Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben çıkıyorum canlar iyigeceler hepinizee.. yarın doktordan gelince yazarımm..

aa bu arada yarın gideceğim doktor benim 14. doktorum bakalım bundan memnun kalacakmıyım

hımmm anladım canım.. korunuyomussunuz zatennn hadi bakalımm eylül de yogun calısma bekliyorum sendenn sonra da güzel haberlerrrrr

ayyyyyyyyyyyyyyyy insallah yaa.. valla bi seneyi geckindir bi sonuc alamadik yani eylülde de pek ümitlenmem galiba :44: amaannn tadi kacti canim ya öyle ugras dur sonuc alama felan.. bakalim hayirlisi olsun.. calismayi yogun tutariz insallah ama cocuklarla calisirken olmasi da zor gibi yaa... bilemiyorum

aa bu arada yarın gideceğim doktor benim 14. doktorum bakalım bundan memnun kalacakmıyım

14.doktor öyle miii ayyy aglancak halimize gülüyorum canım yaaaa
hadi hayırlısıı güzel haberlerle gel insallahh

canımm klomen yumurta büyütüyormus öyle mii

dr cok önemli cnm yaaa anlyiorum seni.. insallah güzel haberler getirirsin

canımm klomen yumurta büyütüyormus öyle mii

evet canim pkolulara veriyorlar hep...

evet canim pkolulara veriyorlar hep...

anladım canımm.. yalnız ben bu tedavilerin hicbirini görmeden nasıl hamile kalmısım canımm ya.. üstelik korunurken.. gerci arada takmıyoduk ama oyle bı zamana denk gelmis olmalı
Allah' ın bir bildigi var canım ne diyeyim.. beni aklına getir ve umutuzluga kapılma bak canım tedavısız hamıle kaldım bebegımı kucagıma aldım moral de cok onemlı

evet canim yaa slinda pko da sans meselesi hamile kalmak.. ben de öyle bi hamilelik gecirdim ama düsük oldu iste... bakalim yumurtalar gelisince tutcak mi o da var

regenn canımm ben cıkıyorumm.. seni de tek bırakcam ama kusura bakmaa :26::26:
cok cok öpüyorum seni yarın yine konusuruz insallahh hadi kendine iyi bak canımm benimm hoscakall iyi gecelerr

pkoluyken ovulasyon testleri hep pozitif çıkıyormuş. yumurta devamlı büyüyüp çatlamıyormuş doğru mu?

lh devamlı arttıgı ıcın oalbılır canım ben pko sorunu yasamadım ama ara ara her kadın gıbı yumurta kıstleşmesi yasıyorum

yumurta buyudukçe lh artıyo da artıyo ovualsyon testlerıde lh ölçtüğü için böle bi durum oalbilir...

afiyet olsun sekerim

canim metforminin miktarini dr yüksek tutuyor ya, böbreklere, karacigere zarar vermez mi??? ben de aliyorum ama korkuyorum yaa :18::18:

bilmiyorum ki canım ya düzeliyim diye içiyorum işte
suyu bol tüketin diyorlar vucuttan atılması için.

benim evde kabarmamış kekim vardı onla yaptm canım
bayat keke ya da marketten alcağın kakaolu kekde olur
onu rondodan geçir
içine 1 avuç uzum 1 tatlı kaşığı tarçın 1 paket vanilya(kekinde vanilya azsa 2 pakatte olur) 1 yumurta beyazı (sarısını üstüne sürcen) 2 kaşık kakao 2 3 kaşık pudra şekeri yarım çay bard. süt
bunları karıştırıp hamurdan biraz sert bulamaç yap
hamur için de yarım yaş mayayı 1 çay bardağı sütte erit 1 paketten biraz az oda sıcaklıında margarin ve yarım su bard. şekeri aileve et karıştır
1 yumurta kır unu ilave et hamur yap.
mayalanması için beklet.
sonrada yumurta büyüklüğünde hamurlardan koparıp yvarlak aç içten koy kıvır ay şekli ver 180 derecelik fırında pişir.
valla süper oldu beklemezdim aynı tadın olcağını

tuncss ve bebeği iyiymiş kızlar merak edenler için yazayım dedim :))

iyi haberlerle gel canım....
ben de doğru doktorları bulana kadar kaç doktordan geçtim :))
napalım kaderimiz....2 ayrı hastanede farklı doktorlara bakılıyorum şu anda... 1 doktor değil yani :))
pkoluyken ovulasyon testleri hep pozitif çıkıyormuş. yumurta devamlı büyüyüp çatlamıyormuş doğru mu?

hep pozitif çıkması mümkün değil yumurta gelişmeden pozitif çıkmaz.... pkoda zaten yumurtanın gelişememesi sorunu var minik folükül olarak kalıyor yumurtalığın içinde gelişemiyor ve çatlayamıyor yani tam tersi senin dediğinin.....
gelişimi için çoğumuz metformin içiyoruz... ama çatlayamaması da ayrı dert o zaman işte 2.5 cm lik folüküler kist olarak kalıyor daha büyürse sakat... büyümezse adetle atılır ama gebelik olmaz....
yumurtanın zor çatladığı doğru ama devamlı büyüdüğü yanlış canım.... zaten büyüyemediğinden bu tedavileri oluyoruz... yerleşik mm lik kistlerimiz var...

Son düzenleme:
Kızlar birazdan doktora gidecegiz gecmisi okudum ama alıntı yapamıyorum
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
Haber veremezsem bilin ki hastanedeyim ve dogum yapıyorum..

Kızlar birazdan doktora gidecegiz gecmisi okudum ama alıntı yapamıyorum
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
Haber veremezsem bilin ki hastanedeyim ve dogum yapıyorum..

hadş hayırlı olsun ne büyük heyecan:)
Allah kolay doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…