bilmiyorum ki canım ya düzeliyim diye içiyorum işte
suyu bol tüketin diyorlar vucuttan atılması için.
benim evde kabarmamış kekim vardı onla yaptm canım
bayat keke ya da marketten alcağın kakaolu kekde olur
onu rondodan geçir
içine 1 avuç uzum 1 tatlı kaşığı tarçın 1 paket vanilya(kekinde vanilya azsa 2 pakatte olur) 1 yumurta beyazı (sarısını üstüne sürcen) 2 kaşık kakao 2 3 kaşık pudra şekeri yarım çay bard. süt
bunları karıştırıp hamurdan biraz sert bulamaç yap
hamur için de yarım yaş mayayı 1 çay bardağı sütte erit 1 paketten biraz az oda sıcaklıında margarin ve yarım su bard. şekeri aileve et karıştır
1 yumurta kır unu ilave et hamur yap.
mayalanması için beklet.
sonrada yumurta büyüklüğünde hamurlardan koparıp yvarlak aç içten koy kıvır ay şekli ver 180 derecelik fırında pişir.
valla süper oldu beklemezdim aynı tadın olcağını
rabbim hayırla kurtarsın inş.Kızlar birazdan doktora gidecegiz gecmisi okudum ama alıntı yapamıyorum
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
Haber veremezsem bilin ki hastanedeyim ve dogum yapıyorum..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar nasılsınızGunaydın herkese..........
tuncss ve bebeği iyiymiş kızlar merak edenler için yazayım dedim :))
iyi haberlerle gel canım....
ben de doğru doktorları bulana kadar kaç doktordan geçtim :))
napalım kaderimiz....2 ayrı hastanede farklı doktorlara bakılıyorum şu anda... 1 doktor değil yani :))
hep pozitif çıkması mümkün değil yumurta gelişmeden pozitif çıkmaz.... pkoda zaten yumurtanın gelişememesi sorunu var minik folükül olarak kalıyor yumurtalığın içinde gelişemiyor ve çatlayamıyor yani tam tersi senin dediğinin.....
gelişimi için çoğumuz metformin içiyoruz... ama çatlayamaması da ayrı dert o zaman işte 2.5 cm lik folüküler kist olarak kalıyor daha büyürse sakat... büyümezse adetle atılır ama gebelik olmaz....
yumurtanın zor çatladığı doğru ama devamlı büyüdüğü yanlış canım.... zaten büyüyemediğinden bu tedavileri oluyoruz... yerleşik mm lik kistlerimiz var...
dr cok önemli cnm yaaa anlyiorum seni.. insallah güzel haberler getirirsin
evet canim pkolulara veriyorlar hep...
geldim ben canım.. gerçekten çok komik benim halim14.doktor öyle miiiayyy aglancak halimize gülüyorum canım yaaaa
hadi hayırlısıı güzel haberlerle gel insallahh
Ohh maşşalha bak kocaman bıle olmuş yumurtangünaydıınn canlaarr ben geldim doktordan.. bugün 12. günüm kendi kendime klomen kullanmıştım ve yumurtam tam 20 mm olmuş.. hatta çatlamış olabilir dedi doktor ama yinede her ihtimale karşı çatlatma iğnemi olucam.. yarın gece başlıyoruz çalışmalara.. bayramın birinci günüde progestana başlıycam.. progsetan biter bitmez kanda gebelik testi yaptırmam lazımmış ki eğer gebelik oluşursa progestana aralıksız devam edelim dedi.. işte böylee... ekim ayındada İstanbul tüp bebek'te aşılamamı yaptırıcam inş.... bu gittiğim doktor aynı zamanda İstanbul Tüp Bebek'te çalışıyomuş.. çokta iyi oldu benim için.. ben artık bu doktorla devam ederim sanırım
ay canimm cok tesekkur ederimm, benim de hic aklima gelmezdi iste esimin isleri
gecende bi arkadasimiz dogum yapti, rana arkadasin adi esinin adi da tuna, esim hemen birlestirip tuana olabilir dedi, onlarda cok begendi oyle koydu :))) ustune yoktur yani boyle seylerde
günaydıınn canlaarr ben geldim doktordan.. bugün 12. günüm kendi kendime klomen kullanmıştım ve yumurtam tam 20 mm olmuş.. hatta çatlamış olabilir dedi doktor ama yinede her ihtimale karşı çatlatma iğnemi olucam.. yarın gece başlıyoruz çalışmalara.. bayramın birinci günüde progestana başlıycam.. progsetan biter bitmez kanda gebelik testi yaptırmam lazımmış ki eğer gebelik oluşursa progestana aralıksız devam edelim dedi.. işte böylee... ekim ayındada İstanbul tüp bebek'te aşılamamı yaptırıcam inş.... bu gittiğim doktor aynı zamanda İstanbul Tüp Bebek'te çalışıyomuş.. çokta iyi oldu benim için.. ben artık bu doktorla devam ederim sanırım
canım inan bütün doktorlar yetersiz geliyo bana :26::26: kafamda soru işaretleri bıraktığı anda soğuyorum doktordan hemen:26::26: 2 farklı doktora görünmekle çok iyi yapıyosun bence
gerçekten çok önemli canım doktor.. içinin rahat etmesi lazım..
geldim ben canım.. gerçekten çok komik benim halimama inan içim rahat etmiyo eksik geliyo bana bi çoğu
Ohh maşşalha bak kocaman bıle olmuş yumurtanDoktora kansaydın bı ayın daha heba olacakmış ya
Aşılamadan önce belki bu ay gelıverır bebegın ınş.canımNe guzel doktoru da begenmışsın.
Hadi hayırlı olsun, iyi çalışmalar
hadı tedavın hayırlı olsun canım benim inş. bu ay güzel ahberiniş alırız 20mm süpermiş bende geçen ay kafama göre serophene kullanmıstım doktora gitm
iştim 12 günü 20mm çatlatma iğnemi oldum ama olmadı senın inş. olurr canım benım hadı hayırlısı :)) doktorun adı ne canım 14.doktorun hayırlı uğurlu olsunnn
fgpz oh yumurtan da olmuş tam gaz yola devam:)
tuncss un iyi olmasın asevindim
ayy ecrinm takılıo kafasına göre
yumruta çatlarsa anlicam artık
bu ara bi yükselio bi düşüo anlamıyorum bende
sağol tatlım ya ama inan hiç umudum ve heycanım yok.. normalde ben iğne olduğum zamanlarda yerimde duramam kıpır kıpır olurum.. ama öyle bir durgunluk var üstümde.. bide dün gece ilişki oldu ama ben pek yatamadım.. kaltım bide ağır işler yaptım.. bilseydim yatardımo yüzden umudum gitti.. cumartesi günü doğumgünüm.. eğer bebek tutarsa tam doğum günü hediyem olacak
zaten bebek de en umutsuz ve artık olmaz denilen anda gelıyor ya goruyoruz ,inş.olsun senın de
umudum aşılama demşsın de ben aşılama oldum da ne oldu.Sen elındekını degerlendır bu ay da aşılama bu ayın sonucu öğrendıkten sonra olacak iş.Ona yorma kafanı
canım benim pek takmadığım aylar oldu daha önce ama hiç bi gelişme olmadı =)) sanırım kafaya takmama olayı benim için geçerli değil.. ne kadar umudum yok desemde yinede acaba olurmu diye soru işaretleri oluyo kafada bilirsin... ayy sanki ben tüpe kadar gidicekmişim gibi geliyo yaa =(( ....... gidicem şimdi iğnemi olucam cnm
Kafaya takalım takmayalım,umut edelım etmeyelım.hiç birşey sonucu degıstırmıyor bence de. Sadece Allah bılıyor zamanını. O, ol dediği zaman olacak. Yapacak birşey yok
fgpz oh yumurtan da olmuş tam gaz yola devam:)
tuncss un iyi olmasın asevindim
ayy ecrinm takılıo kafasına göre
yumruta çatlarsa anlicam artık
bu ara bi yükselio bi düşüo anlamıyorum bende
Kafaya takalım takmayalım,umut edelım etmeyelım.hiç birşey sonucu degıstırmıyor bence de. Sadece Allah bılıyor zamanını. O, ol dediği zaman olacak. Yapacak birşey yok
cnm ben ilk klomen kullandığımda hamile kalmıştım.. ama bunda umudum yok nedense hep aşılamadan ümit ediyorum herşeyi..bakalım hayırlısı artık..
benimde umudum aşılama valla bakalım belki eylül de bize de doktor yolu görünürristanbul tüp bebek merkezınde aşılama fiyatı ne kadar canım sordun mu merak ettim ben:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?