.. benim bi kuzenim var evlendi bir ay sonra hamile kaldı simdi dogurdu iste o da bankacı ikinci cocuk olmasın diye korunuyolarmıs, korundukları halde 6 ay sonra ikinci bebegine hamile kaldı..

Rabbim bize de vermeyerek sınıyor canımm.. sabırlı olmaya calıs elinden geldigince.. Allah' ım hep zamanını biliyor, biz cok sabırsız ama O degil canım herseyi zamanında veriyor.. Senin de melegin sana gelmek icin bekliyor emin ol bundan..

öpmez miyiiimm canım benimm öpmez miyimm hic merak etmee

evet canim aliskanlik yapti o zaman.. aman öyle olsun, baska bir sey olmasin.. ikinci dis icin de erken denemez, dis olayi hic belli olmuyor malesef :44::44::44::44: mesela ben iki ayimi bitirmeden baslamisim cikarmaya

kısmet işte canım ya beklemekten başka yapacak hiçbişeyimiz yokk allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar versinde biz sabrederiz napalım.. bu arada filizin face'ine kaç gündür msj atıyorum cvp yok.. bugün artık face duvarına yazdım ''filizz nerelerdesin?? diye.. hiç bu kadar ayrı kalmadı netten inş. kötü bişeyi yoktur =(( çok merak ediyorum

evet canim aliskanlik yapti o zaman.. aman öyle olsun, baska bir sey olmasin.. ikinci dis icin de erken denemez, dis olayi hic belli olmuyor malesef :44::44::44::44: mesela ben iki ayimi bitirmeden baslamisim cikarmaya

masallahh canımm sana o zaman baya erkenden cıkarmıssın bakalım canım dis gibi görünmüyor ama
canımm ya sorması ayıptır bu ay bebek icin deneme felan yaptınız mı yanii yinede bi umut diyee :26::26:

evet canım hayırlısıyla insallahh..
hic bu kadar gelmemezlik yapmazdı filiz.. insallah tatile felan gitmistir.. ama yinede haber verirdi diye düsünüyorum :26::26: kötü seyler de düsünmek istemiyorum canım ya cok merak ettim acıkcası :26::26:

masallahh canımm sana o zaman baya erkenden cıkarmıssın bakalım canım dis gibi görünmüyor ama
canımm ya sorması ayıptır bu ay bebek icin deneme felan yaptınız mı yanii yinede bi umut diyee :26::26:

canim bu ay korunuyoruz yaa dk hapi verdi dr, ama iki hafta olmadan kirmizilar gelcekler.. insallah gecikmeden, ondan sonra klomen alcam, yani yeni macera eylül d basliyor bu ay hic ümidim yok yani

biz aylardır her gün konuşuruz mutlaka facete cnm ya hiç böyle bişey olmazdı.. tatilede gitse bana mutlaka söylerdi çok şaşırıyorum

canim bu ay korunuyoruz yaa dk hapi verdi dr, ama iki hafta olmadan kirmizilar gelcekler.. insallah gecikmeden, ondan sonra klomen alcam, yani yeni macera eylül d basliyor bu ay hic ümidim yok yani

hımmm anladım canım.. korunuyomussunuz zatennn hadi bakalımm eylül de yogun calısma bekliyorum sendenn sonra da güzel haberlerrrrr

biz aylardır her gün konuşuruz mutlaka facete cnm ya hiç böyle bişey olmazdı.. tatilede gitse bana mutlaka söylerdi çok şaşırıyorum

Allah Allah canım ya.. insallah kötü birsey yoktur.. telefon numarası felan da yok ki valla arasak :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…