hımmm anladım canım.. korunuyomussunuz zatennn hadi bakalımm eylül de yogun calısma bekliyorum sendenn sonra da güzel haberlerrrrr
ben çıkıyorum canlar iyigeceler hepinizee.. yarın doktordan gelince yazarımm..
aa bu arada yarın gideceğim doktor benim 14. doktorumbakalım bundan memnun kalacakmıyım
ayyyyyyyyyyyyyyyy insallah yaa.. valla bi seneyi geckindir bi sonuc alamadik yani eylülde de pek ümitlenmem galiba :44: amaannn tadi kacti canim ya öyle ugras dur sonuc alama felan.. bakalim hayirlisi olsun.. calismayi yogun tutariz insallahama cocuklarla calisirken olmasi da zor gibi yaa... bilemiyorum
aa bu arada yarın gideceğim doktor benim 14. doktorumbakalım bundan memnun kalacakmıyım
canımm klomen yumurta büyütüyormus öyle mii
evet canim pkolulara veriyorlar hep...
anladım canımm.. yalnız ben bu tedavilerin hicbirini görmeden nasıl hamile kalmısım canımm ya.. üstelik korunurken.. gerci arada takmıyoduk ama oyle bı zamana denk gelmis olmalı
Allah' ın bir bildigi var canım ne diyeyim.. beni aklına getir ve umutuzluga kapılma bak canım tedavısız hamıle kaldım bebegımı kucagıma aldım moral de cok onemlı
evet canim yaa slinda pko da sans meselesi hamile kalmak.. ben de öyle bi hamilelik gecirdim ama düsük oldu iste... bakalim yumurtalar gelisince tutcak mi o da var
pkoluyken ovulasyon testleri hep pozitif çıkıyormuş. yumurta devamlı büyüyüp çatlamıyormuş doğru mu?
afiyet olsun sekerim
canim metforminin miktarini dr yüksek tutuyor ya, böbreklere, karacigere zarar vermez mi??? ben de aliyorum ama korkuyorum yaa :18::18:
nasıl yaptın ki canımmm tarifi verirsen bende denerimm
bende simdi masayı evi toparladım, oglusumu da uyuttum geldim..
su kistim gitsin de insallah ya, benimde 2 ayı buluyo canım.. İste suan 2 aydır olmuyorum mesela duphaston iciyorum iste olmak icin..
dogru düzgün adet olmayı özledim resmen
pkoluyken ovulasyon testleri hep pozitif çıkıyormuş. yumurta devamlı büyüyüp çatlamıyormuş doğru mu?
Kızlar birazdan doktora gidecegiz gecmisi okudum ama alıntı yapamıyorum
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
Haber veremezsem bilin ki hastanedeyim ve dogum yapıyorum..
Kızlar birazdan doktora gidecegiz gecmisi okudum ama alıntı yapamıyorum
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
Haber veremezsem bilin ki hastanedeyim ve dogum yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?